Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o żabka

Pracowałeś w firmie żabka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-13 12:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w dwóch zabkach, i glupia bylam ze po "akcji" w pierwszej poszlam do pracy w drugiej... :( pierwszej mnie bezpodstawnie zwolnili ze niby nie polecalam glupich katalogow zabki - ktore na ladzie lezaly kazdy kto byl zainteresowany mogl po nie sięgnąć a z druga zabka mialam sprawe w sadzie - duzo by pisac - w skrocie pracowalam bez umowy - nie dostalam wyplaty - szok dosłownie brak słow - znam wiecej ludzi poszkowowanych przez zabki, wiec kto chce sie zatrudnic w zabce niech lepiej uwaza... pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-25 15:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z żabka (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ...BARDZO DOBRA .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są MILI,UCZCIWI... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?OD 8 Zł/H
Najbardziej podobało mi się w żabka:
Najbardziej nie podobało mi się w żabka:
zdjecie uzytkownika
Echo - 2009-08-05 22:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabka na jednosci narodowej: dno. kobieta nie zna sie na handlu, [usunięte przez moderatora], zmienia zdanie co 5 minut. nie warto. serio.
zdjecie uzytkownika
samol - 2009-08-06 13:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabka na krzywoustego63a jest fajna mila obsługa i wogule cool polecam
zdjecie uzytkownika
neergt - 2009-08-06 13:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
samol - 2009-08-06 13:41:15

