Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Żabka Polska

Opinie o Żabka Polska

Pracowałeś w firmie Żabka Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stokrotka37 - 2015-01-31 11:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-13 19:10:26]:
praca w sklepie na szczęśliwickiej to porazka właściciel nie wypłaca kasy gania się z nami to dziś to jutro niema bata rachunki za miesiac wypisuja na 362zł ajeci to jeszcze gorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
stokrotka37 - 2015-01-31 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsza żabkaw warszawie przy Szczęsliwickiej59 jak dostawa przyjechała szef udawał chorego a na dostawy ustawiali dziewczyny panów dawał na druga zmianę jak odezwałyśmy sie ze my do dzwigania skrzyn z piwem no ktoś musiał a teraz udaje ze zajmuje sie chora zona zeby tylko niewypłacic pieniedzy ale poruszymy temat żabek zeby przeprowadzic w nich kontrole skarbowe sanepidu inspekcji pracy
zdjecie uzytkownika
poważna sprawa! - 2015-02-27 03:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no strokrota to co napisałeś/ napisałaś to poważna sprawa może wypowiesz się na temat tego jeszcze jakiś sposób, ciekawa sprawa ciekawe ile jest w tym wszystkim prawdy. Chciałem pracować jako sprzedawca w sklepie żabka ale za bardzo wiem jak to zrobić żęby zostać zatrudnionym. Mam nadzieje, że ktoś mi w tym pomoże, bo skrzynie z piwem to mogę nosić.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-03-04 00:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam chciałbym wyrazić swoją opinię na temat ŻABKI MIRKÓW. Zacznę od sklepu bardzo podoba mi się we wnętrzu ładnie poukładane czysto nie mam nic do zarzucenia. Bardziej niepokoi mnie to kto tam pracuje. Dziewczyna o dużej masie w brązowych krótkich włosach o ciemnych oczach. Gdy klient wchodzi a raczej gdy przekracza próg sklepu powinien usłyszeć DZIEŃ DOBRY czego nigdy nie usłyszałem od tej dziewczyny wiecznie je brak uśmiechu pisząc o całokształcie jest nie miła osobę o takim charakterze szefostwo powinno dyscyplinarnie zwolnić. Pracownicy powinni zachęcać a nie odstraszać. Zatem chciałbym jeszcze wspomnieć o drugiej dziewczynie podobnie jak poprzednia o dużej masie w czerwonych włosach. To jest po prostu jakiś totalny obciach od tej młodej panny czuć straszną potliwość kasując mnie miałem wrażenie jakbym znajdował się w publicznej toalecie. Bardzo zniechęca mnie to właśnie do sklepu sieci żabka. Kończąc moją wypowiedz pani od której czuć straszny smród jest miła zawsze stara się jakoś pomóc gdy szukam produktu lub zapytałem w którym miejscy znajdę sok. Byłem stałym bywalcem lecz to dla mnie za dużo po prostu postanowiłem tam nie robić zakupów. Dziękuje.
zdjecie uzytkownika
kimpon - 2015-03-16 01:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, to wiadomo, że ludzie sprzedający w sklepie spożywczym powinni mieć jakiś taki ogólny wygląd i miłą aparycję, ale przecież nie wolno tez dyskryminować ludzi trochę bardziej przy tuszy niż inni, to normalni ludzie, którzy też chcieliby mieć pracę i za co żyć. Także ja nie opowiadałbym się aż tak rygorystycznie jak @paweł, ale trochę popieram,
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-16 16:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-06-27 16:31:40]:
Jakość obsługi zależy od ajenta i sprzedawcy. Koncesja na alkohol i lotto to już wyżej niz ajent.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-03-26 15:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wbrew wszelkim złym opiniom na temat Żabek, postanowiłam z chłopakiem przekonać się na własnej skórze czy jest źle czy dobrze. Ajenci bardzo w porządku obiecali nam wypłatę 8zł/h, umowę zlecenie, a także premię miesięczne za przejście weryfikatora. Po jakimś czasie, kiedy w połowie lutego nie dostaliśmy pieniędzy za styczeń i kiedy prosiliśmy się o jakąkolwiek umowę przestało być tak kolorowo. Ajenci wciąż byli dla nas mili, choć mówili wprost co jest źle, co dobrze, a także obciążali nasze głowy niepotrzebnymi informacjami, których nie powinniśmy słyszeć, o tym że zaczynają się długi, że faktury zablokowane, że dziecku w szkole nie mogą czegoś zapłacić i nie mają na nasze wypłaty. Po 2 miesiącach zwolniliśmy się, nie mając żadnego dowodu, że tam pracowaliśmy, jest teraz 26.03, a my wciąż prosimy się o wypłacenie pieniędzy za luty i za połowę marca... Nie polecam, choć ajenci może nawet chcieliby być słowni i dobrzy, Żabka wysyła pieniądze kiedy i jak się podoba, a często też blokuje faktury. Bylibyśmy od miesiąca bez grosza w portfelu, gdyby nie dobra dusza moich rodziców. Cieszę się, że nie będę musiała siedzieć tam w święta i udawać, że wszystko jest cudownie.
