Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.

Biuro_Rzecznika_NP 2014-11-27 17:16
Obecnie nie powiększamy naszego zespołu, ale zachęcamy do przesłania nam swojego CV. Można to zrobić poprzez formularz umieszczony na naszej stronie internetowej w zakładce Kontakt -> Kariera. Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami przy kolejnych rekrutacjach.
niki 2016-03-06 09:28
Zamawiając ProstaXin miałem nadzieję że pozbędę się pampersów, miałem również
nadziejże nie będę wstawał w nocy 5-6 razy w wiadomym celu. N i e s t e t y
jestem oporny nie tylko na Wasz medykament i w związku ztym rezygnuję z dalszej
współpracy.
Pozdrawiam Andrzej Górski
7
Ma 2016-03-20 20:16
Wiesz @niki niczyja wina że nie działa na Ciebie coś, co pewnie wziąłeś bez konsultacji z lekarzami i tak dalej, no czasami tak się dzieje, ale dobrej drogi Ci życzę
1
Sara 2016-05-19 14:58
Oni nie mają przedstawicieli handlowych, co za bzdury...
romek 2016-06-15 23:14
Dofinansowanie do nauki jest dość istotne @pawełek, a jak sa odpowiednie szkolenia to jeszcze lepiej, bo przecież prościej wtedy wykonywać swoje obowiązki. Ciekawe tylko czy wypłata jest terminowa, wiecie może?
Agnieszka 2017-03-15 15:49
Myślałeś kiedyś nad tym, jaka wizja przyświeca Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.? Koniecznie zapoznaj się z zakładką 'O nas' przy wątku firmy http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,364165,0,0,o_nas Jakie macie opinie?
kosik 2017-07-15 22:28
@niki, przecież jak masz jakieśzdrowotne kłopoty poważniejsze to trzeba najpierw z lekarzem skonsultować wszystko. Ja biorę to samo i działa bardzo dobrze. Więc to kwestia indywidualna może być, ogólnie działa poprawnie, trzeba sprawdzić zawsze jak sięcoś ma co jest wypisane na ulotce.
Barbra 2017-07-17 22:32
Przy suplementach ważna jest też regularność stosowania, na pewno trzeba dłuższy czas sumiennie łykać, żeby one miały szansę nam coś dobrego zrobić. Ja biorę od nich Omega Marine i tak po kilku tygodniach poczułam różnicę - jestem lepiej skupiona, serce mi nie kołacze w nerwach itd. Więc myślę że z każdym takim suplementem trzeba regularności i dopiero będą efekty
tymczok 2017-07-25 21:28
Panie, idź pan najppierw do lekarza jak masz poważny problem zdrowotny. tego suplementy nie usuną, one wspomagają człowieka. ja biorę ten ich suplement męski własnie, ale nie mam poważnych schorzeń i to mi pomaga, mam nadzieję że dzięki temu też nigdy poważniejszych schorzen miec nie bede i tego zycze wszystkim.
Agnieszka 2017-08-29 13:34
Widzę, że wypowiadają się sami klienci. Czy jest ktoś może kto tu pracuje albo pracował? Jakie są warunki pracy i możliwości rozwoju w firmie Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.? Takie informacje są ważne dla osób, które zastanawiają się nad pracą w firmie.
Zostaw swoją opinię o Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Natural Pharmaceuticals Sp. z o.o.