logo AVON OPERATIONS SP Z.O.O

AVON OPERATIONS SP Z.O.O

Garwolin

Opinie o AVON OPERATIONS SP Z.O.O

gosc 2012-05-14 15:27
nie orientuje się ktoś czy mozna tam pracować w same weekendy?
pauluchna 2012-08-20 23:14
T - 2011-10-14 17:34:37

Pracownice Avonu dział perfum linia 17 to kobiety bez wychowania, jedyne słownictwo które znają to wulgaryzmy. Brak poszanowania dla samych siebie a zwłaszcza dla pracownic tymczasowych.
Jestem osobą która pracuje w avonie sezonowo i bardzo dobrze mi się tam pracuje. Ogromnie żałuje, że nie mogę pracować tam na stałe. Atmosfera jest normalna. Nie jest wybitnie przyjacielska ale normalna. Pracuje na LKZ i każdy pracuje na swój ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek. Co miesiąc stała wypłata oraz tylko 8 godzin pracy. Tylko dlatego, że pracując w innych miejscach często wymagana jest obecność 12-14 godzinna i w tym nie ma żadnych przerw. W AVONIE jest przerwa która nie jest odliczana od godzin pracy. Ja jestem zadowolona.
pauluchna 2012-08-20 23:15
T - 2011-10-14 17:34:37

Pracownice Avonu dział perfum linia 17 to kobiety bez wychowania, jedyne słownictwo które znają to wulgaryzmy. Brak poszanowania dla samych siebie a zwłaszcza dla pracownic tymczasowych.
Jestem osobą która pracuje w avonie sezonowo i bardzo dobrze mi się tam pracuje. Ogromnie żałuje, że nie mogę pracować tam na stałe. Atmosfera jest normalna. Nie jest wybitnie przyjacielska ale normalna. Pracuje na LKZ i każdy pracuje na swój ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek. Co miesiąc stała wypłata oraz tylko 8 godzin pracy. Tylko dlatego, że pracując w innych miejscach często wymagana jest obecność 12-14 godzinna i w tym nie ma żadnych przerw. W AVONIE jest przerwa która nie jest odliczana od godzin pracy. Ja jestem zadowolona.
;-) 2012-10-31 17:32
a jaka jest atmosfera w laboratorium mikro? czy ktoś może napisać jakie tam są osoby?
nie pijany 2012-11-27 00:16
Toudi - 2011-09-01 22:15:37

