logo Cargo System Hunters Sp. z o.o. Sp.k.

Cargo System Hunters Sp. z o.o. Sp.k.

Poznań

Opinie o Cargo System Hunters Sp. z o.o. Sp.k.

anonim 2010-02-08 18:03:15
Nie polecam nikomu!!! Po odejściu szukają haków, aby tylko zmniejszyć należne wynagrodzenie. Poza tym kompletny brak szacunku dla ludzi...
1
AntyHUNTERS 2010-11-11 12:13:49
Wystrzegajcie się tej firmy. Pracownicy pracują za grosze po to by biuro miało wysokie pensje. W kadrach totalny chaos-nikt nic nie wie i sami nie wiedzą po co tam siedzą.Obiecują dojazdówki i nadgodziny-to tylko słowa, bo kasy za to może nie być.(usunięte przez administratora).Kierownictwo nieudolne.A jeśli chcesz złożyć skargę to pracownicy albo znikają w tajemniczych okolicznościach z biura, albo nabierają wody w usta i dostają amnezji.Dostanie się do kierownicywa w Grodzisku jest nie możliwe-tajemiczy (usunięte przez administratora)
2
anonim 2011-07-19 08:20:07
Firma \"żal\" przejmują małe firmy które płaciły o wiele lepiej niż Hunters. Kłamią w żywe oczy, obiecują przy zatrudnieniu wysokie zarobki a okazuje się że później dadzą Ci umowę na której jest 8 zł ... BRUTTO! (patrole interwencyjne) gdzie ludzie na obiektach/marketach bez licencji mają po 8, 8.50 netto w firmie panuje jeden wielki bałagan. Procedury firmy to jeden wielki żart, za te 8zł brutto patrol ma stać na mieście cały dzień ew. zjechać coś zjeść popołudniu (tzw. ceduły). Nikogo nie interesuje że jest +30C a Ty siedzisz w czarnuchach i w dodatku tak przestrzennym aucie jak fiat panda...
Pracowałem w kilku firmach ale z tej zrezygnowałem po tygodniu
Pozdrawiam i nie polecam.
Region Wielkopolska Leszno, Kalisz, Krotoszyn, Jarocin....
1
anonim 2011-10-05 13:41:24
firma to żenada ..... szczególnie na śląsku kółko wzajemnej adoracji.. nowa pani menadzer handlowiec, ciagle biuro zamkniete, zero kontaktu telefonicznego z biurem. Czy ta firma tam wogóle istnieje? czy moze juz upadła?
anonim 2011-10-14 18:30:20
możliwe że firma nie istnieje bo ta menadżer i \\\"jej\\\" handlowiec to jedna wielka utopia. Podejrzewam że ona nawet nie wie gdzie pracuje i co ma robić ????? byłem 4 razy pod biurem i nikogo tam nie było hm .... a może teraz można tylko się spotkać po wcześniejszym umówieniu telefonicznym ??? Ale telefonu w biurze też nikt nie odbiera. Sam wiszący szyld nie świadczy że firma istnieje!!!!! Kurde aż dziw człowieka bierze ze szefostwo z centrali pozwala na takie działania? Chyba za dużo kasy z PFRON ze może wydawać w próżnię za pseudo pracę? Od dziś śledzę ogłoszenia na stanowiska wyższego szczebla w tej firmie bo kusi kasa za zero inicjatywy. I pomyśleć że kumpel mi mówił że jeszcze w styczniu jak tam pracował to była miła i profesjonalna obsługa ze strony sekretarki, wszystko szybciutko i mile załatwiała . . . . . ale chyba ją zwolnili . .. . i nie ma nikogo na jej miejsce. Śmiać mi się chce z tej organizacji wspierającej się nawzajem.....
