brak logo

NETTO Magazyn

Domasław

Opinie o NETTO Magazyn

wrocek 2010-12-30 21:13:03
Pracowałem w Biedronie ale zamknęli nam magazyn. Chciałbym zatrudnić się w Netto prosze o opinie jak wygląda tam praca, płaca i atmosfera. Czy warto tam się zatrudnić?
1
lol22 2014-05-28 23:10:05
Podstawa + premia na umowie na 2 lata ok 2000- 3000 tys w zależności jak składasz.
Trzeba zapierdzielać , kierownictwo w miare, ale jak to w Polsce zamiast coraz lepiej to co raz gorzej...
4
Żwirek 2014-06-10 23:27:13
Zapierdalać to mało powiedziane, a kierownictwo w miarę ale na miarę skrzydełek czy kotleta.Ludzie zastraszeni jak widać nikt nic tu nie napisał bo się boią.Bo premie zabiorą.Rotacja 3 osoby na mieś średnia
2
pfff 2014-09-26 22:03:57
lipa
1
johny 2014-10-09 23:54:23
Też szukam pracy słyszałem że zarobki są nie najgorsze ( nawet 3 tyś na rękę) a atmosfera ok. Informacje uzyskałem od znajomych którzy mają znajomych...a wolałbym od ludzi którzy tam pracują.
xxx 2014-10-16 15:09:46
Jak dobrze bd pracowal, zapierdalal, nadwyrezal kregoslup to w 1 msc 1800, 2 msc 2000, a kolejne to juz zalezne od tego ile bd sily wkladal w prace. srednie zarobki to 2200-2300, ale sa asy ktorzy osiagaja 2800,3000 w normalnym msc bez nadgodzin. na przemian dniowki z nockami, z tyg na tydz. nocka od niedzieli do piatku wlacznie. a dniowki od pon do piatku. za niedziele czy soboty, oddaja dzien wolny w tygodniu. nocki placone od najnizszej krajowej. ubezpiecznie grupowe - dobra oferta. Gdy chdpozi o kompletacje( tylko tam mozna sie dostac) rotacja pracownikow jest bardzo duzaa ze wzgledu na duze obciazenie kregoslupa powodowane takim a nie innym systemem pracy. Jest to praca dla tych ktorzy nie boja sie ciezko pracowac by zarobic troche wiecej. o rozwoju nie ma co mowic... bardzo male mozliwosci.
1
ziomal 2014-10-17 21:59:19
jak tyle placa to chyba na smieciowkach jak to jest z umowami
brady 2014-10-30 19:39:27
umowy są ok żadnych śmieciówek
2
652 ok 2015-01-31 20:54:01
Praca jest ok tylko zeby zarobic trzeba naprawde sie nazapierdal.... jezeli ktos jest leserem to odradzam
zabugowiec 2015-02-15 23:55:07
4 LATA WIDZIAŁEM TO OD ŚRODKA I STANOWCZO ODRADZAM !!! PATOLOGIA, CIĄGŁA ROTACJA SKŁADACZY (KRĘGOSŁUPY), ZABIERAJĄ PREMIĘ ZA NIC, KTO TAM BYŁ TO MÓWI: GETTO !!!
TOTALNY MOBBING I KORUPCJA SZCZEGÓLNIE TEJ PAŁY Z PYRLANDII. NIEDŁUGO ZAKŁAD KARNY BĘDZIE TAM SWOICH WYSYŁAŁ ! A ŻARCIE -GORSZY SYF JAK Z BIEDY.
składach zapierdalacz 2015-02-24 22:59:57
Bardzo ciężka praca fizyczna(jeżeli masz problemy z kręgosłupem to zapomnij o tej pracy)a jeżeli nie masz to napewno będziesz miał jak podejmiesz tam pracę.Jedyny plus to atmosfera w pracy.Zarobki małe jak za tak ciężką pracę,a do tego ciągle kary finansowe.zastanowienie się dobrze nad podjęciem tam pracy bo prawda jest brutalna.
2
cypek 2015-03-22 11:36:19
Próbowałem się dostać przez ostatnie trzy miesiące ale ciągle byłem zwodzony przez p J że ,,inni kandydaci" ,,jest Pan na pierwszym miejscu" i temu podobne bzdury.Czy istnieją jakieś specjalne formy zatrudniania do tej - jak wynika z dwóch ostatnich wpisów - ,,Krainy Szczęścia"?
3
Pracownik KOL 2015-04-13 17:34:31
Ch*j*wizna straszna, bez perspektywy na poprawe bo kierownictwo wzrusza ramionami albo udaje ze nie widzi problemów...Kolejni doswiadczeni pracownicy uciekają stamtąd
