Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ANDREW - 2013-10-03 14:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻABKA NA CHŁOPICKIEGO ,PRAGA POŁUDNIE.
PRACA W TYM SKLEPIE TO CZYSTY REŻIM,PRACOWNICA KTÓRA DAJE [usunięte przez moderatora] SZEFOWI,ZNIEWAŻA,SZEF PATRZY NA TO PRZEZ PALCE,ONA [usunięte przez moderatora] NA OKRĄGŁO,PIJE W GODZINACH PRACY,MA SIĘ ZA OSOBE KIEROWNICZĄ,WARUNKI ZŁE-ZERO MIŁEJ ATMOSFERY.Z CZYSTYM PRZEKONANIEM -ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 13:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję we Fresh'u mam 6,5 na godzinę a pracuję od 14:30 do 1:00 w nocy, czasami dlużej nigdy krócej. Jest ciężko, mało przerw, jedna max, wszystko to twój obowiązek, psujące się kasy za których błędy my ponosimy koszty, wszystko stare śmierdzące i niedziałające, sery pleśnieją, mięso się lepi, maszyny do mięsa nie myte od kilku lat... ohyda, jedyne co bym tam kupił to napoje w promocjach lub inne żeby szczelnie zamknięte.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-03-13 13:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZABKA NA OS KALINOWYM NOWA HUTA JEST ZADBANA BARDZO MILA I USMIECHNIETA OBSLUGA SKLEPU MOZNA SOBIE ZAMOWIC WIECEJ TOWARU KTORY JEST NA WIELOSZTUKASZ AJENT I PRACOWNICY NIE ROBIA ZADNYCH PROBLEMOW
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2014-05-23 16:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie o zabce jak narazie mam dobra podejmuje tam prace jestem dobrej mysli.:-)
zdjecie uzytkownika
Ja autor. Mirków Żabka - 2014-06-16 22:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żabka Mirków. jeden wielki syf, brak wódki, brak lotto i lotto zdrapek. szefostwo nie nadaje się do prowadzenia. a pracownicy (dziewczyny) nie mili dla klientów. odradzam każdemu tam pracować i kupować. W Mirkowie są lepsze i tańsze sklepy.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-06-27 16:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Żabce to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 5zł/h praca po teoretycznie 8.5 h
praktycznie? 9/9.5 h
Zwykle tylko 1 osoba na sklepie (bój się jak będzie dostawa!) sama wnosisz piwsko,napoje, dosłownie całe palety na sklep i magazyn. Gdy nie będziesz polecać produktów a przyjdzie kontrola, płacisz 200 zł kary (4/5 dniówki) Nie polecam, Żabki omijać szerokim łukiem !
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-06-27 16:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Żabce to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 5zł/h praca po teoretycznie 8.5 h
praktycznie? 9/9.5 h
Zwykle tylko 1 osoba na sklepie (bój się jak będzie dostawa!) sama wnosisz piwsko,napoje, dosłownie całe palety na sklep i magazyn. Czasami kogoś wynajmują np gdy są 3 palety, Gdy nie będziesz polecać produktów a przyjdzie kontrola, płacisz 200 zł kary (4/5 dniówki). Nie polecam, Żabki omijać szerokim łukiem ! Więcej szacunku do siebie :)
zdjecie uzytkownika
klientttt - 2014-08-10 23:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabka na Miłostowskiej jednym słowem dnoo właściciele straszzni duzo rzeczy pon terminie ogolnie jakas masakraa
zdjecie uzytkownika
była ajentka - 2014-09-15 10:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MOTTEM FIRMY POWINNO BYĆ :

*CHCESZ STRACIĆ WSZYSTKO A NAWET JESZCZE WIĘCEJ?
ZOSTAŃ AJENTEM ŻABKI :)*

OCENA OGÓLNA?
*MNIEJ NIŻ 0
zdjecie uzytkownika
Konan barbarzyńca - 2014-10-16 01:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale ciężko wskazać sklep czy market w którym warunki byłby przyzwoite. W każdym jednym coś jest nie tak i żabka w tym względzie nie jest odosobnionym przypadkiem. Co z tego, że jest sporo ofert pracy, skoro czytając takie opinie można stracić resztki nadziei na właściwe podjęcie decyzji odnośnie pracy??? Powinni zdecydowanie zająć się tym tematem., na pewno by zyskali.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-11-05 16:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Największym frajerem ( ajentem ) we Wrocławiu jest pajac z Kamieńskiego 3 , sławny Sławuś , on i ta jego " miss" uważająca się bóg wie za kogo . Jak wiem że zaplanowali mi kurs właśnie do tego buraka , odechciewa się pracować. Kolesiowi wiecznie nie odpowiada godzina dostaw , zawsze ma jakiś problem. Także Sławuś , jak będziesz to czytał zapamiętaj sobie , że to nie koncert życzeń.
