brak logo

Jago

Krzeszowice

Opinie o Jago

anonim 2009-04-23 10:36:17
Słowa kojarzące się z Jago solidna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...średnie
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... w porządku.

Najbardziej podobało mi się w Jago: mila atmosfer
Najbardziej nie podobało mi się w Jago:brak
ela 2009-11-24 14:06:37
Praca w jago jest ok zarobki też nie złe w porównaniu z innymi firmami w których pracowałem to jago wychodzi na 5 ,zależy też od stanowiska.Ale polecam.
abbik 2009-11-27 13:04:55
Proszę o więcej info o pracy w jago Krzeszowice.Chodzi mi o to czy każdego przyjmują jak się przyjdzie z papierami i na jakich stanowiskach można dostać posadę po szkole średniej. I jeszcze jedno -czy zatrudniają studentów zaocznych.Pozdrawiam
norbi 2009-12-10 16:53:41
Praca w jago na stanowisku ph jest ok ale zarobki do bani paru chłopaków planuje się zwolnić na wiosnę nie polecam w innych firmach na dzień dobry masz lepszą podstawę o co najmniej 800 złotych porównaj zarobki u konkurencji to zobaczysz.
enrice 2009-12-10 17:00:14
Co ty robisz w tym jago chyba sprzątasz jak taka jesteś zadowolona choć panie sprzątające też kokosów nie mają a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trzeba
ktuś 2010-06-06 09:19:38
już tam nie pracuję i nie mam dobrego zdania o tej firmie! jeśli chodzi o współpracowników to oczywiście najsympatyczniejsi ludzie pod słońce, ale jeśli chodzi o prezesów( banda kryminalistów, bo kto tam nie ma wyroku) i panią [usunięte przez administratora]. Maj jako kierownika, to nawet najgorszemu wrogowi nie życzę takiego przełożonego. Poza tym szerzy się tam nieograniczony nepotyzm i władza zadufanego w sobie informatyka. Jeśli chodzi o pensję obiecują gruszki na wierzbie, a nawet gruszek pod gruszą nie ma! Takie są niestety prawdziwe realia pracy w jago
kopkor 2010-09-02 14:58:15
Pracowałem w Jago i nie żałuje, że się zwolniłem, bo nie dadzą zarobić na stanowisku PH. Duża firma, duży bałagan....
ela 2010-11-06 11:49:31
Jak ktoś sprzedaje prawie bez zarobku to jak mogą dać ci zarobić myślę że dobrze że się zwolniłeś bo i tak mieli w planach cie zwolnić powodzenia myślę że już żałujesz że nie pracujesz w jago
ja_ 2010-11-09 13:23:56
czy ktos omze powiedziec jak wyglada praca ph w jago w krzeszowicach? slyszalem,ze kilka osob ostatnio sie zwolnilo,to prawda?
```KING``` 2010-11-22 21:59:43
Praca w Jago...wobec sytuacji jaka panuje u konkurencji,to szczerze mowiac w miare stabilne mejsce pracy.Pytanie tylko jak dlugo...
ja_ 2010-11-27 19:37:30
co masz na mysli mowiac o sytuacji u konkurencji? tzn jak to sie odnosi do pracy w jago? stabilna,a cos wiecej? jak zarobki? i jesli moge zapytac,jestes obecnie pracownikiem tej firmy?
***KING*** 2010-12-02 09:11:02
Tak jestem pracownikiem Jago.Mimo ze ostatnio wiele sie dzieje w tej firmie,to i tak jest tam w miare stabilnie.Co sie tyczy zarobkow to jako" stary" pracownik nie moge narzekac,ale nie pytaj o kwoty bo dobrze wiesz ze na wyplate ma wplyw wiele czynnikow
ja_ 2010-12-03 21:03:16
no tak,ponoc dzieje sie dosc duzo. a praca w charakterze ph?
teri 2010-12-05 22:47:16
a jest w tej firmie stanowisko dla technologa żywności?
"""KING""" 2010-12-08 21:08:49
Niestety w Jago nie ma stanowiska technologa zywnosci.
* 2010-12-08 21:22:34
King chyba bardzo zorientowany o sytuacji w firmie.
--ciekawy 2010-12-22 16:42:02
a jak szefostwo i kierownictwo firmy?
Pan Piotr 2011-09-27 17:03:55
skoro pracujesz dla firmy notowanej na gieldzie pozwol jej pracowac dla Ciebie kupujac akcje JAGO raz stajesz sie czescia spolki to mozesz na nich zarobic i nie beda Wam potrzebne bonusy... zacznijcie myslec !! ruszcie glowa Wy pracujecie dla firmy TO pozwolcie firmie pracowac dla Was! akcje Jago to najlepsza inwestycja na 2012rok
hyhy 2011-10-12 14:33:49
Jago jak i firmy które są na terenie to jedna wielka protekcja, bo weźmy Taką firmę SOLID Pani Sobczak stworzyła sobie prywatny folwark koleżanek i obojniaka Jacusia z którymi albo gdzieś kiedyś pracowała albo zna ich długie lata na stopie prywatnej bo razem po godzinach ziemniaki zbierają lub krowy doją na łące lub w PGR-ach śmigali za dawnych czasów a ogólne IQ na poziomie małpy i nie wiem czy małpa się za to nie obrazi, ale może ją jakoś przeproszę....
padlo 2011-11-02 17:29:38

(PL)-HANDEL-ŻYWNOŚĆ-HURT-GIEŁDA-SPÓŁKI-KOMUNIKAT-(PL)-0-FIRMA HANDLOWA JAGO SA-PLJAGO000015-JAGO

JAGO SA złożenie wniosku o ogłoszenie upadłości z możliwością zawarcia układu

02.11. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 65/2011

Zarząd Firmy Handlowej JAGO S.A. z siedzibą w Krzeszowicach ("Spółka") informuje, iż w dniu dzisiejszym, tj.02 listopada 2011 roku Spółka złożyła w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, VIII Wydział Gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych wniosek o ogłoszenie upadłości Spółki z możliwością zawarcia układu.
We wniosku Spółka zwróciła się o pozostawienie zarządu własnego majątkiem Spółki w przypadku ogłoszenia upadłości, jak również o zawieszenie przez Sąd toczących się wobec Spółki postępowań egzekucyjnych.
Zarząd Spółki wyraża przekonanie, iż upadłość układowa przyspieszy i uczyni bardziej efektywnym trwający proces restrukturyzacji Firmy Handlowej JAGO S.A.
anonim 2011-11-09 13:43:42
Mieszkam niedaleko tej firmy ot doslownie ok 2 km chcailbym tam pracowac na stanowisku magazyniera sa jakies opinie na temat tego stanowiska? zarobki, atmosfera, i warunki pracy? wiem ze pracuje sie w niskich temp (-18 stopni) ale mi to nie przeszkadza zalezy mi na wiedzy na ile tam zatrudniaja i czy warto.
bubu 2015-01-16 18:02:19
Jago już nie ma.. jest Iglotex.... cienko przędzie
1
Szymon 2016-05-13 15:52:40
Wiesz co, każdy te warunki zatrudnienia to przecież rozróżnia inaczej, więc nie ma się co denerwować, albo rzucać za bardzo, moim zdaniem to wszystko jest tak jak pisze koleżka wyżej, powiem Wam tylko, że wynagrodzenie jest konkurencyjne naprawdę polecam
Zostaw swoją opinię o Jago - Krzeszowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jago