obserwator 2012-07-30 15:16:59
Hunters idzie po trupach i nie dopuszcza na rejon Poznań innych firm, które lepiej płacą zastraszając i obiecując złote góry swoim pracowników, którzy by chcieli zmienic pracodawce. dobra rada dla innych firm ochrony unikajcie współpracy z ta firma
1
xxx 2013-09-27 19:10:52
Ludzie widze że jesteście stworzeni do dotego , żeby narzekać,ja akurat nie będę narzekał bo jestem szarym pracownikiem który nie miał co do gara włożyć ,stawki są małe ok, ale trzeba było się uczyć,a nie teraz smrodzić(usunięte przez administratora)
1
rob 2013-10-01 18:37:17
ja pracuje poł roku i jestem zadowolony wypłata na czas zus opłacony a kazdy chciałby wiecej zarabiac z kierownictwem idzie sie dogadac
1
zocha 2014-02-08 21:08:30
Pracowałam w tej firmie i nie wiem co od niej chcecie. Nie było najgorzej. Fakt faktem mogli by trochę popracować nad organizacjom ale ogólnie źle się nie pracowało, wypłata na czas a i praca w miarę przyjemna. Tym co się nie chce pracować zawsze będą narzekać, ale w każdej pracy są minusy i plusy. Także do roboty:)
Huntersiak :) 2014-04-30 16:43:49
Ja pracuję już jakiś czas prawie pół roku będzie i na pracę, wynagrodzenie czy przełożonych nie narzekam. Praca jak wiadomo trzeba się nachodzić, nigdzie nie położą, mogła by być jedna przerwa więcej ale jak się pracuje to jakoś leci. Natomiast co do wynagrodzenia to bywają pomyłki jak to u ludzi bywa ale po zgłoszeniu wszystko jest ok. Przełożeni może początkowo traktowali mnie trochę olewczo jak to świeże mięso ale później i do tej pory kontakt jest super. Jak się chce to godzin można sobie dobić a i też z wolnym nie ma problemu, oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. Co do współpracowników to nie ukrywam że większość ma tą robotę ogólnie wiadomo gdzie i przez to jest bałagan w papierach na objektach i w firmie. Może by było lepiej moi mili narzekający gdyby to wszyscy się zastanowili po co się do pracy przychodzi. Może powinniśmy wszyscy grać w jednym zespole a nie każdy sobie, to by każdy z nas miał korzyści finansowe i był zadowolony że jest się w czymś dobrym. Pozdrawiam
poirytowana 2014-05-03 00:24:27
Miałam tę nieprzyjemność zawrzeć umowę z pseudo firmą ochroniarską Grupą Hunters! Umowa zlecenia od 26.04.2014 do 02.05.2014 w Goleniowie. Początkowo wszystko wydawało się ładnie pięknie, oferta pracy była na stanowisku Detektywa (monitoring). Przed podpisaniem umowy uprzedziłam, że jeśli oferta pracy ma polegać na staniu jak idiota przy linii kas to ja nie zamierzam ani firmie ani sobie głowy zawracać. Kierownik obiecał, że nie będzie takiego wymogu więc się zgodziłam. Stawka początkowa jaką mi zaproponowano to 7,50 netto/h. Miał być 40 godzinny tydzień pracy, ewentualne nadgodziny jeśli będę chciała lub jeśli zajdzie czasem taka konieczność. W rzeczywistości okazało się, że praca polega na staniu w jakimś śmiesznym "mundurze" na linii kas po 15h dziennie, bo wyżej wspomniana konieczność była non stop. W weekend majowy na prośbę kierownika zgodziłam się stanąć na chwilę przy kasach. Niestety okazało się, że trzeba było tak stać całą dobę bo w przeciwnym razie kierowniczka marketu robiła jazdę. Od razu na to zareagowałam, zadzwoniłam do kierownika i przypomniałam, że na taką pracę się nie godziłam. Obiecał, że więcej to się nie powtórzy. Następnego dnia sprawa dokładnie się powtórzyła. Nie wyrażając na to zgody i będąc już pewną, że to nie jest chwilowe postanowiłam złożyć wypowiedzenie. W umowie oczywiście jest wzmianka o rozwiązaniu umowy z trzydniowym okresem wypowiedzenia lub za porozumieniem stron. Z góry miałam powiedziane, że nie mam co liczyć na porozumienie stron. Podczas poinformowania o rezygnacji z pracy pseudo kierowniczek zaczął grozić karami umownymi, które wynoszą do 1000 zł i z góry wiadomo, że nałożą największą karę. Niestety nie miał podstaw więc go wyśmiałam, przedstawiłam zwolnienie lekarskie na czas okresu wypowiedzenia. Nie mając argumentów zagroził, że w takim razie karę nałoży za wykorzystaną przerwę 30 minut. Próbował mi wmówić, że przy 15to godzinnym czasie pracy należy mi się tylko 15 minut przerwy. Znowu go wyśmiałam.
