brak logo

ULLRICH GMBH

Kaufungen

Opinie o ULLRICH GMBH

PETRO 2015-01-07 16:25:37
PANOWIE OMIJAJCIE TYCH ZŁODZIEI JAK NAJDALEJ . KAŻDA FIRMA W NIEMCZECH TYLKO NIE TA . POZDRAWIAM
SWÓJ 2015-01-16 15:02:30
Witam panowie napisze wam krótko na czym okradają . Umowa o pracę z firmą Ullrich jest na 168 godz pracy , ty jeżdzisz tyle ale pracujesz o około 70 godz miesięcznie więcej , za potrącenia za palety nie mają prawa potrącać . Te pieniądze odzyskasz jak się zwolnisz i podasz ich do sądu pracy , prawo w niemczech działa wstecz do 3 miesięcy odzyskasz około 2500 Euro adwokat i koszty 500 Euro na czysto 2000 Euro nie dajcie się oszukiwać i wyzyskiwać pozdrawiam
4
typek 2015-10-13 20:23:23
kiepsko ,biją dyspozytorów....jeden podobno pare tygodni w szpitalu .ale nic dziwnego,dzwoni do mnie kaleczącym polskim frycek ,nie koniuja odpowiadam a on do mnie ,zamknij się, zamknij się robiłem 2 miechy.obecnie zakładam sprawę.nie poimformowali mnie że jestem zwolniony list mi wysłali.pojebani
1
młody 2015-12-27 09:40:12
wszystko to prawada okradają gdzie się da diety giną mówią że dopłacą przy kolejnej wypłacie i tyle je widziałem. za palety obcinają po 6 euro za jedna godzin nocnych nie płacą jak nic ci nie ukradną to zarobisz 1600 za 4 tygodnie pracy i to prawda nie informują ze jesteś zwolniony siedzisz dwa tygodnie lub 3 w domu bo mówią że nie ma samochodu i nagle po trzech tygodniach siedzenia przychodzi ci zwolnienie do domu z datą ostatniej twojej aktywności firmie 3 tygodnie można było pracy szukac a nie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czekac. dyspo to chamy nie szanują kierowców a przeciesz to nasi rodacy co u szkopa pracuja nic ci nie pomogą tylko zaszkodzic moga.
Młody2 2016-05-15 16:22:15
Czyli umowa jest niemiecka?Dla młodego dobra firma na start?
arek 2016-07-13 15:25:39
A jeśli jeżdżą po kraju to na weekend zjeżdża się na bazę ?Co wożą?
noo 2016-10-19 18:35:14
Do moderatora. Jeśli będą usuwane opinie to inni nie dowiedzą się prawdy.............
Fuhrer 2016-11-05 17:56:32
Witam. Jestem kierowca w Ullrichu od maja 2014 roku. Jakoś mnie nie obciążają za palety diety płaca itp itd. Jeżdżę na weekendy do domu. Nie ma tragedii a jak ktoś sobie nie radzi to potem pisze takie bzdury. Ostatnio przyjął się kierowca i pyta sie dyspozytora przy mnie gdzie ma zaparkować na pauze bo on nie wie... No ręce cyrki opadają. Na weekendy wypłata wychodzi około 1800 euro co trzeci miesiąc 2000 euro. Do tego jak masz żonę i dzieci to zwrot z podatku 2000 euro rocznie i kindergeld od każdego dziecka. Także tragedii nie ma. No i urlop czy zwolnienie płatne a nie jak w pl podstawa 1000 zł... Na pierwszą pracę i nie tylko może być. Za.duzo dyspozytorow nie pytać tylko radzic sobie i nie bać się. Aha naczepy niby firanki Ale mało otwierania boków. Czasem miesiąc się żadnego pasa nie zapnie.
Zostaw swoją opinię o ULLRICH GMBH - Kaufungen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ULLRICH GMBH