brak logo

lamar

Smardzów

Opinie o lamar

Kuba 2017-01-19 10:06
Ludzie sami odchodzą oby do wiosny nie czym robić ogólnie jeden wielki syf i patologia
15
Fokus 2017-01-24 14:14
Odradzam. Nabawiłem się strasznej traumy.
7
Michał 2017-01-26 19:01
Nie szanują pracowników. Jeśli chodzi o zarząd to wstyd, iż tacy ludzie prowadzą w Polsce firmy. Trochę kultury i dobrych manier !
Warto kiedyś wyjąć tą słomę z butów!!!
14
Patrycja 2017-01-29 14:28
O dokument umowy o pracę trzeba się upominać. Pieniądze dają do koperty. Najniższa krajowa.
7
D0_Michała 2017-01-29 22:57
Jak w Polsce w Narodowej Radzie Rozwoju zasiada ksiądz, to co się dziwić, że Lamarem zarządza debil, idiotka i niedorozwój z fabryki mebli....
13
ZIZI 2017-01-31 12:22
TOBIE ZA TO GRATULUJĘ INTELIGENCJI I SUKCESÓW. PEWNIE SAM W ŻYCIU NIC NIE OSIĄGNĄŁEŚ I ŻAL CI DUPĘ ŚCISKA, ŻE MUSISZ PRACOWAĆ NA RZEKOMYCH DEBILI, KTÓRYM W ŻYCIU SIĘ POWIODŁO BO MIELI GŁOWĘ NA KARKU I POTRAFILI ROZKRĘCIC FIRMĘ SPRÓBUJ MOŻE TY BĘDZIESZ PRACODAWCĄ ROKU CHĘTNIE WSZYSCY SIĘ U CIEBIE ZATRUDNIMY. ZOBACZYMY CZY UDA CI SIĘ SUKCESYWNIE PROWADZIĆ FIRMĘ I ROBIĆ TAK ŻEBY PRACOWNICY CIĘ KOCHALI PODZIWIALI I NIE ROBILI W........ MYŚLĘ, ŻE POWINIENEŚ BYĆ WDZIĘCZNY ŻE MASZ GDZIE PRACOWAĆ DEBILU A NIE MARUDZIĆ WIDZĘ ŻE JESTEŚ TYPOWYM ZAGUBIONYM GNOJKIEM, KTÓRY NIC NIE POTRAFI TYLKO OCZERNIAĆ WSZYSTKICH WOKÓŁ.POPATRZ NA SIEBIE. DAJ ZNAĆ JAK CI SIĘ UDA MOŻE KIEDYŚ KTOŚ NAZWIE DEBILEM BĄDŹ NIEDOROZWOJEM. HA - TEGO CI ŻYCZĘ
4
Claudia 2017-02-13 07:56
Witam czy potrzebujecie ludzi na stanowisko produkcyjne? Jeśli tak to mój nr. 504683771 :)
1
Fiołkowa 2017-02-22 19:42
Ktoś ci zapłacł za ten post? widać że nie jesteś obiektywna. w sumie to tak, to prawda. Prowadzenie firmy i rozrkęcenie wymaga sporego nakładu pracy, samozaparcia i jakiejś tam wizji. trzeba czasem ludzi dyscyplinować. tu się zgodzę., ale firmę budują ludzie, a tych się w lamarze się nie szanuje. , Ten cały prezes jest chamski i ordynarny. paraduje w lakierkach i czasami taki elokwentny się wydaje. A to siano w butach dalej wystaje. opakowanie piękne, super fura, zegarek, a mentalność powiatowego biznesmena. zresztą to domena wszystkich tych januszy biznesu z powiatu tak jak gała meble, team plast, bodzio, gawin.

