brak logo

BIURO RACHUNKOWE VERUM S.C. M.RASZCZYK, M.GORZKA

Wrocław

Opinie o BIURO RACHUNKOWE VERUM S.C. M.RASZCZYK, M.GORZKA

jam to 2014-04-11 12:37:21
Czy ktoś kiedyś pracował w tej firmie? Co można powiedzieć o nich jako pracodawcy?
4
były pracownik 2014-05-19 19:30:05
Nie polecam, firma na pierwszy rzut oka spoko atmosfera też ale to tylko pozory. Z biegiem czasu zaczynają pokazywać na co ich naprawde stać. Wszędzie tylko nie tam.(usunięte przez administratora)
2
Hmmm 2014-07-24 19:04:07
Zainteresowało mnie ich ogłoszenie. Nie chcę trafić z przysłowiowego deszczu pod rynnę (aktualny pracodawca nieciekawy).
Może ktoś się jeszcze wypowie?
1
A. 2014-08-01 20:47:44
Polecam osobom które lubia mila atmosfere w nieduzej firmie, szefostwo spoko, wspolpracownicy rowniez, z problemem zawsze mozna sie zgosic do kierownikow. Biuro ma powazanie wsrod obslugiwanych firm a to bardzo wazne z perspektywy osoby kontaktujacej sie z klientami.
kolejny zawiedziony pracownik 2014-08-21 12:49:27
opinie powyżej na pewno napisała osoba która pracuje tam jeszcze tylko dzięki temu ze chodzi i sprzedaje. Nikt normalny nie bedzie pracował w tej ich "rodzinnej" atmosferze. Szefostwo; jasne spoko do czasu kiedy nie ma focha i nie odzywa się, nikt nie wie dlaczego, współpracownicy; jak sie trafi spoko ekipa to ok ale zaraz robia wszsytko aby pozbyc się grupy która trzyma sie razem ,a kierownicy hmm jesli macie problem to kazda osoba jest lepsza aby Was wysłuchać tylko nie kierownik.
1
były pracownik 2014-09-02 12:48:37
zgadzam się z przedmówczynią. Popracowałam tam chwilkę i nigdy więcej takiej pracy
1
pracownik 2014-09-02 17:43:25
uwaga, teraz szczera opinia: tu jest naprawdę normalnie. pewnie, że trzeba pracować, że w kwartale robimy nadgodziny, że czasem ktoś się wkurzy na szefa, albo kierownika, ale gdzie jest inaczej? jeśli szukasz miejsca, gdzie płaca ci krocie i nic nie wymagają to faktycznie "wszędzie tylko nie tam".
1
i następna osoba 2014-10-09 15:36:41
w każdej pracy trzeba pracować ale pod warunkiem że pracodawca docenia to co robisz. A tam tego nie ma. Nadgodziny, tak nie było innego wyjścia ale czy płacą za te nadgodziny ?! Nie, nie płacą. Rzucą parę groszy aby się nie upominać o swoje. W każdej pracy mają wymagania ale potrafią docenić twoje starania dobrym wynagrodzeniem bez rozpisywania durnych kartek z błędami.
1
miron 2016-05-15 17:28:48
jasne, wypłaty są zawsze w terminie i to jest mega plus
Zostaw swoją opinię o BIURO RACHUNKOWE VERUM S.C. M.RASZCZYK, M.GORZKA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIURO RACHUNKOWE VERUM S.C. M.RASZCZYK, M.GORZKA