brak logo

Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW

Jarosław

Opinie o Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW

Amon 2016-02-09 23:05:46
Nigdy nie płacą na czas! tylko płatnym klakierom i burakom jak Piotrek długopis zapijaczony, czy innej maści tyłowłazom.
Nie polecam!!!
zajcew 2016-02-10 17:12:36
100% zgadzam się!
Boruta 2016-02-10 21:26:44
Amon ile godzin zrobiłeś w Turynie?
Kolega Mietka 2016-02-10 21:29:01
W tej firmie Zajce zostały zjedzone przez lisy .
Amon 2016-02-10 23:36:10
Jesteś przykładem właśnie takich zapijaczonych tyłowłazów,zawsze masz na czas bo się obijasz w robocie i nic nie potrafisz zrobić żeby czegoś nie popsuć,jedno piwo to ty wypijasz przed śniadaniem ,a do sjesty jeszcze cztery i snujesz się jak cień po budowie podsłuchując czy czasem o tobie nie rozmawiają monterzy jaką to jesteś szu ją,pamiętam cię szma ciarzu,ten sam styl wypowiedzi,pewnie wkrótce się zobaczymy,będziesz miał okazję potwierdzić swoje pijackie wypowiedzi...
tony 2016-02-11 12:41:50
Ton i sposób twojej "wypowiedzi"obrazuje twój poziom intelektualny człowieku i "wiarygodność" twojej opinii. A Firma jest całkiem w porządku, zaryzykowałem i nie żałuje
Stasiek 2016-02-11 13:42:53
To Ty jesteś Malczewski z Dębicy. Wy to tylko do sądu i PIPu potraficie donosić. Twój ojciec był z ZOMO .Nie musisz odpowiadać .Widac to po Twojej tępocie.Zapomniałeś jak Ci BIANKO smakowało na budowie. Gosciom z Dębicy powinny tylko "LODY" smakować.Nie wydaj wszystkich pieniędzy na papugi?
haha 2016-02-11 19:10:05
bzdura, powyższe to dużo prawdy
Boruta Diabeł 2016-02-12 11:46:44
HAHA ile godzin przepracowałeś w ZRYWIE? Za ile godzin nie zapłacił Ci ZRYW?
zajcew 2016-02-12 20:58:44
Co ci po godzinach jak hajsu nie ma,ale nie martw sie po jakimś czasie zainteresuja sie tobą trzy firmy-elektrownia,gazownia i wodociągi nawet nie musisz wysyłać cv.ha ha!
tony 2016-02-15 10:51:51
O czym Ty mówisz? Przecież za Twoje rachunki płaci mama
Diabeł 2016-02-15 13:27:29
Zajcew pracujesz w STAL SYSTEMIE i musisz pożyczać od babci.W STAL SYSTEMIE masz godziny ale dalej pożyczasz.Wujek ma dużo kasy może będzie za Ciebie płacił rachunki a Tobie zostanie tylko ruchanie.
zajcew 2016-02-17 16:55:08
Trafne spostrzeżenie jak nie chcecie,żeby ktoś płacił za was rachunki(za mnie na szczęście nikt nie płacił)to omijać szerokim łukiem!
tony 2016-02-18 14:44:56
Czyli wychodzi na to ze ci firma dobrze płaciła skoro sam płaciłeś za rachunki. Dzieki za opinie
bąbel 2016-02-18 21:15:40
Zamieszczają regularnie ogłoszenia w Nowinach podkarpackich,szukaja naiwniaków.
Grabarz 2016-02-19 08:42:16
Zamieszczają bo mają dużo kontraktów nie tak jak w STAL Systemie trzeba czekac na robotę miesiącami
bąbel 2016-02-20 12:14:04
Jaki stalsystem gosciu.Wytrzeźwiej w końcu!
Boruta 2016-02-20 13:42:32
Schudnij Bąblu to nie będziesz pisał bzdur.
bombel 2016-02-20 13:52:27
Szkoda że ty nie byłeś trzeźwy na budowie i cie bhp wypiepszylo
1
Kuzyn 2016-02-20 18:32:40
Ty jesteś ciągle trzeźwy bo ważysz 180kg
Tomasz żulio 2016-02-21 15:05:09
Co tam wyplata,ważne że zaliczki są na tani alkohol,tyton i cos na ząb starczy.Jestem uzależniony,wieczór balanga,rano klin,a w robocie też jakies piwko na podtrzymanie.Dla mnie firma marzenie,polecam z całego serca!Alleluja i do przodu!
Ps-Nie marudzcie,że nie ma kasy ciesz sie,że masz prace!
Antoś 2016-02-22 08:42:13
Żulio w takim razie skąd bierzesz kasę na picie? Okradasz kolegów?
Stasiek 2016-02-24 09:22:08
Tajny Współpracownik T.J "Patyk" odezwał się.Tak kiepsko płacą donosicielom ,że tylko na tanie wino wytarcza?Pozdrawia wieloletni kolega Stasiek ze Stanisławem.Kiszczakowa lepiej płaci.
zieciu 2016-02-24 14:55:30
Mi tam placi,ale trzeba sie zasłużyc.Wtajemniczeni wiedza o co chodzi.
Stasiek 2016-02-24 15:38:12
Agent Patyk mocno pracuje. Udaje Zięcia .Agent kocha kredyty dlatego nie może być Zięciem.
Nowy 2016-02-29 15:23:43
dziś jedziemy do roboty na 2tygodnie, to moja pierwsza praca i nieźle mnie nastraszyliście... jest aż tak źle ?
erwin 2016-02-29 18:39:38
Masz komfort w postaci tego forum 6 stron litanii i sam pchasz sie w gówno.Sam nie znałem tego forumi dałem sie oszukac o tym jak jest dowiedziałem sie na miejscu na budowie we Włoszech od chłopaków.Dostałem kase ale po kilku miesiacach po kilkudziesięciu telefonach mocno okrojoną.Ludzie zakladali sprawy w PIP i w sądach pracy.I to twoja pierwsza tyrka.
Antoś 2016-03-01 08:57:40
Szef jest w porządku i płaci jak się pracuje a nie szcza po balkonach we Włoszech i imprezuje, jak co po niektórzy przedmówcy. Co do gowork to bez komentarza. Moderatorzy robia co chcą, dodaja co chcą żeby potem sprzedać nasze IP pracodawcom i do prokuratory. Wiec na miejscu takich frajerów to bym się nie zachwycał.
Antoś 2016-03-01 09:05:34
Szef jest w porządku i płaci, jeśli ktoś pracuje a nie szcza po balkonach we Włoszech i imprezuje, jak co niektórzy "doradcy". Normalni ludzie są w robocie a nie wypisują głupoty na forum, zastanów się. Erwin podobno cie w energosystemie przyjęli? biorą obeszczańców?
słuchacz 2016-03-01 15:41:33
To naprawdę skandal, ale zawsze znjdą się ludzie którzy pracują i będą pracować za ochłap bo nie mają innego wyjścia.
Brawo !!!!
mali prezesi
Nie liczcie na rozgrzeszenie bo macie za mało kasy.
Trzeba wyzyskiwać szybciej bo nie starczy wam czasu,
oczywiście na zgromadzenie odpowiednich środków na odkupienie :) :)

bąbel 2016-03-01 19:28:06
Niestety ale ludzi,którzy dopominają sie o swoje zarobione pieniadze wyzywa sie od pijaków,obszczańców i nierobów,to taka prymitywna metoda!Jakiś jeden zausznik to robi widac po godzinach wpisów.
BAT 2016-03-02 12:03:09
Jeśli nie trzeba na Ciebie bata używać to nie musisz się o nic martwić.Co niektórzy koledzy tylko mocno chrapią
BAT 2016-03-02 12:11:41
Słuchaczu Ty do kościoła chodzisz ? Nie masz siły na ściąganie butów do spania a takie bzdury wypisujesz.Wolisz donosić zamiast pracować -Twoja wola .Donoś dalej ale nie wypisuj fałszu.
Stach 2016-03-02 13:36:25
Ludzie ciężko pracują i śpią w butach
Antoś 2016-03-03 12:19:03
Śpią w butach koty i kapusie.
Nowy 2016-03-03 22:19:41
Tylko lenie i kapusie śpią w butach
Zdzisek 2016-03-10 16:17:29
Ta ja tam w butach nie spał i pieniedzy nie dostał.Niech was reka bosko broni tam robić.
Magister Kujawa 2016-03-11 08:41:19
Zdzichu - w butach spią;TW Patyk,Nie magister Kujawa,Piwosz z Rudnika
Wacyl 2016-03-11 17:11:40
HeT,na bilet z powrotem powinieneś zarobić.
Zajcew 2016-03-12 12:21:23
No na bilet to zarobi.
Zajcew 2016-03-13 12:38:24
Płacą tylko każą się myć.Każa spać w klasztorze!
Paweł 2016-04-20 12:30:45
Cała Europa
marek 2016-04-24 17:15:11
przestrzegam chłopaki mi pokazywali ile mają do zapłat w notesach za jedną robotę 1000tyś za drugą 2 tyś za 3 jeszcze ileś i to tylko widać było że dawał 1tyś złoty w ratach dziwne troszkę panie piotrek bo nawet sam miałeś niezapłacone za kilka mc mariusz tak samo nie miał popłacone staszek leszek i co ty na to a powiem ci że ja nie piję alkoholu i nie robiłem libacji tak jak ty na mieszkaniu nie pierdziel głupot no chyba że heeee nagranie na tele mam chcecie prezesikowi wyślę na @ co dotarło do pipu moje nagranie z rozmowami pana ś i panią m
1
marek 2016-04-24 17:24:21
zapomniałem dodać że byłeś też wywalany z tej roboty bo piłeś ale jak pan prezes nie ma ludzi trzeba lukę systemową załatać wirusa usuną z roboty i nowy przyszedł typu szpieg robak
1
Patyk 2016-04-25 09:00:07
Nie miałeś Mareczku zapłacone i pracowałeś? .Przeslij nagranie tajny współpracowniku bo jeszcze nie słyszałem.
marek 2016-04-27 12:42:43
Lepiej nie bo z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczelisz konfidencie
warszawiak 2016-04-27 12:50:48
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,695677 tutaj są osoby okradzione z warszawy
Antoś 2016-04-27 15:54:24
Warszawiacy nadają się do roboty?
Młody 2016-06-15 09:52:51
pracowałem tam chwile, pieniedzy do dziisaj nie ma, zakwaterowanie tragiczne - podłoga, to aż lepiła się od brudu. Brygadzista kawał ch**ja, który darł mordę o wszystko... nie rozumiem jak takie firmy utrzymują się na rynku.
Bat 2016-06-16 11:44:52
Młody a kto zabrudził podogę? Może jeszcze Ciebie mamusia myje. Świetnym fachowcem byłeś-prąd do łapek podłączałeś.Bata na Ciebie potrzeba a nie krzyku brygadzisty?
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW - Jarosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW