brak logo

Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW

Jarosław

Opinie o Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW

elektron 2017-04-05 13:20
Nie kłam!
Mero 2017-04-14 07:08
Pracuje od dwóch miesięcy kasa ok regularnie między 10 a 15tym
Piotr S. 2017-04-14 11:49
...czyli ,potrzebują pracowników? Gdzie?w kraju i za ile?Opisze ktoś mi ta kwestie?
Mero 2017-04-15 11:14
z tego co wiem to szukają i do Polski i za granice Włochy Niemcy itd.. ja przyjmowalem sie akurat do poznania. stawki sa rynkowe moze odrobine wyzsze, tutaj dodatkowo mamy obiad, i robisz na umowe o prace
2
ktoś 2017-05-04 03:27
Sytuacja generalnie dobra, wynagrodzenia są płacone. Widać, kryzys mają za sobą. Jest dużo dobrych elektryków, od których wiele się można nauczyć.
1
Paweł 2017-05-11 16:57
Mam ofetre pracy z firmy ZRYW z Jarsolawia do Danii. Nie wiem co robyc czytając te komentarze, czy zwolnic sie z firmy gdzie obecnie pracuje i wyjechac czy dac sobie spokoj?
Tajemniczy 2017-05-11 17:59
Mam tak samo jak kolega wyzej, wyjazd 20
Także mało czasu i nie wiadomo czy sie zwalniać z roboty, i ile sie tam zarobi ?
Jarek 2017-05-11 19:27
Witam Serdecznie
Sprawa jest bardzo prosta. Poproście o umowy pracy z całkowitym wynagrodzeniem na umowie o pracę oraz dodatkami i delegacjami na piśmie w 100%. Nie wierzcie w obietnice.Ja byłem przypadkiem kiedy umowa którą otrzymałem do podpisu opiewała na 1800 zł a niby miałem zarobić ok. 7000 zł netto plus dodatki według obietnic człowieka który nazywał siebie "prezesem".
Pan "prezes "więc miał pecha bo rozmawiał z zaproszonym przezemnie prawnikiem a obok siedział biegły więc tak zwany "prezes"szybko się wycofał z obietnic i obrażając ludzi z drugiej strony słuchawki zakończył swoją prostacką rozmowę, ale zostało to nagrane.
Nie wierzcie w obietnice a róbcie wszystko na dobrze sprawdzonych umowach.-Wszystko na dokumentach urzędowych lub poproście prawnika i pomoc prawną w miejscowych Urzędach pracy. Jest przysłowie które mówi "wiesz co tracisz ale nie wiesz co zyskasz"
Pozdrawiam serdecznie i nie dajcie się oszukiwać gdyż jest dość instytucji państwowych ,które służą pomocą.
Niby Prezes 2017-05-12 08:47
Nierobów firma nasza nie potrzebuje
Stanisław 2017-05-12 08:49
123 korony duńskie na godzinę
fijar 2017-05-12 09:39
w Danii dopiero rusza podobno ale ja akurat jestem u nich w niemczech i z kasą nie ma problemów, pozdro
garfield 2017-05-12 09:46
potwierdzam stawkę, na rękę zostaje jakieś 12 EUR jak to przeliczałem z darmowym spaniem i transportem, w sumie kasa w porządku
1
Stanisław 2017-05-12 09:47
Panie Bogacz Jarosławie nie oczerniaj firmy . Adwokaci jak pijawki tylko kasę wyciągają a Pan szuka pracy od 10 lat . Może zatrudni się Pan u brata?
Tajemniczy 2017-05-12 12:22
Na umowie ma sie stawkę w złotówkach czy w euro ? bo mówicie ze 12 euro wychodzi, jakie warunki mieszkalne zapewnia firma? Jakaś melina czy przyzwoite lokum, ile osob w pokoju ?