To wymyślił kolejny powód, a mianowicie wyjście z pracy na które wyraził zgodę. Na szczęście w każdych z tych sytuacji miałam świadka więc co najwyżej może mnie w **** cmoknąć. Kiedy próbowałam ustalić na jaki nr faxu mam wysłać dokumenty potrafił rzucić mi słuchawką. Nie dałam jednak za wygraną i zmusiłam go do rozmowy ze mną. Powiedział, że w takim razie policzy mi przepracowane godziny za najniższą stawkę czyli 2,5 netto/h. Zagroziłam Sądem Pracy ponieważ przy ustalaniu stawki godzinowej również był świadek ( koleżanka, która również przyjmowała się do pracy), który potwierdzi, że zaproponowano nam początkową stawkę 7,5 netto/h. Póki co czekam do pierwszej i ostatniej wypłaty. Jeśli trzeba będzie to dla zasady nie podaruję i wystąpię na drogę sądową. Zainteresowanych uprzedzam, spiszcie sobie wszelkie dane personalne osób, z którymi zawieracie umowy ( bo jest ich dwie). Ja spisałam nry telefonów, imiona, nazwiska i stanowiska. Nigdy nie wiadomo kiedy takie informacje się przydadzą. Mam jednak cichą nadzieję, że nie będę musiała z nich korzystać w przyszłości ale spodziewać się należy wszystkiego co najgorsze po tych ludziach. Jak wspomniałam wyżej umowę podpisałam 26go, z czego dwa dni to szkolenie bezpłatne o czym dowiedziałam się przy rozwiązaniu umowy. Pracowałam w sumie zaledwie 4 dni ale mimo to mogłabym mnożyć beznadziejnych przykładów współpracy z nimi. Nikomu nie polecam! Teraz sobie siedzę w domku i cieszę się, że nie zwlekałam z rozwiązaniem umowy. Ta praca to jedna wielka porażka. A raczej ludzie, którzy przedstawiają oferty niezgodne z wykonywaniem rzeczywistych obowiązków. I nie wierzę tutaj w żadne pozytywne komentarze! Rozumiem ludzi, którzy zmuszeni są imać się każdego zajęcia ale nie zapominajcie o szacunku do samych siebie! Ta praca zabiera życie prywatne. Pseudo kierowniczek, tzw koordynator potrafi dwie godziny przed końcem zmiany zażądać ( bo nawet nie prosi tylko straszy karami), że trzeba zostać do 22giej, gdzie np o 18tej miałam kończyć zmianę. W sumie nie chce mi się już wypisywać wszystkiego. Nie polecam i ostrzegam przed zawarciem jakiejkolwiek umowy z tymi oszustami! Pozdrawiam i życzę wytrwałości w znalezieniu zajęcia, które będzie może nawet i ciężkie ale w atmosferze szacunku.
7
ipX 2014-08-05 08:13:25
Tak się zastanawiam dlaczego tą firmą nie zajęła się jeszcze PIP? Zatrudniają osoby niepełnosprawne po 400 godzin w miesiącu.