pracowałam tam dwa lata. jest tam moja dwójka znajomych więc mam informacje z pierwszej ręki. duża rotacja, w biurach pracują max. rok , dwa lata. Mentalne buractwo zarządu. kompletnie oderwani od rzeczywistrości. płacą słabo, lewe do koperty 10go każdego miesiąca. a na produkcji pożądnych narzędzi nie mają, w ogłoszeniach na olx czy gumtree cuda obiecują: szkolenia, certyfikaty, jakies imprezy firmowe, cuda wianki. naprawdę, potencjalnym kandydatom - szukajcie we wroc. szkoda zdrowia na smardzóew
7
Kilargo 2017-02-28 14:39
@zizi co innego prowadzić i "rozkręcić" firmę (szczególnie synkowie i synowe maja tu ogromne zasługi). A co innego mieć szacunek do ludzi, którzy dla Ciebie pracują. Rzucanie k...ami do wieloletniego pracownika, człowieka dwa razy starszego przy innych pracownikach jest zachowaniem godnym menela, a nie człowieka na poziomie i szefa "przedsiębiorstwa". Wyzywanie od debili kiedy sie nie ma rzeczowych argumentów na poparcie swoich racji. Wymaganie wdzięczności za pracę... Mam wymieniać dalej? Życzę wam żebyście kiedyś byli potraktowani w identyczny sposób. I tak pewnie nie nie zrozumiecie bo jesteście za bardzo oderwani od rzeczywistości. Pieniądze to nie wszystko niestety. Dla was tak. A kto mierzy wartość człowieka po portfelu? Tylko ktos kto nie ma sobą nic więcej do zaoferowania. Z twojego postu wynika jednoznacznie ze jesteś taka osoba. Bardzo nieszczęśliwi z was ludzie co widać po zachowaniu w stosunku do innych. Ale szacun ! macie forsę! Spróbujcie popracować na swoje utrzymanie 2 miesiące i to nie u tatusia, a gdzie indziej. Może zrozumiecie co to znaczy "praca". Tylko żeby sie wam paznokcie nie połamały ;) A od "typowego zagubionego gnojka, który nic nie potrafi" różnicie sie tylko portfelem (i to nie dzięki sobie tylko dzięki tatusiowi)... Co widać czarno na białym.
6
LAMAR 2017-03-01 16:11
Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za wyrażenie opinii na temat naszej firmy. Pragniemy zauważyć, iż soboty oraz nadgodziny są płatne zgodnie z warunkami ustalonymi indywidualnie z pracownikami.
LAMAR 2017-03-01 16:12
Szanowny Panie Krzysztofie, wszelkie opinie są dla nas cenne, nawet te mało przychylne. Nieustannie pracujemy nad tworzeniem przyjaznego środowiska oraz odpowiednich warunków pracy. Pragniemy sprostać oczekiwaniom naszych pracowników, natomiast wiąże się to z poznaniem Ich preferencji. Zachęcamy do udzielenia opinii oraz opisania powodu Pańskich odczuć na adres: opinie@lamar.com.pl
LAMAR 2017-03-01 16:14
Szanowny Użytkowniku, Przykro nam, z powodu takiej oceny. Bardzo zależy nam na poznaniu szczegółów sytuacji, która stała się podstawą do wyrażania powyższej opinii. Chcemy aby w przyszłości podobne sytuacje nie miały już miejsca. Prosimy o kontakt mailowy i wiadomość na adres opinie@lamar.com.pl . Z góry dziękujemy.
LAMAR 2017-03-01 16:15
Szanowny Panie Michale,
Trudno odnieść się do Pana zarzutów bez poznania kontekstu..
Zachęcamy do szerszego opisania Pańskiej sytuacji pod adresem: opinie@lamar.com.pl
1
LAMAR 2017-03-01 16:16
Szanowna Pani,
W naszym 300 osobowym zespole pracują osoby o różnych kwalifikacjach i doświadczeniu zawodowym. Wynagrodzenia są adekwatne do określonych kwalifikacji.
1
LAMAR 2017-03-01 16:17
Zachęcamy do przesłania aplikacji na adres rekrutacja@lamar.com.pl lub pocztą tradycyjną na adres: LAMAR Sp. z o. o., Smardzów 30C, 56-400 Oleśnica.
1
LAMAR 2017-03-01 16:20
Szanowny użytkowniku,
Każdą organizację tworzą ludzie o różnych osobowościach, odmiennych charakterach, czy doświadczeniu zawodowym. W tym tkwi także siła naszej firmy. Stosowanie inwektyw przez przełożonego w stosunku do drugiej osoby jest oczywiście niedopuszczalne i nie powinno mieć miejsca zarówno w miejscu pracy jak i poza nim. Mamy nadzieję, iż wydarzenie opisane powyżej nie miało miejsca. Nie mniej zachęcamy do opisania sytuacji pod adresem opinie@lamar.com.pl .
1
Kolega 2017-03-02 18:49
Jeśli jesteś osobą, która poszukuje stabilnej pracy, ludzkiego traktowania, i chociaż odrobiny szacunku ze strony zarządu, to niestety nie trafiłeś pod dobry adres.