zdjecie uzytkownika
ja894 - 2014-11-12 16:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy w zyciu i za zadne pieniądze nie przyjęłabym się już do żabki. Pracowałam w sklepie Freshmarket który należy właśnie do tej firmy. Cały sklep razem z pracownikami został przejęty od Społem Zabrze. Mieliśmy roczną gwarancję że do tego czasu nikt nas nie zwolni. I co???? Po pięciu miesiącach z 11 osób zwolniono 8, akurat te które należały do związków zawodowych. I zrobiono to potajemnie, nie informując nikogo, ani związków ani nas pracowników, po prostu przyszłyśmy rano do pracy rozkładać cenówki a dostałyśmy wypowiedzenia bo żabka oddała sklep ajentowi. Za to od razu na internecie pojawiły się ogłoszenia o pracę za 9zł brutto na umowę zlecenie. I to jest firma która na szkoleniach mówi że jest oczerniana, że zależy jej na pracownikach a w jeden dzień zwolnili 122 osoby do końca nikogo nie informując. Tak się postępuje z pracownikami?Wstyd i skandal!!!
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2014-11-14 12:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja894 - 2014-11-12 16:39:42]:
Ja też przyszłam do pracy niby roznosić wielosztuki a jak się okazało zostałam sprzedana razem ze sklepem ajentowi. JEDNA WIELKA ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
sąsiad - 2014-12-25 10:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2014-11-05 16:16:53]:
No biedny pan kierowca bał się postawić ajentowi to swoje żale w necie wylewa.. No żal jak nic... Nie podoba Ci się współpraca z ajentami żabki to woź towar dla bieronki albo innego bociana..A co do "miss" jak to nazwałeś kobietę ajenta..popatrz na swoją żonę a potem oceniaj żony innych ..
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-01-03 15:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żabka Mirków. Sklep nawet w porządku. ale personel to tragedia. Mieszkańcy mają problem tylko z jedną dziewczyną. Nie miła, je podczas pracy, . osoba która nie powinna w ogóle być na tym stanowisku. Dziewczyna ma na imię Ewa. Omijać tą kasjerkę szerokim łukiem. opis Ciemne włosy, czarne oczy, żęby jak koń śmiech jak świnia, i ma ruchy dokładnie jak małpa. Takich kasjerek być nie powinno. Mieszkańcy pod sklepem pytają wzajemnie kto na kasie? odp "Goryl"
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-13 19:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sądziłem, że ajentka z Żabki przy ul. Stawowej 13 we Wrocławiu to element odosobniony, a tu czytam, że zmyślne kary i potrącenia z pensji to pomysł wielu ajentów. Ostrzegam chętnych do podjęcia pracy w sklepach tej ajentki, bo będzie pracował za darmo.
zdjecie uzytkownika
stokrotka37 - 2015-01-31 11:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-13 19:10:26]:
praca w sklepie na szczęśliwickiej to porazka właściciel nie wypłaca kasy gania się z nami to dziś to jutro niema bata rachunki za miesiac wypisuja na 362zł ajeci to jeszcze gorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
stokrotka37 - 2015-01-31 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsza żabkaw warszawie przy Szczęsliwickiej59 jak dostawa przyjechała szef udawał chorego a na dostawy ustawiali dziewczyny panów dawał na druga zmianę jak odezwałyśmy sie ze my do dzwigania skrzyn z piwem no ktoś musiał a teraz udaje ze zajmuje sie chora zona zeby tylko niewypłacic pieniedzy ale poruszymy temat żabek zeby przeprowadzic w nich kontrole skarbowe sanepidu inspekcji pracy
zdjecie uzytkownika
poważna sprawa! - 2015-02-27 03:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no strokrota to co napisałeś/ napisałaś to poważna sprawa może wypowiesz się na temat tego jeszcze jakiś sposób, ciekawa sprawa ciekawe ile jest w tym wszystkim prawdy. Chciałem pracować jako sprzedawca w sklepie żabka ale za bardzo wiem jak to zrobić żęby zostać zatrudnionym. Mam nadzieje, że ktoś mi w tym pomoże, bo skrzynie z piwem to mogę nosić.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-03-04 00:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałbym wyrazić swoją opinię na temat ŻABKI MIRKÓW. Zacznę od sklepu bardzo podoba mi się we wnętrzu ładnie poukładane czysto nie mam nic do zarzucenia. Bardziej niepokoi mnie to kto tam pracuje. Dziewczyna o dużej masie w brązowych krótkich włosach o ciemnych oczach. Gdy klient wchodzi a raczej gdy przekracza próg sklepu powinien usłyszeć DZIEŃ DOBRY czego nigdy nie usłyszałem od tej dziewczyny wiecznie je brak uśmiechu pisząc o całokształcie jest nie miła osobę o takim charakterze szefostwo powinno dyscyplinarnie zwolnić. Pracownicy powinni zachęcać a nie odstraszać. Zatem chciałbym jeszcze wspomnieć o drugiej dziewczynie podobnie jak poprzednia o dużej masie w czerwonych włosach. To jest po prostu jakiś totalny obciach od tej młodej panny czuć straszną potliwość kasując mnie miałem wrażenie jakbym znajdował się w publicznej toalecie. Bardzo zniechęca mnie to właśnie do sklepu sieci żabka. Kończąc moją wypowiedz pani od której czuć straszny smród jest miła zawsze stara się jakoś pomóc gdy szukam produktu lub zapytałem w którym miejscy znajdę sok. Byłem stałym bywalcem lecz to dla mnie za dużo po prostu postanowiłem tam nie robić zakupów. Dziękuje.