Ludzie, nie idźcie na to. To jest syf.
Żabka, Wrocław.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-03-31 13:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Justyna, bardzo dobrze, że napisałaś o tym tutaj, bo ja już chciałam iść do nich do pracy, ale jednak coś mi podpowiedziało, żeby jednak spojrzeć na opinie jeszcze i porówanać sobie co ludzie pisza.. niestety nie jest tak kolorowo jakby to mogło sie wydawac z ogłoszenia, więc cikawe skąd tutaj az takie rozbieżności są?
zdjecie uzytkownika
Antyżabek - 2015-04-13 19:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie pierd....się, w żabce ciągle jest rotacja to chyba o czymś świadczy, ile ogłoszeń co..2 dni jest takich samych z tego samego sklepu!!!!!!! Sam nie polecam, pracowałem w żabce 5 miesięcy miała być umowa o pracę i kuźwa gdzie była? w marzeniach!!!!! Ajenci to oszuści, szukają naiwnych studentów i ludzi, takich powinno karać państwo oraz ustawa!
zdjecie uzytkownika
ajent - 2015-05-06 14:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko wescie pod uwagę ze to wy pracownicy nas okradacie jak nie kasę z utargu to kradniecie losy z lotto papierosy same nie giną czy alkohol z boksu kasowego kto anuluje paragony i bierze kasę ja czy wy.albo wysyłacie SMS ze brzuszek mnie boli albo dogrzeb 5 razy w miesiącu spóźniacie się do pracy. Wiec to tez chyba nie jest ok co???
zdjecie uzytkownika
emerson - 2015-05-12 13:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-03-04 00:57:14]:
To ty wchodzisz do sklepu i to ty mówisz pierwszy dzień dobry, buraku jeden
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-05-26 10:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żabka ogólny wielki syf cały czas tylko kontrole nic nie można od nich z góry uzyskać ale kontrole to co rusz robią.Mam propozycję dla zarządzających z góry żabkami kupcie kasjerką pampersy motorki do tyłka i nawet 2 zł.na godzinę a sklepy zróbcie nawet całodobowe i będzie gitara i góra będzie zadowolona bo po co komuś posiedzieć z rodziną w domu skoro można wiecznie zapitalać.Najlepiej ślub wziąć z żabką.Niech te debile co zarządzają żabką niech zapieprzają w każde święta i soboty i w niedziele,po co mają w domu siedzieć.ZWRACAM SIĘ DO ZARZĄDZAJĄCYCH PREZESÓW ŻABEK MY TEŻ MAMY RODZINY I TEŻ CHCEMY GODNIE ZAROBIĆ A NIE SIĘ ZATYRAĆ NA ŚMIERĆ.MOŻE SIĘ ZAMIENIMY ?