Ja sądzę, że dzięki implementacji systemu lean - dużo się poprawi.
proszę tylko o konstruktywne komentarze pisane na trzeźwo, a piarowcom firm ocenianych "dziękujemy"
cbad 2013-02-05 20:20
Przepraszam, że się podpinam. Czy ktoś może mi powiedzieć czy w W-wie jest stołówka zakładowa AVON czy tylko w Garwolinie?
tomo 2013-03-30 17:12
tak jest w wawie stołówka w AVON
inzynier 2013-05-18 16:38
Wszyscy narzekają i narzekają. Jak to nie warto, jak to strasznie i takie tam. Ale tak naprawde (przepraszam że tak ostro i dosłownie) w [usnięte przez moderatora] widzieli. Pracowałem tam 5 lat dawno temu. Poźniej przerobiłem kilka frm w tym za granicą. Nie bronie AVON'u choć osobiście mam dobre zdanie i sporo mi pomógł w karierze. Niemniej proszę, jeśli piszecie że jest źle i okrutnie to napiszcie gdzie jest dobrze? Gdzie te 2 tys ludzi ma pracować? Że ze wsi i poziom, hm, prawda ale ja pochodzący z tamtych wsi niewiele lepiej ocenie ludzi z innych rejonów. No może z innych krajów (np z Holandii) ale to już inna całkiem historia....
7
pracownik linii pakowania 2013-07-24 23:45
Ja osobiście skończyłam studia magisterskie oraz podyplomowe - nie mając pracy - zmuszona byłam iść do Avonu trafiając oczywiście na linię pakowania. Moje inne koleżanki również z taką szkołą pracują na dziale pakowania. Wiem, iż w biurze pracują osoby, które mają skończoną tylko maturę. Ale ci z biura raczej nie wchodzą w konflikty z pakowaczami. Raczej Ci po zawodówce, którzy rządzą daną linią. I weź miej do takiego szacunek, jak ja zarabiam na studia, a ona traktuje mnie jak robola z ulicy, który nie ma na chleb
2
2013-10-09 22:14
Ponawiam pytanie które zadał już ktoś wyżej, czy orientuje się ktoś czy w AVONIE jest możliwość pracowania jedynie w weekendy? Prosiłabym o możliwie szybką odpowiedź :)
//////// 2013-11-09 13:59
powiedzcie jakie są zmiany? czy są tez nocne ,jak ustalany jest grafik i tak mniej wiecej ile godzin pracuje się tygodniowo i czy praca w weekendy jest konieczna czy da rade się jakoś dogadać? z góry dzięki za info
bitka 2014-02-22 16:13
Zgadzam się w 100 %
1
jaaaaaa 2014-03-03 14:41
ZERO KONTROLI ZWOLNIEŃ LEKARSKICH !!!!!!!!!!!!!!!! . Na długim zwolnieniu pracownik a remont w domu ,że cały blok dudni. Wymiana okien, burzenie ścian.
Tak wykorzystuje się zwolnienie w Avon Garwolin. W bloku drugi tydzień nawet TV oglądać się nie daje przez ten huk.
miastkowiok 2014-03-24 23:58
haha-i tak trzymać po co tracić urlop.A żniwa a wykopki!
4
ree 2014-05-09 10:02
chodzą tezy o tym że fabryka w Garwolinie została przejęta przez inną markę a nowy właściciel nie potrzebuje tak dużej liczby pracowników
6
lkz 2014-10-13 19:21
przez pewien czas wraz z koleżanką byłyśmy zatrudnione w avonie przez forme zewnętrzna . Na początku było bardzo fajnie praca przy pakowaniu zamowień nie jest zła . Jednak zaczynałam się niepokoic kiedy przy produktywności 180 % kierownictwo narzekało na to , że pracujemy zbyt wolno , ale to było jeszcze do przełknięcia . Pewnego dnia zostałysmy poinformowane , że avon dziękuje nam za współprace ponieważ robimy zbyt wiele błędów ( gdzie na poczatku było ich kilka jak to bywa na początku w nowej pracy potem zeeero ) postanowiłam to wyjaśnić w firmie przez którą zostałam zatrudniona, pani powiedziała mi , że to nie jest taka pierwsza sytuacja , że pracownicy zatrudnieni przez avon wpisuja innym swoje błędy , miało to zostac jakoś wyjaśnione , nie chiałam wyjść na złego pracownika , ale nikt sie już nie odezwal .tyle w temacie
1
mirek 2014-10-23 19:10
co tam na proc.2 podobno po nowym roku aut-już widze szok u niektórych,skończy się sielanka a brutalna rzeczywistość zajrzy w oczy.Ale od czego jest Ranstad za tysiaka miesięcznie !
1
sylwia 2014-10-30 17:41
chciałabym się dowiedzieć czegoś na temat pracy w avon . Może ktoś się na ten temat wypowiedzieć ?
2
mm 2014-11-27 18:55
ale o co tu chodzi? sa właśnie ogłoszenia do pracy w Garwolinie?
Jak to teraz wygląda? Podobno jest 11 zł brutto za h, a co z dojazdami? na własny koszt? czy jeżdzi jakiś firmowy busik po województwie?
Jestem z lUblina i się zastanawiam. Co radzicie?
mmmm 2014-12-07 20:54
witam
Avon zatrudnia poprzez agencje pracy tymczasowej na kilka dni w miesiącu co miesiąc na linii pakownia kobieta można zarobić od (600 do 800 zł )

