brak logo

Hotel Galicja

Oświęcim

Opinie o Hotel Galicja

basik 2011-10-03 21:23:55
a miałam tam właśnie iść na rozmowę teraz to ja tam nie chcę pracować:/
gdyby tam było super to pracownicy tak często by się nie zmieniali:/
2
anonim 2012-05-02 21:18:36
niestety zgadzam się z rozmówcami :( zaraz po studiach miałam okazję pracować w tej firmie. Koszmar. Praca od 6:30 do 23, albo i dłużej, gdy pan (ususnięte przez administratora) postanowił cos przekąsić o 23ciej. Płaca minimalna. Jedyny plusem to były napiwki, ale przecież to nie od pracodawcy. Od zakończenia mojej pracy w tej firmie trochę minęło, a z tego co słyszałam jest jeszcze gorzej. A co do personelu to się stale zmienia, bo nikt normalny tam dłużej nie pracuje jak kilka miesięcy. Nie polecam pracodawcy!
1
Anonim 2013-06-03 21:37:19
Hehe ja pracowałam w knajpie obok tawerna. To jest to samo albo gorzej w meksykańskiej też cały oswiecim to jedno bagno...
rob 2013-06-07 23:41:24
Do tej pory nic w Galicji się nie zmieniło.!!!
Rotacja pracowników cały czas. Liczą na ludzką naiwność i fakt dużego bezrobocia.Praca na umowę zlecenie "do końca świata i jeden dzień dłużej" oraz nienormowany czas pracy.!!!
Hotel ładny ale na wygląd, patrząc od strony zwykłego szarego człowieka który tam pracuje to szok !!!!
1
anetta 2013-08-25 15:33:48
co za bzdury wypisujecie!jak się komuś nie chce pracować to lepiej powiedzieć że pracodawca jest do (ususnięte przez administratora) mam kolegę:) który pracuje od lipca i bardzo sobie chwali ale wystarczy chcieć !!! na pieniądze też nie narzeka jest bardzo zadowolony:) i chwali sobie szefa i kolegów na kuchni :)a pracuje dwa dni i dwa ma wolne :) więc dla chcącego nic trudnego!pozdrawiam całą ekipę Galicji :)
!!! 2013-09-08 09:53:16
Naprawdę dłuuuugo pracuje !!!!!!!!!!!!!
2013-09-08 09:58:24
anonim - 2013-08-25 21:26:33

Cześć a jakie sa zarobki w hotelu galicja czy wymagane jest wyższe wykztalcenie czy srednie jest wystarczajace?
Polecam samemu spróbować tam pracy a nie pisać za kogoś !!!
2
zosia 2014-03-10 12:33:54
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników,interesuje mnie praca w spa w tym hotelu.Jak to realnie wygląda,godziny pracy,wymagania,umiejętności wykorzystywane w praktyce,ZAROBKI.Oferują bardzo atrakcyjne warunki i zarobki,elastyczny czas pracy,atmosfera wśród pracowników spa podobno braterska,wszystko na początek wydaje się być profesjonalne i poprawne.Bardzo Was proszę o opinie.
matys22 2014-03-11 11:09:41
hey zosia, ogolnie atmosfera jest spoko, nie wiem jak to jest w spa ale na kuchni jest fajnie czasami sa spiny, menager(usunięte przez administratora)obiecuje duzo (usunięte przez administratora)zarobki nie sa zle ale nie zawsze jest taka wyplata jak powinna jebia i tyle. polecam
Zosia 2014-04-02 13:55:50
Wielkie dzięki matys22,nie posiadam kwalifikacji na kuchnię,ale czego się nie robi jak się szuka pracy.Czekam na odpowiedź pracowników spa.
fllu 2014-08-11 07:43:54
A ja coś dodam na temat oczekiwania na posiłki. Niestety po ostatniej wizycie napewno się już tam nie pojawię i myślę że moi znajomi też. Na obiad kazano nam czekać ponad godzinę, nie mogli nawet podać zupy, a Pani kelnerka nas po prostu olewała. Na koniec tłumaczyła, że mają dużo klientów i nie nadążają, to mogła uprzedzić wcześniej o czasie oczekiwania. Miałam ochotę wyjść gdyby nie to że byłam z małym dzieckiem. Normalnie porażka. A właściciel to mógłby się zastanowić nad odnową przynajmniej restauracji. Sztućce nadają się na śmietnik, a wszystko inne przydało by się porządnie wyszorować. Nie wiem na jakiej zasadzie odbywa się rekrutacja, ale moim zdaniem kelnerki powinny być wizytówką takiego miejsca. Szczerze nie polecam!
1
majka90 2015-01-31 23:25:28
hej, jestem majka i jestem po technikum hotelarskim i zastanawiam się czy moze znalazłoby się dla mnie jakieś miejsce w hotelu galicja? mogę robić wszystko, od stania na zmywaku po sporzątanie pokoi. Ja po prostu bardzo potrzebuje tej pracy. Więc będę wdzięczna jak ostanę jakąkolwiek oopcje wykazania się. Myślicie że mam szanse?
rafał 2015-05-12 12:56:53
Ala - o jakich nockach mówisz? W Galicji recepcja nie pracuje na nocki...
Venom 2015-07-29 17:11:12
A wie ktoś coś o Hotelu Galicja w Wieliczce? Też wymieniają całą kadrę...
Majstersztyk 2015-09-11 00:25:36
Tak dla sprostowania, nie wymieniają kadry, tylko ludzie mają już dość tego zapierdalania za śmieszne śrubki i sami odchodzą!!!
Marysia 2015-09-16 20:21:05
Czy to prawda że wyrzucili głownego managera? I czy pracownicy uważają, że po przyjściu nowego dyrektora sytuacja pracowników w Galicji może się poprawić?
s 2016-02-24 11:24:02
czy ktos z obecnych pracownikow moze wypowiedziec sie jak tam wyglada teraz praca?? widzialam kilka wakatów w internecie
Marta 2016-06-08 20:33:35
Tylko z barmanka dzielisz sie napiwkiem 20% w TEORI praktyka KWESTJA sumienia
ah 2016-07-22 12:45:40
Kto zna Marzene Cz z przedszkola 16-17
Gzdziła sie z moim mężem
2
Nik 2016-08-08 17:09:37
Ja też się z nim pykłam, niezły jest :D
Oh 2016-08-17 08:40:29
NIK niestety może.byś chciała ale mieszkamy 300 km od oswiecimia taki przywilej miała tylko Marzena Cz z przedszkola 16 i 17 Pani psycholog wiedziała jak go podejsc
Oh 2016-08-17 08:41:41
NIK niestety może.byś chciała ale mieszkamy 300 km od oswiecimia taki przywilej miała tylko Marzena Cz z przedszkola 16 i 17 Pani psycholog wiedziała jak go podejsc
1
bałwanek007 2016-09-13 22:26:42
byłem dziś na rozmowie, w sobotę idę na dzień próbny na stanowisko pizzer. czytając opinie, mam teraz mieszane uczucia... może ktoś pracował tam jako pizzer, ewentualnie w restauracji na innym stanowisku i może powiedzieć co nieco..?
kkaj 2016-09-15 23:20:08
@ bałwanek007 - no i chyba nie było trzeba tu zaglądać. Słuchaj prawda jest taka, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Chyba nie ma powodów, żeby się zniechęcać? popracujesz i sam zobaczysz jak jest :)
Zostaw swoją opinię o Hotel Galicja - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Galicja