zdjecie uzytkownika
Była pracownica - 2015-06-08 19:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym skrytykować jedną żabkę a dokładniej pracownika. Mirków ul. Sportowa. moja praca w roku 2014. więc ta pracownica o imieniu EWA powinna stracić już dawno pracę. uważajcie, nie miła, wszystko zasyfione, żre przeterminowane produkty, wiecznie udaję że niema siły bo wielka dama zmęczona. każdy musiał wszystko robić punkty podczas kontroli ciągle zabierane przez nią. i uwaga bo ona jest dwulicowa więc się nie spoufalać z nią. i oczywiście drze mordę zamiast rozmawiać normalnie. ona pochodzi prawdopodobnie z jakiejś miejscowości i przed dostaniem się do żabki musiała wywalać gnój z obory. widać po jej zachowaniu i stylu że jest prawdziwą wieśniarą. więc Ewko "gorylu" bo taką ksywkę masz w Mirkowie. jeśli to czytasz to cię nie pozdrawiam bo byłaś najgorszą koleżanką z pracy jaką w życiu spotkałam. takie dziewczyny jak ty nie powinny pracować w żabce i nigdzie indziej. "Gdybym" ja była ajentem tej żabki to bym już dawno cię zwolniła. aha i mam nadzieje że już się nie ślinisz na widok ajentki. czasami miałam wrażenie ze jesteś "Les" nic nie robiłaś cały dzień a jak szefowa wchodziła do sklepu to myślałam ze red bulla wypiłaś. i tak z życzliwości mojej wysłałam maila na www.żabka.pl więc czekaj cierpliwie:)
zdjecie uzytkownika
bydgoszcz - 2015-06-11 21:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w żabce w Bydgoszczy,na szczęście już tam nie pracuję.Nikomu nie życzę takiego "szefostwa" po 5 miesiącach miałam serdecznie dość.Dawałam z siebie wszystko,a nawet więcej.Doszło do tego że przed wyjściem do pracy płakałam,stres był ogromny i lęk o co znowu doczepią się .Ogólnie mówiąc byli tyranami.Chcę nadmienić,że jestem kobietą 40-letnią i nie migam się od pracy.To co oni wyrabiali i jak traktowali pracownika, kwalifikuje się pod mobbing.A pieniądze z tego były marne.Teraz chcę tylko zapomnieć o tym koszmarze.Uważajcie proszę.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-06-17 22:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz ma zabke na Olszewskiego takie samo dno. Nie płaci na czas zawsze jakieś wytłumaczenie ma za wszytko powraca nie prawnie umowy nie ma. Mąż właścicielki prostak gbur uważając się za nie wiadomo kogo zdarza się że przyjeżdża do sklepu pod wpływem alkoholu Ne polecam pracować tam
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-07-01 19:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była ajentka - 2014-09-15 10:27:03]:
Sprzedawane są artykuły nie zdatne do spożycia ,daleko po terminie,które powinny wylądować w śmieciach.Obsługa w żabkach wiele do życzenia ,opryskliwa i niekulturalna czasami.Klientka żabki z Ostrowa Wielkopolskiego.
zdjecie uzytkownika
olaf 80 - 2015-07-17 13:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


Witam


piszę aby ustrzec następnych ajętów o zakladaniu współpracy z sieciom zabka wspólpracujemy od roku i nic sie nie dorobilismu a nawet musiałem sprzedać własny grunt z domkiem leniskowym który to dorobiłem sie dla córki zeby zapłacić vat od obrotu to znaczy wy robicie obrut a pieniądze które niby zarobiliscie fikcyjnie płacicie podatek vat oszustwo,oszustwo fajne przekręty w skarbuwce musieli podpłacic
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-07-17 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olaf 80, może Twoja Żabka stoi w jakimś kiepskim miejscu, bo jak czytałem poprzednie wypowiedzi to zarobki rzedu 12-20 tysięcy miesięcznie dla ajenta zazwyczaj nie sa wielkim problemem, o ile nie ma konkurencji w postaci wielkich sklepów handlowych lub alkoholowych, otwiera sklep w święta i nie zatrudnia zbyt wielu pracowników.
