brak logo

Restyl

Ruda Śląska

Opinie o Restyl

dj 2010-12-16 21:25:51
ale tu ciekawie:) hahaha sami idealisci :)tak zgodze sie sa tam wazeliniarze,szpanery co mysla ze pozjadali wszystkie rozumy;)wyżej [usunięte przez moderatora]niż [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają skonczy taki podstawówke i mysli ze jest kims ważnym a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie ale jest z kogo sie smiac ;)a kobiety hmm....nie wypowiadam sie wystarczy isc na impreze:)ale i sa fajni ludzie ,pozytywni ale mało ich niestety;)
n.....fakt nie zawsze idzie w parze 2010-12-20 08:34:26
zgadzam się z tą opinią ale nie zawsze idzie w parze wykształcenie a umiejętnosci.może mieć skończone studia a jest tępy jak but bo tylko teori się nauczył i nic pozatym.
firma jest okej ,szef jest okej.gdyby wiedział jakie przekrety ida z naciąganiem godzin a jakie marnotrawstwo zaczynając od krojowni.powinien zacząć od wymiany kierowniczki i brygadzistek tzw...
dj 2010-12-23 21:18:32
dokładnie tak jak piszesz:)szef czasami nie wie co sie dzieje w firmie,a i dowiedziałem sie ze dopisuje sie godzinki ;)tak tak ma sie informatorów:)pozdrawiam i wesołych swiat
anonim 2010-12-29 20:31:54
witam po swietach:)zobaczcie jaka ta firma po.........a wyplate w wakacje dala 2 tyg wczesniej a przed koncem roku nie moga jej dac bo firma im dluzej ma kase w banku to jest z tego zysk!!!!!!!!!parodia czlowiek chce sobie zrobic zakupy bo sa wszedzie przeceny duze!!!!to nie firma czeka do ostatniego dnia ....wyplata bedzie 31 i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z zakupów tylko sie smiac i [usunięte przez moderatora] w ten dzien i jak tu nie pic
pracownik fizyczny 2011-01-02 21:19:05
witam wszystkich pracowników tych spoko i tych co mają coś tam pod paznokciami - wszystkiego dobrego w tym nowym 2011 roku.Mam nadzieję,że ten rok nie będzie gorszy - a może wbrew wszystkiemu lepszy.Życzyłbym sobie tylko lepszego liczenia wynagrodzenia.bo z tym zawsze mamy jakieś problemy(nie będę nikogo oceniał), my pracownicy fizyczni naprawdę wypruwamy flaki a robimy to przecież dla pieniędzy na które zasługujemy razem z naszymi rodzinami.Aha i szanujmy się bo tyle czasu spędzamy razem
dj 2011-01-03 17:50:12
masz racje szanujmy sie!!!!!ale... i tu jest pytanie tak jak do mnie podchodza to ja tak samo bede podchodzil to kogo tu szanowac bo wystarczy sie spotkac na imprezie to zobaczymy jak cie szanuja :)a co do wyplat tak tak niech licza sprawiedliwie a nie jak co niektórzy dopisuja godzinki sobie i nie bede zyczyl komus do siego roku czy wesolych swiat itp....jak ta osoba i tak ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ja niestety nie jestem wazeliniarzem :)ale dziwi mnie jedno w tej firmie ze jak sie myla z wyplata to nie wszystkim to jest dziwne wiele by tu jeszcze mozna by bylo pisac ale po co szkoda słów na niektórych ludzi sloma z butów wystaje a mysli ze jest kims!!! za same ubieranie dal wiezienie hahahahaha pozdrawiam
n...... 2011-01-09 19:08:57
Firma jest okej.Szef robi wszystko aby była praca,nie może wszystkiego dopilnowac a osoby zarzadzajace halą szwalni i krojowni sa niekompetentne poniważ uprawiaja zbyt dużo koleżeństwa,zwolnili stara pracownice tylko dlatego że była niewygodna Justynie zresztą to niebyła pierwsza,która jej nie pasowała były przed nia inne.
n...... 2011-01-09 19:08:58
Firma jest okej.Szef robi wszystko aby była praca,nie może wszystkiego dopilnowac a osoby zarzadzajace halą szwalni i krojowni sa niekompetentne poniważ uprawiaja zbyt dużo koleżeństwa,(usunięte przez admininistratora)
swierzy 2011-01-16 23:41:27
bardzo mnie zmotywowaliscie do przyjecia sie w tej firmie :P
1
dj 2011-01-19 18:13:11
ej wiecej razy to napisz bo nikt nie zrozumiał MOTYWACJO
anonim 2011-01-31 21:49:03
...mam juz dość tej firmy !