Avon to ( spółka akcyjna ) posiadająca kilkanaście fabryk na świecie. Aktualną sytuacje finansową wszystkich zakładów odzwierciedla strona z wynikami akcji na giełdzie w Nowym Jorku
z ostatnich 10 lat
2003 rok - 45,0 USD za akcje
2014 rok - grudzień 9,70 USD za akcje
dywidenda przy takim spadku raczej nie jest wysoka lub zerowa
kondycje zakładów Avon mogę określić jako średnią z powolnym spadkiem co w przyszłości może doprowadzić do dalszej redukcji zatrudnienia
pozdrawiam
ree 2014-12-15 20:28
Juz widze te komentarze co nie których tak sie starałem przynosiłem ci każdą informację z hali poszło tyle wazeliny a ty mnie zwalniasz . Swoją stroną dalej trwa loteria komu skasować naganę i wypłacić mu odprawę kogo poprostu wykopać
4
ree 2014-12-15 20:38
Juz widze te komentarze co nie których tak sie starałem przynosiłem ci każdą informację z hali poszło tyle wazeliny a ty mnie zwalniasz . Swoją stroną dalej trwa loteria komu skasować naganę i wypłacić mu odprawę kogo poprostu wykopać
2
pracownik 2014-12-17 21:17
bzdura to co napisałeś.
tylko osoby które coś ukradły lub po alkoholu są tak wyprowadzane.
1
sito 2014-12-23 21:16
chłop pilnuje gospodarki,a kobita co-do avonu ,bez zime,pod dachem,do ludzi,w busie poplotkuje,ponarzeka ale 800-et przyniesie .MOŻNA hahaha
1
misia 2014-12-25 17:22
Głupota to co piszecie... Przez firmę zewnętrzną dostajecie 8 zł na rękę za godzinę. nocki macie płacone więcej nadgodziny i weekendy to samo pracowałam tam i wiem... A błędy to faktycznie wydaje mi się że są przypisywane przez innych...kierownicy się tobą interesują tak jak każdym pracownikiem z osobna.. Tylko tez nie oczekujcie za dużo jak jest 1 kierownik na 150 osób.. A on tak że ma swoją pracę.. Pozdrawiam :)
2
ola 2015-01-10 09:13
Ech,skończymy wreszcie narzekać. Avon? Świetna firma, jeden z lepszych pracodawców w okolicy i to wcale nie takiej bliskiej.Wiem to pracowałam tam 13 lat.Socjalne bardzo dobre ( talony
świąteczne, paczki wakacyjne dla dzieci, premie, wcale nie małe,
1
ola 2015-01-10 09:21
A co bardzo ważne, to to że pensja jest zawsze na czas.A nawet bardzo często jest przed czasem.Co do bezpieczeństwa pracy, również na najlepszym poziomie,biorąc pod uwagę firmy konkurencyjne jej, są daleko za Avonem.Jeśli Chodzi o relacje międzyludzkie to bywa różnie ale tylko z tego względy ze jesteśmy tylko Ludźmi ;-) i zawsze trafi się gdzieś ktoś "mniej sympatyczny ".
2
ja 2015-01-22 22:11
to jest prawda, robi się jakieś promocje załóżmy do wyczerpania zapasów ale tych zapasów chyba jest malutko skoro na początek katalogu są braki, klienci potem niezadowoleni jakby to była np. moja wina, że magazyn takie cyrki odwala.
iga 2015-01-25 23:43
Mnie interesuje, ile np.dzis zarabia taki pracownik, ktory przejdzie z agencji na avon...... ? Mniej wiecej.. jakie sa zalety takiego zatrudnienia przez avon w porownaniu do zatrudnienia przez agencje? Dzieki z gory za odp.
Stamina 2015-02-17 09:05
Avon na rynku działa od 1996 roku co jest niezłym wynikiem jak na niecodzienny sposób dystrybucji. Kiedyś ludzie się z tego śmiali i nie chcieli uwierzyć, że sprzedaż i dystrybucja kosmetyków może odbywać się na poziomie znajomy-znajomy. Teraz gdzie się nie spojrzy to ktoś jest konsultantką avonu, taki paradoks :)
janek 2015-03-03 14:29
też prawda, nawet moja babacia kojarzy ich kosmetyki i nawet do teraz chyba używa.. ogólnie to czasem na święta mają fajne promocje i w ogóle dobrze im idzie ta sprzedaż, bo nie jest aż tak nachalna jak zawsze bywają. Mam nadzieje, że w AVON OPERATIONS SP Z.O.O też są jakieś fajne ofety pracy od nich?
ofelia 2015-03-17 17:40
super że firma ma taką bogatą tradycję, historia jednak o czymś świadczy, ja właśnie takiego pracodawcy teraz poszukuję - przede wszystkim musi być stabilny i mieć ugruntowaną pozycję na rynku.myslę że avon moim wymaganiom w tej kwestii może sprostać - czy mam rację? czy mogę liczyć na jakąś lepszą posadę niż konsultantka?
@eff 2015-08-06 20:21
Chciałam się dowiedzieć na jaki adres e-mail mogę złożyć CV. Słyszałam,że trzeba je składać jakoś przez firmę otto.pl.
gos. 2015-08-13 22:18
Cv mozna skladac do otto albo do randstad. Co wolisz. Tak czy siak nie licz na to ze duzo zarobisz. O "stabilnym zatrudnieniu" tez zapomnij :)
ree 2015-10-05 16:55
rekrutacje są nadal za miskę ryżu przez agencję
2
ree 2015-10-22 18:59
