brak logo

Spiżarnia Smaków Natury

Katowice

Opinie o Spiżarnia Smaków Natury

były pracownik 2012-04-12 11:44:34
Potwierdzam.
5
nienienie 2012-12-22 17:13:36
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee polecam!
2
Stały klient 2013-05-29 21:46:44
Nie wiem kto pisze te opinie, ale są bardzo przesadzone. Akurat tak sie składa ze często kupuje w tym sklepie i widzę ze wiekszosc dziewczyn pracuje na stałe więc to o czymś świadczy... Nie widać po nikim żeby pracował w złej atmosferze. A czasem tak jest ze wymagania niektórych osób nie są adekwatne do ich zaangażowania.
1
iga 2013-12-12 09:51:28
TAM jest po prostu fajnie miła atmosfera ale jeśli komuś nie chce się pracować to zawsze bedzie nażekał.
2
IronPump 2014-05-23 10:13:00
Praca na kuchni dla osoby, która nie potrzebuje zbyt wiele czasu na życie prywatne. Dobry zarobek ale za 9 i więcej godzin dziennie przy pełnym poświęceniu pracy
1
forest 2014-09-25 12:54:29
Zgadza się,trzeba poświęcić dużo pracy (również swojego wolnego czasu) i energii żeby coś zarobić.Wynagrodzenie nie adekwatne do pracy!!!!! duże wymagania,pensja i umowy pozostawiają wiele do życzenia.
1
forest 2014-09-25 13:02:43
jeszcze dodam,że dosyć często szukają pracowników,więc to jest recenzja tego miejsca pracy.
Elza 2014-10-01 07:32:05
Większość pracownikow pracuje ma stałe, wiec to jest "recenzja tego miejsca " A szukają pracownikow bo z tego co mi wiadomo firma sie powiększa. Pytanie do forest: byłam na rozmowie i stawka za h na rękę to 9 zł i wiecej plus umowa i jeden dzień w tygodniu wolny, weekendy wolne! Pracownicy to potwierdzają , wymagania zupełnie oczywiste do stanowiska pracy, wiec skąd bierzesz te inf!
Fuzia 2014-10-29 14:39:07
Byłam tam kilka dni temu na rozmowie i wszystko pięknie i ładnie gdyby nie to ze najpierw trzeba przyjść 3 dni próbne po 11 godzin za darmo!!! Pierwszy raz mi się zdarzyło żeby proponowali mi prace za free .wszędzie płaca za dni próbne chociażby 6 zł za godz ale płaca no chyba ze przychodzi się na 2h próbne to co innego ale 3 dni po 11 godz? nie wiem czy ta kierowniczka zdaje sobie z tego sprawę ale to jest niezgodne z prawem!
umowa jaka proponują jest umową o prace i 8 zł za godzine .
Aga1386 2014-11-15 18:25:17
Ja rownież byłam na rozmowie i faktycznie są 3 dni próbne ale po zatrudnieniu są płacone w stawce za h. Umowa o prace 8 zł/ netto, fajne godziny pracy jak dla mnie ok. Czekam czy zadzwonią.
hehehe 2014-11-29 14:19:58
A wiecie ile osób z tych próbnych zostaje? Każda pracuje 3 dbi,darmowa siła robocza,do obsugi i układania a potem 1 zostaje.A 3 dni pracy za free.Chyba nigdzie tak nie ma zeby pracowac za darmoche.Ale jestescie naiwne.
1
D_iana 2014-12-05 07:26:14
8 zł za godzinę? To jak jest krotszy tydzień pracy,to jaka jest pensja? 1000 zł?Wystarczy miesiąc gdzie są jakieś świeta i już człowiek bez pieniędzy.Do tej pracy chyba desperaci się zatrudniają.Ja jak tylko coś znajdę ,to znikam.Warunki dla osób zaraz po szkole ,bez doświadczenia.Premia,coś na święta? Gdzie? Na pewno nie tutaj!!!! Dorabianie się na ludziach i narzekanie,że słaby ruch.
1
Immortal 2014-12-23 07:47:43
Na wstępie - mówię o pracy na kuchni a nie na sklepie. Potwierdzam dni próbne za darmo. Jeśli ktoś myśli, że łatwo spełnić wymagania szefowej to jest w błędzie. Umiejętności na miarę Masterchefa za 8 - 9 zł na godzinę to chyba pomyłka. Szefowa grozi zwolnieniem za byle pierdoły i faktycznie zwalnia jak ktoś nie daje rady. Nie przestrzega kodeksu pracy w kilku względach. Praca dla desperatów i "wolontariuszy", którzy nie chcą zarobić a mają za dużo wolnego czasu. NIE POLECAM!!!
2
k_atowice 2015-01-20 08:01:16
Wymagania olbrzymie,atmosfera niefajna,wszystkie dziewczyny narzekają i gdyby miały czas na szukanie nowej pracy,to by odeszły.Niestety zobowiazania,studia,kredyty na chwilę obecną je przywiązały.pensja niska,premie świateczne śmiechu warte,umowy o pracę,urlop z łaską przyznawany.Jednym słowem nie polecam.Pensje na kuchni PORAŻKA
