brak logo

Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW

Jarosław

Opinie o Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW

Antoś 2016-03-01 09:05
Szef jest w porządku i płaci, jeśli ktoś pracuje a nie szcza po balkonach we Włoszech i imprezuje, jak co niektórzy "doradcy". Normalni ludzie są w robocie a nie wypisują głupoty na forum, zastanów się. Erwin podobno cie w energosystemie przyjęli? biorą obeszczańców?
słuchacz 2016-03-01 15:41
To naprawdę skandal, ale zawsze znjdą się ludzie którzy pracują i będą pracować za ochłap bo nie mają innego wyjścia.
Brawo !!!!
mali prezesi
Nie liczcie na rozgrzeszenie bo macie za mało kasy.
Trzeba wyzyskiwać szybciej bo nie starczy wam czasu,
oczywiście na zgromadzenie odpowiednich środków na odkupienie :) :)

bąbel 2016-03-01 19:28
Niestety ale ludzi,którzy dopominają sie o swoje zarobione pieniadze wyzywa sie od pijaków,obszczańców i nierobów,to taka prymitywna metoda!Jakiś jeden zausznik to robi widac po godzinach wpisów.
BAT 2016-03-02 12:03
Jeśli nie trzeba na Ciebie bata używać to nie musisz się o nic martwić.Co niektórzy koledzy tylko mocno chrapią
BAT 2016-03-02 12:11
Słuchaczu Ty do kościoła chodzisz ? Nie masz siły na ściąganie butów do spania a takie bzdury wypisujesz.Wolisz donosić zamiast pracować -Twoja wola .Donoś dalej ale nie wypisuj fałszu.
Stach 2016-03-02 13:36
Ludzie ciężko pracują i śpią w butach
Antoś 2016-03-03 12:19
Śpią w butach koty i kapusie.
Nowy 2016-03-03 22:19
Tylko lenie i kapusie śpią w butach
Zdzisek 2016-03-10 16:17
Ta ja tam w butach nie spał i pieniedzy nie dostał.Niech was reka bosko broni tam robić.
Magister Kujawa 2016-03-11 08:41
Zdzichu - w butach spią;TW Patyk,Nie magister Kujawa,Piwosz z Rudnika
Wacyl 2016-03-11 17:11
HeT,na bilet z powrotem powinieneś zarobić.
Zajcew 2016-03-12 12:21
No na bilet to zarobi.
Zajcew 2016-03-13 12:38
Płacą tylko każą się myć.Każa spać w klasztorze!
Paweł 2016-04-20 12:30
Cała Europa
marek 2016-04-24 17:15
przestrzegam chłopaki mi pokazywali ile mają do zapłat w notesach za jedną robotę 1000tyś za drugą 2 tyś za 3 jeszcze ileś i to tylko widać było że dawał 1tyś złoty w ratach dziwne troszkę panie piotrek bo nawet sam miałeś niezapłacone za kilka mc mariusz tak samo nie miał popłacone staszek leszek i co ty na to a powiem ci że ja nie piję alkoholu i nie robiłem libacji tak jak ty na mieszkaniu nie pierdziel głupot no chyba że heeee nagranie na tele mam chcecie prezesikowi wyślę na @ co dotarło do pipu moje nagranie z rozmowami pana ś i panią m
1
marek 2016-04-24 17:24
zapomniałem dodać że byłeś też wywalany z tej roboty bo piłeś ale jak pan prezes nie ma ludzi trzeba lukę systemową załatać wirusa usuną z roboty i nowy przyszedł typu szpieg robak
1
Patyk 2016-04-25 09:00
Nie miałeś Mareczku zapłacone i pracowałeś? .Przeslij nagranie tajny współpracowniku bo jeszcze nie słyszałem.
marek 2016-04-27 12:42
Lepiej nie bo z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczelisz konfidencie
warszawiak 2016-04-27 12:50
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,695677 tutaj są osoby okradzione z warszawy
Antoś 2016-04-27 15:54
Warszawiacy nadają się do roboty?
Młody 2016-06-15 09:52
pracowałem tam chwile, pieniedzy do dziisaj nie ma, zakwaterowanie tragiczne - podłoga, to aż lepiła się od brudu. Brygadzista kawał ch**ja, który darł mordę o wszystko... nie rozumiem jak takie firmy utrzymują się na rynku.