Jarek 2017-05-12 13:49
Panie Stanisławie ja pracuję od 2 lat na umowie francuskiej bo nie dałem nabić się w butelkę jak wielu innych którzy dzisiaj płaczą bo mieli umowy na gębę z niby prezesem. Podobnych korzyści i panu życzę.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości w owej firmie.
Jarek 2017-05-12 13:56
A pracownicy nie potrzebują firm które ich oszukują. Przyjdzie czas ,że za oszustwa wobec pracowników będą kary całkowitego przepadku mienia oraz więzienie.
fijar 2017-05-12 15:16
u mnie w złotówkach. na kwatere to przewaznie trafiają się normalne mieszkania lub domy
Jarek 2017-05-12 17:13
Nie lubię oszustwa i kłamstwa ale te słowa już słyszałem we wcześniejszej rozmowie z kimś z owej firmy.Cytuję"Adwokaci jak pijawki tylko kasę ....."resztę Pan zna.
Wniosek nasuwa się sam.
Ten kto używa sformułowania jest tą samą osobą.
panie.....
Stanisław 2017-05-12 18:13
Witam.
Proszę o kontakt tel. kolegów Pawła i Tajemniczy. Tez mam ofertę wyjazdu do Danii. Może razem będzie fajniej i taniej, bo ja też muszę na miejsce wyjazdu jakoś dotrzeć. Taki kontakt, jak wynika z moich poprzednich wyjazdów za granicę, zawsze wszystkim przynosi korzyści. tel. 508 390 297
Pozdrawiam
Italiano 2017-05-12 23:08
Dokładnie wszystko na umowie a szczególnie jeżeli chodzi o kase nie godzić sie na 1800zł bo później niezły kanał przerabiałem to w tej firmie!Obiecanki cacanki a głupiemu radość.
lewar 2017-05-13 16:06
zawsze zdarzają sie osoby, które prowadzą swoje prywatne wojenki i negatywnymi komentarzami zakłamują rzeczywistość.
tak na prawdę w tej firmie od dłuższego czasu można całkiem nieźle i godnie zarobić. Pracuję tu od pewnego czasu i przyjezdzałem również z obawami ale jestem pozytywnie zaskoczony. Umowa polska o pracę a dodatkowo otrzymuje się aneks. I tak muszą płacić stawkę obowiązującą w danym kraju i płacić ubezpieczenie więc OK.
Przerabiałem wyjazdy za granicę przez agencję gdzie dostawałem śmieciówkę zleceniówkę bez ubezpieczenia, w ZRYWie pod tym względem jest dużo lepiej zwłaszcza, że na miejscu nie trzeba sie martwic o kwatere i transport.
Tajemniczy 2017-05-16 09:08
Jestem młody i w sumie zaczynam karierę elektryka, także jak myślicie, taki wyjazd bedzie dobry, czy posiedzieć jeszcze troche w kraju nabrać doświadczenia i wtedy wyjechac?
zajcew 2017-05-23 19:50
To jak jesteś młody to nie zaczynaj od zrywu bo sie zrazisz do zawodu
Maciek 2017-05-24 15:33
W Kopenhadze mamy super. Całodobowe wyżywienie . Jednoosobowe pokoje i 123 korony na godzinę brutto. Tylko ekipa stara i na dziewczynki się nie nadaje . Młody będziesz musiał sam chodzić na murzynki.
dorta40@wp.pl 2017-05-27 20:50
Maciek kłamiesz jak z nut. W Kopenhadze chłopaki mają umowę na 2000,00 zł polskich.
bormon 2017-05-29 09:58
umowa jest ok ze stawką duńską, jestem akurat tu na miejscu tak sie składa
Maciek 2017-05-30 10:15
Mają przecież aneksy do umów.
donik_@tryk 2017-05-30 20:02
w moim przypadku jest aneks i wszystko się zgadza
Tajemniczy 2017-06-02 18:23
I jsk tam chłopaki w Danii sie pracuje ? Dostaliście aneksy do umów i z jaka stawka te aneksy niby panie wyzej ?