zdjecie uzytkownika
kimpon - 2015-03-16 01:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, to wiadomo, że ludzie sprzedający w sklepie spożywczym powinni mieć jakiś taki ogólny wygląd i miłą aparycję, ale przecież nie wolno tez dyskryminować ludzi trochę bardziej przy tuszy niż inni, to normalni ludzie, którzy też chcieliby mieć pracę i za co żyć. Także ja nie opowiadałbym się aż tak rygorystycznie jak @paweł, ale trochę popieram,
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-16 16:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-06-27 16:31:40]:
Jakość obsługi zależy od ajenta i sprzedawcy. Koncesja na alkohol i lotto to już wyżej niz ajent.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-03-26 15:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbrew wszelkim złym opiniom na temat Żabek, postanowiłam z chłopakiem przekonać się na własnej skórze czy jest źle czy dobrze. Ajenci bardzo w porządku obiecali nam wypłatę 8zł/h, umowę zlecenie, a także premię miesięczne za przejście weryfikatora. Po jakimś czasie, kiedy w połowie lutego nie dostaliśmy pieniędzy za styczeń i kiedy prosiliśmy się o jakąkolwiek umowę przestało być tak kolorowo. Ajenci wciąż byli dla nas mili, choć mówili wprost co jest źle, co dobrze, a także obciążali nasze głowy niepotrzebnymi informacjami, których nie powinniśmy słyszeć, o tym że zaczynają się długi, że faktury zablokowane, że dziecku w szkole nie mogą czegoś zapłacić i nie mają na nasze wypłaty. Po 2 miesiącach zwolniliśmy się, nie mając żadnego dowodu, że tam pracowaliśmy, jest teraz 26.03, a my wciąż prosimy się o wypłacenie pieniędzy za luty i za połowę marca... Nie polecam, choć ajenci może nawet chcieliby być słowni i dobrzy, Żabka wysyła pieniądze kiedy i jak się podoba, a często też blokuje faktury. Bylibyśmy od miesiąca bez grosza w portfelu, gdyby nie dobra dusza moich rodziców. Cieszę się, że nie będę musiała siedzieć tam w święta i udawać, że wszystko jest cudownie.
Ludzie, nie idźcie na to. To jest syf.
Żabka, Wrocław.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-03-31 13:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Justyna, bardzo dobrze, że napisałaś o tym tutaj, bo ja już chciałam iść do nich do pracy, ale jednak coś mi podpowiedziało, żeby jednak spojrzeć na opinie jeszcze i porówanać sobie co ludzie pisza.. niestety nie jest tak kolorowo jakby to mogło sie wydawac z ogłoszenia, więc cikawe skąd tutaj az takie rozbieżności są?
zdjecie uzytkownika
Antyżabek - 2015-04-13 19:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie pierd....się, w żabce ciągle jest rotacja to chyba o czymś świadczy, ile ogłoszeń co..2 dni jest takich samych z tego samego sklepu!!!!!!! Sam nie polecam, pracowałem w żabce 5 miesięcy miała być umowa o pracę i kuźwa gdzie była? w marzeniach!!!!! Ajenci to oszuści, szukają naiwnych studentów i ludzi, takich powinno karać państwo oraz ustawa!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie