brak logo

ils nieruchomosci

Szczecin

Opinie o ils nieruchomosci

Man 2011-01-11 10:09:09
Pracowałem w tej ( usunięte przez administratora )-firmie,oczywiście za darmo bo maklerom należy się tylko prowizja .Obowiązkiem w tej firmie jest mieć własny samochód tylko sam musisz sobie zatankować ,podsumowując poszedłem tam zarobić a w rzeczywistości tylko dołożyłem - nie polecam .
1
Bardzo Zadowolony 2011-02-26 17:41:01
[usunięte przez moderatora] pracowałem kilka lat w tej firmie i jestem bardzo szczęśliwy i zadowolony! [usunięte przez moderatora] Ja GORĄCO POLECAM ILS NIERUCHOMOŚCI!
1
zaskoczona 2011-03-04 10:25:48
Jestem zaskoczona tym co czytam. Jak wszystkim wiadomo zawód maklera jest bardzo dobrze wynagradzany, a ILS ma najwyższe stawki dla osób chcących pracować. Prowizję otrzymuje się po przeprowadzonej transakcji i zapewniam, że w terminie.
Robert z Warszawy 2011-03-04 10:50:07
GORĄCO POLECAM ILS NIERUCHOMOŚCI- TO NAPRAWDĘ RZETELNY I UCZCIWY PRACODAWCA!!! CIESZĘ SIĘ, ŻE PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE I UDAŁO MI SIĘ OUZYSKAC OLBRZYMIE DOŚWIADCZENIE ORAZ ZAROBIC DUŻĄ KASĘ. DLATEGO TEŻ ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO PRÓBY SWOICH SIŁ Z ILSPOLAND.PL!
anonim 2011-03-15 17:37:39
Jednak nie zaryzykuję pracy w tej firmie opinie mnie przerażają pozdrawiam Monika
anonim 2011-05-31 19:35:12
( usunięte przez administratora ) szkoda marnowania czasu więcej zarobisz jako kasjer w butiku
Adam 2013-04-03 21:51:16
Ciekawe kto pracuje już 3 lata w tej firmie chyba właściciel pracownicy średnio wymieniją się co 2-3 miesiące.
2013-09-11 11:45:59
jest podstawa + prowizja, licencja nie jest wymagana, ale jak wszędzie żeby zarobić trzeba się narobić, praca w nieruchomościach nie jest łatwą pracą
marti 2014-03-01 12:02:57
w nieruchomościach moim zdaniem to liczy się tylko kasa. Gdy jest to i praca wydaję się dużo przyjemniejsza
poko 2014-03-19 20:09:28
oj nie bądź już takim materialistą. atmosfera i możliwość rozwoju jest w sumie równie ważna i mogłaby stać na dobrym poziomie w ils-ie
kewlar 2014-04-01 17:02:29
a Wy przestańcie się juz licytować tylko napiszcie w końcu coś konstruktywnego na temat pracy w ils
Trybi 2014-04-04 22:55:31
Praca na pewno ciekawa, ale w dzisiejszych czasach ciężka jak cholera. Rynek nieruchomości niemalże stoi w miejscu więc na pewno dobra dla doświadczonych.
graba 2014-04-08 22:37:35
hej, witam wszystkich, czy w ILS Nieruchomości obowiązuje w pracy system prowizyjny? w niektórych firmach to się zmienia, może i tutaj również..
PAC 2014-06-24 08:51:29
Na moje oko w nieruchomościach ciężko liczyć na coś innego. Nie wydaje mi się, żeby ILS w tym temacie się wyłamywał, ale jakiś pracownik mógłby to jeszcze potwierdzić.
Pośrednik 2014-12-18 18:50:57
Trzeba mieć jakieś specjalne urpawnienia żeby pracować w tej firmie. tak włąściwie to mnie interesuje najbardziej dzialalnosc firma mnie interesuje ale chcialbym robic w porzadnym miesjcu gdzie zaplaca mi na prawde dobre i rzetelnie pieniadze. myslicie ze tutaj warto ? licze na aktualne opinie .
foof 2015-02-19 09:11:05
ILS nieruchomości zajmuje się nie tylko nieruchomościami polskimi, ale również i w USA, Egipcie czy Hiszpanii. Jest to to tyle ciekawe, że są to nieruchomości zlokalizowane w pobliżu jakiś zbiorników wodnych. Dosyć ciekawe rozwiązanie chociaż zastanawiam się jaki mają odzew, czy rzeczywiście ktoś kupuje nieruchomości za granicą tak często.
konsultant 2015-03-05 18:02:39
Słuchajcie a jak jest ze szkoleniami. Tak sobie to wyobrażam, zę firma, która ma we władaniu nieruchomości i krajowe i równeiż zagraniczne, chyba zapewnia swoim pracownikom należyte szkolenia. Albo chociaż zatrudnia osoby na tyle kompetentne, że nowi pracownicy mają od kogo sie uczyć i kogo się radzić. Pracowałem w podobnej firmie i nie było tam wsparcia merytorycznego dlatego wiem jak to jest ważne.
wiki 2015-03-21 03:16:04
to co wyróżnia szczeciński ILs Nieruchomości to , że w swojej ofercie posiadają nie tylko nieruchomości na terytorium naszego kraju , ale również po za naszymi granicami. Widziałem że mają domy w Bułgarii, Hiszpanii czy też Portugalii. Myślę, że dzięki temu nie mogą liczyć na przestój w swoim interesie
anonim 2016-03-23 19:05:57
nie wiem kto pisze takie pochlebne brednie o firmie ILS. Trzeba bardzo uważać na takie firemki bo zdjęć i opisów można wklejać do woli. Nie polecam
erfg 2016-05-11 18:09:46
praca za granica ma na prawde spore plusy przedw wszystkim mozna zarobic na prawde spore pieniadze no i tez zdobyc ogromne doswiadczenie ktore sie potem przyda
Zostaw swoją opinię o ils nieruchomosci - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ils nieruchomosci