anonymous 2015-04-29 14:26:18
Praca po 9, 10 godzin dziennie. Soboty,niedziele, święta jaka leci.
hasło każdego dnia"PANOWIE JEST ŻLE ALE DAMY RADĘ:)" .Starzy pracownicy ciągną na oparach a młodzi maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oby kierownictwo szybko znalazło jakieś rozwiązanie zanim się obudza rano ze słuchawkami na uszach i słowami Lidki "POBIERZ 1 WYBIERZ":)Hasło "WIĘCEJ ZA MNIEJ" idealnie pasuje do wizerunku tej firmy.
zuza 2015-05-27 14:29:48
Zastanawiam się nad podjęciem tam pracy. Pytanie czy w tej firmie dają normalną umowę o pracę czy tylko zwodzą ze ją kiedyś dadzą. W poprzedniej firmie miałam dostać umowę o pracę po przepracowanym miesiącu a się jej nie doczekałam nawet po roku dlatego zrezygnowałam. Napiszcie jak jest tutaj. Dziękuje
benek 2015-09-13 20:03:24
ile mozna zarobic jaka umowa
do bblack 2015-11-20 10:30:32
Jak nie pracujesz, to po co się wypowiadasz?. W firmie Netto nie ma czegoś takiego jak umowy śmieciowe, każda pracująca osoba ma umowę o pracę. Zarobki uzależnione od zaangażowania, jak chcesz pracować, to zarobisz jak nie to dostaniesz minimum i tyle... praca ciężka jak to w magazynie ;]
brak 2015-11-21 19:17:59
Ciezka praca to malo powiedziane i jeszcze ciągle nadgodziny, kierownictwo uważa ze praca w tej firmie to zaszczyt a inne firmy to wyzyskuja tylko pracownikow
yello 2015-12-10 22:03:32
nieźle jutro mam spotkanie w sprawie pracy w netto, z większości opinii wynika że trzeba jakieś głazy przenosić pod gołym niebem, firma wygląda całkiem ciekawie sprawdzę osobiście
Mat 2016-02-03 21:24:21
A jak z zarobkami w tej firmie ? Ile wynosi minimalna ? I jakie normy ?
2
elo 2016-04-25 15:45:57
jako skladacz mozesz trafic na jeden z dwoch dzialow: chlodnia (szybko i latwo sie sklada i duzo mozna zarobic od 2500zl w góre) oraz normalny magazyn (ciezkie kartony i trudno wyrobic norme, zarobki wg mnie od 2600zl w dół)
yello 2016-05-03 23:11:13
Pracuje już prawie pół roku więc mogę napisać parę słów. Praca dość prosta można nieźle zarobić (ostatni wykręcony wynik to premia ponad 1600 zł + podstawa i dodatki)atmosfera ok duże uznanie za przestrzeganie kodeksu pracy do poprawy robota operatorów
1
yello2 2016-07-06 22:13:33
Pracowałem na magazynie Netto, ale w Danii - na zwrotach, trochę brudna robota i nieraz bywało dość monotonnie, ale 8 godzin pracy od pon-pt i 8 tyś wpadało ;)
??? 2016-09-02 10:54:46
w D A N I I,
hello
taki kraj nadbałtycki.

Netto jest duńską siecią handlową.
enjo 2016-09-09 22:24:33
Właśnie zaczynam i wygląda to obiecująco 2300 podstawa 4 stówy premii frekwencyjnej i premia za robotę przy zbieraniu kartonów . Mówią że początki są trudne ale wygląda na easy peasy lemon squeezy
Ryśku 2016-09-29 20:01:53
pracowałem tam jako operator, wiec nie snuj bzdur bo w żadnej firmie operator nie ma tyle obowiązków jak tam... sprzątanie, itp. Prawdopodobnie to Twoja pierwsza praca na magazynie i mało wiesz :) Teraz pracuje w amazonie na sztaplarce i tam to byście narzekali na wózkowego, każde podniesienie wideł klakson, zero sprzątania, kilkadziesiąt palet przewieść z miejsca na miejsce a zarobki podobne..
meko 2016-09-29 20:56:24
a ten trzeci magazyn to już jest w koncu wybudowany?
Zostaw swoją opinię o NETTO Magazyn - Domasław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NETTO Magazyn