Mimo iż firma Lamar jest firmą rodzinną, a podobno takie są jednymi z lepszych, to daleko jej od godnej polecenia. Dotyczy to wszystkich stanowisk. Większość pracowników zaczyna od tzw. śmieciówek, które otrzymują po kilku a nawet kilkunastu dniach od rozpoczęcia pracy. Po przejściu okresu próbnego rozpoczynają się wycieczki do zarządu w celu wyproszenia się o umowę o pracę.
Pojęcia jak płatne nadgodziny, płatne soboty istnieją w tej firmie, ale nie mają żadnego przełożenia w praktyce..
Również z przerwaniem stosunku pracy jest duży problem, zaczynają się manipulacje, straszenie.

Pracownik jest rozliczany ze swoich obowiązków. Niestety jeśli chodzi o pracodawcę, to zachowuje się tak, jakby żadnych obowiązków wobec pracownika nie miał.
Całkowity brak szacunku ze strony zarządu wobec pracowników przedsiębiorstwa powoduje, że NIKT nie ma dobrego zdania na temat zarządu i NIKT nie posiada do nich zaufania.

Zarząd zapomina o jednej bardzo istotnej rzeczy.
Mianowicie to Im patrzą wszyscy na ręce i to z z nich biorą ludzie przykład.
Jeśli więc zarząd nie szanuje pracowników, wspólników, a także klientów, to niech nie wymagają tego od osób, które zatrudniają...

Nie krytykujcie synów szefostwa, za to, że nie mają szacunku do ludzi których zatrudniają, że nie rozumieją, co to jest utrzymać całą rodzinę za 2500 zł,. Pamiętajcie, że większość zachowań i manier wynosimy z domu. Ktoś im na to wszystko dał przyzwolenie. Oczywiście dobrze by było, gdyby postarali nauczyć się pokory, zagłębili się w temat prowadzenia działalności, a przede wszystkim poszerzyli wiedzę na temat PRAWA PRACY.
Bo pewnie nadejdzie kiedyś taki dzień, że to oni będą odpowiedzialni za firmę. A bez podstawowej wiedzy o tym jak prowadzić działalność gospodarczą i co to jest kultura biznesu wiele nie osiągną.
Na dzień dzisiejszy nie są dla pracowników żadnym autorytetem. I myślę, że powinni to potraktować jako swoją olbrzymią porażkę.
6
Bylem widzialem.. 2017-03-02 19:21
Brawo w koncu ktos sie za to zabiera...to co tam sie dzieje to szczera prawda..widzialem na wlasne oczy syf szczury biegajace pod nogami ...zero zainteresowania jak ludzie pracuja w takich warunkach..pijanstwo na zakladzie to chleb powszedni , totalna patologia prosisz sie o sprzet i czekasz miesiacami a robic czyms trzeba powiem wam ludzie omijajcie ten zaklad z daleka bo trauma zostanie na dlugo...
5
Kolega 2017-03-02 21:40
"Pragniemy zauważyć, iż soboty oraz nadgodziny są płatne zgodnie z warunkami ustalonymi indywidualnie z pracownikami."
Jesteście świadomi o czym piszecie?
O rany... wy sami strzelacie sobie w kolano. Najwyraźniej też powinniście zapoznać się z kodeksem pracy, zanim zabierzecie się za ratowanie wizerunku firmy.

To, w jaki sposób naliczana jest stawka za pracę w soboty, oraz za nadgodziny w tygodniu, pracę w godzinach nocnych, lub w dni wolne od pracy jest stwierdzone ustawowo i takie informacje można znaleźć w kodeksie pracy.

W takim razie, co oznacza dla Was "indywidualnie z pracownikami "?
Płacone jest wg. stanowiska obejmowanego w firmie? Relacji z kierownictwem/zarządem ?

Myślę, że wszyscy czytelnicy powyższych komentarzy są bardzo ciekawi, czym w takim razie kierujecie się w ustalaniu tych "indywidualnych stawek", skoro nie kodeksem pracy?


