brak logo

weidemark

Jarocin

Opinie o weidemark

Kolega 2016-11-26 23:13:49
A może powinnaś o tym powiedzieć majsterkowi żeby wiedział z kim się zadał może otworzy w końcu oczy zanim ona go zniszczy
A ty uważaj bo to może być cisza przed burzą takie szmaty nie opuszczają
2
Nkc 2016-11-27 09:00:51
Mam nadzieję że wyjdzie na forum kto następny do niej lata trzeba o tym mówić głośno żeby wszyscy wiedzieli może wtedy rumunska dziwka odpuści
1
ZNANY 2016-11-30 06:22:57
Grzegorz nie przejmuj się tym dobrze napisałeś niech zajmą się sobą i swym życiem a nie komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiać
Ludzie co wy pszenicę jak pokazuje cie siebie czyli Polaka za granicą czytaja wszyscy to nie wstyd wam nie macie co robić tylko płoty ...każdy z was ma coś na sumieniu Każdy !!..
Nie można oceniać czlowieka samoczynnie jego życie i jego sprawa nie on pierwszy i ostatni
dajcie na luz nie o smieszajcie POLSKĘ !!!
to na tyle a ty Grzegorz nie odpowiadaj im nie ma sensu bo nie zasługujesz na to szkoda nerw niech piszą jak chcą a ty daj na luz ..




2
Franek 2016-12-04 13:57:53
O czym ty piszesz człowieku. Kto przynosi wstyd polakom? Jesteś głupi i bezmyslny to właśnie takie osoby jak on twój majstetek przynosi wstyd nam polakom! Uważasz że to co zrobil jest ok? Ogarnij się i otwórz oczy. To człowiek bez honoru bez zasad dno całkowite dno. Gadał na innych śmiał się z nich a sam tym co robi pokazuje jaki jest naprawdę. Gorszy od tej całej patologii która tu żyje. Żenada i wstyd. Jego rodzina dopiero wyjechała a on łazi z tym wycieruchem po sögel! ! Wstyd Grzegorz! !
I jeszcze jedno nikt tu nie życzy sobie żebyś się wpraszal z tą szmatą nie ma miejsca dla niej w naszych domach zapamiętaj sobie.
4
Kolega 2016-12-05 16:54:36
Dobrze powiedziane ! Osobiście jak spotkam ich na mieście to napluje obojgu w twarz. To już nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko jakaś patologia. Jak napisał autor " Miałeś chamie złoty róg teraz ostał ci się jeno sznur "
3
Nkc 2016-12-06 14:52:05
Super wypowiedź jestem za
2
Nibynic 2016-12-08 16:34:49
Jeśli przykład bierzesz że swojego kolegi to powodzenia. Razem na ulicy z nim wyladujesz. Przykre .
2
. 2016-12-08 22:07:17
Dajcie spokój z tymi plotkami. Nudzi się Wam w robocie?
1
1 2016-12-10 09:23:15
Porządki niech każdy zacznie od siebie nieroby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najwięcej udzielają się tu ci którzy o sobie nie mają nic dobrego do powiedzenia. Jak jesteście tacy świeci to podpisuje się nazwiskami wieśniaki .
3
Oxy 2016-12-10 17:47:09
Ludzie czy was po....nie macie własnego życia,własnych problemów,obrabiacie komuś dupe nie wiedzac jak naprawde jest i jak maja w życiu.Zajmijcie sie soba nudzi wam sie to wezcie dodatkowe prace,wydaje mi sie że to forum nie jest po to żeby tacy jak wy obrabiali ludziom po za plecami dupy nawet nie majac odwagi sie podpisac osobiscie....Chcecie coś powiedzieć to powiedzcie wprost a tutaj wydajcie opinie tylko na temat firmy...Grzegorz odpisujac im zniżasz sie do ich poziomu daj spokoj nie warci sa tego...Ludzie czy wasze hamstwo już nie zna granic????
2
D 2016-12-11 20:01:02
Jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast żyć ze sobą w zgodzie a szczególnie na obczyźnie to wy się tak zachowujecie wstyd .Pomocy jeden od drugiego nie ujzy o życzliwości nie wspomnę szkoda gadać .Jesteście fiutami i tyle w temacie
3
Ble 2016-12-12 08:57:32
Najpierw trzeba było by ja znaleźć tyle fetu nie wiem jak maly to robi ble wyrzygac tylko mozna sie na ciebie ble
1
Przemek 2016-12-12 14:37:44
Powiedz chamie kim jesteś a Ci sie wyrzygam, że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet nie będziesz wiedział śmieciu jak sie nazywasz.
1
p.d 2016-12-12 14:48:16
ja się swojej tuszy nie wstydzę i dlatego mały może mnie nie rusza a ty taka piękna że nie chcesz podać swego imienia żeby ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie opisali.
1
111 2016-12-14 21:53:30
ŻENADA PAJACE PIERDOLNIJCIE SIĘ W ŁUBY
2
Chłop 2016-12-18 11:41:57
Kurde co wy tu piszecie? Ja tu pracuje 10 lat i znam prawie wszystkich , Doda ty wogole się nie przejmuj tymi wpisami bo to muszą pisać jakieś sfrustrowane osoby
1
LP 2016-12-18 18:29:09
Ja też tu długo pracuje. Doda jest ok,to naszemu majsterkowi miłość mózg skasowała...
2
Kolega 2016-12-18 20:13:10
Bzdury to ty piszesz ja też tu pracuje kilka lat i doda nie jest ok bo od lat jest z małym tylko żona małego nic o tym nie wie a majstrowi to nie miłość mózg wypaliła bo w takim brzydactwie i pustaku nikt nie moze sie zakichac jedynie rozporek dał mu na glowe. Wielu może coś na ten temat powiedzieć czy dobrze rumunka robi lo....
1
Chłop 2016-12-19 02:30:07
Bzdury to ty masz najwidoczniej w głowie!!! A co tam u naszej świętej trójki słychać??U Kaski .M , Moniki.N i Alicji ???
2
Chłop 2016-12-19 02:32:53
A nie wiecie co Majstrowa od Janusza robi
1
Alicja Monika Kaśka 2016-12-19 09:11:24
Dziękujemy za zainteresowanie. Wszystkie trzy mamy się dobrze. Dzieci rosną, faceci wciąż ci sami. A jeśli ktoś więcej chce wiedzieć to proszę osobiście zapytać.
3
Chłop 2016-12-19 17:01:57
Alicja my nie mamy o czym rozmawiać
2
07 2016-12-19 18:44:08
Od razu widać kto to forum prowadzi. Dziewczętom się chyba nudzi ich życie ktore stalo sie monotonne więc interesują się życiem innych. Mało zajęcia w domu z dziećmi że ciągle siedzą na forum. Ciągle żyją Weidemarkiem. Jak tak wam tęskno to do roboty wracać i będziecie na bieżąco a nie interesujecie sie życiem pracowników i ploty roznosicie.
3
@ 2016-12-19 18:49:39
Jak to mówią uderzyć w stół a nożyce się odezwą.
3
Alicja Monika Kaśka 2016-12-19 20:35:48
Wypraszam sobie bardzo ale tak jak inni odwiedzam to forum. Nie tylko ja zresztą. A jeśli o życie innych to mam to w głębokim poważaniu bo mam swoje. I proszę mi uwierzyć żadnej z nas się nie nudzi. Miałyśmy chociaż odwagę podpisać się imieniem. Co kto robi to nie nasza sprawa. I bardzo proszę z dała od nas.
2
Haha 2016-12-19 21:11:10
Dużo jest was :)
2
RL 2016-12-19 23:30:18
Grzegorz jest nas dużo więcej niż te ta trójca jak to napisałeś. szkoda bo byłeś lubiany i szanowany a teraz jesteś dla wielu nikim. Taki fajny facet na własne życzenie utopił się w bagnie. Jak mogles się tak zeszmacic. Wstyd i żenada. Może kiedyś dasz radę wyciągnąć się z tego ?
2
Chłop 2016-12-20 08:11:00
A co mnie Grzegorz obochodzi ma facet rozum to jego sprawa nie rozumiem co wy do niego macie każdy po nim jedzie tak jak by to był wasz ojciec, syn czy kto jest dorosły i wie co robi
3
Cham 2016-12-21 14:54:47
Faceci ci sami szkoda ze dziecko kazde z innym skonczcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te glupoty.
3
Riki tiki narkotyki 2016-12-25 05:08:59
Wiedzialem ze malzenstwo Grzegorza nie przetrwa wszystko bylo robione na sile pozbycie sie Agnieszki z zakladu one przyjechaly tutaj i nagle idealna rodzina...pamietacie jeszcze Agnieszke byl z nia pare lat i byl calkiem inny facet byl normalny ostatnio wpadla na zaklad na chwile bardzo dobrze wyglada radzi sobie jakos dziewczyna...nie zdziwilbym sie jakby wrocil i sciagnal ja spowrotem a nie bral sie za rumunskie go..o
Zdrowych i wesolych dla Wszystkich :)
3
Ricki bez tiki 2016-12-25 16:36:03
Nie ładnie tak samej o sobie pisać.
Skoro masz się dobrze to po co tu piszesz i się ośmieszasz
1
k 2016-12-26 16:46:39
ale jaja
1
Nowy rok 2016-12-31 08:54:09
Na ten Nowy 2017 Rok tym którzy okazali się gnojami i kur.... życzę aby wrócił im rozum żeby otworzyli oczy i zobaczyli co dzieje się wokół nich jak ludzie się z nich śmieją i żeby się ogarneli.
1
XXX 2016-12-31 12:04:50
A ja wam życzę dbajcie o siebie kto się śmieje niech się śmieje, w ten Nowy
Rok a na ludzi miejcie wyjebane:)
3
Kolega 2016-12-31 16:57:06
Ten się śmieje kto się śmieje ostatni a ci co teraz się smieja i bawią nie będą ostatni
2
D 2017-01-01 22:11:20
Jak się ma rumuńskie ścierwo udusić małpe
3
Ol 2017-01-02 15:55:27
Ale po co sobie ręce budzić tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Zlo wróci i do niego i do niej
Zresztą on nie pierwszy i nie ostatni
Szkoda tylko że zmarnował sobie życie
5
123 2017-01-06 16:47:50
Jaka" Pani Agnieszka" chyba scierwo co zbiera informacje o kazdym a pozniej podaje dalej ale z upiepszona historia. Najpierw naslucha sie plot a poznej dodaje swoje trzy grosze i powtarza. A z bagnem Weidemarku ma tyle wspolnego, ze wszystkie baby do niej chodza, spowiadaja sie jak u ksiedza a ona potem wszystko to rozglasza po Sögel.
2
Kolega 2017-01-06 17:56:33
Jaka pani Agnieszka ?Kawal k ... rwy i plociucha. Do Pani to jej bardzo daleko :-)
2
Bogini 2017-01-06 18:45:18
A co wy dziewczyny siadacie na nią. Majsterk wam się skończy do plotowania toteraz kto inny. Może to zwykła zazdrość ze komuś w życiu się udaje a ktoś zostanie z niczym! !!!. A w kolejce kto następny? ??? Żal mi was. Lepiej zajmijcie sie swoimi dziećmi i facetami bo następni spiedola do rumunki! !!!!!!
5
Bohater 2017-01-06 19:30:15
Z jakie was szmaty! !!!!! Pierdolniete kobiety które nie mają co robić tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kogoś. Napiszcie która ostatnio z was patrzala w lusterko chyba żadna! !!!! Takie jak wy to tylko użyć można jako szmate do podłogi! !!!!!!
7
Hahaha 2017-01-07 22:35:57
To znaczy gdzie? Te zdjęcia są? I z kim już nie z majstrem?
D 2017-01-08 11:43:34
Na fejsie
Idol 2017-01-11 18:35:44
A co i Pasieki ? Slyszalem ze wrocil
1
Nick 2017-01-18 16:01:10
Haha tez slyszalam ze wrocil do niej ciekawe kiedy ja walnie po rogach kolejny raz chyba ze juz to zrobil bedzie znowu wielka rozpacz
Idol 2017-01-19 19:34:36
Najlepiej odwrucic uwage od siebie. A ktory z was jest swiety ? Majster co posuwa rumunke i rodzine dla tego scierwa zostawil ? Jego przyjaciel co pewnie dzieci wlasnych na oczy nie widzial ( moze i dobrze dla nich), Poznaniak co ru cha wszystko co sie rusza, podobnie Karamba. City moze autorytetem jest Blad ? Troche krytyki wobei siebie i wtedy mozecie innych uczyc jak zyc.
2
Obserwator 2017-01-19 23:55:32
Widzieliście kto dzisisjdzisiaj polecial za rumunka zeby jej zlozyc życzenia ciekawe tylko dlaczego tak w ukryciu te całusy byly może już majster sie jej znudził. Było do przewidzenia.
2
Stachu 2017-01-20 21:52:45
A może popiszcie sobie o tym że Weidemark upie-rdolił wszędzie ludzi i nadal to robią, a roboty dokładają... Co kogo obchodzi życie innych, nie macie własnego życia? Ludzie ogarnijcie sie Polak, Polakowi tak pod górkę robi.
5
Widz 2017-01-21 10:08:48
Dokladnie
Ciekawe czy doloza kasy
Robic trzeba wiecej placa mniej i do tego coraz pozniej szynke odebrali smieci trzeba robic coraz gorzej a majstrowie patrza tylko gdzie tu wsadzic
2
Przemek 2017-01-22 03:07:46
Może coś jest w tym co piszesz :D:D hahaha Tylko napisz kim jesteś :D Z anonima to ja każdemu mogę grozić :)
Zostaw swoją opinię o weidemark - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie weidemark