brak logo

Fort Ochrona

Szczecin

Opinie o Fort Ochrona

anonim 2011-01-02 17:47:31
Firma ochroniarska Fort jest to najgorsza firma w szczecinie[usunięte przez moderatora] nawet za nadgodziny nie chcą płacić no i płaca jest beznadziejna bo za godzinę pracy np. na obiektach budowlanych płacą 3,90 zł/h .
Ogólnie to strasznie cwaniakują [usunięte przez moderatora] a i jakość usług ich pozostawiają wiele do życzenia.
Ciuch Ciuch 2013-07-04 23:27:01
Moja opinia o biurze ochrony FORT (chodzi mi tu głównie o filię szczecińska) jest dwuznaczna (mówię tu jako były pracownik służby informacyjnej na imprezach).
Imprezy na miejscu:
- dobra stawka godzinowa (adekwantna do wykonywanej pracy)
- dobre przygotowanie pracownika do wykonywanych przez niego zadań
- ogólnie dobre warunki pracy
Imprezy wyjazdowe (tu się zacznie narzekanie):
- zapewnienie wystarczających warunków (zakwaterowanie, minimalna ilość prowiantu niezbędna do przeżycia) - jedyny plus
- brak płatności za czynności wykonywane poza ustalonymi godzinami pracy (zbiórka 3-godzinna w pełnym słońcu? Ani grosza za to nie ujrzysz) - czyli po prostu zaniżenie płacy - po prostym przeliczeniu wychodzi w granicach 8,12 zł/h (licząc, że wykonywana przez Ciebie praca to czynności obowiązkowe, takie jak sama praca w służbie informacyjnej + zbiórka na pełnym słońcu)
- brak wody (postoisz w słońcu 8 godzin bez przerwy, a dostajesz litr wody bez możliwości otrzymania większej ilości - chociaż pracownik jest informowany o możliwości otrzymania dodatkowej butelki)
- [usunięte przez moderatora](12 godzin roboty, przerwa 4-godzinna i 16 godzin roboty - z czego płacą tylko za 23 godziny, a tak naprawdę pracujesz 28)
Podsumowując: ludzie w pracy mdleją z wycieńczenia i przegrzania, a pieniądze jakie można dostać są KOMPLETNIE nieadekwantne do wykonywanych czynności.
Wniosek: przy pracy na miejscu (np. na meczach piłkarskich) można się ewentualnie skusić, wyjazdy tylko dla masochistów lub osób, dla których te kilkaset złotych to sprawa życia i śmierci, nie mających innych możliwości zarobku.
Chociaż po pracy na wyjeździe dostrzegłem jedną zaletę: do swojej aktualnej pracy wrócę z uśmiechem na ustach i będę doceniał każdy dzień pracy.
Tak więc jeżeli chcesz zarobić parę stówek i przy okazji zobaczyć koncerty za darmo... Przestań żyć marzeniami i lepiej zapłać za te koncerty, a pracy poszukaj gdzie indziej.
2
PRACOWAŁEM TAM W 2011r 2013-09-28 20:38:42
Pracowałem w tej firmie na imprezach masowych w 2011roku . Trzeba mieć swoje czarne buty, czarne bojówki swoje ,oni tylko dają polo ,kurtkę wiatrówkę z napisem fort i kamizelkę z napisem fort.
w 2011r miałem 10zł netto za imprezy masowe za zbiórki przed meczami nie płacą za dojazd do Krakowa na większe imprezy masowe nie płacą , umowę wystawiają tylko jak coś się komuś z pracowników stanie !!!. Na meczach jest się ogólnie 7h a płacą za 5 h !!!,Z TEGO CO WIEM TO po dziś dzień nic się w tej firmie nie zmieniło !!!. TAM SIĘ NIE LICZY JAKOŚĆ PRACOWNIKA TYLKO ILOŚĆ !!!!.
Faktem jest w tej firmie że pracują tam osoby karane po wyrokach i te co mają zawiasy .
1
Anonim 2014-04-07 00:28:17
Firma Fort to najgorsza z firm ochroniarskich w całej Polsce,ludzie którzy tam pracujà nie majà żadnego pojęcia o tej pracy,wszystkie opinie wystawione na forum tej firmy sà prawdziwe,ludzie którzy tam pracują to ludzie którzy majà wyroki w zawiasach i sà po wyrokach,wszystkie opinie na temat tej firmy sà prawdziwe,nie polecam nikomu współpracy z tà firmà.
4
były pracownik 2014-10-14 13:10:35
Po pierwsze za dużo kierowników
Po drugie katorga w dzień wypłaty.
Po trzecie osoby które Znają się na tym fach już dawno zmieniły pracę. Nie ma o czym gadać.też stałem na meczach ale warunki kazdy zna od razu. Zbiórka o tej i o tej, zaczynamy pracę o tej i o tej. Skoro przyszedles na mecz to zgadzasz się na to.
Firma jako firma nie jest zbyt uczciwa wobec pracowników zachodzi tu faworyzowanie starej ekipy w której i ja byłem.Prawda jest taką że za wyjazdy np ja miałem płacone już od zbiórki za dojazd zbiórkę na miejscu i pracę właściwą.
Według mnie to jest niesprawiedliwe ponieważ było więcej wartościowych ludzi którzy powinni mieć takie warunki. Reszta zaś nie potrafi stać prosto i pilnować płotka gdzieś z boku to nie ma co się dziwić.
A to co teraz się tam dzieje to przekracza wszelkie pojęcia. Czy przyjmowali ludzi karanych? Przyjmowali osoby na pisemne oświadczenie że nie jest karany. Skoro ktoś skłamał to nie udowodni chyba że będziecie kwity do sądu składać o niekaralność.
Ale wtedy następny temat będzie do marudzenia.
Podsumowując.
Gdyby nie było faworyzowania, innych stawek dla koleżków i cwaniakowania firma nie musiała by zatrudniać placków i była by ma poziomie. Z resztą to dotyczy również i alkonu. Dosłownie taką sama polityka w firmie tyle że alkon skundlił się za sachara. Fort skundlił się ze 4 lata temu. Jeżeli się to nie poprawi to zostaną tylko placki i faworyci he he.
3
skalpel 2015-05-18 17:18:10