Bat 2016-06-16 11:44
Młody a kto zabrudził podogę? Może jeszcze Ciebie mamusia myje. Świetnym fachowcem byłeś-prąd do łapek podłączałeś.Bata na Ciebie potrzeba a nie krzyku brygadzisty?
Józek 2016-12-28 16:27
Jak tam teraz w zrywie placi hajs?
krzychu 2017-01-13 10:17
z tego co widzę to wyraźnie się polepszyło. jestem z okolic dąbrowy. gdy się zatrudniałem to z pośpiechu nie przeczytałem opinii ale po pierwszym miesiącu jest ok. kasa na czas i trochę większa niż miałem w poprzedniej firmie no i z racji mojego wieku ważna jest umowa o pracę i ubezpieczenie. a we wczesniejszej firmie z mojej okolicy byłem na śmieciówce.
gRaTek 2017-01-13 10:24
potwierdzam poprawę.. bywało różnie ale przez ostatnie pół roku jest bardzo w porządku. stawka rynkowa na umowie o pracę. ostatnio dosyc duze projekty w szczecinie i za granicą więc to pewnie dlatego sytuacja i atmosfera są dużo lepsze.
wojtwol 2017-01-16 08:22
Firma ok, kryzys z tego co widać mają za sobą, dużo lepiej niż w rzeszowskim elmoncie.
pozdro
elektron 2017-04-05 13:20
Nie kłam!
Mero 2017-04-14 07:08
Pracuje od dwóch miesięcy kasa ok regularnie między 10 a 15tym
Piotr S. 2017-04-14 11:49
...czyli ,potrzebują pracowników? Gdzie?w kraju i za ile?Opisze ktoś mi ta kwestie?
Mero 2017-04-15 11:14
z tego co wiem to szukają i do Polski i za granice Włochy Niemcy itd.. ja przyjmowalem sie akurat do poznania. stawki sa rynkowe moze odrobine wyzsze, tutaj dodatkowo mamy obiad, i robisz na umowe o prace
2
ktoś 2017-05-04 03:27
Sytuacja generalnie dobra, wynagrodzenia są płacone. Widać, kryzys mają za sobą. Jest dużo dobrych elektryków, od których wiele się można nauczyć.
1
Paweł 2017-05-11 16:57
Mam ofetre pracy z firmy ZRYW z Jarsolawia do Danii. Nie wiem co robyc czytając te komentarze, czy zwolnic sie z firmy gdzie obecnie pracuje i wyjechac czy dac sobie spokoj?
Tajemniczy 2017-05-11 17:59
Mam tak samo jak kolega wyzej, wyjazd 20
Także mało czasu i nie wiadomo czy sie zwalniać z roboty, i ile sie tam zarobi ?
Jarek 2017-05-11 19:27
Witam Serdecznie
Sprawa jest bardzo prosta. Poproście o umowy pracy z całkowitym wynagrodzeniem na umowie o pracę oraz dodatkami i delegacjami na piśmie w 100%. Nie wierzcie w obietnice.Ja byłem przypadkiem kiedy umowa którą otrzymałem do podpisu opiewała na 1800 zł a niby miałem zarobić ok. 7000 zł netto plus dodatki według obietnic człowieka który nazywał siebie "prezesem".
Pan "prezes "więc miał pecha bo rozmawiał z zaproszonym przezemnie prawnikiem a obok siedział biegły więc tak zwany "prezes"szybko się wycofał z obietnic i obrażając ludzi z drugiej strony słuchawki zakończył swoją prostacką rozmowę, ale zostało to nagrane.
Nie wierzcie w obietnice a róbcie wszystko na dobrze sprawdzonych umowach.-Wszystko na dokumentach urzędowych lub poproście prawnika i pomoc prawną w miejscowych Urzędach pracy. Jest przysłowie które mówi "wiesz co tracisz ale nie wiesz co zyskasz"
Pozdrawiam serdecznie i nie dajcie się oszukiwać gdyż jest dość instytucji państwowych ,które służą pomocą.
Niby Prezes 2017-05-12 08:47
Nierobów firma nasza nie potrzebuje
Stanisław 2017-05-12 08:49
123 korony duńskie na godzinę
fijar 2017-05-12 09:39
w Danii dopiero rusza podobno ale ja akurat jestem u nich w niemczech i z kasą nie ma problemów, pozdro
