brak logo

atm group ( M seven)

Zamość

Opinie o atm group ( M seven)

anonim 2010-12-31 21:34:27
Uważajcie na tych ( usunięte przez administratora ) Kwalifikują się na złożenie zawiadomienia o przestępstwie. Zobaczcie w googlach nr telefonu pod którym sie ogłaszaja (kontakt tylko telefoniczny) hehe. Szkoda czasu i nerwów.
anonim 2011-04-14 18:48:01
Uwaga( usunięte przez administratora ) starszych Ludzi!!mają sparwy w sądzie
oszukany M SEVEN 2011-04-15 08:34:23
Dzałają też w Zamości. Ludzie piszcie jak Was ( usunięte przez administratora ) założymy wspólną sprawę. Oni specjalnie ( usunięte przez administratora ) ak do nich inaczej można trafić niż tylko na skrytkę pocztową?!
Tomekk 2011-04-18 13:03:38
Hej, niedawno brałem udział w ich rekrutacji (która też jest niezgodna z prawem...), adres macie tutaj; ( usunięte przez administratora ) budynek na samym końcu drogi, schodami w dół. Jeżeli komuś jest potrzebne, mogę przekazać informacje dot. sposobu pozyskiwania "klientów". ( usunięte przez administratora )
oszukany M SEVEN 2011-04-20 12:27:37
Ja poproszę informację jak naciągają, bo robię im sprawę a ( usunięte przez administratora ) moich dziadków
Marzena 2011-06-14 12:21:03
Dlaczego administrator probuje przeszkodzic w egzekwowaniu prawa i ukaraniu przestepcow z M Seven?
anonim 2011-10-14 20:56:14
hey mozesz mi cos dokładniej opisac o pracy w m seven w zamosciu własnie mam tam pracowac,
darkolinek 2011-11-04 19:06:40
i jak pracujesz w tej firmie? czy to zwykła akwizycja? proszę o odpowiedź
aga.x 2011-11-21 11:45:14
Czy coś udało się załatwić w sądzie? Moi dziadkowie też zostali oszukani
aga.x 2011-11-21 12:38:39
może wiecie jaki jest adres firmy w Zamościu?
anonim 2011-12-15 23:33:26
Są w budynku pod \\\"prometeuszem\\\" na gminnej
były pracownik 2012-01-10 17:15:42
Nie pracuje już w tej firmie.Zostałem normalnie zwolniony bez podania konkretnego powodu dlaczego tak się stało a nie inaczej.praca w tej firmie to zwykłe chodzenie po ludziach na wsi i namawianie ich na telewizje na kartę bądź cyfrową naziemną.Akwizycja to nie jest choć można to nazwać wciskaniem towaru ludziom.Adres firmy to ul.Gminna 53e Zamość jeśli by ktoś chciał coś od nich to pracują od 7.30 do 19.
kuba 2012-02-10 13:33:23
Witam czy może ktoś coś wiecej napisać o tej firmie. Chodzi mi głównie o zamośc bo aplikuje na stanowisko asystenta manegera. Na czym miałaby polegac ta praca i jakie jest wynagrodzenie...prosze o odpowiedz.
ktoś 2012-03-15 20:36:39
tam można pracować tylko jako przedstawiciel a asystent to chyba od szczotki tam może być albo od anteny bo innych stanowisk pracy nie ma aaa jest jeszcze sekretarka ale szef (usunięte przez administratora)ma już jedną czarnule której nigdy nie zwolni bo ją klepie ...a firma to naciągacze i szkoda gadać i mają sprawy w sądzie-i bardzo dobrze
korinoko 2015-02-12 16:50:25
no to chyba jest napisanie w nazwie, ze są "gropu", więc to noramlne, ze jest u nich kilka spółek, anie tylko jedna tak naprawde, moim zdaniem to nic nie przeszkadza, a tylko pomga, bo ja jednak np. upadkie to zodtanie jeszcze 5 działąjących dobrze no i wtedy nikt pracy nie straci na tak długo jednak.
max 2016-05-13 21:17:07
stopa, może to nie jest kwestia stać / nie stać. Tylko kwestia czy kolejny jest potrzebny. Może prędzej organizacja lepsza by się zdała?
Zostaw swoją opinię o atm group ( M seven) - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie atm group ( M seven)