brak logo

Panaceum Zdrowia

Jelenia Góra

Opinie o Panaceum Zdrowia

aaa 2011-03-26 19:36:10
Zatrudniając się w tej firmie pięć razy przemyślcie tą decyzję,bardzo dobrze,jej ( usunięte przez administratora )Piszę to ku przestrodze,to nie jest ( usunięte przez administratora ),zastanówcie się bardzo dobrze.
g250 2011-06-11 21:51:53
czy te opinie dotyczą tylko Legnicy? czy jest ktoś kto pracował w Jeleniej Górze w Panaceum Zdrowia na stanowisku telemarketera?? proszę o opinie czy firma wypłaca pieniądze? jak się tam pracuje?
mm 2011-06-25 21:05:06
no jak ktos lubi( usunięte przez administratora )prosze bardzo-Panaceum w jeleniej zawsze czeka otworem:p
hm 2011-07-07 11:04:06
dziwia mnie wszystkie negatywne opinie o tej Firmie. Przez jakis czas mialam przyjemnosc tam pracowac i moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. Pelen proofesjonalizm.
kisia 2011-07-12 21:53:47
Ty laleczka chyba przesadzasz , ja nie znam osoby, która by chwaliła Też pracowałam ale moje zdanie o tej firmie nie jest tak pozytywne.
1
anonim 2011-12-02 18:47:42
Nic dodać nic ująć.Banda i jeszcze raz banda (Usunięte przez moderatora).Kto pracuje w Panaceum w Jeleniej Górze to dobrze wie że jest desperatką bo nie może znaleźć pracy na tym rejonie.A praca jest ciężka i to bardzo,a jeśli szef uważa że się mylę to niech sam siądzie za krzesełko ,weźmie telefon w swoją łapę i niech zaprasza ludzi na pokazy.Dobrze wie że nie jest łatwo i dlatego tego nie robi.MASAKRA
fabia 2012-06-11 21:54:45
to dlaczego juz tam nie pracujesz skoro jest tak fajnie :P
byla pracownica 2012-09-05 22:50:57
witam, pracowałam tam w Jeleniej Górze 2 tyg. Racja- siedzisz, B. Cie pogania, czepia sie, slucha nagrywanych rozmow i wzywa na dywanik ! kazdemu moze sie cos pomylic. racja- ze jest to praca od zaraz. ale.. ? chyba nie warto, klepie sie w kolko to samo, trzeba byc milym nawet dla kogos kto cie przezywa po drugiej stronie telefonu bo inaczej dywanik i kazanie ze jestes niemiła dla klienta
g 2012-12-11 23:49:26
Najlepsze jest to że całe to PANACEUM ZDROWIA to firma (Usunięte przez moderatora) mydlących ludziom oczy i wciskających naciągających na kredyty i wciskających buble za nie małe pieniądze! Ludzi przejżyjcie na oczy to całe CLIONIC® - urządzenie do usuwania jakiś wymyślonych TOKSYN to zwykły bubel wydzielający rdzę- zwróccie uwagę że wszystko może się odbywać bez udziału ciała ludzkiego wystarczy zapewnić przewodnictwo prądu tej opaski na rekę z wodą. SPRAWDZIŁEM !!!
asia 2012-12-12 00:08:07
TO PRAWDA!!! Robią z ludzi IDIOTÓW - sprzedają jakieś ŚMIECI !!!
ZIOMALKA 2013-02-25 10:12:23
Praca jest? Jest. Głupia sprawa troszkę bo jest jak jest, ale nie przychodzimy tam na pogaduszki tylko do pracy, zawsze wszystkie możemy się spotkać w PUP a chyba żadna z nas tego nie chce.
potencjalna 2013-03-05 18:55:26
A mógłby ktoś napisać jaka jest tam stawka godzinowa, i czy faktycznie pracuje się po 8? Jutro ide tam na rozmowe Pozdrawiam
wilk 2013-03-06 14:39:52
Stawka to 8 zł ..po 26 umówionym kliencie wzrasta do 8,50 ..mm co za pieniądze :D
zydowka 2013-03-06 15:17:48
BRUTTO. na reke to 6zl ;]
staredobrepz 2013-05-18 22:29:23
Maciek - 2013-05-07 18:41:44