garfield 2017-05-12 09:46
potwierdzam stawkę, na rękę zostaje jakieś 12 EUR jak to przeliczałem z darmowym spaniem i transportem, w sumie kasa w porządku
1
Stanisław 2017-05-12 09:47
Panie Bogacz Jarosławie nie oczerniaj firmy . Adwokaci jak pijawki tylko kasę wyciągają a Pan szuka pracy od 10 lat . Może zatrudni się Pan u brata?
Tajemniczy 2017-05-12 12:22
Na umowie ma sie stawkę w złotówkach czy w euro ? bo mówicie ze 12 euro wychodzi, jakie warunki mieszkalne zapewnia firma? Jakaś melina czy przyzwoite lokum, ile osob w pokoju ?
Jarek 2017-05-12 13:49
Panie Stanisławie ja pracuję od 2 lat na umowie francuskiej bo nie dałem nabić się w butelkę jak wielu innych którzy dzisiaj płaczą bo mieli umowy na gębę z niby prezesem. Podobnych korzyści i panu życzę.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości w owej firmie.
Jarek 2017-05-12 13:56
A pracownicy nie potrzebują firm które ich oszukują. Przyjdzie czas ,że za oszustwa wobec pracowników będą kary całkowitego przepadku mienia oraz więzienie.
fijar 2017-05-12 15:16
u mnie w złotówkach. na kwatere to przewaznie trafiają się normalne mieszkania lub domy
Jarek 2017-05-12 17:13
Nie lubię oszustwa i kłamstwa ale te słowa już słyszałem we wcześniejszej rozmowie z kimś z owej firmy.Cytuję"Adwokaci jak pijawki tylko kasę ....."resztę Pan zna.
Wniosek nasuwa się sam.
Ten kto używa sformułowania jest tą samą osobą.
panie.....
Stanisław 2017-05-12 18:13
Witam.
Proszę o kontakt tel. kolegów Pawła i Tajemniczy. Tez mam ofertę wyjazdu do Danii. Może razem będzie fajniej i taniej, bo ja też muszę na miejsce wyjazdu jakoś dotrzeć. Taki kontakt, jak wynika z moich poprzednich wyjazdów za granicę, zawsze wszystkim przynosi korzyści. tel. 508 390 297
Pozdrawiam
Italiano 2017-05-12 23:08
Dokładnie wszystko na umowie a szczególnie jeżeli chodzi o kase nie godzić sie na 1800zł bo później niezły kanał przerabiałem to w tej firmie!Obiecanki cacanki a głupiemu radość.
lewar 2017-05-13 16:06
zawsze zdarzają sie osoby, które prowadzą swoje prywatne wojenki i negatywnymi komentarzami zakłamują rzeczywistość.
tak na prawdę w tej firmie od dłuższego czasu można całkiem nieźle i godnie zarobić. Pracuję tu od pewnego czasu i przyjezdzałem również z obawami ale jestem pozytywnie zaskoczony. Umowa polska o pracę a dodatkowo otrzymuje się aneks. I tak muszą płacić stawkę obowiązującą w danym kraju i płacić ubezpieczenie więc OK.
Przerabiałem wyjazdy za granicę przez agencję gdzie dostawałem śmieciówkę zleceniówkę bez ubezpieczenia, w ZRYWie pod tym względem jest dużo lepiej zwłaszcza, że na miejscu nie trzeba sie martwic o kwatere i transport.
Tajemniczy 2017-05-16 09:08
Jestem młody i w sumie zaczynam karierę elektryka, także jak myślicie, taki wyjazd bedzie dobry, czy posiedzieć jeszcze troche w kraju nabrać doświadczenia i wtedy wyjechac?
zajcew 2017-05-23 19:50
To jak jesteś młody to nie zaczynaj od zrywu bo sie zrazisz do zawodu
Maciek 2017-05-24 15:33
W Kopenhadze mamy super. Całodobowe wyżywienie . Jednoosobowe pokoje i 123 korony na godzinę brutto. Tylko ekipa stara i na dziewczynki się nie nadaje . Młody będziesz musiał sam chodzić na murzynki.
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW - Jarosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Robót Elektrycznych ZRYW