brak logo

wampol

Mysłowice

Opinie o wampol

anonim 2010-12-30 21:37:59
bardzo solidna firma ,wypłaty w termine i dba o pracownika
1
ja 2013-01-21 11:18:05
Zgadzam się, firma w pełni dba o pracownika. Podnosi kwalifikacje, szkoli profesjonalnie nowo przyjętych. Wypłaty w terminie zadowalające.Konkretna firma z dobrą pozycją.
koleś 2013-01-24 23:45:51
mam pytanie ile mniej wiecej sie zarabia w wampolu w mysłowicach. ??Dzięki za info
gezer 2013-01-31 18:00:52
Ile się zarabia pytasz - tyle na ile jesteś wart. Zapewne zarobisz odpowiednio jak będziesz miał kwalifikacje i jakąś chęć do roboty- czyli jak wszędzie. Zapewne za leżenie nikt kokosów Ci nie da. Informacji udzielą Ci na miejscu w firmie - ja byłem pytałem i wiem.
3
goska2769 2013-04-03 22:06:35
zarabia się 100zł dniówka 200zł święta i kartki po 10zł
kangoni 2013-05-01 10:36:44
Teraz podobno "obcieli " stawkę za soboty i święta ! było 200zł ale teraz jest o25% mniej. Podobno sytuacja firmy na kopalni w Knurowie zmusiła do cięć.

A tak ogólnie to rzeczywiście firma w porządku.
taki jeden 2014-01-02 09:44:49
Kartki po 10zł dostajesz za każdy dzień w którym zjechałeś na "dół" jeden zjazd jedna kartka ,a potem pędzisz do "Groszka" zawsze po 5-tym każdego miesiąca i szlejesz do woli . Taki ogrom towaru że ja to za wszystko cukierków kupuje .A co do św.i sobót to dostajesz 175zł ,no chyba że masz stawkę jak przodowy D.M
olek 2014-01-04 18:36:39
(usunięte przez administratora) czytaj uwaznie ile chciałes dzienni dostac kartek? 10? to chyba z ebędziesz w kółko zjezdzal i wyjezdzal !
penek 2014-02-04 17:24:25
sa teraz przyjecia do wampolu szukam obecnie pracy chcialbym sie przujac do jakiejs spolki kopalnianej trzeba miec gornika czy przyjmuja i potem mozna robic kw na mlodszego gornika
nek 2014-05-07 18:04:06
żeby wygrali przetarg bo jak nie to co my bedziemy robic my mamy dzidziny
2
benek 2014-06-02 20:11:42
ma byc tylko kiedy był sie ktos zapytać?
benek 2014-06-04 10:51:02
urlopy sa ale jak sie skonczy to co dalej a tu nikt nie wie a kogo to obchodzi w biurze oni nic nie wiedzą to jest chore.
2
benek 2014-06-05 14:09:33
cza próbować pytać :)
byly robol 2014-10-23 03:12:57
Wampol lezy na lopatkach.W dyrekcji klamią,robót nie ma.Zwolnili 70 ludzi z Wesolej.Pozwalniali z Knurowa,Wieczorka.Zarobki spadly,kartki pokradli z 10 na 6 zlotych.Caly czas od wiosny klamstwa ze ma byc lepiejZwalniaja nawet sztygarow,nie mowiac o fizolach.
3
mody 2015-01-28 21:58:10
a sa teraz przyjecia może wiecie na wesołej czy robia?:) podobno dobra firma.
ANONIM 2015-03-13 11:27:35
Za czasów właściciela Pana Alojza to wypłaty były w terminie,teraz wszystko się zmieniło,od kiedy firmę przejął syn Pana Alojza,wypłaty płacone są w dwóch ratach.My też mamy kredyt jak Pan i musimy go spłacać w terminie .....jak spłacać w terminie ,skoro nie mamy wpływów na czas?może z wycieczek do ciepłych krajów zrezygnować,a w terminie wypłaty wypłacać-byłoby uczciwie,a nie grać Pana ,co z butów słoma wystaje.......
6
kowal 2015-03-20 16:15:53
CZASY PANA ALOJZA NIE WRÓCĄ , MŁODY JAKBY KASY NIE WYDAWAŁ NA LEASINGI POJAZDÓW TEŻ BY DOBRZE PŁACIŁ , ALE JAK W KASIE NIE MA I TO I ON MUSI NAM RATY PŁACIĆ
4
Dozorek 2015-09-04 07:41:50
W firmie jak wszędzie, albo dobrze retuszowane, że pieniążków brak,niestety jest niepewność co do wypłaty, ściemy, bajery, kredyty, leasingi, a kontakcików brak to nie te czasy i nie ten sposób myślenia, że każdy będzie za darmoszkę robił bo przyszło nazwisko.
1
jaca84 2015-09-04 12:55:46
Sa jakies przyjecia do wampola?
Praca 2015-10-17 13:35:00
Witam czy te 100 zł. to na ręke czy jeszcze z tego podatek bierą.
Praca 2015-10-27 20:03:36
Saaką jakieś przyjęcia i na jaką kopalnie.
lidek303 2016-05-04 11:24:30
Powiedzcie jaka jest sytuacja na dzień dzisiejszy w Wampolu ? Pytam o Bielszowice i Knurów. Jesli chodzi o przyjęcia, gdyby ktoś był zainteresowany to są , bo dziś mąż był i się przyjął, dostał skierowanie na badania, w przyszłym tygodniu szkolenia. Póki nie wiemy jak firma prosperuje teraz to zatrudnienie takie przejściowe będzie, bo później chce startować do Hydrokopu, ale na razie nie mają przyjęć. A może warto zostać w Wampolu i nie kombinować ? Wyciągnie tu przynajmniej te 2000 zł ?
lidek303 2016-05-09 15:38:37
pOi raczej nie chodzi o ludzi z polecenia bo męża nikt nie polecał. Stracił pracę to ja przeglądałam wszystkie firmy i opinie i tam gdzie wydawało się być ok to zamiast szukać ofert po prostu dzwoniliśmy. być może na większą skalę przyjęć nie mają. Mąż ma górnika i upoważnienie na taśmy + 8 lat dołu, więc być może to coś pomogło, kazali mu przywieźć papiery i powiedzieli że gdzieś go wcisną więc pewnie mają komplet ludzi.
rg 2016-06-24 13:37:11
@p0i no wiesz moze po prostu te oferty przez jakis czas byly i szybko zniknely bo kogos zatrudnili..
dziadówa ze sztasica 2016-11-02 12:57:13
Czorny robi jeszcze?
Zostaw swoją opinię o wampol - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wampol