brak logo

TECH-MEDIA

Gliwice

Opinie o TECH-MEDIA

anonim 2011-04-07 09:40:18
tragedia, horror, porażka
2
anonim 2011-09-22 02:49:34
to nikomu nic nie mówi
xxx 2012-02-11 08:33:29
...omijać szerokim łukiem...
1
marcin 2012-12-10 23:24:54
Wznawiam temat bo muszę napisać parę słów o tej firmie. Mam internet od roku i sześciu miesięcy i nie było tygodnia baz jakiegoś problemu. Internet mam bezprzewodowy w brzezince. Płacę 60zł za miesiąc za niby 10Mbps czego w umowie nie ma. Mój problem polega na tym że internet gubi prędkość a serwisanci nie potrafią sobie z tym poradzić, przychodzą po 3 razy w miesiącu pogrzebią coś w ustawieniach anteny i internet działa przez tydzień(chodzi tu o prędkość) ale w różnych godzinach jest różna prędkość. Wymieniali mi już antene 2 razy ale było tylko gorzej. Jak można umawiać się na 10Mbps a mieć ~0,50Mbps to jest nie do pomyślenia. Można dzwonić pisać miesiącami a oni i tak z tym nic nie zrobią. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY choćby ze względu na to że gdy byli u mnie panowie serwisanci jeden z nich mial tak głośno ustawiony głośnik w telefonie że usłyszałem ich rozmowę i to nie tylko ja mam taki problem. Już nie długo kończy mi się umowa która jest tak konstruowana że nawet jak zrezygnujesz z internetu to i tak musisz płacić. NIE POLECAM szkoda nerwów i zdrowia
pozdrawiam
Adam 2014-09-02 17:15:12
Firma Tech-media z Gliwic to 'PORAŻKA'.
Kontakt nawet e-mailowy prawie niemożliwy.
Internet wolny i nie spełniający wymogów.
Obsługa - jak Ci się już w końcu uda dodzwonić niekompetentna i niemiła.
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
1
marek 2015-02-28 19:51:28
Podpisuję sie obiema rękami pod opinią Marcina! Prawie w ogóle nie korzystam już z Internetu w Domu, bo mnie szlag trafia. Nawet zwykłego przelewu nie można zrobic, bo wcześniej ze trzy razy się wyłączy, bo za wolno chodzi ten Internet.
ubidragon 2016-02-13 14:03:59
Ja nie zgadzam się z opiniami tutaj zamieszczonymi. Zmieniłem operatora z UPC na TechMedia (UPC miał problemy, był przerwy w dostawie internetu, różne awarie, spadki prędkości itd. do tego podwyższyli abonament) Wybrałem TechMedia ze względu na szybkość połączenia i niską cenę. Internet działa bardzo dobrze, za tą samą prawie cenę mam wielokrotnie szybszy Internet niż w UPC. Internet śmiga, mam pakiet 50 Mbps i szybkość jest utrzymywana, nigdy nie spada, a przez pierwsze miesiące po instalacji nawet była dużo szybsza niż w umowie, nie wspominając o znacznie lepszej szybkości wysyłania niż w UPC. Kontakt również bardzo dobry, odpowiadają na maile, odbierają telefony. Regularnie otrzymuje na email faktury. Internet obecnie mam od pół roku, udzielone zostały potrzebne informacje do skonfigurowania i podłączenia własnego routera. Nie wiem z ką tyle negatywnych opinii, możliwe że wcześniej było gorzej i poprawili się pod wpływem tych negatywnych opinii. Obecnie jest dobrze i śmiało tego dostawcę polecam.
fakt 2016-04-04 22:44:35
To kolega ma szczęście bo UPC to musi być bliżej centrum. IM dalej tym gorzej.
Rzeczywiście dużo ludzi odchodzi. Chyba i tak mają małą konkurencje. Stąd brak dbania o klientów. Trzeba naprawdę narzekać to wtedy coś może zrobią. Serdecznie polecam zastanowić się 2 razy.
irek 2016-05-17 21:31:23
firma poszukuje aktualnie pracownika na stanowisko specjalista ds reklamy @hohoł, i tez oferują umowę o pracę i motywacyjny system wynagrodzenia (pensja stała oraz system prowizyjny)
Zostaw swoją opinię o TECH-MEDIA - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECH-MEDIA