brak logo

Preston

Poznań

Opinie o Preston

anonim 2011-05-09 18:33:58
Uwaga na tego pracodawce!!! Wymaga cuda a Ty masz pracować nie znając swoich obowiązków, ciągła kontrola i patrzenie na ręcę, nie ma tam przerwy ani czasu na pójście nawet do toalety. [usunięte przez moderatora] a potem wymienia Cię na kogoś nowego mówiąc, że się nie nadajesz.
2
ja 2013-01-05 19:09:06
Nie polecam tej firmy.Oczekuja od pracownika ponadprzecietnych wynikow przy minimalnym wynagrodzeniu.Radze uważać również na panie ,które tam pracują doniosą na każdego,mały błąd i jesteś na dywaniku,a same tylko pierdołami się zajmują zamiast dobrze wykonywać swoją pracę.
8
forfiter 2013-04-25 22:15:30
Firma bardzo solidna i sympatyczni właściciele oraz pracownicy. Płacą na czas, jasno stawiają warunki, nie ma żadnych zgrzytów. Pracowników traktują bardzo poważnie i zapewniają im komfortowe warunki pracy - oczekując od nich właściwego zaangażowania w firmie. Bardzo zgrany zespół z dystansem do siebie, POMagający w wielu sytuacjach poza firmą.
Ja 2014-02-21 13:45:44
Polecam! Preston to bardzo rzetelna firma. Jest szansa zarówno na podwyżkę jak i rozwój. Z dniem wolnym raczej problemu nie ma, ale bez przesady. Pracodawca ma głowę na karku i nie pozwoli sobie "w kaszę dmuchać", ale to raczej traktować należy jako jego dobrą stronę, bo jest przy tym niezmiernie szczery, ale i uprzejmy. Poza tym jak zauważył ktoś powyżej jest również pomocny w sprawach "poza firmą".
3
job searcher 2015-02-19 12:49:51
Niestety ale to prawda. Idealny przykład polskiego prywaciarza cwaniaka.
off 2015-02-22 17:49:17
Widzę,że kolejny złapany w sidła.Niestety czar szybko pryska.I ja dałem się nabrać.Pozytywne opinie piszą sami sobie.
Mateusz Puszczyński 2015-03-16 21:57:59
Nie do końca jest czytelne, jakiego dokładnie pracodawcę tu oceniamy. Jeśli chodzi o tę firmę: http://preston.pl/index.php, to mogę podzielić się opinią. To jedyne miejsce w mojej karierze zawodowej, gdzie byłem poddawany regularnemu mobbingowi. Celował w tym jeden z trójki właścicieli. Do tej pory nie jestem sobie w stanie wytłumaczyć, czy to ja osobiście czymś go uwierałem, czy to po prostu jakiś rodzaj psychicznego skrzywienia. Niemniej przyjemne to nie było. Mam nadzieję, że wiarygodności tej opinii dodaje fakt, że podpisuję się pod nią imieniem i nazwiskiem. Pozdrawiam!
2
bras 2016-05-18 18:58:38
jeżeli mowa o obecnej pracy tutaj w prestonie to szukają młodszego specjalisty w dzialu obsługi klienta
zz 2016-11-08 21:47:40
UWAGA! Ta firma oszukuje klientów sprzedaje towary w za dużych ilościach i nie chce oddać kasy za zwrot towaru !
Uwaga na handlowca B.J. jest młody i niedoświadczony !!! A "szef" to oszust !
Zostaw swoją opinię o Preston - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Preston