brak logo

PGP Katarzyna Fudyma

Żory

Opinie o PGP Katarzyna Fudyma

anonim 2011-01-03 19:37:06
Nie wypłaca pieniędzy lub jej pracownica - ale przecież to Pani [usunięte przez moderatora] powinna pilnować aby jej pracownicy wypałacali hostessom wynagrodzenie - jeżeli to robi - bo jej jej pracownica twierdzi że nie
anonim 2011-01-03 19:53:05
o tak następna nieuczciwa - nie polecm
anonim 2011-01-10 10:03:27
hej
ja pracuję dla PGP w Zabrzu i nie narzekam. stawka w miarę ok, a z kasą nie mam problemów. Karolina wypłaca solidnie. Dziwi mnie ten wpis, że PGP nie płaci. Może problem dotyczy innego regionu i innego pracownika w regionie.
Ja osobiście polecam pracę w PGP na terenie Zabrza, Katowic
Karolina Czerner-Kierownik regionu Ślask w Polskie 2011-01-10 10:39:05
Witam.
Uważam,że ktoś bezpodstawnie psuje opinie mojej szefowej czyli [usunięte przez moderatora] i na dodatek nie umie się podpisać pod swoimi zarzutami.taka forma jest trochę nie na miejscu jeśli pisze to osoba dorosła.Moja szefowa przesyła pieniądze do swoich pracowników a następnie oni przesyłają wynagrodzenia swoim hostessom i promotorom.Osoby,które nie otrzymały wynagrodzenia to najpierw powinny skontaktować się z p[usunięte przez moderatora] i jesli rzeczywiście ktoś pracował u osoby,która nie wypłaciła pieniędzy wystarczy wyciągnąć potwierdzenie na podstawie wejść i wyjść z marketu z podpisem i pieczątka miejsca pracy i przesłać do firmy.Szefowa od razu wyjaśni sprawę i będzie wszystko w porządku.Nie warto kogoś obrażać w ten sposób nie wyjaśniając sprawy z osobą odpowiedzialną za działalność firmy.
Magda 2011-01-11 06:26:35
nie zgodzę się z Tobą, u Nas na Sosnowcu i Czeladzi wynagrodzenie zawsze jest na czas! nie wypada obrażać kogoś, tym bardziej publicznie, takie rzeczy się wyjaśnia!!! a skoro nie podpisujesz się pod swoim postem może masz sobie coś do zarzucenia??
Ania 2011-01-11 19:52:41
Firma PGP nie ma dobrej opinii niestety na śląsku - a dokładnie w Katowicach. Hostessy źle się wypowiadają na temat tej firmy, odradzają pracę w tej agencji. [treść usunięta przez administratora]
Dorota 2011-01-12 12:33:11
Wszystko w jak najlepszym porządku. W zabrzu jest b. fajna koordynatorka. Nie ma problemu z pieniędzmi, zawsze mam je po 20 kolejnego miesiąca ;)) Wszystkie problemy zawsze zostają rozwiązane z pomocą koordynatora, nie miałam żadnych nieprzyjemności współpracując z tą firmą ;))
anonim 2011-01-12 21:35:25
A mialaś umowe??? bo większośc hostess jej nie ma, jeżeli pracuje dla pani pauliny to chyba i tak powinnam nam przekazywać umowy, potem jest problem z odsyskaniem kasy, owszem dostanie się ją, ale po wielu telefonach, kiedyś mnie ostrzegali przed panią fudymą już teraz wiem żeby dla niej nie pracować i dobrze radze wszystkim hostessom
anonim 2011-01-13 11:41:26
a mi się tam dobrze pracuje i nieszukam innej firmy. mam co tydzień pracę od ponad 2 lat. jak ja jestem fer dla agencji to i oni sa dla mnie fer.
agnieszka 2011-02-14 17:57:16
w styczniu pracowałam już u nowej supervisorki która teraz pracuje na rybniku, karolina [usunięte przez moderatora] juz mam kase, odrazu podpisała ze mną umowę i DOSTAŁAM ZWROT za dojazdy. naprawdę polecam nikt tak szybko nigdy nie wypłacił mi kasy
Hostessa Rybnik 2011-02-24 21:55:05
Nie polecam- trzeba błagać o swoje pieniądze, zastraszają, odradzam!!!!!!!
oszukana hostessa 2011-03-02 15:25:39
Również odradzam - kiedyś nie zapłacili mi, bo stwierdzili, że nie wywiązałam się ze swoich obowiązków, zawsze coś znajdą
Żory 2011-03-08 14:24:02
Już dawno nie mają biura - musiały uciec - bo hostessy je już ścigały. Nie polecam tej agencji. Co do szkoleń - zupełnie się zgadzam - prowadząca nigdy nie jest przygotowana i nie płacą za dojazd dla hostess mimo tego że obiecują
Karolina z PGP 2011-03-08 15:54:29