zabka na krzywoustego63a jest fajna mila obsługa i wogule cool polecam

ja taz tam bylem moze byc duza przestrzen i mila atmosferka
zdjecie uzytkownika
klient - 2009-08-24 19:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Denerwująca jest załoga żabki na Tęczowej 20 we Wrocławiu. Co chwile są zmieniane osoby, co tydzień, co dwa nowa, świeża osoba. Mało tego,że za każdym razem płacąc gotówką proszą się o końcówkę, obojętnie czy to jest 2gr, 26gr czy 2,73 , to jeszcze płacąc kartą na podpis lub na pin proszą o dowód!!! No jak dla mnie to jest przesada i przesaje robić zakupy w tej żabce!!!
zdjecie uzytkownika
jajakobyły - 2009-12-04 10:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ,można się zdenerwować, że personel nie ten, że ajentka głupia. [usunięte przez moderatora] zatrudnia obecnie przypadkowe osoby, które nie maja pojęcia o handlu to raz dwa płaci prowizję od obrotów ajentowi tak śmiesznie niską 5% Towar na półce jest a w kieszeni ajenta pustka. Klient [usunięte przez moderatora] a co ma ajent powiedzieć. Tyra od rana do nocy, a na koniec miesiąca okazuje się że pracownik więcej zarobił...Polecam ajencję z żabką tym którzy nigdzie jeszcze nie pracowali. Jak tam w [usunięte przez moderatora] dostaną to każda inna praca będzie super.
zdjecie uzytkownika
ice3333 - 2009-12-21 12:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za,polecam nie tylko ajencje ale rowniez prace w chrakterze kasjer-sprzedawca, po takim przeszkoleniu kazda praca jest super... pracowalam w zabce ponad rok,mimo ze mam dwadziescia pare lat to moj kregoslup jest w wieku emerytki... placa nieadekwatna do pracy... umowa na pol etatu,wiec zaden zasilek nie wchodzi w gre, odpowiedzialnosc materialna,wiec pol wyplaty mniej,uzeranie sie z kryminalistami,pijakami itp.... w porownaniu z innymi sklepami spozywczymi [usunięte przez moderatora]... wszystko ma byc tak jak w wytycznych,wlacznie z polecaniem promocji(,ktore sa tak naprawde tylko na papierze bo w innych sklepach te wybrane produkty sa duzo tansze niz w zabce po promocyjnej cenie) KAZDEMU klientowi przez 8 h dziennie
zdjecie uzytkownika
ice3333 - 2009-12-21 12:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mowie oczywiscie ze w kazdej zabie tak jest,jednak znam wiele osb pracujacych w tej sieci sklepow i maja podobne poglady
zdjecie uzytkownika
dylan - 2010-05-26 13:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zainteresowanych specyfiką panującą w tej sieci polecam zajrzeć na bloga ajentów tej sieci. Klienci po przeczytaniu będą mieli szansę zrozumienia dlaczego w sklepie do którego zagląda ajent i personel są [usunięte przez moderatora]. Dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem współpracy, będzie okazja do przeanalizowania tej działalności od strony finansowej.
Dobre źródło informacji. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ajent - 2010-09-16 10:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wszystkie fora to jakos nie chce mi sie w to wszystko wierzyc, z zabka jestem zwiazany kilka lat pierwszy sklep nie przynosił mi zyskow wiec zabka zamknela mi sklep ale nie zostawili mnie na lodzie dostalem nowy sklep ktory na reke srednio co miesiac po opllaceniu 2 pracownic przynosi 10 000zł
zdjecie uzytkownika
vvvv - 2010-10-29 17:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabka to jedno wielkie dziadostwo 5 zl na godzine nawet sredniej krajowej nie zarobicie dziadostwo i tyle aby wymagaja za co za 5 zl smiech
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-01 13:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK TERAZ Z ZAROBKAMI W ŻABCE ?
JAKOŚ NIE CHCE MI SIĘ WIERZYĆ ŻEBY TO BYŁO 5 ZŁOTY
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-01 23:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje jako ,,kasjer -sprzedawca\" ( to tylko nazwa) w zabce. TAK TO JEST 100% PRAWDY dla nie wierzacych ze pracuje sie tak ciezko za marne 5zl na godzine. Sprzataczka,strong-man,hostessa,sprzedawca,pracownik banku,kasjerka,pies na odragowywanie humorkow kierowniczki wszytsko za 5 na godzine i to jeszcze nie masz gwarancji ze ci wyplaca :D haha [usunięte przez moderatora] x100
Dzis bylam od 4 rano na nogach od 6 zaczelam prace nie moglam sie nawet napić w ciagu wykanczajacych obowiazkow.napije sie jak bede miala wolna chwile\" (pracuje bardzo krotko ale nikogo nie obchodzi ze nie umiem,nie pamietam,nie moge. Tym bardziej ze nigdy nie pracowalam w handlu) do toalety 1-2 razy i koniec trzymaj az ci pecherz peknie w najlepszym wypadku.....dzis bułke tzn. ,,sniadanie\" jadlam chowajac bulke pod kasa ,gryzac ja w male kesy miedzy rotacja pijakow i nie milych ludzi. Doladowania ,bank,rachunki,kasa,magazyn te lodowki ,,idealnie ulozone< kary,pretensje.......dajcie spokoj az szkoda gadac ;/
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-14
Żródło: gratka.pl
Grudziądz
(Kujawsko-Pomorskie)
Zostań Ajentem sklepu Żabka i samodzielnie prowadź swój biznes! Tel. 663-496-251.
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
carsar - 2011-10-04 09:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie to jest smieszne, co wy tutaj wypisujecie.
Nie macie za grosz szacunku dla siebie. Jak mozna pracowac za 5zł/h
Nie wierze, ze nie mozna bylo znalezc innej pracy, a chociazby nawet w tej samej siecie.
Pracowałem w chacie polskiej. stawka jak dla studenta 8zl netto, satysfakcjonujaca. Ale tam pracownikow sie traktuje jak bydło, i dlatego sie zwolnilem. Tego samego dnia, kupilem gazete i po dwoch dniach juz mialem prace w innym sklepie i to w zabie. Płaca troche nizsza bo 7zl/h ale atmosfera w pracy jest niedoporownania.
To ze trzeba, sprzatac, polecac produkty, pilnowac złodzieji to swoja droga. Takie sa uroki tej pracy i tak bedzie w kazdym malym sklepie osiedlowym
Ja sie zgodzilem na takie warunki. Sprawa jest prosta, znam swoje zadania i je wykonuje. Nie ma nieporozumien
Jesli komus taka praca nie odpowiada, czemu jej nie zmieni. Ofert jest duzo, ale wiadomo jak na Polaka przystało lepiej narzekac niz wziasc sie za siebie.
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2012-07-01 10:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żabka w lesznie na ulicy klonowicza jedzenie u nich śmierdzi wszystko jest stare niedobre panie sprzedawczyni są niemiłe jeden duży -
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-31 22:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wasze komentarze i jestem w szoku, że tak znana sieć sklepów tak źle traktuje pracowników- naprawdę dostajecie 5zł/h? a co z premiami, prowizjami od sprzedaży? ile osób pracuje na zmianie? praca samodzielna chyba całkowicie wyklucza przerwy?
zdjecie uzytkownika
ANDREW - 2013-10-03 14:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻABKA NA CHŁOPICKIEGO ,PRAGA POŁUDNIE.
PRACA W TYM SKLEPIE TO CZYSTY REŻIM,PRACOWNICA KTÓRA DAJE [usunięte przez moderatora] SZEFOWI,ZNIEWAŻA,SZEF PATRZY NA TO PRZEZ PALCE,ONA [usunięte przez moderatora] NA OKRĄGŁO,PIJE W GODZINACH PRACY,MA SIĘ ZA OSOBE KIEROWNICZĄ,WARUNKI ZŁE-ZERO MIŁEJ ATMOSFERY.Z CZYSTYM PRZEKONANIEM -ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 13:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję we Fresh'u mam 6,5 na godzinę a pracuję od 14:30 do 1:00 w nocy, czasami dlużej nigdy krócej. Jest ciężko, mało przerw, jedna max, wszystko to twój obowiązek, psujące się kasy za których błędy my ponosimy koszty, wszystko stare śmierdzące i niedziałające, sery pleśnieją, mięso się lepi, maszyny do mięsa nie myte od kilku lat... ohyda, jedyne co bym tam kupił to napoje w promocjach lub inne żeby szczelnie zamknięte.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-03-13 13:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZABKA NA OS KALINOWYM NOWA HUTA JEST ZADBANA BARDZO MILA I USMIECHNIETA OBSLUGA SKLEPU MOZNA SOBIE ZAMOWIC WIECEJ TOWARU KTORY JEST NA WIELOSZTUKASZ AJENT I PRACOWNICY NIE ROBIA ZADNYCH PROBLEMOW
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie żabka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x