brak logo

Lilou Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Lilou Sp. z o.o.

admin 2015-07-29 11:20:07
Jak wygląda atmosfera pracy w firmie Lilou Sp. z o.o. ? Trudno jest pracować czy zespół jest zgrany i pomocny? Twoja opinia jest ważna!
Zemsta85 2015-09-01 21:41:42
Praca bardzo mocno stresująca pod każdym względem. Primo: specyficzni klienci- czyli zazwyczaj rozpieszczone panienki, których nie stać na pandorę a chciałyby mieć coś modnego, tzw warszafka. Ze względu na charakter produktów klienci są zmuszeni czekać na odbiór biżuterii co zazwyczaj powoduje konflikty i prowokuje klientów do zachowań czasem zwyczajnie chamskich i bezczelnych. Firma jest "ekskluzywna" także doradca jest zmuszony całować takich klientów po dupce i jeszcze z potem na czole wykonywać każde zamówienie "na cito", nie jedząc i czasem na pełnym pęcherzu bo nie ma kiedy iść się wysikać. Secundo: chaos jaki panuje w całej firmie, spowodowany brakiem kompetencji osób pracujących w zarządzie, brak jednolitych dla całej firmy zasad reklamacyjnych, brak płynności w przekazywaniu informacji w firmie a czasem totalny ich brak. Natomiast bez względu czy coś wiesz czy nie zawsze dostaniesz opier.. na audycie. Tertio: problemy z wypłatami, "ginące" dokumenty, niepłacone nadgodziny których nie ma kiedy odbierać, można zapomnieć o premii w grudniu kiedy człowiek zapomina którą ręką podciera sobie tyłek o ile w ogóle jeszcze wie jak to sie robi - taki zapier... Jedynym plusem jest dobra płaca jak na warunki sklepowe - jeśli więc masz nerwy jak ze stali, nie łapią Cię grzybice przenoszone na zapoconych sznurkach, krzyki klientó odbierasz jak śpiew łabędzi - a obchodzi Cię tylko kasa, to uwaga - jest to idealna praca dla Ciebie !!!
nnnn 2015-11-01 23:31:48
Zemsta85 - podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami, lepiej by tego nie ujęła
Nikola 2015-11-18 01:07:30
Jakie są zarobki? Ile zarabia Kierownik ?
Kuba KU PRZESTRODZE 2016-06-10 16:54:36
KU PRZESTRODZE Moja dziewczyna poszła do pracy do salonu Lilou w Łodzi. Powiedziała, że to jakaś tragedia. Nie ma żadnej rozmowy kwalifikacyjnej z prawdziwego zdarzenia, zero profesjonalizmu ani chociaż pozorów zachowań fair play wobec pracowników, każdy chce cię wygryźć i wykorzystać. Pierwszego dnia dają Ci do podpisania umowę zlecenie bez żadnej sumy wymienionej za to z mnóstwem paragrafów ile zapłacisz za złamanie zasad firmy. W salonie panuje bałagan organizacyjny, a koleżanki i kierowniczka traktują jak powietrze mając nie wiedzieć czemu mega foch na Ciebie i klientów. Zero pojęcia o obsłudze klienta. Poza tym okradają firmę nie finalizując wszystkich transakcji w Subiekcie i na kasie. Powiedziała, ze nigdy więcej tam nie pójdzie, ani nie kupi.
zainteresowana 2016-08-02 22:19:56
Wie ktoś może ile zarabia w Lilou kierownik /zastępca kierownika ? Widzę, że ogłoszenia wiszą już jakiś czas i nie wiem czy jest sens w ogóle aplikować.
mamam 2016-09-26 13:13:12
Za moich czasów kierownik 3,5 tys, zastępca 3. Ale teraz chyba poobcinali o 500 zł. W sumie, nawet jakby dawali 5, to bym nie wróciła pracować w firmie z takim podejściem do pracownika. Klient nasz Pan, a pracownika mają w d...
Euro 2016-09-28 20:55:05
Kierownik na pewno nie zarobi 3,5 tys roboty kupa koleżanka pracowała nie miała czasu na toaletę i posilek musiała wiazac sznurki stać na kasie ogólnie zero życia prywatnego itd itd najgorszapeaxa ever
Ala 2016-09-29 12:24:00
Z tego co mi wiadomo kierownik nie zarabia nawet trzech tysięcy to nie jest ludzkie zeby tak mało płacić za taką pracę.
żenada 2016-10-20 09:29:16
pracowałam w lilou nikomu nie polcam najgorsza praca jaka może być jedynym plusem są godziny otwarcia- kończy się wcześniej niz w galerii ale na tym te plusy sie kończa . wyzysk ponad wszystko bywały dni ze nie było mozliwości przez cały dzień zjesć czy sie wysikać. pracując tu robisz wszytsko sprzedajesz, grawerujesz, sprzątasz salon sprzątasz pomieszczenia socjalne myjesz okna bo nie ma sprzataczki bo szkoda kasy, wypełniasz obowiazki kierownika jak przyjmowanie dosatwy wysyłki itp. o wolnym weeknedzie zapomnij, wolne mają tylko kierownicy. bez odpowiedniego przeszkolenia każą Ci robić grwery a jak klientowi się nie spodoba i nie przyjmie to Ci zabierają z pensji równowartość tego elementu i każą oddawac za braki ktore wychodza w inwentaryzacji które bardzo często niewiadomo skąd wychodza śmiesznie . praca tam jest śmieszna a kierwownik troche ponad 2 zarabia, a sprzedawcy nie dzadzą w zyciu uowy o prace mimo wcześniejszych obietnic i zapewnień.
Zostaw swoją opinię o Lilou Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lilou Sp. z o.o.