brak logo

Asco Co Ltd

Toruń

Opinie o Asco Co Ltd

operator 2014-11-22 18:05
no wlasnie co z operaorami i jaki maja laserek
3
Biszop 2014-12-15 19:30
Jeśli nie masz pojęcia o pracy,a myślisz że je masz to nieprzychodź do ASCO.
Bo takich pracowników jest już dość.
spawacz 2015-02-18 18:24
koleś chyba rozum ci odjęło, albo Bóg cię opuścił. Bzdury wypisujesz! Kto z tej zakichanej firmy ciebie do tego namówił !??? Otrząśnij się !
spawacz 2015-02-18 18:34
Tam nie szanują robotnika ! Żyją z jego ciężkiej pracy ale mają za nic ! Pan "Behavior" kreśli same bzdury ! ( widocznie ktoś mu polecił chwalenie tego "garażu-kurnika" ! ) uwierz mi kurniki widziałem większe ! a zarobki..., proszę : pracując tam dwa miesiące na miesiąc nie zarobiłem nawet trójki. Nadgodziny ukrywają pod innymi premiami i nigdy się nie dowiesz na ile cię skroili ! NIE POLECAM !
pracownik 2015-02-18 19:17
Koleś jeśli nie potrafisz pracować w odpowiedni sposób i nie wyrabiales żadnej normy zapewne beznadziejnie spawasz to nawet nie powinienes zabierać głosu w takiej sprawie. Chyba obozu pracy na oczy nie widziałeś. Zakład godny polecenia dla osób chcących pracować ! A nie dla wiecznych życiowych nieudaczniłów!
3
Biszop 2015-03-05 10:25
Kto Cię zmuszał pracować w ASCO ,przywieźli Cię na taczce, wysypali za szlabanem i kazali pracować ?
Ty biedaku.
2
życzliwy 2015-06-15 12:11
Taka niby świetna firma?A co robia z pracownikami ktorzy pracuja u nich po 20lat,ktorzy potrafia pracowac na prawie kazdej maszynie a n iestety zachorowali?Szkoda słow!!!Czlowiek jest dla nich obojetny,nic nie znaczacy.TAKA PRAWDA.A ta nowa pani sekretarka to rece opadaja.Zachowuje sie jak to ona by tam rządziła!!!
GOSC 2015-06-29 21:22
Szkoda słow,wszystko jasne jaka to firma i kto dopisuje opinie te pozytywne!!!Ten kto tam pracuje lub pracowal to wie...!!!Nic dodac nic ująć!!!
Biszop 2015-06-30 19:12
Są opinie pozytywne i negatywne takie prawo każdego.
Naprawdę głupi w życiu niczego się nie nauczy.
I niech jeden z drugim się cieszy że z tak niskimi
umiejetnościami przyjmą go do pracy.Bo czasami ręce
opadają nad pożal się Boże fachowcami.
Rysunek techniczny to dla nich Enigma.
Trzeba coś mieć pod tym deklem a nie narzekać.
Ja się nie podoba to szukajcie aż znajdziecie.
Tylko ciekawe że osoby które tu pracowały wracają
z podkulonym ogonem.
1
życzliwy 2015-07-02 16:24
Jak zatrudniacie ludzi ktorzy sie nie znaja na rysunku technicznym to swiadczy tylko o tym jaki poziom usług oferujecie klientowi.
Biszop 2015-07-02 22:22
To jedynie jednostki a poziom usług jest dość wysoki i na czas
3
spawacz 2015-09-17 11:04
jak się niema co się lubi to się lubi co się ma .szalu nie ma ale kasa jest na czas, a ludzie wyjątki sa wszędzie niestety
zawiedziony 2015-10-16 12:53
faktem jest ze na naszych papierach pracuja ukraincy ktorzy maja male pojecie o spawaniu nie wspomne ze zabieraja nam chleb w sobote bo niema dla spawaczy miejsca zeby dorobic ,ale wszyscy sa cicho ! ze ruski na ich certyfikatach pracuja ciekawe bo my bekamy za zje...ane spawy a ruski maja to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tym co sie tam dzieje moge stwierdzic ze firma idzie ku zlemu powstaja tylko sytuacje stresujace i wrogosc do ukraincow ,polityka firmy jest do niczego ludzie zaczna odchodzic bo kasa jest mala slusarze maja po 10 zl. brutto a spawacze po 13 brutto awymagania i debilne normy z kosmosu .
spawacz asco 2015-10-17 08:08
To pochwalić się gdzie macie tak dobrze, a może wam nie poszło w asco?
zawiedziony 2015-10-27 14:53
widzialem to zupelnie inaczej , i dlaczego nizszze ciekawe dla kogo przy 340 godzinach i 11 zl plus mieszkanie niezapominajmy ze dla nich jest to irlandia a dla nas rzeczywistosc .
zy 2015-11-13 22:48
rolowanie pracowników to hasło przewodnie tej firmy - pozdrawiam wszystkich ciekawych
rozbawiony 2015-12-07 08:15
@ hahaha może dla prawdziwego założenie kamer to mobbing,
ludzie zastanówcie się zanim umieścicie jakiś wpis... bo jak na razie prezentujecie poziom prawdziwego polaczka cebulaczka. amen
brodaty 2016-01-23 22:29
popatrzta na tych z wosami. to som dopiro fleje co sie chwalo na łowieniu ryb a nie potrafiu nowet drukowac. te z wosamii to sabotazyzci !!!! jeden nawet z tormetu. inny ze aleksandrowa czy ciechocinka. jak mo wasy to go rano alkomatem.

