brak logo

Agencja Nieruchomości DUKALSKA - Dukalska-Woźniakowska s.c.

Sosnowiec

Opinie o Agencja Nieruchomości DUKALSKA - Dukalska-Woźniakowska s.c.

cookie 2014-02-04 20:34:32
Brak poszanowania dla pracownika, codzienne zebrana na których czasem w mało kulturalny sposób właściciela daj Ci do zrozumienia że jesteś beznadziejny. Potrafi krzyczeć nie tylko przy pracowaniach ale i przy klientach!!!! Mimo że są dwie właścicielki tylko jedna z nich że się tak wyrażę "liczy się". Umowa o pracę to chyba jedyny plus. Jednak codzienne wstawanie do pracy w takiej atmosferze to horror.
12
Roman 2014-07-30 08:21:07
kłamią dla zysku i działają na niekorzyść sprzedającego nieruchomość mam świadka lepiej u nich nic nie brać.....
9
... 2015-11-30 22:55:28
zarówno szefowa, jak i przełożona zachowują się bardzo kurtuazyjnie, do czasu. prędzej, czy później wychodzi im słoma z butów. ogólnie zawsze coś jest nie tak, pracownicy dostają absurdalne zarzuty pod swoim adresem. nie polecam, dodatkowo ze względu na wcześniej wymieniony już w innej opinii brak szacunku dla pracownika. potrafią mówić tak niekulturalne wyrażenia, że nawet nie sposób tego skomentować. w racjonalną dyskusję też się nie ma w co wdawać, ponieważ zawsze cokolwiek się nie zrobi, potem jest odwracanie kota ogonem. przykre jest to, że przy takim traktowaniu pracowników to biuro nadal funkcjonuje.

z plusów to niezaleganie z wypłatami itd. tutaj wszystko ok., aczkolwiek dla osób, które satysfakcjonuje regularna praca na umowie zlecenie.
10
Rozczarowana 2016-07-01 11:37:02
Praca tam to jedno z najbardziej przykrych doświadczeń w moim życiu...Na początku było super..lecz po jakimś miesiącu Właścicielka zaczęła pokazywać swoje prawdziwe oblicze a jest osobą niezrownowazona emocjonalnie po prostu.
Wydaje się,że poniżanie pracowników sprawia jej satysfakcję.Obwinianie ich o wszystko-nawet o własną nieporadnosc i niekompetencje również.Krytyka jest ciągła i nie ważne czy zrobisz coś dobrze czy się pomylisz.Bure możesz dostać dosłownie o wszystko lub za nic.Krytykuje się nie tylko na gruncie zawodowym ale i osobistym...ponizajace uwagi rzucane pracownikom dotyczą też ich charakterów,ubioru i ogólnie jakimi są osobami.
Przeszłam traumę po takim traktowaniu.Próbowałam szczerze porozmawiać z Panią Właścicielka i zostałam zwolniona bez mrugnięcia okiem.
Przykre.. Na plus firmie tej Pani dodam iż nie mam już z nią kontaktu i o wiele stresu mniej w życiu. Zastanówcie się czy warto dla odrobiny doświadczenia pozwolić obcej osobie na brak szacunku wobec siebie.
8
ruda 2016-08-30 10:18:10
Nie polecam niestety. Z początku wydaje się być wszystko pięknie fajnie, kupno mieszkania itp., po czym dostaję do prowadzenia mojej sprawy panią A.Z. no i niestety dla tej pani liczy się jedynie kasa. Potrafi w połowie zdania przerwać żeby zapytać kiedy transakcja zostanie sfinalizowana, ponadto jest nie profesjonalna w swoich fachu i nie można nawet rzec że jest ona jakimkolwiek agentem nieruchomości.
4
Jola 2016-09-02 10:33:37
Zgadzam sie z opinia powyzej. Czasami dochodzi do absurdalnych sytuacji: niedawno ogladalam mieszkaniem, bylam zdecydowana. Spotkalismy sie wszyscy czyli ja, sprzedajacy i wyzej wymieniona pani. Koniec koncow wyszla jakas sprawa ze sprzedający ma jakies nieuregulowane sprawy i kupic mieszkania nie moge. Pani agentka (znajoma sprzedajacego) potrafila przy wszystkich obecnych powiedziec ze zada ponownego spisania umowy wspolpracy tylko tym razem z wieksza prowizja, bo marnuje na mni zbyt duzo czasu zeby jej sie to oplacalo. Wtedy nawiazalam wspolprace z innym biurem, ktore profesjonalnie podeszlo do obowiązków a na wspomnienie ze wczesniej probowalam kupic u p. Dukalskiej tylko sie zasmiali i pokrecili glowami. Nie polecam, chyba ze ktos chce marnowac czas z niekompetentnymi osobami.
5
Kasia 2016-09-26 13:35:47
Zgadzam się z opiniami powyżej, i niestety również miałam styczność z tą samą "agentką nieruchomościami", agentką to może ona i jest, ale na pewno nie w kwestii nieruchomości. Totalna katastrofa, niestety z tą panią nie można nawiązać współpracy, gdyż jest co najmniej najmądrzejsza. Niestety to zbyt dobrze nie rokuje dla tej firmy, tym bardziej jeśli taka niekompetentną osobą jest "współwłaściciel".
4
Wkurzony 2016-10-18 10:00:05
Tragedia jednym słowem, tego miejsca nawet nie można nazwać jakimkolwiek biurem. Liczy się tylko kasa, brak poszanowania dla klienta ( no chyba że ma w kieszeni 500 000 zł na już) . Nie polecam tego "biura".
2
Zmarnowana. 2016-10-21 18:50:15
Biura Nieruchomości znam dość dobrze ponieważ jestem w ciężkiej sytuacji. A mianowicie od 9msc próbuje sprzedać swoje mieszkanie na Zagórzu, a następnie kupić większe również na Zagórzu. Tak nas zmusiła do tego sytuacja ponieważ rodzina nam się miała powiększyć.
Jak wystawiliśmy ogłoszenie to od razu milion telefonów, myślałam sobie z mężem że ok. taką mają prace. Byłam wtedy w 3msc. ciąży i wspaniała Pani Dukalska obiecała, wręcz się zarzekała że sprzeda to mieszkanie jeszcze zanim urodzę. Cyrki były z nią straszne. Jak dzwoniłam do niej zapytać czy nie ma jakiegoś zainteresowanego klienta to nawet nie wiedział o jakim mieszkaniu mówię mimo że była u mnie osobiście. Do tego umowę podpisaliśmy niby standardową, ale prowizje ustaliła sobie sama i sama ją wpisała. Do tego jeszcze kiedyś przyprowadziła mi osobę którą okłamała że mieszkanie kosztuje 148.000 a kosztowało 155.000 my nie zmienialiśmy ceny, jak zwróciłam uwagę na to to się odurzyła.
Bardzo się zawiodłam bo to było pierwsze nasze biuro i taki nie wypał.
A na dzień dzisiejszy to dale nie sprzedałam mieszkania a mój synek ma już skończone 3 miesiące.
2
Zfrustrowana 2016-11-22 10:08:30
Niestety muszę potwierdzić to co wyżej, jednym słowem żenada.
Zostaw swoją opinię o Agencja Nieruchomości DUKALSKA - Dukalska-Woźniakowska s.c. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Nieruchomości DUKALSKA - Dukalska-Woźniakowska s.c.