Wieslaw 2017-06-03 19:07
Jak w tej Danii jest, co to za praca, ile godzin dziennie, jak dojazdy, ile kilometrów - o wynagrodzenie nie pytam, ponieważ ta praca chyba dopiero się zaczęła? Pozdrawiam. Proszę o kontakt wieslawt@interia.pl
@donik_@tryk 2017-06-13 13:19
jest wyzywienie pelne, aneksy ze stawką dogadaną te 123 dkk
3
Nick 2017-06-14 01:17
a trudna to praca w tej Danii bo w ogłoszeniu nie było zbytnich wymagań więc jak to z tymi pracami tam jest każdy sobie poradzi kto tylko chce pracować i ma chęci czy jednak to coś złożonego? Można też się czegoś nauczyć od innych ludzie są chętni do współpracy?
electircista 2017-06-18 00:24
He he jak to się ładnie zadaje pytania i na nie odpowiada ta sama osoba.W zrywie to już chyba pół podkarpackiego robiło,dalej po sądach i inspekcji pracy zakładane sprawy?wypłaca pieniądze?
józef 2017-06-21 15:37
nie jestem z podkarpickiego tumanie. a kasa jest wyplacana
2
jack2 2017-06-25 22:42
to czemu tam siedzisz chłopie skoro tak zle? nie jestem w stanie tego zrozumieć. podejrzane są te negatywne komentarze.
ozzy 2017-06-25 23:06
kolego ja przyjechalem w tym samym rzucie i pracuje razem z tobą i gadasz glupoty bo nie slyszalem zeby chlopaki narzekali albo sie zwalniali. przyjechalismy w maju pod koniec miesiaca wiec pracowalismy kilka dni. u mnie kasa przyszla taka jak ustalona i nie brałem zaliczek.
1
Prezes 2017-06-27 12:25
Inspekcja to z rok temu była. A o sądach nic nie słyszałem .A kto podał do sadu zryw?
RFTG 2017-06-30 19:30
Cos jest chyba nie tak z ta praca w tej Dani skoro ludzie rezygnuja i wracaja do Polski. Nikt od tak sobie nie rezygnowalby z lepszych pieniedzy... Wiec nie wiem czy o kase chodzi czy o firme i ludzi tu pracujacych...
1
alex 2017-07-05 11:42
nie zauwazylem zeby ktos rezygnowal. chyba ci sie miejsca pomylily
1
electriccista 2017-07-06 13:48
No we Włoszech było podobnie też rezygnowali
1
antonio 2017-07-08 02:32
widze ze negatywne opinie pisze jedna i ta sama osoba, w dodatku sama sobie odpowiada. patyk moczymordo masz żal że się na tobie poznali i cie zwolnili to teraz wypisujesz brednie. byłem z tobą w italii wiem co z ciebie za ziolko.
Prezes 2017-07-10 17:17
Włosi sześciu nierobów wyrzucili.
nowy 2017-07-13 15:12
Panowie jak obecna sytuacja w firmie? Placa? Nie wiem czy podjąć pracę.
Mietek 2017-07-13 17:33
OK.
boro 2017-07-13 20:33
Obecna sytuacja dużo lepsza niż w 2010-2013. Normalne kwatery obiad, kasa między 15 a 17ym każdego miesiąca. zastrzeżeń nie mam
Nowy 2017-07-14 09:26
Dzięki, oby tak było. pozdrawiam
dorta40@wp.pl 2017-07-26 13:02
jest 26 lipiec a za czerwiec jeszcze nie zapłacili za pracę w Danii. Wychodzi na to, że nic się nie zmieniło.
5
Błażej 2017-07-31 11:24
Kuca babie nie zapłacili bo Krzysiek na dziwki stracił całość wypłaty. Ja część dostałem.
1
Boss 2017-08-04 11:34
Jest dobrze i ma być jeszcze lepiej
piter 2017-09-15 16:25
niekompetetni maja pracownikow za nic.nic dziwnego ze stale ludzi szuka
1
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW - Jarosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW