brak logo

PPHU Gritta

Wieszowa

Opinie o PPHU Gritta

goliat 2009-09-29 00:02:15
nie polecam, teoria sobie a praktyka sobie, jedno wielkie mydlenie oczu, jednym słowem farsa
Hołek i Kołek 2009-10-04 19:24:25
popieram wypowiedz kolegi , pracowałem w tej firmie pracownik się nie liczy,, liczą się tylko tony i kasa dla szefa ,, a wynagrodzenie dla pracownika żenada
1
anonim 2009-10-19 15:52:41
goliat - 2009-09-29 00:02:15

nie polecam, teoria sobie a praktyka sobie, jedno wielkie mydlenie oczu, jednym słowem farsa

wielkie (usunięte przez administratora)oczywiscie szefostfo kierman sie nie liczy
1
anonim 2009-10-19 15:52:41
goliat - 2009-09-29 00:02:15

nie polecam, teoria sobie a praktyka sobie, jedno wielkie mydlenie oczu, jednym słowem farsa

wielkie (usunięte przez administratora)oczywiscie szefostfo kierman sie nie liczy
gluto 2009-10-21 17:58:57
ta pseudo firma nie liczy się z pracownikami na umowie jest wyraźnie 12% od przerobu a dostajesz 8% chamstwo totalne ,, druga sprawa jak się zwalniasz to zapomnij że dostaniesz wypłatę za przerobiony miesiąc , no ale może się to zmieni jak ktoś im załowy sprawę!!!!!!!!!!!! NIE POLECAM TEJ FiRmY
1
cybernetycznygritta 2009-10-21 23:49:36
ja sobie tak mysle że te wszystkie wypowiedzi/wypociny innych userów są mniej ważne inne bardziej ważne - i tak powiem że robiłem u czegoś takiego jak 'gritta' jak go zwał tak go zwał i (usunięte przez administratora)z tego miałem - firma raczej NIE-firma,,,coś takiego powinno nie istnieć,,,zero poszanowania dla pracownika,,,pracownik nadaje po 12h jak (usunięte przez administratora)z tego ma zarobki po 1500zł brutto...śmiech na sali po ...czegos takiego jak premie nie ma...koleś kosztem pracownika rozpija się po pub'ach barach ect... nie wypłaca na czas,,,o wypłatę trzeba się prosić,,, sekretarki oczywiście w cudzysłowie...nie wiedzą nic...ba śmiem twierdzic że nawet nie wiedzą jak się nazywają...jak już takich rzeczy jak wypłaty, kiedy zostaną wypłacone nie wiedzą to trudne jest... . opinie pochwalne na temat tej firmy nie istnieją jeżeli istnieją to są pisane przez rodzinę firmy bo nie trudno sie podpiąć pod sieć i coś pochwalnego napisać...więc wszystkim tym co by chcieliby rozpocząć wspólpracę z tą PSEUDO-firmą...odradzam szukajcie czegoś lepszego i obyście byli zadowoleni.... pracowałem w tym gównie jakieś 1,5 roku i dziwię się że wytrzymałem... za każde poniżanie za każdy marny grosz...reasumując - STRZEŻCIE się tej :""firmy"" - szkoda czasu i życia dla nich - oby zbankrutowali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
2
hajko 2009-11-13 08:54:15
w tej pseudo firmie trzeba harować jak wół żeby zarobić jakieś pieniądze ,, a najlepsze są ogłoszenia pracy dla kierowców 3000zł kto to widział bo jak jaka tam pracowałem to nigdy nie zarobiłem 3tyś ,, no ale wszystko zostaje w rodzinnej firmie za coś trzeba się rozbijać po barach
2
mirek 2010-02-07 16:20:59
Koledzy - dziadoska firma, byłem w tej firmie z kolegą , jeżdziłem 1 dzień i wróciłem do domu woziliśmy pourobek kopalniany pod wiadukty pod autostradę, akord, płacił od przewiezionej tony, ale pierwszy dzień jazda okazała się darmowa - ponoć jeden dzień nauki, a mam kategorię C E,(usunięte przez administratora) mnie przekonywał żebym został ale już pierwszego dnia zostałem oszukany bo robiłem za darmo - olewajcie tą firmę (usunięte przez administratora) niech go szlak trafi i jego firmę
2
mirek 2010-02-07 16:21:35
Koledzy - dziadoska firma, byłem w tej firmie z kolegą jeżdziłem 1 dzień i wróciłem do domu woziliśmy pourobek kopalniany pod wiadukty pod autostradę, akord, płacił od przewiezionej tony, ale pierwszy dzień jazda okazała się darmowa - ponoć jeden dzień nauki, a mam kategorię C E, roman mnie przekonywał żebym został ale już pierwszego dnia zostałem oszukany bo robiłem za darmo - olewajcie tą firmę (usunięte przez administratora)
2
"OSKS" 2010-04-06 19:55:17
Woziłem firmie Gritta -Wieszowa obiady w ilości 6-7 dziennie od kwietnia do listopada dla kierowców pracujących na hałdzie od rana do nocy. Żeby otrzymać pieniądze za obiady 10 telefonów dziennie z prośbą o pieniądze do dzisiaj jestem nierozliczony do końca a jest raptem 6.04 2010r chyba muszę skierowć sprawę na drogę sądową .Odradzam jakąkolwiek współprace z firmę Gritta . pozrawiam
4
marcin 2011-06-27 09:16:10
nie polecam drogi sadowej nic z tego niewyjdzie zalozylem sprawe i oczywiscie przegralem bo pan gritta ma oczywiscie adwokata, niby wogole nigdy tam niepracowalem niema zadnych moich papierow i nikt mnie niezna mimo iz przepracowalem tam prawie miesiac.nic z niego niemoga sciagnac bo wszystko co ma to zarejstrowane na innych ludzi, na slasku jest znany bo wszystkim wisi kase, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kamieni kupe, u niego jak w ruskim banku, nie przepadnie, nie odbierzesz
1
wąski 2012-01-04 21:06:25
DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJĘ LINK NA KTÓRY MUSISZ WEJŚĆ!!!
(usunięte przez administratora)
3
veronicas222 2012-05-13 20:55:26
Firma porażka,kasy nie płacą,oszukują(usunięte przez administratora)mądruje się przez tel .Firma Gritta oszuści, nie pchajcie się tam ,bo nie ma po co ,UWAZAJCIE!!!!!!!
1
JaśFasola 2012-11-07 15:38:28
To straszne co ludzie tu piszą,ale w stu procentach prawdziwe. Mnie do dziś wezwania do sądu przychodzą przez te ofermy. Z daleka od tych oszustów.
Ly yy 2013-05-17 14:21:30
witam jezdzilem w tej firmie ekipa pracowników wporzo ale szefostwo i reszta tej chołoty z za biurka to paranoja możesz dzwonic jak sie zwolnisz ino9 zobacza twoj numer to nie odbieraja pieniadze hahaha czekac do 20 kazdego miesiaca jak nie umieja liczyc przerobów ( 8 aut ) to niech zostawia se 1 auto bedzie latwiej przeliczac i tak jak piszaą auto ładownoci do 32T DMC a bierze sie do 48T DMC paranoja haha do czasu az je *** inspekcja
ODRADZAM TE FIRME NIE MA SENSU SE PSUĆ NERWOW
gienek 2013-06-26 15:59:12
Banda oszołomów!!! Auta to złomy, o wypłaty trzeba się prosić itd NIE POLECAM NORMALNYM LUDZIOM
2013-09-15 10:27:02
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] totalna porazka. pojechalem tam 300 km w delegacje i zrobilem sobie tylko kosztowna wycieczke. auta nadaja sie tylko na zlom. przez telefon mowi ci 15 na godzine a w praktyce okazuje sie ze od przewiezionej tony. tymi gratyami nei da sie osiagnac normy. 40 ton auto bez wspomagania. jestem wysoki to mi powiedzial ze kawal chlopa jestem wiec dam rade krecic kierownica. pracowalem 2 dni i 2 noce z czego jeden dzien i nocke pod rzad bo twierdzil ze musze sie nauczyc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z ludzi robia wmawiajac im ze nei umiesz jezdzic wywrotka. zamiast ropy leja opalowke i to najgorszy szajs. ODRADZAM. SPECJALNIE NEI PISZA W NECIE NAZWY FIRMY ZEBY NIE ZNAC ICH OPINI. NEI LAPCIE SIE NA LADNE SLOWA OD KIEROWNIKA.
1
joachim 2013-11-16 21:05:46
Jak z wypłatami u Grity? Płaci czy nie?
Anonim 2014-01-08 15:14:15
(usunięte przez administratora). Do dziś nie otrzymałem swoich pieniędzy. Tą firmę radzę omijać z daleka .
miecio 2014-02-05 22:26:30
( usunięte przez administratora ) musi sie napic a wiec wyplaty trzeba poobcinać i przepały dopisać!!! hahahahahahaa
1
wiesio0 2014-07-17 22:08:45
witam wszystkich, przepracowalem w tej firmie dwa tygodnie i jak narazie poza tym ze na wyplate trzeba czekac do 20 nastepnego miesiaca, czyli jezeli sie zaczyna 1 to okolo 50 dni co dla mnie jest zabojstwem i glownym powodem zwolnienia to zauwazylem pewne plusy, mianowiecie bardzo dobra motywacja do pracy co przy 13% od przerobu jest bardzo wazne i zdolnosc usowania niemal kazdej awari pojazdu w ciagu godziny co pozwala na dalsze zarabianie pieniedzy. Kolejnym plusem sa w miare mlode auta choc troche wymeczone to i tak praca na takich pojazdach jest duzo mniej meczaca niz na starych cheblach w innych firmach. Koncowa opinie bede mogl wystawic 20 sierpnia po rozliczeniu mojej pracy. Na dzien dzisiejszy moge powiedziec tyle ze pracowalem w lepszych firmach ale tez pracowalem w owiele gorszych. Do zobaczenia 20 sierpnia :))))
Jacek G 2014-09-11 08:26:11
Co tam w temacie? Jakieś ciekawostki?
Grzesiek Z S8 2014-09-21 19:58:10
no cóż ,ja znam grittę bardzo dobrze ,jezdziło się na budowie S8 i powiem że wcale nie było tak tragicznie wszyscy się chwala co maja a w rzeczywistości to maja u innych wielki HHHHuy ,to tak jest że cudze chwalicie a swego nie znacie pozdr.chłopaków od gritty i całą firme
hahaha 2014-10-16 14:18:24
smieszna firma zero szacunku do pracownika romek chodzi i wszytkich poniza a jak przychodzi do placenia to trzeba czekac chuj wie ile nie polecam tej firmy
do ''kierowca'' 2014-11-02 12:03:03
''kierowca'' co dales komentarz 30-10-2014 o 14;43
Co sie głupio pytasz! nie widzisz co koledzy wyżej piszą?!
Przeczytaj a potem zadawaj pytanie!!!
Masakra po co tacy ludzie żyją!!!
Odzyskanie należności 2015-01-27 13:58:52
Witam serdecznie. Gdyby ktoś z Państwa był zainteresowany odzyskaniem należności od: PPHU GRITTA SPÓŁKA Z O.O., DROGOWY TRANSPORT CIĘŻKI SPÓŁKA Z O.O., DROGOWY TRANSPORT CIĘŻKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA, to proszę o kontakt pod adresem: depo220@wp.pl Pozdrawiam.
daro 2015-03-10 03:53:27
@femiheavy, jak nie zaaplikujesz to się nie dowiesz. Oni w sumie czesto poszukują kierowców, jak i operatorów maszyn. Na ich stronie internetowej masz opis wymagań. Także jeśli masz kilkuletnią praktykę w prowadzeniu pojazdów ciężarowych z naczepami, prawko C+E rzecz jasna, kurs na przewóz rzeczy, badania psychotechniczne to aplikuj!
Łysy 2015-03-13 16:59:02
Robiłem w tej firmie w 2013 w Sieradzu i okolice Łasku ci co chwalą te firme to niezłe pajace bo wynajmując hotel jak przychodzi do zapłaty za nocleg kazał sie nad ranem pakowac i na inny hotel co do kasy całe 31 dni na delegacji 2000zł na ręke to jest kasa ? 13% od przerobu ? chyba 5 % a latałem za nia 3 tygodnie zeby mi wypłacił przed nosem mi drzwi zamkli !!! DLA WSZYSTKICH PRZESTROGA NIE WLAZIC W TE FIRME CHYBA ZE LUBICIE ZA FRAJER ROBIC !!! SPOKO TYLKO SA MECHANICY I KIEROWCY A SZEFOSTWO I CI ZA BIURKIEM TO JAKAS PARANOJA !!!
Łysy 2015-03-13 17:03:40
jan wyypowiedz 2015-02-24 nie właź w te pseudo firme
rafal 2015-07-26 17:29:10
Ty pajacu 2000 to jest śmiech na sali tyle dają jak siedzisz w domu na akcji zima. na wywrotce na budowie dziennie po 10h to wypłata zaczyna się od 3 z przodu.
ronaldinho 2015-10-08 16:49:49
widzę że nic się nie zmieniło mimo upływu czasu... problemy finansowe i nieregularne wypłaty ciężko zarobionych pieniędzy (często w delegacji) to nadal standard w tej śmiechu wartej "firmie". pozdrawiam wszystkich którzy tam pracowali :)
lazarus 2016-08-01 09:56:04
Ta firma to totalny syf, już nawet ukraincow zatrudniają bo nikt z polaków nie chce tam robić...
janek 2016-08-01 13:53:31
no chyba troche przesadzasz, bardzo dużo Polaków u nich pracuje z tego co widze. Dajcie znać co o tym myślicie.
Zostaw swoją opinię o PPHU Gritta - Wieszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Gritta