Zeno 2016-02-04 15:15
Indywidualnych klientów totalnie olewają.Na wyjaśnienie /wycena itd/ zamówienia czekam od początku grudnia 2015r.
mistrzunio 2016-02-08 08:19
Dziwisz się? Za te stawki, które proponują ludzie nie chcą u nich pracować.
inspektor 2016-02-09 05:52
Tylko kto to obsługuje.hahaha. Posprawdzajta alkomatem spawaczy i monterów ale tak o siódmej bo potem to trzeźwiejom do południa. Tylko w najlepszej jakości alkomatem.
ASCO Co LTD sp z o.o. 2016-02-25 12:51
Zainteresowanych pracą zapraszamy na pokład. Aktualna rekrtacja na stanowiska:
operatorów prasy krawędziowej CNC, wycinarki laserowej, pras, pił, robotów, tokarzy, frezerów, wiertaczy, ślusarzy, spawaczy MIG/MAG/TIG, monterów, mistrza produkcji, technologa warsztatowego, rozdzielcę pracy, kontrolera jakości, inżyniera utrzymania ruchu, elektryka z uprawnieniami, mechanika-konserwatora maszyn i urządzeń, Toruń: 795 590 797,praca@asco.net.pl, umowa o pracę, stabilne warunki zatrudnienia
Wojtek 2016-03-05 07:01
Oooo ilu chcą przyjąć pracowników! Czyli tylu samo chcą zwolnić! TO SĄ STABILNE WARUNKI ZATRUDNIENIA W ASCO !!!
Biszop 2016-03-05 22:03
Jak chcą przyjąć to znaczy że firma się rozwija.
A warunki są stabilne.
Tych co chcą pracować nikt nie zwalnia.
Anonim 2016-03-08 09:26
Tylko teraz pytanie czy czasem nie mają jakiegoś większego zlecenia. Umowa o pracę wcale nie wyznacza stałego zatrudnienia. 2 tyg wypowiedzenia i do widzenia. Jak wyglądają tam zarobki ?
Biszop 2016-03-08 19:29
Jeśli ktoś zna się na pracy w przemyśle stalowym i na rysunku technicznym ,
to może liczyć na stałe zatrudnienie tzn. okres próbny a potem umowa o pracę.
Co do zarobków to kwestia indywidualna uwzględniająca doświadczenie zawodowe.
To chyba normalne.


