logo Mars Polska

Mars Polska

Warszawa

Opinie o Mars Polska

toro 2009-04-23 11:45:37
Słowa kojarzące się z Mars Polska (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): rozwojowa, przyjemna, bez stresu.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobre .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wspaniałe.
Najbardziej podoba mi się w Mars Polska: otwartość ludzi, równy poziom między stanowiskami.
Najbardziej nie podobało mi się w Mars Polska: nie ma takiej rzeczy.
mars 2009-09-11 21:37:52
kolego toro, ze wszystkim się zgadzam z wyjątkiem "bez stresu"
my 2009-09-17 17:28:45
My pracujemy dla MARS POLSKA ale pośrednik TARGET BPO chce z nas wydusić wszystko...uf Jesteśmy robaczkami i tanią siłą roboczą. Własnymi samochodami wozimy ciężkie regały na sklepy i robimy na nich ekspozycje z produktów MARS POLSKA. Robimy promocje na własny koszt nie wspominamy o wymianach przeterminowanych. Świecimy oczami, robimy dobrą minę do złej gry. Nie mamy próbek ani gratisów.......uf ciężko:(
Joanna 2009-12-06 19:54:38
Rekrutacja na bardzo niskim poziomie NIE POLECAM
2
anonim 2010-05-25 20:55:36
bo cie nie przyjeli??? Jest osobny wielki, rozwiniety i rozbudowany dzial personalny zajmujacy sie glownie rekrutacja!
anonim 2010-08-13 13:05:06
W porowananiu z reszta firm FMCG ich rekrutacja jest swietna, naprawde. Odpisuja, a assesment tez b. fajny, niestresujący.
Doszłam do 2 etapu i mimo, ze nie zostałam przyjęta, polecam jako cenne doświadczenie życiowe.
Kiki 2010-11-25 13:01:24
Powedzcie coś o tych rozmowach? trudne? Bardzo sztywne? I jak kształtują się zarobki w tej firmi?
3
asw 2010-12-14 21:38:11
(usunięte przez administratora)
z tego co widać zarobki i warunki nie najgorsze jak na początek.
nowy 2013-06-07 23:45:36
Witam wszystkich!

Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko Doradca ds. Kluczowych Klientów w Segmencie Produktów dla Zwierząt.
Pisaliście, że mars zatrudnia poprzez outsourcing. Ogłoszenie na (usunięte przez administratora) zamieściła nie firma zewnętrzna a sam Mars Polska. Ale dzisiaj zadzwonił gość i powiedział, że jest z firmy HRK, która rekrutuje dla Marsa. Wiecie może czy w takiej sytuacji zatrudniają poprzez HRK czy może w samym Marsie? I jeśli ktoś wie to prosiłbym o info jak wygląda praca na tym stanowisku... Mowa tutaj o zwykłych psd czy może o marketach i sieciach? Jakie auto? Ile wizyt itp... Będę zobowiązany.

Pozdrawiam.
dddd 2013-07-09 10:41:51
super firma bynajmniej w uk. ale nawet tu polak jest szefem i zarabia jakies 300 tys funtow miesiecznie....hehe. ja jako operator produkcji tez nie narzekam, ciezkosie dostac ale jak juz pracujesz to masz naprawde super no i mozliwosc rozwoju jest a raczej musisz sie rozwijac i awansowac bo taka polityka firmy.
Kamil 2014-04-07 07:13:22
@szafir, a w której przeciętnej firmie pracownicy zarabiają jak szef? Zastanów się i nie wypisuj bzdur, zawsze jest gradacja...
1
BAT 2014-04-14 18:14:04
Czesc, rekrutuje wlasnie na ph w mars polska, mam pytanie odnośnie podstawy plus premii ile da sie wyciągnąc na samym poczatku kariery w w/w firmie??? jaki samochod oferuja??? Porsze o szczere wypowiedzi, pozdrawiam
marsjanin 2014-05-27 13:56:58
Jakiś czas temu wysłałem aplikację do firmy Mars Polska i chciałbym dostać jakieś aktualne info. Jako, że to spora marka spodziewam się, że opinie będą pozytywne. Napiszcie po prostu jak jest :)
Andrew 2014-10-07 20:31:18
Orientuje się ktoś czy obecnie prowadzona jest rekrutacja na stanowiska inżynierskie?
Ewentualnie jakiś kontakt do działu rekrutacji?
Andrew 2014-10-25 18:31:15
Dzięki za info.
Na ich stronę zaglądam dosyć często, ale strasznie tam pusto. Kombinuje jak dostać się do Mars Polska jednak nie jest łatwo umówić się nawet na rozmowę kwalifikacyjną. Całkiem możliwe, że do Mars rekrutuje jakaś firma zewnętrzna ale tego nie wiem niestety.
Dodam, że startuje na stanowiska inżynierskie (absolwent Mechaniki i Budowy Maszyn)
marteczka1204 2015-02-14 18:16:07
Halo halo :) Chciałabym troszke odswieżyc rozmowe na temat stażu w Mars Polska w Warszawie. Ktos byl na stażu? Jak wyglada rekrutacja? bo to, ze ciezko sie dostac da sie juz wywnioskowac po wynarodzeniu za staz...
3
Kris 2015-03-30 09:52:44
Ponoć do Marsa przechodzi obecny Manager Nsm z Tchibo Pan Maciej zwany Królem Maciusiem -serdecznie współczuje!Kamien z serca dla Ludzi z Tchibo :-)
jaokis 2015-04-16 15:09:34
Hej

Jaka płaca na stanowisku PH w segmencie czekolady, jaki socjal, czy targety do wyrobienia?
Gonia 2015-04-17 18:48:10
Kris pewnie sie nie przepracowywales jesli byles w Tchibo i Cie pozegnal :) slyszalam same dobre rzeczy o M.
1
janek 2015-06-12 15:34:13
MAm pytanie odnośnie płac w czekoladzie? jaka kasa i bonusy na warszawę?
podstawa 4000 netto to bajka ?
mariiii 2016-05-23 17:01:08
Witam.
Jestem zainteresowana pracą w Mars w segmencie czekolady. Możecie napisać coś o rekrutacji? Pracy w Marsie, zarobkach?

Z góry dziękuje
Ph 2016-09-20 12:04:14
Witam, czy ktoś z Was pracował na stanowisku przedstawiciela handlowego?
Aktualnie pracuje jako PH w całkiem innej branży i zastanawiam się nad zmianą.
Zarobki pewnie jak wszędzie, bardziej interesuje mnie czy monitorują GPSy, czy jakieś ankiety na sklepach trzeba wypełniać, ilośc wyznaczonych wizyt itp.

Interesuje mnie większa swoboda w działaniu niż sztywne trzymanie sie zadań, stąd moje pytanie, dzięki i pozdrawiam
morda 2016-09-25 11:21:09
ofert pracy posiadaja wiele, firma jest raczej znana na polskim rynku, produkuja słodycze wiec podjerzewam, ze taki przedstawiciel zarobi calkiem dobrze do tego i premie, szukaja teraz glownie ludzi na produkcje.
1
Zostaw swoją opinię o Mars Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mars Polska