właśnie znalazłem na jednym portalu ogłoszenie i wygląda na to że Avon dostał CZKAWKI i znowu ma zamiar zatrudniać na stanowiska które nie dawno były nie potrzebne , czas najwyższy żeby kadra kierownicza (karierowicze) zawinęła rękawy i zabrała się za robotę a nie tylko pierdzieć w stołki i oglądać słupki wydajności
2
missi 2015-12-05 11:03
Oj widac, ze pozytywne i zachecajace opinie pisane sa przez head hunterow, albo pracownikow Avonu. Nie kazda firma z historia i tradycja jest dalej na tym samym poziomie co byla. Wiele spoczelo na laurach i jedzie na opinii. Nie dajmy sie omamic. Avon to korpo jak inne i roboty jest masa za niewielkie pieniadze. Bonusy w postaci talonow i paczek kazda korpo daje. A im firma wieksza miedzynarodowa tym pensja nizsza i wiekszy ucisk. Jak ktos jest sam i ma chec i czas sie skupic na karierze to korpo jest wlasciwe, ale jak ktos ma rodzine to niech sie nie ludzi, ze pensja bedzie szybciej jak w mniejszych firmach.
zawiedziona 2016-01-10 11:49
oPraca przez Agencje to smiech na sali,ludzie chca pracowac jakos sie rozwijac a oni wlasciwie niw oferuja nic umowy nie sa na czas a zeby dostac wolne to trzeba sie dopraszac , ludzie czasami nie maja szacunku kierownictwo wlasciwie czasami samo nie wie o co chodzi ,ogolnie praca przez agencje nie , dostanie sie przez sama for.e graniczy z cudem chyba ze masz gdzies plecy , mam nadzieje ze kiedys sie ogarna przestana zwalniac i zatrudniac ludzi ktorzy tak naprawde maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta prace i przyszli tu bo mysla ze pieniadze im spadna z nieba, przykre Polskie realia ...
gosć 2016-04-21 13:00
witam
Avon powinien zatrudniać do pracy w Garwolinie bez agencji. Od rekrutacji jest dział personalny lub urząd pracy . W Polsce branie pieniędzy za pośrednictwo jest nie legalne. Agencja pobiera prowizje za każdego pracownika i daje umowy śmieciowe. Agencje niech działają w formie wolontariatu jak to robi urząd pracy . Pracownik powinien mieć normalną umowę o pracę ze wszystkimi składkami i być tak samo traktowany czy pracuje 1 rok czy 20 lat
1
kuba 2016-09-19 13:51
Ciekawi mnie jednak to czy jest szansa u nich znaleźć zatrudnienie? Oferta pracy na programistę jest całkiem dobra, skoro ejst opieka medyczna, szkolenia, wyjazdy zagraniczne i wyjazdy angielskiego to pewnie jest szansa na wypłaty terminowe. Dziękuje.
1
Zapaszka 2017-01-04 21:47
Nieszczęśliwy człowieku po co te słówka. Nikt nikogo nie trzyma na siłę. W tej firmie można sobie dorobić do pensji a to jest ważne dlatego nie narzekaj.
Maja 2017-02-28 10:29
Pracowałeś w firmie AVON OPERATIONS SP Z.O.O? Jak oceniasz atmosferę pracy i warunki zatrudnienia?
edi 2017-04-06 15:13
czyktos pracuje na kuchni w Garwolinie w Avonie?
akie są godziny pracy na nocki, interesuje mnie kuchnia w avonie,
bardzo proszę o odpisanie przez osoby które tam pracują
Avonka 2017-04-19 11:14
Czy mógłby ktoś napisać cos więcej na temat pracy dla konsultantki? Chciałabym dorobić ale dobrze wiedzieć jak to jest.
Maja 2017-05-30 12:11
Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach ze współpracy z AVON. Jednak to nie jest miejsce na obrażanie innych użytkowników wątku, czy też pracowników. W razie uchybień w wykonywaniu obowiązków przez pracowników takie sytuacje należy zgłaszać bezpośrednio do firmy.
zenek 2017-06-16 10:33
A na czym w Avonie polega praca młodszego plasty i ile można na tym stołku wyciągnąć zeta.
Zapaszka 2017-06-20 11:50
Jakie warunki trzeba spełniać, żeby zostac konsultantką w Avon-ie? Chciałabym sobie dorobić i zależy mi na takiej pracy. Może ktoś mógłby pomóc i napisać kilka info.
1
ewus 2017-07-07 10:25
Witam.Udziele informacje na temat pracy w Avonie.Zapraszam
1
Magda 2017-07-16 21:45
Czy AVON OPERATIONS ma aktualnie zapotrzebowanie na konsultantki? Może mógłby ktoś podpowiedzieć jakie mają wymagania? Słyszałam sporo dobrego i znam te kosmetyki. Czy trzeba mieć jakieś szkolenie przed ewentualną pracą?
Maja 2017-08-10 09:28
@Magda widzę, że byłaś mocno zainteresowana pracą w firmie. Czy zdecydowałaś się na aplikację? Jeśli tak, to daj znać jak wygląda cały ten proces. Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne.
Zostaw swoją opinię o AVON OPERATIONS SP Z.O.O - Garwolin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVON OPERATIONS SP Z.O.O