logo MetLife TUnŻ

MetLife TUnŻ

Warszawa

Opinie o MetLife TUnŻ

anonim 2010-12-30 10:13:54
Szczerze odradzam. Zastanówcie się zanim zwiążecie się z tą firmą.
anonim 2011-07-05 22:59:25
Nie polecam ani jako pracodawców ani jako ubezpieczycieli
ewakuacja 2016-02-16 13:54:30
Nie polecam MetLife na chwilę obecną.
Firma notuje ostatnio bardzo słabe wyniki i mówi się o planowanych zwolnieniach.
jan323 2016-02-18 22:46:46
Nie polecam pracy w tej firmie. Nie dbają o doświadczonych i lojalnych pracowników i nie próbują ich zatrzymać. Wolą zatrudniać nowych bez doświadczenia byle za mniejsze pieniądze.
antek 2016-03-07 22:43:55
dzięki @jan323 , chociaż jeden uczciwy wpis w tym zalewie PR-u....
manieczka 2016-08-07 11:32:31
Z całym szacunkiem, ale ja odnoszę wrażenie, że to Ty starasz się na siłę poprawić opinię tej firmie. Z tego, co ja wiem (a znam co najmniej kilkanaście osób z tej firmy), to nie szanują ludzi, nie płacą za nadgodziny - a jak liczysz na niezłe warunki, to musisz być znajomym dyrektora/kierownika. Szastają pieniędzmi, a później wywalają kogo popadnie, żeby bilans się zgodził...
3
anonim 2016-09-13 22:18:06
jestem zażenowana poziomem - a raczej totalnym brakiem - profesjonalizmu. Pani prowadząca spotkania rekrutacyjne dla managerów nie potrafi utrzymać kulturalnego poziomu rozmowy, na spotkanie zaprasza chyba jedynie po to, aby poniżyć i zdyskredytować kompetencje kandydata. Mając odpowiednie doświadczenie i nie małe kompetencje potwierdzone kwalifikacjami, dla owej Pani przeszkodą był, jej zdaniem, zbyt młody wiek. W trakcie rozmowy, podając konkretne argumenty, Pani w jakimś bliżej nie uzasadnionym ataku używa sformulowania "proszę się ze mną nie licytować, jestem starsza i mądrzejsza", "Pani nie ma doświadczenia ŻYCIOWEGO" jest moi zdaniem poniżej krytyki. Jeżeli dana aplikacja komuś nie odpowiada, nie należy zapraszać na spotkanie rekrutacyjne. Bliżej nie znane warunki wynagrodzenia nawet nie podane na rozmowie. Podsumowując totalny brak profesjonalizmu. Nie polecam. Mamienie zarobkami dla agentów, bez podania jakiejkolwiek stawki konkretnej.
3
hylin 2016-10-05 15:27:23
Aplikowałem na menadżera grupy jestem po spotkaniu kw. wszystko wygląda w miarę przejrzyście , ale jakie są realia w tej firmie ? Proszę o jakiś konkretny komentarz .
maja 2016-10-05 15:28:13
no ale uważam ze to bardzo dobrze ze firma prowadzi szkolenia przecież wlasnie to podczas nich można się nauczyć najpotrzebniejszych rzeczy przecież..a nie wiecie jak często sa robione takie szkolenia czy to może takie jednorazowe i tez ile one trwaja?
jack 2016-10-24 23:47:35
olbrzymia rotacja kandydatów, ciągła rekrutacja, średni produkt, na 100 kandydatów po 3 latach zostaje 3, pieniędzy raczej nie zobaczysz, ciągłe promocje sprzedażowe dla agentów świadczą o fatalnej sprzedaży. uwaga na szkoleniach nakazuję dzwonić po znajomych i tworzyć łańcuszek - nie radzę bo można stracić szybko znajomych, szkoda czasu, zaangażowania - warto mieć sponsora lub inne źródło utrzymania, szczerze odradzam zdecydowanie - tylko dla orłów lub frustratów
jack 2016-10-24 23:48:03
olbrzymia rotacja kandydatów, ciągła rekrutacja, średni produkt, na 100 kandydatów po 3 latach zostaje 3, pieniędzy raczej nie zobaczysz, ciągłe promocje sprzedażowe dla agentów świadczą o fatalnej sprzedaży. uwaga na szkoleniach nakazuję dzwonić po znajomych i tworzyć łańcuszek - nie radzę bo można stracić szybko znajomych, szkoda czasu, zaangażowania - warto mieć sponsora lub inne źródło utrzymania, szczerze odradzam zdecydowanie - tylko dla orłów lub frustratów
anka 2016-11-02 15:06:45
nieporozumienie - uwaga na managerów i ich bajki o zarobkach.
Zostaw swoją opinię o MetLife TUnŻ - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MetLife TUnŻ