3
mała mi 2015-01-24 19:50:04
Umowa zlecenie,8 zl za h.To miejsce to naprawdę nieporozumienie. Kodeks pracy?Nie obowiązuje.
pracownik 2015-02-01 09:13:13
Pracuję w tej firmie już ponad rok i jestem bardzo zadowolona. Nie mam zamiaru szukać innej pracy bo pracuję mi się w dobrej, zdrowej atmosferze, a i sama praca mi się podoba. Z Szefową można się w wielu kwestiach dogadać, nie robi problemów ani z urlopami, ani z umowami także nie wiem skąd te wpisy. Może jeśli po prostu ktoś nie może sprostać wymaganiom to wypisuje takie bzdury.
hahaha 2015-02-02 16:47:48
widać,że ostatni post ,to kolejny raz wpis od samej szefowej ;-) hehehehe prawda w oczy kole !!! po kolei będziemy odchodziły....
1
pracownik 2015-02-04 17:52:03
NIe moge uwierzyć jak ludzie mogą takie bzdury wypisywac... Najwyraźniej faktycznie nikt z wyżej podpisanych nie pracował w tej firmie i nie ma pojęcia o rzeczywiście panujących tam warunkach. Jest świetna załoga, zarobki przyzwoite, a szefowa jak najbardziej w porządku. Pracuję tu już 2 lata i nie zamierzam zmieniać pracy- bo po co? Urlopy są, wypłaty ZAWSZE terminowo, godziny pracy do dogadania w każdej kwestii, więc na co narzekać?
candy girl 2015-02-11 08:40:15
To wszystko zależy na którym punkcie się pracuje.Jesteśmy tutaj różnie traktowani. Zgodze się,że warunki są co najwyżej średnie,a i tak jest już lepiej niż było kiedy$. Polecam inne miejsca pracy w miarę możliwości.
KLIENT 2015-03-22 22:40:38
Witam serdecznie.
Jestem zniesmaczony tym czego byłem świadkiem i nie tylko ja bo kilka innych osób poza mną także stało w kolejce. A sprawa dotyczy samej właścicielki. Jej zachowanie i krzyki na pracowników były widziane i słyszane przez klientów sklepu. Świadczy to o braku kultury i szacunku do swoich podwładnych. WSTYD.
3
morelka 2015-09-28 17:09:28
Dosyć często Szefowa ma ten zły dzień.Tyle w temacie.
Perl 2015-11-04 18:55:48
warunki też są słabe.duży obrót,dużo pracy,niska pensja i umowa zlecenie.to jest wizytówka tego miejsca pracy.a już nie wspomnę o wyżej wymienionych zachowaniach.
Madman 2015-11-05 08:11:36
Zgadzam się, że pracownik powinien znac swoje prawa, obowiązki i mieć szacunek do przełożonych. Ale to samo tyczy się pracodawców, którzy coraz częściej traktują pracowników jak niewolników i wyzyskują do granic nie licząc się nawet z kodeksem pracy. Dziś łatwiej pracodawcy być postrachem, choć często głupim, dla pracownika niż autorytetem. Ale to po części wina samych pracowników, którzy już dawno w wielu miejscach (w Spiżarni także) przestali się sprzeciwiać wyzyskowi i walczyć o swoje prawa!
2
Madman 2015-12-15 10:21:58
Prawa i obowiązki owszem ale o wymysłach właścicielki pracownicy są informowani i stawiani przed faktem dokonanym a sprzeciw skutkuje straszeniem zwolnieniem itp. Jestem mężem bylej pracownicy i znam dokladnie realia. Pozytywne opinie i obronę wypisują tutaj sama właścicielka i jej prawa ręka - "menadżerka" sklepu. Tacy pracodawcy powinni sami popracowac fizycznie i nauczyć się szacunku do pracowników dzięki którym mogą sobie kupić przykladowo Mercedesa.
2
Obłęd 2016-03-19 16:30:00
2 tyś za sprzedawcę w Spiżarni?Ty chyba nie wiesz o czym mówisz.Umowa zlecenie i płaca minimalna tak naprawdę.I beznadziejna atmosfera.
Timen 2016-04-30 00:05:17
Ta Firma To porażka walcze o wypłatę za 194 h za marzec a szefowa P?Sylwia nie ma zamiaru tego zrobići UWAKG na złodzieji
2
Pracownica 2016-05-09 10:08:29
Omijajcie tą firmę z daleka!!!
2
kamas 2016-06-18 10:01:40
@Pracownica ale może jakieś konkrety, argumenty? Dlaczego według Ciebie mamy to robić? Ja słyszałam od kumpeli, która tu pracowała, że było fajnie i poleca, a teraz czytam Twój niekonkretny komentarz i nie wiem, co myśleć. Ofert brak, to chyba nikt się nie zwalnia.
Były pracownik 2016-11-28 22:28:57
Nie polecam od 4 lat nie dostałam całej pensji,arogancka szefowa
Zostaw swoją opinię o Spiżarnia Smaków Natury - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spiżarnia Smaków Natury