Uciekłyśmy aż się za nami kurzyło ufff z biura z Katowic, sypiemy się, promocji wogóle nie mamy, umowy nie ma ani jedna hostessa, i wogóle nie wypłacamy nikomu żadnych pieniędzy. i jeszcze oszukujemy jak się da. a jak możemy robić szkolenia skoro pracy nie mamy? a telefony podane przez nas są nieprawdziwe i nikt się na nie nie dodzwoni!!!!. Pozdrawiam z nie istniejącej agencji .
anna w 2011-04-04 14:24:14
dziewczyny ja pracowałam w rybniku 5 lat temu u madzi ponickiej, potem miałam stała prace a teraz wróćiłam od stycznia znowu dopóki nie znajdę czegos na stałe. pod numerem madzi jest karolina czerner [usunięte przez moderatora] , a madzia ma inny numer, ale cały czas pracuje w tej agnecji, złego słowa nie powiem ani na prace z madzią ani na prace z karoliną. jeżeli ktoś szuka solidnej firmy, to niech sie tu skieruje.
anonim 2011-04-15 15:03:55
Dziewczyny odradzam najgorsza firma jaką znam!!! Szukajcie uczciwych ludzi
Natalia Mysłowice 2011-04-21 13:04:52
Dziewczyny ja również odrazdzam, bardzo mało płacą , o kasę trzeba się prosić, naprawdę na sklepach każda hostessa o nich słyszała i nikt nie ma dobrego zdania
hostessa rybnik 2011-05-13 08:44:31
własnie włączyłam neta, i co? jak zwykle wypłata w terminie. piszę o o tym, ponieważ nie wierzcie ludzie w żadne negatywne opinie. miesiąc w miesiąc na czas
anonim 2011-09-14 13:10:24
Dziewczyny ja słyszałam bardzo złe opinie, ale się zdecydowałam na pracę, to była dawno w Katowicach, i się oczywiście przejechałam, jeździła wtedy taka grubsza Pani - chyba właśnie Fudyma - oczywiście za złą prace nie dostałam kasy. Zostawiłam to - bo kij ma dwa końce
hostessa 2012-06-20 17:17:28
to podajcie namiary na inne agencje. myślałam że 11 brutto to dobre stawki bo tyle w tu dostaję. ale jak inni płacą więcej to gdzie mam się zgłosić. i jak z terminami bo tu raczej nie narzekam. koło 15 jest kasa za poprzedni miesiąc.
agnieszka w. 2013-07-10 11:53:05
płacą po 25 ,stawka jak wszystkie 8
2013-09-27 08:34:30
nie wiem kto to Katarzyna Fudyma , nie znam i nigdy nie słyszałam ale w pgp dostaję 8 lub 9 do ręki
2013-10-12 13:09:01
a co to są jakieś składki? moja supervisorka nie daje mi żadnych składek.chyba żechodzi o te liczby na umowie co są zawsze napisane. jekieś bruto, jakies koszty przychodzenia, czy przychodu, apotem jest dopiera ta kwota co dostaję do ręki. a jeszcze jak mnie tata zawozi do raciborza albo na te spotkania co miesiąc, to wypełniam taki druk i tata dostaje kasę. zawsze wypłacane , nie tak jak gdzieindziej
mimi 2014-04-29 00:11:09
Rowniez pracuje w kazdy weekend dla PGP. Pieniadze zawsze na czas, zadnych problemow. Super praca i szefowa :)
Barbara 2014-10-20 14:13:13
ja pracuje w PGP i jestem hostessą dojeżdżającą nawet :) (czasem muszę dojechać gdzieś na akcję, nie tylko w swoim mieście, a mieszkam w Rzeszowie). W pieniędzmi nigdy nie miałam problemu a jestem Hostessą od 5 lat, z czego ponad 1,5 roku stale z PGP pracuję. Za przejechane kilometry zawsze dostaję wcześniej pieniądze, czasem nawet zanim na akcję pojadę. Stawkę mam 10 zł już na rękę, zaczynałam od 8, ale podciągnęli mi. Może to supervisior ma olewający stosunek do hostess a nie PGP. Nie wiem kim jest Pani Fudyma, ale z doświadczenia powiem, że supervisiorzy lubią sobie czasem coś przywłaszczyć... albo z lenistwa umowy nie podpiszą...
Pamiętajcie że o dane firmy zawsze warto poprosić, numer NIP możecie same sobie sprawdzić w internecie i poszukać kontaktów do osób zarządzających w centrali agencji. Ja się tego trzymam i pracuję dla tylko 2 agencji - dla PGP i DESIGNER.
hg 2016-05-15 19:56:22
@4567 jesteś taki pewien? Oj bardzo się mylisz ...
Zostaw swoją opinię o PGP Katarzyna Fudyma - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PGP Katarzyna Fudyma