3
LAMAR 2017-03-03 09:58
Szanowny Panie,
Wysokość wynagrodzenia za pracę w godzinach nadliczbowych oraz za pracę w godzinach nocnych i w dni wolne od pracy jest ustalana według przepisów kodeksu pracy, jednak za podstawę wymiaru wynagrodzenia przyjmujemy indywidualną stawkę za godzinę pracy pracownika.
1
Malwina 2017-03-03 12:26
W biurach myszy. Najniższa krajowa. Zimno i śmierdzi.
4
@mecenas 2017-03-07 07:45
Masakra kobiety w jednej szatni z kobietami
2
@mecenas 2017-03-07 08:49
Tzn kobiety z facetami
4
Sunia 2017-03-07 09:28
Dziewczyna z kadr S. Donosi na kolegów z pracy. Uważajcie na nią!
6
Patrycja 2017-03-09 12:04
Jutro wezmą szufladę i będą szykować koperty z pensjami, gdyż tak jest taniej. Rozumiecie pracownicy Lamaru o co chodzi z tą szufladą?
8
Niezadowolony 2017-03-29 16:45
Wszystkim odradzam pracę w tej firmie ze względu na strasznie małe zarobki. Pensja dawana tylko do koperty. Na produkcji brak masek, ubrań, wentylacji. S. z kadr donosi.
1
Weronika 2017-03-31 11:20
@Niezadowolony, a co możesz powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w tym miejscu?
@1 2017-04-02 16:21
@Niezadowolony generalnie to wszyscy donoszą)) Ty na pewno też bo skoro jesteś niezadowolony a pracujesz to pewnie trzyma cię premia za przekazywanie.....
huh 2017-04-11 13:01
Wszyscy doradzają a ja bym spróbowała...
1
@1 2017-04-12 09:35
to próbuj :-) POWODZENIA ))) były dwie laski w BOK ,jedna wytrzymała jeden dzień , druga wytrzymala oooo też jeden dzień :-) próbuj może dasz rade 2 dni :-)
1
Komi 2017-04-16 18:17
Bardzo niskie zarobki mimio wynegocjowanej umowy o pracę na kwotę o wiele wyższą. Przez pierwszy miesiąc umowa śmieciowa i pieniądze do koperty. A miała być normalna umowa o pracę. Zrezygnowałem, mam na utrzymaniu trzy córki. Obecnie pracuję i zarabiam czterokrotność tamtejszej pensji. Ludzie w Lamarze mili i dosyć życzliwi. Praca tam jest dla młodych bez doświadczenia i zamieszkałych na miejscu, co się zgodzą pracować na śmieciówce.
LAMAR 2017-04-20 12:34
Szanowny Panie,
Wynagrodzenie oraz charakter umowy negocjowany jest indywidualnie z każdym pracownikiem, a jej kształt zależy m.in. od doświadczenia oraz posiadanych kwalifikacji. Żałujemy, że nie związał się Pan z nami na dłużej. Atmosfera pracy jest dla nas istotna, dlatego dziękujemy za miłe słowa. Życzymy dalszych sukces zawodowych.
Ole 2017-04-26 10:03
Matko jedyna jakie indywidualnie !!! są pewne zasady - według kodeksu pracy należy się wynagrodzenie lub wolne a w przypadku pracowników administracyjnych tego nie ma !!!!! przestańcie pisać slogany!!! dodam warto popracować aby wiedzieć jak nie dać sie na przyszłość traktować ,Jest czas pracownika a w Lamarze nadal warunki jak uż po 1989 roku !!! Popatrzcie pracuyją ludzie młodzi zdobywaja doświadczenie i uciekaja !!! firma tak naprawdę stoi w miejscu a nawet się cofa !!! jest na rynku ponad 20 lat a ile jest osób które pracują choćby ????? z tego co wiem to uciekają pracownicy z długoletnim stażem. Zarząd powinien sie zastanowić bo firma to ludzie a nie dotacje unijne i zyski !!!
2
Zeus 2017-04-28 15:25
To prawda. Kiedy ktoś wynegocjuje przystępne wynagrodzenie, księgowa przybiegnie i powie: ,,Pani Mariolu, przecież umawialiśmy się na jednolity pułap wynagrodzeń". Więc co, nie ważne jak wiele masz odpowiedzialnych obowiązków, wszyscy administracyjni zarabiają tak samo? To chore. Co księgowość ma do poziomu płac? A potem z dołu słychać pupilków co na przerwie 20-minutowej sobie robią dłuższą i śmiechy aż na piętro. Brodacz sobie w pracy zadanka na studia robi, pupilusia wydzwania w sprawie dziecka, druga rangą pupilusia zamiera w maraźmie itp.
3
Rogucki 2017-05-02 12:29
Odradzam. Zwlekają z podpisaniem umowy o pracę. Po 3 tygodniach wpychają tobie umowę o dzieło, a jak się upomnisz to dadzą umowę o pracę, tylko zwolnią przed terminem opłacenia składek ZUS. I to nic, że się sprawdziłeś. Nie chcą podać przyczyny rozwiązania umowy. To prawda. Pupilki wydzwaniają i przychodzą, żeby zabierać kreatywne zadania nowo przyjętym. ,,Pani Mariolu, czemu mi Pani nie dała, tylko jemu? A się wyrabiasz? Tak. To dobra, od dzisiaj przejmujesz ".
4
Olexy 2017-05-03 15:33
Też odradzam. Wysoka rotacja pracowników, ale nie z powodu ich braku kompetencji tylko braku konkretnych umów o pracę.
2
Weronika 2017-05-04 14:21
@Olexy piszesz, że w firmie panuje duża rotacja pracowników. Co według Ciebie to oznacza? Na jakich stanowiskach?
OLE 2017-05-04 18:27
Na kazdym!! No oprocz prezesow .najlepsza rekomendacja jest faker ze firm a ma pond 20 lat a w administracji osoba tora najdluzej pracowala tez sie walnuts.srednio pracujanpo 2-3 lat a max co niekyorzy po miesiacu dwoch odchodza.Tak zarzadzanych firm jus sie nie spot la a ludzie nie sa idiotami I nie chca wiazax sie z Lamarem
1
OLE 2017-05-04 18:29
Na kazdym!! No oprocz prezesow .najlepsza rekomendacja jest faker ze firm a ma pond 20 lat a w administracji osoba tora najdluzej pracowala tez sie walnuts.srednio pracujanpo 2-3 lat a max co niekyorzy po miesiacu dwoch odchodza.Tak zarzadzanych firm jus sie nie spot la a ludzie nie sa idiotami I nie chca wiazax sie z Lamarem
1
Fiołkowa 2017-05-07 23:46
pracowałam tam dwa lata (i mam tam jszcze znajomych) więc podsumuje krótko i zwięźle bo widze ze wielu z was bije bezsensową pianę

Minusy pracy w Lamarze:
- niskie wynagrodzenia, na produkcji (choć tutaj panuje duża nierówność) i w biurze (tu tez panuje dużą nierówność i wazeliniarstwo)
- brak możliwości rozwoju
- duża rotacja (w BOK dziewczyny wytrzymują górą miesiąc-dwa)
- brak szacunku szefostwa do ludzi (siano w butach, powiatowa mentalność pańszczyźniana)
- lewe wynagrodzenie (do koperty)
- właściciel chyba tylko po podstawówce, mentalnie i biznesowo niedojrzały, synowie nie lepsi (w życiu nie pracowali gdzie indzie, więc przez brak szacunku do innych i brak pokory zbiorą żniwa)
- brak benefitów pozapłacowych typu ubezpieczenie, premie, nagrody (rzucili jakieś tanie zegarki kilku
pracownikom na wigilii firmowej), multisport (niby jest, ale prawie w pełnej cenie), nie ma imprez integracyjnych prócz jednej bieda-imprezy firmowej na które przychodzi garstka ludzi,
- kiepski przepływ informacji i wieczna spychologia (kierownicy bojący się podjąć decyzję, synowie szefa nigdy nic nie wiedzą)
- nie dba się o relacje z pracownikami (ta firmą zarządzają prości wulgarni ludzi, nie menedżerowie)
- na produkcji ludzie nawzajem się podpierdzielają (zero szacunku)
- brak benefitów
- do potencjalnych pracowników: serio, nie warto się angażować więcej niż musisz, być nadgorliwym, dzielić się dodatkowymi umiejętnościami, bo nikt tego nie doceni, a jeszcze cię wydyma. szefostwo interesuje się ludźmi dopóki sa potrzebni.