firma jest nieuczciwa mają problemy z płaceniem kierownik od obiektów chamidło jakich mało ... mi osobiście powiedział że jak chce dostać wypłate to mam przyjść jutro po jutrze jak będzie miał dobry humor . Firma kompletnie nie patrzy na zdrowie pracowników dzwoniąc że nie dasz rady słyszysz w słuchawce jak to kur... nie dasz rady . jak się źle czujesz pozwolą ci iść do domu dopiero jak stracisz przytomność i stawka na obiektach max 5,20 na godzinę . stawka na masówkach nie płacą za dojazdy i zbiórki nieraz załatwią autokar ale nie zapłacą za czas drogi nieraz to trwa 12 godzin . Nie polecam nikomu chyba że chcesz być niewolnikiem forta ...
2
pawik 356b 2015-05-18 17:20:34
firma fort kantuje ludzi nie dali mi wynagrodzenia na czas ostrzegam nie pracujcie dla nich odbierają ludziom ciężko zarobione pieniądze i za nie wyjeżdżaja do Egiptu na Wyspy kanaryjskie pracownik z 8 stażem
1
PAWIK356B 2015-05-18 17:30:00
SKALPEL JA MIAŁEM 4 ZŁOTE I NIC NIE MÓWIŁEM
PAWIK356B 2015-05-18 17:42:06
wierz mi nie płacą kiedy przyjechałem po wypłatę po raz kolejny zaczęłem i grożić Panstwową INSPEKCJA PRACY jeden z kierowników odpowiedział w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mam
1
backstage 2015-07-06 20:38:19
pozdrawiam ekipę z Open`Era 2015 :)
marek 2015-07-31 18:56:35
no we fordzie mialem stakerownikfke 11 zl za godzine na kupcu i bylem kerownikiem na tem obekcie tera mam wlasnom firme , ford dobra firma kerownik tesz oka no kasza o placom tesz, ja belem kerpownikiem tam i mialem 6 ludzi po soba , paper dal mi seferyn i skowfron i kontrolowalem ludzi naprawde dobra firma jest to uc zciwa no no taka jest , i na moningu we kupcu fajnie jests , pozdrawiam forta , marek
kasia 2015-08-30 14:54:37
nie ma nic gorszego jak firma fort pracownicy są chamscy, zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy.Nie polecam !
1
szuwarr 2015-09-02 23:49:21
tak frajersiej firmy(zatrudnieni złodzieje i bandyci nien wspomne o braku jakiego kolwiek wyksztalceni)nie widziałem.
1
szuwarr 2015-09-02 23:55:06
Nie neguje ale ty jaką wyższą uczelnie ukończyłeś(zk goleniów)
szuwarr 2015-09-03 00:09:44
Człowiek!!!!nie rozmawia nawet z taką firmą.Wszędzie tylko nie tam,chyba że lubisz jak Ci plują w oczy-Szczecin
1
mały 2016-04-26 15:51:24
robiłem we forcie 3 lata temu nawet okej , stafka ponad 5 zł teraz jestem w angli , szkoda ze seweryn zmienił sie kiedys był spoko teraz zmienił sie, pozdrawiam biuro forta
SZCZESLIWY NIEWOLNIK 2016-06-30 13:44:13
Firma fort to imitacja firmy. Lubisz być gnojony obrażany, czysty gwałt na sumieniu. Pozdrawiam ekipa open'er 2016. Tomasz bukiecie
aurelia423 2016-07-01 11:00:05
Olimpia k.
ja pracuje w fort to dobrzy ludzie ale mogliby wiecej placic,obiecali szkolenie od lutego ale nie daja i do dzis twierdza ze nie ma ludzi na szkolenie na pogoni.ktos kto zna ich fort wszczecinie prosze o kontakt na tel.( usunięte przez administratora )dziekuje serdecznie.co mozna uczynic dla fortu a oni nie traktuja powaznie az plakac sie mi chce.
1
aurelia423 2016-07-01 11:04:16
witam jak ci naimie ja pracuje w fort a co zrobic mam z szefostwem prosze o kontakt a oni zbywaja nie podaja pracownikom tel do szefow aby ich trzymal krotko.do kogo sie z tym zglosic.moj ( usunięte przez administratora )br /> moze ty podasz mi nr tel do kieronika fort nie do lukasza
Opener 2016 2016-07-04 12:47:33
Firma Fort to jeden wielki przekret. Po dobowej podrozy na opener mielismy jakies 20min na przebranie sie i od razu na 24h do pracy. Glodowe racje zywnosciowe a nawet czasem i tego brak. Wode z laski czasem Ci dadza ale to rowniez sporadycznie. Ludzi sciagali z posterunkow dopiero jak sami spadli na glebe. Kierownictwo to cwaniaki i chamstwo jakich malo. Zastraszenia i grozby na porzadku dziennym. Wodka sie leje a pracownikowi nawet nie sa w stanie zagwarantowac wody. Zatrudnianie nieletnich oraz ludzi bez papierow to normalka. Nie polecam nikomu. Obysmy sie wiecej nie spotkali.
4
open'er 2016-07-04 23:46:48
Bylem na Open 'er jako pracownik (czyt.woł)
Po 11 godzinnej jezdzie przyjechalismy na mieszkanie i spalismy doslownie 2h , pozniej do pracy od 13do 4 rano ... i tak przez 4 dni 2-godzinowe zbiorki wgl bez sensu i nikt za to nie placil . Wyzywienie : 6 bulek z przed tygodnia 8 plasterkow szynki banan baton i 250ml wody na 14 godzin pracy w sloncu .. porażka. . Kierownictwo : totalne chamstwo i brak wyrozumiałości dla pracownika groźby i zastraszanie na porzadku dziennym . Nawet fajki zajarac nie mozesz bo zaraz podejdzie jakis BOSSU hahaha i powie zebys sie pakowal i jechal do domu i to wszystko tylko po to by zaoszczedzic pieniądze. Jedyny plus to wypłata tyle ile mialo byc (nie liczę godzin spedzonych na zbiorce ) dziekuje pozdrawiam :)
1
ZAWIEDZIONA 2016-07-27 11:32:24
FORT NIE płaci! W biurze siedzą jakieś niew*ane Cizie, szefostwo wyjeżdza sobie w sezonie na wakacje- no bo przecież szefostwo- a Ty się musisz prosić o CIĘZKO ZAROBIONE PIENIĄDZE!!
Żenada! W wielu firmach pracowałam ale ta to jakaś megatyczna porażka!!
3
Konrad 2016-07-29 12:51:51
Fort jest niewypłacalny, pracownicy są źle traktowani
Grzexs 2016-07-29 17:57:17
Pozdrawiam :). Ekipa dzienna, g1- wino (ten od bilona) Opener '15. Nocna zmiana 'opener '16 to samo miejsce.
Aldonka 2016-08-03 10:34:46
Doświadczenie zdobyte w Forcie??? cenne??? hahaha, wolne żarty... Podejrzane już dla Was powinno się zrobić to, że mają spółkę zoo połączoną z komandytową, wszyscy naciągacze tak robią, bo wtedy możesz do u*ranej walczyć o swoją wypłatę!