zdjecie uzytkownika
Lady - 2015-07-22 19:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz jest pracą w Żabce?Mam kilku letnie doświadczenie w pracy w sklepach osiedlowych jak i w supermarketach i delikatesach.Zastanawiam się nad pracą w Żabce,ale widzę po komentarzach,że tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie normalna praca i co mnie dziwi,że pracownik musi pracować w święta przecież tak nie wolno.Ja jak pracowałam w różnych sklepach to albo sklep był zamknięty w święta albo za kasą stał właściciel.I co z dniami wolnymi?Przecież pracownik może pracować 40 godz.tygodniowo nie więcej a za dodatkowe dni pracy powinni dopłacać albo dawać dni wolne w tygodniu.Mam okazję iść do pracy do Żabki,ale mocno się nad tym zastanawiam.Wiem jak wygląda praca w sklepie od kuchni,bo miałam przyjemność pomagać właścicielom lub kierownikom w poprzednich pracach w prowadzeniu sklepu.Jakieś awanse są w Żabce?Mocno zastanawiam się nad pracą w Żabce.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-27 17:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Rose - 2015-07-27 17:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak mam kilkuletnie doświadczenie w pracy,ale to co wyprawia się w Żabce to przechodzi ludzkie pojęcie.Byłam w Żabce na próbie i powiem,że nie chcę tam pracować za żadne skarby świata.Szefostwo zwalnia za byle co,zabiera z wypłaty za byle co.Nie życzę nikomu iść do pracy do Żabki.Dziewczyny za spóźnienie 500 złotych muszą zapłacić,a jak zaniosła zwolnienie lekarskie to dyscyplinarnie szef ją zwolnił.Szczerze dla mnie to jest chore.Towar zbije się nie chcący z wypłaty zabierają.Pracowałam w tylu pracach i jak towar się zbił nie chcący szef wpisywał to w straty sklepu i nikt nikomu nie zabierał z pensji kasy.Umowy nie dają albo na "śmieciówce"się pracuje.To co wyrabia się w Żabkach przechodzi ludzkie pojęcie.Byłam w Żabce w okolicach Warszawy na próbie i nie chcę tam wracać.Bądź cie ostrożni.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
redlips - 2015-08-07 00:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również pracowałam w żabce w Bydgoszczy.. i również nie chcę o tym pamiętać. umowa była obiecana, jednak nie zdążyłam jej doczekać. po poinformowaniu ajenta o zwolnieniu się za tydzień nagle zaczęły brakować mi znaczne sumy w kasie. chciałam to wyjaśnić lecz słyszałam drwiące teksty, że biorę sobie wszystko do kieszeni. nawet jak wszystko było zrobione na błysk i tak musisz coś robić.. jeden dzień wolnego w tygodniu to stanowczo za mało, aby "odbić sobie" dni pracy i za takie pieniądze.. jeszcze jak się było nowym to wcisną cię na cały weekend do 23.. odradzam każdemu podjęcie się takiej roboty, męczy bardziej psychicznie niż fizycznie ..
zdjecie uzytkownika
denim - 2015-08-10 00:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem 3 miesiące żabce, woj. warmińsko - mazurskie. region biedny, biedne miasto, a sieć kazała ajentce zamawiać towar, który z powodu ceny i tak nie schodził. nikt u nas raczej nie kupował towarów kompleksowych, by móc np. ugotować obiad, głównie papierosy schodziły, czasem jakiś jogurt i piwo. piwa naprawdę było dużo. trochę nas ratowało. w końcu była koncesja na wódkę. nadzieja ogromna i w nas- pracownikach, jak i w ajentce. a tu lipa. alkohol nie sprzedawał się mimo licznych promocji. z 4 setki dziennie może , raz na tydzień 0,5 litra czystej i nic poza tym... z hot dogów też wyżyć się nie da. kara dla ajentki za niską ocenę weryfikatora, 3 napady,podczas których ginęły papierosy, potem pieniądze... szefowa młoda, 3o lat,jej pierwszy biznes ale ok, 8 zł netto, nadgodziny płatne, w święta stawki bez zmian, szła na rękę z grafikiem... naprawdę można się było z nią dogadać w każdej kwestii, ale zrezygnowała, bo mówiła, że zupełnie się jej nie opłaca, że dokłada do naszych pensji, parę razy stała na zmianę z mężem w ramach oszczędności...wyzysk? pewnie trochę też, ale człowiek mający nóż na gardle podejmie sie każdej pracy, tak ze mną było... do żabki już wracać nie chcę...
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-19 10:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rose - 2015-07-27 17:06:18]:
Ja w żabce pracowałam 59,5 godz tygodniowo-soboty,niedziele.Nie dostałam ani wolnego ani zapłaty za nadgodziny.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: sama rekrutacja w porządku. ajentka zadała parę pytań odnośnie doświadczenia w handlu, przedstawiła swoje wymagana.
Pytania: zwykła, lużna rozmowa, dotycząca sieci.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 12:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-19 12:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja polecam zabke na os kalinowym krakow przemila obsluga usmiechy na twarzach pan i pana z brudka naprawde az chce sie przychodzic do takiego sklepu
zdjecie uzytkownika
lokso - 2015-08-19 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żabki dobra sprawa, bardzo dobrą rzeczą w tego typu sklepach jest jej duża powszechność i tak jak kiedyś pan Stefan miał swój sklep i dyktował ceny jak chciał, tak teraz w zamian tego są Żabki gdzie ceny są bardzo konkurencyjne i często pojawiają się też jakieś promocje, ogólnie ceny też są całkiem dobre.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Żabka Polska?
Zadaj pytanie
alert