1
Zebra 2014-08-14 16:36:11
Kierownictwo w poznaniu zenada... Smierdzacy niezadbany kierownik ktory reprezentuje firme? Smiech na sali. Za urlopy obciete pieniadze, brak nowego umindurowania trzeba sie prosic o wszystko .. Ludze na obiektach zasapani na premie ktorych i tak nie ma(usunięte przez administratora)ludzi tzn wspolpracownikow byle dostac 50zl wiecej.. Generalnie odradzam. A co do zarobkow to szalu nie ma;/
1
agent l 2014-08-25 14:06:25
Do Kamil. Jest sierpień25 pracuje w noc noc po 10 juz mam 250godzin i co ty na to? A o wolne nie ma szans bo ludzi na
1
ochroniarz 2015-01-15 18:16:48
firma HUNTERS przejmuje mniejsze firmy, daja smieszne abonamenty. wykanczaja konkurencje po czym podnosza abonamenty o 300 procent. to chyba najbardziej nie lubiana firma w polsce
2
maks 2015-02-07 12:14:55
Pracowałem w innej firmie ochraniarskiej-także byli niezbyt solidni. Już dwa miesiące jak nie pracuję a nie dostałem ostatniej "wypłaty". Piszę w cudzysłowiu bo płacili na rękę 4 zł. i tego nie mogą dać! Te firmy ochroniarskie to w większości prowadzą byli SB-cy więc co po nich można się spodziewać -moralne dno !
1
HUNTERS 2015-02-27 12:13:37
Szanowni Państwo,

od lutego bieżącego roku zmienił się opiekun kontraktu sieciowego w regionie zachodnio-pomorskim. Nadzór nad tym kontraktem sprawuje Pan Tomasz Tuwalski. Wszelkie zaległe i bieżące tematy prosimy kierować na adres opinie@hunters.pl. Mamy nadzieję, że będziecie Państwo postrzegać tę zmianę pozytywnie.
Rafau 2015-03-01 15:55:45
ODRADZAM! SZCZERZE LEPIEJ SIE TAM NIE PCHAC I SIEDZIEC W DOMU. Pisze na wlasnym przykladzie w 2 tygodnie pracy 130 godzin przepracowanych...i nagle rozwiazanie umowy ze strony firmy, bez podania konkretnego powodu, ot tak. I do tej pory brak wynagrodzenia za przepracowany miesiac...jak tak dalej pojdzie porusze niebo i ziemie...by osoby odpowiedzialne w tej firmie poniosly konsekwencje za swoje czyny.tj oszustwa, wadliwa umowa, bezpodstawne wzbogacanie sie, brak rozliczen z US, nie dotrzymywanie warunkow wadliwej umowy, nie prawidlowo okreslony stosunek pracy, i co najwazniejsze dla klientow tej firmy - manipulowanie wynikami ochrony. Ja nie zbiednieje ale firma na tym ucierpi...moi mili spodziewajcie sie w najblizszym czasie kontrol ze wszystkich mozliwych instytucji. ;)
1
antonmarek 2015-03-14 21:04:56
Potrzebuję kontakt do kierownika w Poznaniu.
HUNTERS 2015-03-16 08:18:21
Najlepiej kontaktować się telefonicznie (61 44 21 600) lub mailowo (biuro@hunters.pl).
Lukassssss 2015-03-17 09:41:02
Firma PAMPERS - HUNTERS - buhahaha czy jakoś tak, dziadki na grupach interwencyjnych, dlatego zmieniają nazwę na GRUPY INWALIDZKIE, a nie INTERWENCYJNE! Buhahaha... Przyjadą takie dziadki do Klienta na wezwanie i pierwsze co to trzęsąc portkami pytają się czy wezwać POLICJĘ... To po co płacić PAMPERSOM abonament na gotowość GI, lepiej od razu dzwonić po POLICJĘ lub wynająć inną firmę ochroniarską.
1
Tomek T 2015-04-14 15:52:53
Tak 8 zł chyba w Poznaniu a ja w wejcherowie mam 7.2 zł na godzine pracuję cały czas wolnego zero tylko ujęcia i ujęcia
norbi 2016-05-11 21:49:50
nie ma już chyba szanujących siebie i pracowników firm, które płacą kierowcom mniej jak 4-5 tysięcy złotych na rękę. Dlatego właśnie wezmę tą firmę pod uwagę. Szkoda, że nie ma wglądu na żadne ich oferty.
Zostaw swoją opinię o Cargo System Hunters Sp. z o.o. Sp.k. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cargo System Hunters Sp. z o.o. Sp.k.