Pracował może ktoś jeszcze w Panaceum Zdrowia? Jak to jest teraz? Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę? Czy ktoś może potwierdzić to co napisała zydowka, że praca za 6 zł brutto? Zmieniło się coś w kwestii dogadania się z szefem? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Zdarzyło się może komuś, że miał niespodziewany wypadek i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA POMOC FINANSOWA OD SZEFA, trzymajcie mnie bo padnę... to nie Ameryka chłopczyku :D
była_pracownica 2013-06-27 21:55:50
Pracowałam jakiś czas w tej firmie. I jestem bardzo zadowolona. Nie wiem dlaczego ludzie tak narzekają. Fakt może milionów nie da się zarobić, ale kierownictwo jest miłe i pomocne, pracują tam naprawdę super osoby. Pieniądze są zawsze na czas. Jedynym minusem jest to, że praca jest monotonna, ale ogólnie stanowisko telemarketera jest monotonne. A co do Pani Beaty jest miłą osobą, tylko nie pozwala wchodzić sobie na głowę.
loralya 2013-11-10 16:47:56
Ciężka? Gadanie przez telefon jest ciężkie? Proszę Cię... a jak wisisz na telefonie gadając z koleżanką, to zapewne traktujesz to jak rozrywkę? Ta praca niewiele się od tego różni. Telemarkerka siedzi sobie wygodnie na krześle, popija herbatę i jedyne, co musi robić, to być miłą. Są firmy, gdzie wynagrodzenie zależne jest od ilości osób, a w Panaceum tak nie jest - tu dostajesz stawkę za godzinę. Nie są to kokosy, ale praca jest mega łatwa.Jednak jest to praca dla silnych osobowości - niektórzy ludzie lubią wyzywać przez telefon, ale wtedy się rozłączasz i tyle. Słyszałam, że jedna dziewczyna wyleciała z firmy, bo przychodziła kiedy chciała i w ogóle nie trzymała się zasad. Mogę się założyć, że to od niej i jej podobnych wychodzą pełne niechęci komentarze o firmie.
loralya 2013-11-10 16:50:38
Jak klient jest niemiły, to się rozłączasz i tyle, a większość dziewczyn dyskutuje z nimi, a później płaczą i po co? Telemarketing nie jest dla wszystkich.
2
loralya 2013-11-10 16:55:58
A jak firma miałaby prosperować, jakby nikt nic nie kupował? Jedni są zadowoleni, drudzy nie, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Ja osobiście skłaniam się ku leczeniu za pomocą energii. Mimo wszystko, jak przychodzisz na spotkanie, to nie musisz niczego kupować, one są organizowane, by zachęcić, a nie zmusić.
loralya 2013-11-10 16:58:57
Stawka to 8 zł brutto, netto wychodzi jakieś 6,50 zł.
kasia 2014-01-06 23:36:22
jest tak jakiś limit dziennych rozmów? to 8zł brutto to nie jest mam nadzieje za wydzwonioną godzinę?
loralya 2014-01-11 18:30:57
Premie są, kiedy umówisz 26 osób, masz 8,5 zł brutto za godzinę, 32 osoby - 9 zł, 38 osób - 9,5 zł itd. Pracuje się 8-16, ale sama sobie możesz ustalić, w jakich godzinach chcesz pracować. Studiuję dziennie, więc nie pracuję codziennie, czasami przychodzę na 8 h, czasami na 6.
loralya 2014-01-11 18:32:25
8 zł jest za godzinę, nie ma limitu, dzwonisz do tylu osób, do ilu uda Ci się dodzwonić, mniej więcej 30 osób/h, zależy od tego, czy zadają pytania.
bla 2014-04-27 19:54:43
Na spotkaniu reklamowym prowadzący był niemiły i arogancki wobec starszych osób, które miały problem ze zrozumieniem pewnych rzeczy, a tylko takie osoby zostały zaproszone. Krem wręczony jako upominek był zapleśniały.
L. :) 2014-05-16 14:38:11
dokładnie! zgadzam sie w stu procentach-praca jest łatwa i pieniądze są an czas!
ANETA 2014-06-02 11:17:51
podobno firma sie juz rozpadła ??
ANETA 2014-06-02 11:21:30
podobno firma sie juz rozpadła ??
ola 2014-06-30 22:45:07
firma niby się zawineła, narobiła długów, oszukała ludzi, ale nadal są na pierwotnej lokalizacji, należy unikać ty ludzi, mają teraz też inną firmę o podobnej tematyce
z lekkiem wałkiem 2014-09-24 19:22:37
dla kogo dobrze, dla Ciebie?:)dobrze ze ktos dba o pr firmy. Gicio jeśli nadal działają. ale i tak nie polecam do niczego;)co do telemarketingu- mysle ze lepiej telemarketerom sprzedawać coś, gdy wie się, do kogo trafia oferta i oferuje się komuś coś co go interesuje. lub chociaż można diagnozować potrzeby zeby dobrac odpowiedni produkt. Praca telemarketera/ki w tej firmie to wyklucza/ła;). W proponowaniu spotkan sprzedazowych nie ma nic oryginalnego, wiec logiczne, ze nie ma mowy o indywidualnym traktowaniu klienta i spersonalizowaniu produktu:)to wszystko wciskanie gowien niskiej jakosci i spojrzec wystarczylo na skład produktów, które sprzedaja,pisać mi sie o tym nie chce. reszta wazniejszych kwestii dla pracownika- zwiazanych z szefostwem - no comment. zobowiązania dotyczące uczciwości i szacunku pojawiały sie w tej firmie jednostronnie. zreszta zazwyczaj tak jest w firmach, wiec czego niby sie czepiam?;p I teraz mam tylko nadzieje, ze nadal działają, bo w pocie czoła powstał ten merytoryczny, moim skromnym zdaniem komentarz:D
Gknychala 2014-11-07 12:54:27
Witam Państwa
Życie jest nieprzewidywalne. Nie wiemy, co czeka nas kolejnego dnia, czy będzie to radość czy cierpienie. Winniśmy zawsze pamiętać o tym, jakże łatwo możemy utracić wszystko, co dla nas drogie. Jeden nierozważny krok może przekreślić wszelkie plany życiowe. Dlatego się ubezpieczamy.
Dzięki temu mamy gwarancję, że w przypadku najgorszego nie zostaniemy z niczym. Pieniądze nie przywrócą nikomu życia, ale mogą pomóc odzyskać zdrowie i prowadzić w miarę normalną egzystencję albo po prostu chociaż w niewielkim stopniu zadośćuczynić krzywdzie.