Plusy
- luźna atmosfera
- wspólna stołówka
- lepsza ekipa w oddziale milickim

Jeśli szukasz pracy, wybieraj inne firm produkcyjne. W Oleśnicy mocno rozwija się wiele podmiotów. Koledzy mówili ze w GKnie sporo CV z lamaru się pojawia, Podobnie ANIS.
7
Weronika 2017-05-08 13:11
@Fiołkowa, dziękujemy za tak szczegółową opinię. Może być cenna dla przyszłych kandydatów. Wspominasz również o tym, że jeżeli chodzi o wynagrodzenie to panuje duża nierówność. Co to oznacza? Co masz konkretnie na myśli? Czy jest ono zależne od stażu pracownika?
@mecenas 2017-05-10 05:03
Podwyżek nie będzie bo budują halę kpiny ludzie odchodzą i coraz więcej Ukraińców ... Garba można się dorobić ...
3
Romi_234 2017-05-10 12:20
Hmmmmmmmmmm. Prestraszyłem się, nie będę aplikować do Lamaru.
2
Ole 2017-05-10 19:04
Nowi żeby ich zatrzymać dostają dużo i wszystko przez Zus - no isą wierni jak pieski ,ale nabiora doświadczenia i całuja Lamar w d...kę i odchodzą a starzy najniższe krajowe i reszta w kopertę - bo nigdy nie ma dobrego czasu żeby choćby wszystko przez ZUS Poniewiera się starego pracownika,bo Szefowie nie zdażyli jeszcze zauważyć ,ze czasy sie zminiły i nie ma już kolejki pracowników za bramą .Jak to zwykł mówi ć Szef : cytuję "albo pracujesz albo spierdalasz bo za bramą kolejka na twoje miejsce" Heloooo jest zupełnie odwrtotnie!!!
2
Weronika 2017-05-11 11:58
@Romi_234, a na jakie stanowisko chciałeś aplikować? Pamiętajmy, że ogólne warunki pracy czy atmosfera mogą się nieco różnić w zależności od docelowego stanowiska.
Lukasz Nowaczyk 2017-05-11 14:04
Firma ktora nie potrafi przyznac sie do bledu! Jedyne czego oczekiwalem to profesjonalizmu. Mimo przedstawienia ekspertyzy, wmawiano mi ze szukam dziury w calym! Jedyne czego chcialem to zeby firma przyznala sie do bledu i pozwolila mi realizowac kontrakt ktory przepadl wraz z firma! Gdyby tylko zechciano mnie wysluchac, moze bylo by inaczej. Do konca liczylem, ze uda sie jakos wyjasnic cale zajscie jednak zostalem zignorowany. Ta Firma kieruje sie jedynie zyskiem i nie dba o klienta. Do wystawienia faktury przed odbiorem auta (tzw. serwisowa) byli pierwsi ale do poczucia sie do odpowiedzialnosci za szkody jakie ponioslem nie znalazl sie nikt.
2
Wyrwas 2017-05-11 18:58
ryba psuej się od głowy ..... nie ma dobrej atmosfery jak myślisz dlaczego ludzie odchodzą i nie chcą tam pracować????
2
Weronika 2017-05-12 11:59
@Wyrwas według Ciebie w lamar nie panuje pozytywna atmosfera. Czy dotyczy to całej firmy, czy konkretnych działów?
1
Kilargo 2017-05-15 12:17
Genialne podsumowanie. Aczkolwiek słabo wynika z niego jak bardzo " powiatowa mentalność pańszczyźniana" (boskie to jest :D) i całe to prostactwo przekłada się na pracę w tej patologii. Dodałbym jeszcze zamkniecie się na jakiekolwiek sugestie, przekonanie o własnej nieomylności i ograniczone horyzonty.
1
ole1 2017-05-25 14:42
całej firmy ,niestety atmosfera odbija się echem na całej firmie ,dlatego ludzie uciekają z tamtąd niemalże tabunami zarówno z biura jak i z produkcji .... ciekawe kto tam niedługo zostanie......
Zostaw swoją opinię o lamar - Smardzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lamar