brak logo

Scandinaval

Helsinki

Opinie o Scandinaval

anonim 2010-12-28 10:56:10
Uważajcie na firmę Scandinaval Finland Oy. Rekrutację przeprowadza [usunięte przez administratora]!!! Firma Krzak!!! Rodzinne układy. Praktycznie rzecz biorąc w tej firmie to już pracuje 90% ludzi z Brzezin!!!
anonim 2011-01-01 21:56:22
Zgadzam się byłem tam na OL3 jedno wielkie dziadostwo szkoda słów!!!!!! Rodzine układy, donosicielstwo, [usunięte przez administratora] i nic więcej!!!! Uważajcie na nich!!!
Ksiądz z Brzezin 2011-01-27 11:53:08
Alleluja Alleluja moi kochani. Proszę Was nie wyjeżdzajcie więcej z Brzezin bo nikt mi już na tacę nie rzuca :-( I jak mam lać paliwo do mojego Jaguara. Bardzo prosze [usunięte przez administratora]nie rekrutujcie ludzi z Brzezin. Dajcie im juz spokój. Szukajcie innych wieśniaków.
Bóg Zapłać
Farosz z Brzezin 2011-01-30 10:41:19
He he dobre dobre. Prawda smutna ale prawda
anonim 2011-01-30 13:06:34
WitamCzy mógłby mi ktoś dac namiary na tą firmę,jak się z nimi skontaktowac?
Anonim 2011-01-30 22:07:58
Jak mozna wierzyc w takie opinie skoro w pierwszym poscie sa az dwa bledy w nazwisku wlascicielki... Pewnie osoba piszaca ten post nawet nie miala z nimi kontaktu :)
do przydupasa z Brzezin 2011-01-31 20:35:13
Tak se to tłumacz oszołomie z Brzezin. Wszyscy dobrze wiedzą o kogo chodzi. Nie czepiaj się literówki...
Mark 2011-02-04 13:17:04
Sluchaj, ty anonim, z Brzezin jest moze ze trzy, cztery osoby. Jak sie obijasz i sabotujesz robote, to nie licz ze ci beda placic, Ja robie co mi kaza jak najlepiej potrafie, nikomu nie wchodze w[usunięte przez administratora]. Robota lepsza jak u Germanow i lepiej platna
anonim 2011-02-04 13:24:11
A co ty wiesz o [usunięte przez administratora], jak sie interesujesz nie tym co trzeba zamiast robota, to ja z takim nie chce robic. Takich jak ty wszedzie spuszczaja, bo nikt nie lubi jak ktos wsadza nos w nie swoje sprawy. Zamiast robolem zostan dyrektorem, to siebie pierwszego bys spuscil.
anonim 2011-02-04 21:36:19
Panowie,
a czy któryś z was dysponuje polskim nr telefonu do nich?albo fińskim? byłbym wdzięczny.
anonim 2011-02-09 20:01:46
Panowie nikt nie odbiera na podane telefony może sa jakieś inne namiary na tą firmę był bym wdzięczny. Abonet jest niedostępny....
Gall 2011-02-26 13:20:23
Ta firma to jeden wielki krzak.Właściciel to[usunięte przez moderatora] a lody kręcą Polacy, robiliśmy z mim intresy wszystko było dobrze do momentu kiedy nie pojawili się Zareccy. Nie polecam z nimi wpółpracy, po co nerwy, próby [usunięte przez moderatora] itd. Szemrane towarzystwo i łgarze.
1
Walenty 2011-03-05 20:31:50
Witam, jak milo poczytac, co Polacy o swoich rodakach mysla. Nic sie nie zmienilo, jak sie komus powiodlo, to trzeba go wdeptac. Znam ludzi, ktorzy wyjechali do USA, tam ciezko pracowali na sukces, ale jedynymi, co im szkodzili byli Polacy. Jak do mnie dzwonil rozgoryczony, to powiedzial, ze jak zobaczy w okolicy mili od swojego domu Plaka to bedzie strzelal bez ostrzezenia. Ta firma daje dobrze zarobic okolo 100 pracownikom. Skoro jest tak zle, to gdzie cala reszta. Te wszystkie wpisy swiadcza tylko i wylacznie o zlej woli piszacych, lub tych co nigdy w poniedzialek nie sa zdolni do pracy. A tym, co sie firma nie podoba, proponuje powrot do kraju, nikt po was nie bedzie rozpaczal, na wasze miejsce sa setki chetnych.
anonim 2011-03-11 16:13:13
Czytam te wypowiedzi i zupelnie nie rozumiem firma ok kasa co miesiac nigdy sie nie opuznila kontrakt ponad rok a nie jak to zwykle bywalo 2-3 miesiace.Pieniazki dobre wysylam zonie co miesiac naprawde nie wiem o co wam chodzi ?.a ze kilku ludzi z brzezin a czy wy nie pomoglibyscie swoim znajomym??z firma kogos oszukala??Jakos nie pamietam.A ze trzeba robic to normalne po to tu jestesmy zreszta niemcy tez patrza na ich rece a jak oni ich spuszcza to my stracimy prace a oni kontrakt to chyba normalne dla normalnie myslacych ludzi.
wbc 2011-11-08 15:14:40
to wszystko prawda to jedno wielkie [usunięte przez moderatora]
tralalala 2011-11-15 20:57:12
illuminata, popieram twoje słowa, pracowałem tam jakiś czas i zauważyłem że z tą[usunięte przez moderatora] jest coś nie tak, a co do reszty ... firma jak firma, może nie doskonała ale jaka jest doskonała, co do kasy, zawsze na czas, kontrakt oraz reszta papierów ok, wszystko legalnie także nie rozumiem powyższych wypowiedzi, [usunięte przez moderatora] którzy pojechali za granice i naobiecywali sobie nie wiadomo co, wszystko chcieli by za free, dojazdy mieszkania i inne, czasy sie zmieniły, z Patrycją kontakt jest normalny, na budowie też jest normalnie , fajni kierownicy , firme polecam,
iks 2015-01-12 17:47:43
ja też mam dużo pytań dotyczących pracy ponieważ na stronie internetowej nie moge nic znaleźć.... Strony nie ma więc może i firmy już nie ma??!! pomoże ktoś?
borys 2015-03-24 14:53:03
w ogóle ja się zastanawiam o co wy w ogóle się tu pytacie jak firma działa głównie w Finlandii oraz Norwegii. nie mogłem nigdzie znaleźć informacji o oddziale w Polsce... chyba że ktoś ma doświadczenie z nimi właśnie we współpracy zagranicą. @iks jak widzisz strona jest ale nie Polska ale żeby od razu dochodzić do wniosku że firmy nie ma..
Gosia 2015-08-08 22:15:47
Jeżeli chodzi o ScandinavalFINLAND OY to firma bardzo dobra
Mąż tam pracował i nigdy nie było z niczym problemów a nawet sami wychodzili z różnymi inicjatywami sami.
somebody 2016-02-25 17:58:08
wszyscy o niej pieprza gupoty i do tej firmy wracaja.....nie srajcie w wlasny talerz....SCANDINAVAL to dobra firma....))))))jestescie wszyscy beszczelni tak ta firme opisujac
robi 2016-05-19 18:00:01
Dużo ostatnio mówi się o tej firmie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie.
Zostaw swoją opinię o Scandinaval - Helsinki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scandinaval