brak logo

Warszawska Szkoła Zarządzania, Szkoła Wyższa

Warszawa

Opinie o Warszawska Szkoła Zarządzania, Szkoła Wyższa

anonim 2009-04-23 10:01
Słowa kojarzące się z Warszawska Szkoła Zarządzania, Szkoła Wyższa (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): solidna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .dobrą
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... sympatyczni życzliwi.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? różnie
Najbardziej podobało mi się w Warszawska Szkoła Zarządzania, Szkoła Wyższa: fachowość
Najbardziej nie podobało mi się w Warszawska Szkoła Zarządzania, Szkoła Wyższa:
4
wer8 2016-07-19 16:40
Atmosfera na uczelni? Rewelacja. Inni studenci? Nie spotkałam się z sytuacją, żeby ktoś komuś odmówił pomocy. Poza tym cudowni wykładowcy i bardzo miła i pomocna kadra. Wyjątkowa uczelnia :) polecam gorąco.
aga 2016-07-19 16:43
Polecam uczelnię :) wykładowcy są wyjątkowi, a kadra bardzo miła i pomocna. Córka nigdy nie miała problemów z załatwieniem czegoś w dziekanacie czy w księgowości. Ta uczelnia to naprawdę bardzo dobry wybór
Sławek 2016-07-31 06:53
Dobra kameralna uczelnia. Nie nastawiona na zdzieranie kasy od studentów. Dużym atutem są wykładowcy . We wrześniu rozpocznę 3 rok licencjatu. Polecam uczelnię zwłaszcza, że planuję kontynuację nauki na magisterce.
Misia 2016-07-31 08:22
Uczelnie polecil mi kolezanka. Profesjonalna kadra mila rodzinna atmosfera niskie czesne i wolne niedziele to atuty tej uczelni polecam
Bea 2016-07-31 08:31
Jestem już na kolejnym roku studiów I stopnia w Uczelni. Zamierzam kontynuować dalej edukację na studiach II stopnia. Polecam Wszystkim Uczelnię jeżeli chcą otrzymać fachową wiedzę i pomoc w każdej sytuacji, warto!
Bea 2016-07-31 10:06
Jestem studentką kolejnego roku na studia I stopnia w Uczelni. Zamierzam kontynuować edukację na studiach II stopnia. Polecam Uczelnię ze względu na extra wykładowców, pracowników oraz to, że w każdej sytuacji można liczyć na pomoc ogółu w trudnych sytuacjach. Warto!
1
Betty 2016-07-31 17:16
Polecam warszawska sălile zarzadzania tu studiind sie bezstresowo. Wszystko na miejscu stomacul parking i comode obiady w bufecie
1
Waki 2016-07-31 21:06
Studiowałem w tejże Uczelni 5 lat. Zdobyta wiedza z zakresu zarządzania otworzyła mi drogę awansu zawodowego. Dzisiaj wiem, że to był dobry wybòr.
3
Dorotka 2016-08-01 08:41
Też studiowała w tej Uczelni licencjat i studia magisterskie. Bardzo polecam. Profesjonalna kadra dogodne warunki studiowania. Wszystkie wykłady na miejscu. Możliwość zdobycia dodatkowych ceryfikatów z zarządzania jakością. Poleca
2
mark99 2016-08-01 11:34
Przeniosłem się do WSZ-SW rok temu z innej uczelni. Jestem mile zaskoczony atmosferą i podejściem do studenta.
2
Kamil 2016-08-06 21:56
Studiuje w tej Uczelni i gorąco ja polecam. Niskie czesne profesjonalna kadra dogodne warunki studiowania
1
Kamil 2016-08-06 21:57
Studiuje w tej Uczelni i gorąco ja polecam. Niskie czesne profesjonalna kadra dogodne warunki studiowania
1
studentka 2016-10-04 12:30
Jestem już po inauguracji roku akademickiego i pierwszych zajęciach na studiach licencjackich. Miłe zaskoczenie co do warunków, przyjaznej i ciepłej atmosfery, fajnej kadry. Myślę, że dokonałam wyboru właściwego i polecam!
2
Kris 2017-01-23 11:35
Koniec I semestru to dobry moment na pierwsze opinie o uczelni. Jestem zadowolony z wyboru tej uczelni, choć pewne rzeczy bym poprawił. Podoba mi się podmiotowe podejście do studenta, zajęcia w jednym budynku, wolne niedziele, ale organizacja mogłaby być lepsza.
1
Justyna 2017-01-23 13:01
Jestem studentką na I roku studiów I stopnia. Bardzo wahałam się z wyborem Uczelni, ponieważ przebywam za granicą, a dojazd co 2 tygodnie dezorganizowałby mi pracę i życie rodzinne. Otrzymałam propozycję indywidualnego toku studiów, z którego jestem bardzo zadowolona. Istnieje konieczność bycia na Uczelni, ale nie tak często jak przy normalnym toku studiów. Teraz wiem, że wybór był trafny. Ponadto fajna atmosfera, nie pomijając nikogo. Dzięki za pomoc i mam nadzieję, że mimo trudu z tytułu odległości uda mi się ukończyć tutaj studia.
POLECAM!
3
Wiki 2017-01-23 22:19
Przyjazna uczelnia dobry wybór polecam
1
GP 2017-02-15 20:53
Jestem studentem trzeciego roku i wszystkim czytającym śmiało polecam Warszawską Szkołę Zarządzania. Profesjonalna kadra, która naprawdę potrafi wytłumaczyć studentowi niełatwe tematy z ekonomii i zarządzania przedsiębiorstwem. Idealnie dopasowany jak dla mnie, grafik zajęć. Szkoła wysoko notowana w rankingach. Zachęcam niezdecydowanych ! Pozdrawiam.
1
Zostaw swoją opinię o Warszawska Szkoła Zarządzania, Szkoła Wyższa - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Warszawska Szkoła Zarządzania, Szkoła Wyższa