Aa 2011-02-01 11:27:23
To się zwolnij anonim a nie użalaj się nam tutaj :)
Poszukaj sobie lepszą płatną pracę w tych czasach!
anonim 2011-02-06 14:56:40
uuu powiało groza strach sie bac;d
on 2011-03-31 23:18:59
po dzisiejszej zmianie widze jedno pan (usunięte przez admininistratora) ehhh mam tego dosc...popieram niech go na stół wlepia ciekawe co wtedy pewnie bedzie kwiczałł i płakał bo by sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rady nie dał taka jest prawda..a dupnie taki znawca..materiał to i ja wydac moge..kazdy moze...SZEFIE Dziekujemy za Piekne wc oby wszyscy szanowali to co PAN dla nas zrobił..gdyby tak jeszcze Pan wiedział co sie na firmie dzieje..no nic pozdrawiam moze bd kiedys lepiej..
dj 2011-04-16 23:03:33
ja nie jestem anonimem:)kto jak się tam zachowuje to tylko swiadczy o nim jakim jest naprawde a wy sie przejmujecie kto co pisze :)badz realistą:)nie zadawaj się z kims kto nie dorasta ci do piet albo....nie zniżaj sie do jego poziomu ....hahahahahahaha pozdrawiam wszystkich
Sandra 2011-05-16 11:20:38
Hej chciałam zapytać kiedy jest najlepszy okres przyjęć do Restyla ?
Aaa 2011-05-25 14:10:47
Po urlopie....wrzesień bo wtedy znów jest więcej pracy,teraz nie masz tam sie nawet co wybierać.
Sandra 2011-05-25 14:24:39
Wiesz co CV tam już jest , ale dzięki za info ;)
anonim 2011-05-29 20:56:59
Firma spoko i szef !! ale(usunięte przez admininistratora)sa w każdej pracy i beda !kto chce pracowac i zyc to robi a kto na rodziców liczy ten leszcz,
naleffffka 2011-06-08 23:18:05
a podwyzek to juz z ponad rok nie bylo !! sznura a na gora!
neon 2011-06-09 16:12:00
A co o pracownikach sądzicie pracujących w tej firmie
1
Antek 2011-06-21 12:31:29
Jak to pracownicy-jedni pracują drudzy lecą w kulki
anon~ 2011-06-21 13:35:07
a dziewczyny są spoko?
anonim 2011-07-07 12:24:05
siema wszystkim - zbliża się impreza firmowa i urlop - pozdrowienia dla wszystkich pracowników naszej firmy mam nadzieję że impreza dla was będzie udana bo ja nie wybieram się na nią,tylko n(usunięte przez admininistratora):)).Ciekawe kto będzie w tym roku grilował - mam swojego faworyta ale ciii - bo jeszcze mnie namierzą - narazie restylowcy
anonim 2011-07-07 14:12:47
Kim jest ten faworyt?a może jakaś faworytka?ciekawe co tego roku się będzie działo ciekawego......
? 2011-11-08 20:42:14
Nie podoba się? to się zwolnij a nie wklejaj tu takich bzdur
kierowca 2012-02-09 17:46:10
witam a jak tam KIEROWCY zarabiają ?
2
specjalista 2012-09-01 00:42:42
Czytam komentarze osób współpracujących z tą firmą i nasuwa mi się jeden wniosek: nigdy nie chciałbym tam pracować, ani też w żaden sposób współpracować z tą firmą. Gdybym ja zarządzał tą firmą z takim skutkiem chyba zapadłbym się pod ziemię.
1
baniol 2013-09-03 20:43:05
restyl jest (usunięte przez moderatora) ale na 146 lepi hehehe
2
anonimo 2014-03-04 09:19:34
Firma armo rób za darmo daremna firma!!!!
2
zwykły szarak 2014-05-13 06:35:25
Firma jak na polski rynek ma niezłe płace,ale w ostatnim czasie bardzo się zmieniło,zmienił się przede wszystkim szef.Kiedyś złego słowa o nim nie powiedziałem,ale dziś kiedy ma więcej pieniędzy,już nie patrzy na pracownika jak na człowieka,a jak na maszyne do zapierd.... Zaczął kombinować za plecami,ucina z wypłat i tworzy się nieprzyjemna atmosfera.Zapomina,że to ludzie tworzą firmę,a ich większa wypłata jest jego większą korzyścią.Pracuje się ciężko po 10 h i niedziele,a zamiast premii za dobrą prace,ucinają wypłaty...Przykre..
7
zwykły szarak 2014-05-14 08:55:13
Napisałem co się zmieniło,zapomniał jak kiedyś sam tyrał i nie docenia pracowników,przeciwnie ucina z wypłat.Akordowcy np.sami wypracowują sobie stawkę,zapierdzielają jak robociki,licząc,że wypłata będzie większa,a tu niespodzianka,szef bez poinformowania pracowników obcina sobie stawki.
2
Fizol 2014-05-14 20:22:11
Hej tyle co widzę to szef tyra dalej od rana do wieczora żebyśmy mieli co robić a wypłaty są bardzo dobre i zawsze na czas. Nie wiem czego chcesz!!!
