brak logo

Euro&Cent

Bytom

Opinie o Euro&Cent

oszukana 2010-12-29 15:12:04
Oszust i jeszcze raz oszust!!! Szuka taniej siły roboczej i nie wypłaca pieniędzy broń boże nie dajcie sie nabrac na maslane oczka pana (usunięte przez administratora) .
Ania 2011-02-04 20:14:13
super tylko tak dalej, mozna uczciwie zarobic polecam!!
LUiza 2011-02-04 20:16:38
co za bzdury piszesz kobieto!! Trzeba było pracować a nie przerwy co 5 minut na fajki urzadzac!!
ktoś 2011-02-04 20:31:31
nie uważałaś jak robisz to rób jak uważasz ;-)))) w tej pracy trzeba tylko troszkę mózgu użyć ale dla ciebie pewnie i to było za trudne... blond włosy pasują do ciebie więc nic nie zmieniaj ... tępota wrodzona ;-)
kasia 2011-03-17 21:59:04
jaka praca taka płaca-premie boskie :):):)):)
anonim 2011-09-26 19:04:09


witam..czytam te forum i zgadzam się z ludźmi którzy piszą negatywne opinie ..Jestem pracownikiem praktycznie od samego początku i mogę powiedzieć ze nie poznaje tej firmy ... to prawda kiedyś nam obiecywano ale po części się wywiązywano z obietnic a teraz ... teraz to jest wielka niewiadoma ..pisze to z punktu przedstawiciela nie kierownika ... prawda jest taka ze najgorsza robotę odwalamy my te male mrówki które; zbierają raty , zdobywają kl ., plakatują się ,a nawet bawią się w windykacje bo prawdziwa wogole nie działa.. dobrze ze zdarzają się jeszcze dobrzy kierownicy w których jest wsparcie i wiedza jak wygada praca w terenie ..bo prezesostwo chyba za biurka nigdy nie wyszli .. Ba; zapomnialm ze oni maja cudowne pomysły wymyślania nowych zasad i nowych produktów ..tak jak obecnie wprowadzona poz na 52 gdzie pobija koszty PPo 150% do oddania wiencej ludzie to się nie sprzeda a jeśli tak to tylko desperat to weźmie a za kilka tygodni nie wpłaci bo go nie będzie stać wiec o jakim produkcie mówimy.. totalna klapa... ja jako przedstawiciel po tylu latach pracy doszłam do wniosku ze zwijam żagle z tej firmy bo ta łódka już tonie .. powodzenia dla wytrwałych przedstawicieli i odpornych kierowników..
ana 2011-12-10 22:03:05
ta firma od kilkunastu miesiecy nie istnieje
K. 2012-04-25 07:40:43
potwierdzam!!
cza 2012-05-29 17:43:47
Pan(usunięte przez administratora) to oszust uwaga na niego!
aaa12 2014-12-01 17:47:28
Dobra wiadomość dla wszystkich szukających pracy, firma Euro&Cent opublikowała właśnie nową ofertę pracy. Bardzo mnie zaciekawiła, a wy co na to? Opis stanowiska pracy: Realizacja planów sprzedażowych zgodnie z przyjętą starategią firmy, Zarządzanie zesp...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5695499?keywords=&region=
Moczu 2015-02-04 08:18:26
Euro cent to firma, która zajmuje się świadczeniem usług finansowych. Nie mam jednak pewności czy dalej działają na rynku ponieważ szukając firmy po KRSie nie można było znaleźć w zasadzie żadnych informacji na ich temat, bądź pojawiały się informacje 'dane usunięte'. Ma ktoś informacje na ich temat, co takiego się dzieje/działo?
ee 2016-05-15 20:39:07
jezeli chodzi o oferty pracy to szukaja teraz na przyklad kierownika do spraw sprzedazy w Krakowie wymagane jest doświadczenie w branży finansowej na stanowisku managerskim,preferowane doświadczenie w obsłudze Klienta w domu,umiejętność zarządzania pracownikami podległym
Zostaw swoją opinię o Euro&Cent - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro&Cent