Niestety, nie żyjemy w idealnym świecie. Firmy ubezpieczeniowe bardzo chętnie biorą od nas pieniądze, lecz gdy przychodzi do wypłaty odszkodowań robią wszystko, aby nie wywiązać się ze swego obowiązku. Niestety, Polska jest znacząco poniżej europejskiej średniej, jeśli chodzi o kwoty wypłacanych odszkodowań. Ubezpieczyciele dokładają wszelkich starań, aby nie wypłacić swoim klientom należnych świadczeń.
Firma Campter Odszkodowania powstała, aby pomagać ludziom, którzy oczekują na wypłatę odszkodowania. Uporamy się dla Was z wszelkimi formalnościami, jakie stawia przed wami prawo. W razie naszej przegranej nie pobieramy żadnych opłat. Mamy na swym koncie setki wygranych spraw. Nie bójcie się walczyć o swoje prawa, pomożemy Wam! Zajmujemy się wypadkami drogowymi, błędami medycznymi, potknięciami i poślizgnięciami oraz innymi podobnymi sytuacjami
Tel: 756112075
E-mail: gknychaa@gmail.com
Grzegorz Knychała

Witam!
Nazywam się Grzegorz Knychała i chciałbym państwu opowiedzieć o firmie Campter Odszkodowania, która walczy o odszkodowania dla swoich klientów w zamian za pewną prowizję. Nie jest bowiem łatwo uzyskać pieniądze od ubezpieczyciela. Firmy ubezpieczeniowe robią wszystko, aby nie zapłacić pieniędzy, które są winne swym klientom. Takie praktyki są z gruntu niemoralne, lecz niestety powszechne w tej branży. Nie wolno jednak się poddawać, ponieważ każde niezapłacone odszkodowanie, to zysk okupiony cierpieniem niewinnych. Dlatego też, jeśli przydarzył się wam wypadek drogowy lub w pracy,
bałamutka 2014-11-13 23:40:46
Elsa- kierownictwo- kier. telemarketingu - z bardziej autorytarnym modelem pracy z zespołem. W chwili drobnych potknięć podczas pracy- metoda "dywanik", pyt. dlaczego zrobiłaś coś jak zrobiłaś, zmuszanie do przeprosin i pierdoły w stylu "nie spodziewałam sie po pani..."
Wynagrodzenie: 8 zł brutto, czyli ok. 6,50 netto, stawka wzrastała o 0,50 zł po umówieniu więcej niż 25 osób, np. ok. 25os- 7,00, 31- 7,50, 36- 8,00/godz itd.
Atmosfera wsrod pracownikow- zalezy, czesc pracownikow miedzy obowiazkami pracy prowadziła rozmowy na sali, mniejsza czesc- skupiona byla tylko i wylacznie na pracy (rozmowy tylko podczas przerw lub wcale). W razie problemów na linii kierownictwo- pracownicy, zespół raczej zgrany, omawianie problemów itp. Spięcia między paroma osobami w zespole(nie wiem, o co dokładnie chodziło), dochodziło do paru drobnych kradzieży, co zmieniło się po odejściu kilku osób z zespołu.
Nie polecałabym głównie ze wzgl. na kierownictwo, relacje miedzy pracodawca a pracownikami. Może ktos inny ukonkretni lub uśiciśli jeszcze bardziej. Powodzenia w pisaniu pracy.
chujj 2015-01-20 14:29:35
konflikty w zespole raczej nie byly podyktowane li tylko kasą. to nie byly duze roznice w stawkach miedzy pracownicami. pytanie czym jest norma, bo moze w zespole nigdy nikt nie slyszal o takowej;)
gabi 2015-02-11 15:23:23
Poszukują kontaktu do właścicieli panaceum zdrowia.
1
333 2016-05-11 18:22:07
hej hej noo wlasnie @M wiaodmo ze na takim stanowisku to trzeba jednak posiadac ta umiejetnosc rozmwiania z ludzmi i tez trzeba umiec podtrzymac ta konwersacje i zawsze wiedziec co powiedziec zawsze..
Zostaw swoją opinię o Panaceum Zdrowia - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panaceum Zdrowia