Biszop 2016-03-09 18:08
I nie będzie sprecyzowanych zarobków to uwzględnia doświadczenie.
Na krawędziarkach nie ma ustawiaczy trzeba samemu wprowadzić program.
gość 2016-03-19 23:49
jeśli Ci odpowiada stawka 11,50 na próbnym i bez premii a potem 12,00 brutto plus do 20% premii zależy od widzimisię małego to proszę bardzo policz ile dostaniesz na rękę pozdrawiam
marian na oklep 2016-03-25 22:19
jestem tu już 3 lata. Nie widze zadnych perspektyw. stały nadzór, oskarżenia, pytania o ((usunięte przez administratora) wie o co, i po co. Nie polecam, sam szukam dalej. A szef (usunięte przez administratora) to już powinien dawno zostawic to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
szary 2016-03-25 23:43
nie ma co polecać. jest coraz gorzej i chyba nie ma szans na poprawę.
2
Jakub 2016-07-07 09:27
Czy ktoś zna podobna firma w Toruńiu ???
mikulec 2016-09-13 17:55
Asco przechodzi jakąś rewolucję? Slychac coraz wiecej pozytywnych opinii o firmie i to od samych pracowników. Podobno jest nowy dyrektor ktory nie jest oderwany od realiow i potrafi rzeczowo i konkretnie rozwiazywac problemy. A jak faktycznie sprawa wygląda?
Biszop 2016-09-14 19:59
No i mamy rewolucję jak to pyta mikulec . Trzymam kciuki za nowego dyrektora bo naprawdę chce zrobić coś dobrego dla firmy. I oby to miało przełożenie na nasze pensje. Ale i my pracownicy musimy mu pomóc.
Biszop 2016-09-14 20:04
Tak ale się spaliła.
Biszop 2016-09-15 20:26
A masz coś w głòwce i doświadczenie?
Biszop 2016-09-16 19:57
Zależy na jaki temat capie
sarenka 2016-09-16 20:09
mikulec ale w kontekście firmy jako pracodawca to możesz napisac czego konkretmie dotyczą te pozytywne komentarze?
1
spawacz z Włocławka 2016-10-28 20:01
Witam jak to jest że firma od miesiąca się ogłasza że potrzebują spawaczy i żadnego odzewu ze strony firmy .Domyślam się że dział HR się nudzi , albo dają tak nędzne stawki że głupich szukają. Proszę o info ile dostają spawacze z dużym doświadczeniem na start czy jest jakiś socjal w firmie .Dodam że nikt z firmy nie raczy nic więcej powiedzieć co raz bardziej myślę że ta firma to ściema pozdrawiam proszę o info.
biszop 2016-10-28 20:25
Przypomnij się zadzwoń do kadr i poproś o nr.tel.do inż. spawalnika .Przyjedź na zrobienie próbek.
matt 2016-11-13 03:05
stawki sa do bani. szefy zawsze znajda okazje zeby cie zgnojic przy wszystkich. stoisz i swiecisz oczmi. a na koniec pani z kasy mówi ci że nie zasłużyleś na talon bo ktos cie widział gdzieś tam z czymś tam. to jaks paranoja.
biszop 2016-11-14 19:09
Matt ty już nie siedź po nocy tylko się wyśpij.I nie wiem co wąchasz ale musi to byś dość mocne. A najlepiej to naucz się pisać.Dobranoc.
Rozsądny 2017-02-09 22:39
Firma większy garaż. Nowe szefostwo robiąc rewolucję, chce chyba ogłosić upadłość. Niepolecam.
3
Jeremi 2017-02-28 09:27
Biszop - po co wtrącasz się do komentowania wpisów na temat firmy? Przecież nie należysz do załogi :) Każdy w firmie już wie kim jesteś , więc oszczędź sobie wstydu i przestań przekomarzać się z załogą. Jest jak jest i sam to doskonale wiesz. Nie zmienisz rzeczywistości pisząc nieprawdę na tym portalu.

mamas 2017-02-28 23:57
czemu caly dział handlu, który zajmował sie petentami trafił do do BSB POLAND z Ciechocina ? I czemu dyro również tam trafił.... I czemu nadal tnie się blachy dla nich w Asco...? Kto to zrozumie? $$$
1
muszaki 2017-03-01 00:41
Opinia jest jedna - garaż!!!. I tak już zostanie mój panie chyba że zmieni sie czuwanie na 2 zmianie. szkoda tego miejsca, kiedys bylo tam lepiej. mondry uciekli a zostali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
mietek22 2017-03-02 13:52
Garażżżżżżżżż w pełnym znaczeniu tego słowa . Kompletna padaka. Niedługo podzielimy los Airona z tyfusowa. Poczytajcie o nich.... może wyciągnięcie wnioski.
Paulina 2017-03-02 15:12
Dla chętnych - ruszyła rekrutacja! Ogłoszenia znajdziecie tutaj - http://www.asco.net.pl/pl/page/praca ;)
Niwy 2017-03-03 02:26
Generalnie czytając te opinie chyba są z przewagą złych. Brakuje mi rzeczowych wypowiedzi. Obserwuje ciagle ogłoszenia tam " pracownik kontroli jakości" Np. Co robi ile zarabia itp. Konkrety ...
dan 2017-03-12 17:16
Pan dyrektor powinien zrobić porządek z ukraincami a czepia się polaków.
Sam stwierdził, że na ślusarni jest najgorzej.
Zaniżają wyniki, robią niedokładnie koło nich syf a produkt wysyłany z opóźnieniem.
Nie jeden polak by przyszedł i pracował rzetelnie.
Paulina 2017-03-17 13:18
@Niwy, a Ty jesteś zatrudniony w Asco Co Ltd? Możesz powiedzieć więcej o pracy w tym miejscu?
Zostaw swoją opinię o Asco Co Ltd - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asco Co Ltd