ODRADZAM- cwaniactwo, złe traktowanie, buractwo, na openerze oni sobie pop* w krótkich spodenkach bo bardzo gorąco, a Ty szary pracowniku zap* w czarnych długich spodniach i butach wojskowych! Są równi i równiejsi! Albo wszyscy albo k* nikt!
Anonim08527 2016-09-25 15:49:07
Nie polecam bardzo slaba firma ich ochroniarze to ameby ktorzy sie zgrywaja bo maja kamizelke i jakies przywileje(bylem na meczu ale nie jako ultras ale na trybunie neutralnej 1-9) ochroniarz chamsko mnie potraktowal nie wyjasnil czemu mnie wyrzucil i musialem sie dogadac z ich kierownikiem ktory mial troche wiecej oleju w glowie
masterham 2016-09-28 11:58:07
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kombinatorzy kiedyś wam ktoś konkretnych problemów narobi życzę rychłej plajty sporo ludzi się budzi i ma was głęboko godziny tniecie a jak ktoś rezygnuje to nawet godności nie macie się rozliczyć z ludźmi MOWA O FILI GORZÓW mr. marcin,robert vs marek.
szkoda że nie można zdjęcia tu wkleić .
ank 2016-10-01 22:24:15
mnie zainteresowla oferta na stanowisko przedstawiciela handlowego do spraw gastronomii w woj. mazowieckim wazna jest znajomości branży gastronomicznej i zbiorowego żywienia doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku
Zostaw swoją opinię o Fort Ochrona - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fort Ochrona