brak logo

Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk

Poznań

Opinie o Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk

anonim 2009-04-22 14:35
Słowa kojarzące się z Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):stresująca.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .żaden.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?od niskiej
Najbardziej podobało mi się w Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk:sama praca.
Najbardziej nie podobało mi się w Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk:własciciel.
1
Anonim 2012-12-20 13:11
Żenada, żenada i jeszcze raz żenada.
Właściciel z ego wybujałym do granic możliwości, gbur, niezwykle nieprzyjemna osoba.

Żal mi wszystkich, którzy kiedykolwiek się z nim zetknęli/zetkną.
3
Gonada 2015-03-28 14:58
wlasciciel nie uznaje wielkanocy wienc pracownicy moga zapomniec o premi swiatecznej. na boze narodzenie pracownicy otrzymuja paczki z tego co przysla reklamodawcy im do sprobowania. zasada jest jedna general ma zawsze racje, a jak nie ma racji to nigdy sie do tego nie przyzna albo zakrzyczy prawde. zarabia i pracuje sie tylko na niego. niejasne zasady premiowania za zalatwiane reklamy powoduja ze niewazne jak sie pracuje to premia jest ta sama albo zawsze nizsza. bo wynagrodzenie w tej firmie opiera sie na podstawie pensi (minimalnej) i premi. general obiecuje zlote gory a potem z himalajow zostaje dolina albo depresja. nie polecam pracodawcy. zdecydowanie nie!!!!!!!
4
SamWieszKto 2015-04-30 15:05
Żenująca płaca, która pozwala co najwyżej wegetować. Oczekiwania wobec pracownika są takie, jakby pracował w Timesie. I ten naczelny... gdyby mógł, to generalowi wślizgnąłby się pod buty. Krótko mówiąc - nie myśleć, nie mieć własnego zdania i dziękować Bogu za "szansę rozwoju u lidera".
5
Robert 2015-08-04 14:59
Pracodawca dobry, zatrudniający wyłącznie na etat z pełnym ZUS. Zarobki również dobre, żadnych umów śmieciowych, zawsze premie i kasa na czas. Warunki pracy na najwyższym poziomie, prestiż w biznesie wydawniczym ze względu na tytuły które są wysoko notowane w rankingach badań międzynarodowych.
1
Karakuliambrio 2015-08-11 08:54
Żeby się wypowiadać publicznie, to:

1. Trzeba umieć mówić i pisać. Tak, tak użytkowniku GONADA. Nikt by Cię nie zatrudnił, a zwłaszcza Biuro Promocji i Reklamy GENERALCZYK. Błędy jakie popełniłeś/popełniłaś - dyskwalifikują Cię jako wiarygodnego. Na szczęście Twoja wypowiedź odstraszy tylko tych, którzy pracy szukać w redakcji... NIE BĘDĄ!

2. Czy właściciel firmy jest wymagający - TAK! Czy jest twardy - TAK! Czy lubi kontrolować pracowników - TAK! ...ale do jasnej anielki - przecież MA DO TEGO PRAWO! To jest prywatna firma, o ugruntowanej marce i renomie. Prowadzona jest twardą i zdecydowaną ręką - tylko czy to są wady?!? No to ja zapytam tych wszystkich, co się tutaj negatywnie wypowiadają - co Wy stworzyliście?!? Ilu pracowników zatrudniacie i jaką macie pozycję na rynku... nie pracy, na RYNKKU PRZEDSIĘBIORSTW! Zanim ktoś podniesie rękę, zanim rozwiąże swój pyskaty język - niech się dobrze zastanowi, co sam stworzył! Weźcie się do roboty - konkretnej. Zakładajcie firmy, płaćcie podatki, zwiększajcie nasze narodowe PKB... a potem wrócimy do rozmowy!

3. No i jeszcze jedna kwestia. Chciałbym z tymi wszystkimi malkontentami porozmawiać o pracodawcach, którzy ZAWSZE zatrudniają na uczciwych umowach z pełnym pakietem ZUS i socjalnym. Kto z Was zna pracodawcę, który pilnuje terminów, płaci zawsze na czas... i uczciwie, bez ściemy przedstawia warunki zatrudnienia... ja mogę policzyć na palcach jednej ręki …a to, że jest twardy w negocjacjach? Phi - może to Wy, malkontenci, nie potraficie rozmawiać  No cóż – rozmowa to sztuka, to dar i nie każdy ją posiada!
Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk, to jeden z najsolidniejszych pracodawców z jakim miałem do czynienia!
3
Mariusz 2015-12-03 10:45
Ogólnie mówiąc pracodawca trzyma poziom. Wiadomo, że raz jest lepiej a raz gorzej. Docenić mogę stałość pracy i atmosferę. Dla mnie plusem była także dogodna lokalizacja.
3
Paw 2015-12-30 18:01
Pan (usunięte przez administratora) to bardzo dziwna Persona! Płaci na czas, ale najniższe pensje. Dodatkowo premia nie jest adekwatna do ilości i jakości wykonanej pracy, tylko zależy od widzimisię Prezesa. Jeśli ktoś chce się związać z tą firmą raczej niewiele się nauczy, bo brakuje tam profesjonalnych pracowników i dalekowzrocznej strategii, ale jest za to duża rotacja na stanowiskach. Można zatem poznać sporo nowych, ciekawych ludzi! Jest to zaleta pracy tym biurze. Jednak kto się zatrudni w liderze wszystkiego (samozwańczy tytuł przyznany sobie przez Pana Prezesa), szybko szuka innej pracy.
1
byla pracownica 2016-01-08 14:52
a jaka to motywacja jesli zalezy od uznania i nie odpowiada pracy jaką sie wlozylo! nie zaluje decyzji, ze odeszlam. pencja niska i atmosfera w pracy nie sprzyja rozwijaniu.
były pracownik 2016-01-28 21:36
Jak KTOŚ siedzi o 2 w nocy na komputerze, żeby wpisać POZYTYWNĄ opinię, to chyba późno wrócił z pracy do domu....Może miał SZKOLENIE...
ziobr 2016-02-11 09:11
Przecież tam nie było i nie będzie żadnych szkoleń. Nawet wtedy, jak były propozycje darmowych w ramach programów UE.
nikt 2016-04-26 12:28
W tej firmie nie ma działu IT. W przypadku spóźnienia (korki) piszesz wyjaśnienie. Nie ma szans odpracowania tego czasu. Spóźnienia sprawdzane są przez właściciela, który wyposażył budynek w system kamer, a komputery w kontroling pracy. Ważne są tylko pieniądze.
XYZ 2016-06-09 12:58
Kto to pisał? Bełkot PR
eok 2016-07-08 22:47
Dystrybucja olejów samochodowych do najprostszych nie nalezy, ale przynajmniej można być pewnym tego, że zarobki beda adekwatne do powierzanych obowiązków.
M 2016-12-27 14:51
Pan Mariusz napisał w opiniach w 2015 roku dziwne rzeczy. Przez wiele lat które przepracował dla firmy Wydawnictwa, ani razu nie słyszało się aby powiedział, że było raz lepiej raz gorzej ba...nawet fajnie. Wręcz przeciwnie zadawano sobie pytanie czy do końca działa dla dobra firmy..... ?? Zupełnie inaczej się zachowywał i wręcz przeciwnie uszami wychodziła mu zazdrość i daleko idąca niechęć do właścicieli.....
Zostaw swoją opinię o Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Promocji i Reklamy Generalczyk