1
XXX 2014-05-15 22:49:42
Szef tyra bo też ma rodzinę jak Ty i ja.Wypłaty są dobre ale były lepsze a kasa na czas,hmm no bo jak inaczej sobie to wyobrazić.Jak bys 2 miesiące czekal na wyplate to już bys tam nie pracowal i tyle.Pozdrawiam i milej pracy.
2
obiektywny 2014-05-17 00:59:29
oczy FIZOL piszesz jesteś wazeliną szefa???? To powiedz dlaczego szef u...ił nam akord?
Fizol 2014-05-17 21:18:52
Jako fizol ostatnia wypłata wypadła na 3500 no to co ku..a źle!!!!! Popytaj znajomych to się dowiesz jakie kokosy robią a oczy mom dobre ;-)))
login 2014-05-18 00:04:08
Może tobie wypadła na 3500 ale są w zakładzie ludzie starsi i załoga się strzeje a to nie sprzyja już tak szybkiej pracy akordowej.Każdego rodzaju ciecia finansowe nie wnoszą niczego dobrego dla zwykłego pracownika,i oznaczają tylko jedno cofanie się w tył a nie do przodu.
1
znajoma 2014-06-06 22:43:05
po urlopie sierpien,wrzesien
obcy 2014-06-07 00:06:03
Teraz to się Fizol będziesz chwalił wypłatami po 3.500 jak popracujesz bez nadgodzin i bez niedziel.
1
sflustrowany 2014-06-12 09:52:04
3.500 to mam w 2 miesioce fajnie tam zarabiacie tylko ci majom tyle co z bekolem i matom majom przyzwolenie na fajne meble a reszta no przejebane MICHAL wymagajocy ale taka jego praca ale niech sie przyjzy tym wybrancom od maty i bekola co im daje fajne meble moze padnie namnie zarobic ponad 2000 hihihipredzej zarobie takom sume sprzotajoc plac
hmmm 2014-09-01 17:37:30
A jak z Paniami,które pracują na produkcji?.
UniS 2015-03-22 23:27:07
krzysztofa k nie wiem czy piszesz to z ironią czy jednak jest to czysta prawda bo jeszcze się nie spotkałem, żeby kobieta szukała ciężkiej pracy. Wiem, że istnieje jeszcze coś takiego jak równouprawnienie ale do takiego kobiety chyba nie dążą :) Mnie jednak interesuje czy można znaleźć w Restylu w najbliższym czasie pracę. Jak to wygląda ?
1
Restylowiec 2015-07-05 23:40:26
(usunięte przez administratora) Takich jak ty były już całe masy. Szukaj pracy tam gdzie cię chcą a ze lewus z ciebie i pieniądze chcesz za leżenie to twoja sprawa. My starzy pracownicy z Restylu mamy stałą pewną pracę nie musimy się bać o byt rodzin czy kredyt. Gdyby firma była lewa pieniądze nie byłyby zawsze na czas a firma by się nie rozwijała. Żal ci ze cię wykopali i dobrze bo takich zakał i antysemitów nie potrzeba nam.
1
Kiler 2015-07-26 22:53:15
Jude przesadzasz pajacu (usunięte przez administratora) wiesz o pracy tam! wielki mi pracownik miesiąc robił i go wywalili bo zaczepiał i niepokoił innych pracowników teraz sie na forum wyżywa. Pajac jestes i tyle nigdzie normalnej roboty nie znajdziesz.
Einstein 2016-03-09 16:05:41
Kiedyś praca warta uwagi,z niezłymi zarobkami,dziś nie odbiega od reszty marnych zakładów.Pracownicy,Ci mądrzejsi niebawem odejdą albo są w trakcie i na miejscu zostaną same lamusy.Przykre ale prawdziwe pozdro dla rządzących,którzy sami sobie dołki kopią.
2
xxx 2016-03-10 01:26:49
Zgadzam się w 100%
1
ola 2016-08-09 19:11:34
Są przyjęcia do pracy jako szwaczka?☺
1
ola 2016-08-10 09:15:19
Ok. A skąd wiesz ze nie ma przyjęć?.
1
Putin 2016-08-26 19:14:04
Firma z długim stażem na rynku,chętnie zatrudnia ludzi do pracy.Wyplaty na czas i na początku bardzo dobre.Po upływie czasu ochronnego dla nowego pracownika przychodzi czas na akord. Pomału zaczyna się wdrażanie trudniejsze pracy(praca ze skórą,różne dziwaczne funkcje które nie są już takie proste.)Cennika brak co jest skandalem żeby nie wiedzieć po ile są meble.Przepracowalem w firmie ładnych parę lat i z przykrością muszę stwierdzić że zarobki spadają drastycznie w dół.Pracujac w akordzie 168godz.dostalem 2400zl.
e 2016-08-28 13:10:55
@ola może dlatego ze to tutaj nie ma zadncyh ofert pracy no sam nie wiem mze gdzie indziej trzeba suzkac
Zostaw swoją opinię o Restyl - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restyl