logo ATM GROUP Sp. z o.o. Sp. k.

ATM GROUP Sp. z o.o. Sp. k.

Marklowice

Opinie o ATM GROUP Sp. z o.o. Sp. k.

anonim 2011-10-14 20:56
hey mozesz mi cos dokładniej opisac o pracy w m seven w zamosciu własnie mam tam pracowac,
darkolinek 2011-11-04 19:06
i jak pracujesz w tej firmie? czy to zwykła akwizycja? proszę o odpowiedź
aga.x 2011-11-21 12:38
może wiecie jaki jest adres firmy w Zamościu?
kuba 2012-02-10 13:33
Witam czy może ktoś coś wiecej napisać o tej firmie. Chodzi mi głównie o zamośc bo aplikuje na stanowisko asystenta manegera. Na czym miałaby polegac ta praca i jakie jest wynagrodzenie...prosze o odpowiedz.
korinoko 2015-02-12 16:50
no to chyba jest napisanie w nazwie, ze są "gropu", więc to noramlne, ze jest u nich kilka spółek, anie tylko jedna tak naprawde, moim zdaniem to nic nie przeszkadza, a tylko pomga, bo ja jednak np. upadkie to zodtanie jeszcze 5 działąjących dobrze no i wtedy nikt pracy nie straci na tak długo jednak.
max 2016-05-13 21:17
stopa, może to nie jest kwestia stać / nie stać. Tylko kwestia czy kolejny jest potrzebny. Może prędzej organizacja lepsza by się zdała?
Zuzanna 2017-06-02 12:07
Obecnie firma prowadzi wiele rekrutacji na stanowisko KONSTRUKTOR MASZYN. Co jako obecni pracownicy firmy możecie powiedzieć na temat tego czego mogą oczekiwać aplikujący? Jak wygląda praca na tym stanowisku? Jak oceniacie firmę jako pracodawcę? Wasze doświadczenie może mieć duże znaczenie dla osób, które szukając opinii na temat ATM GROUP trafią właśnie na ten wątek.
Ja 2017-06-04 09:53
dalsze opinie co do tej firmy są pod zakładką firmy techmar
Zostaw swoją opinię o ATM GROUP Sp. z o.o. Sp. k. - Marklowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ATM GROUP Sp. z o.o. Sp. k.