Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
ziobro - 2010-12-26 20:29:22 odpowiedz | cytuj
widzę ze nikt nie chce nic napisać na te firmę wiec ja będę pierwszy
KATEGORYCZNIE ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
firma rodzinna, szef na początku milutki, potem pokazuje swoje ja
gdy pracownik chce się zwolnic to chwyta się wszelkich sposobów na zatrzymanie których nie jesteś w stanie spełnić bo tak ci robotę dopasują ze nie dasz rady a jak cie zwolnią to jeszcze na ciebie parę spraw zwala za twoimi już plecami, zarobki były nawet ok, atmosfera drętwa z małymi wyjątkami, ostatnia wypłata poniżająca
ja tego doświadczyłem i nie polecam
poszyłem po ostatnia wypłatę a jak wyszłem z zakładu to dotarły do mnie wiadomości ze ja niby zakablowałem na kolesi z którymi pracowałem
nie polecam, na angażu masz napisane 8 godz a tyrasz po 10 nawet i więcej
kiero ma swoich wybrańców
a o umowie na umowę o prace którą ci zapewniają w rozmowie niby po 3 m-cach okresu próbnego można pomazyc
KAŻDEMU KTO ZAPYTA SIĘ MNIE O TO CZY WARTO IŚĆ DO PRACY DO LAMARU ODRADZĘ
anonim - 2011-03-23 21:36:41 odpowiedz | cytuj
Firma która prowadzi małżeństwo - on cwaniaczek ona wielka paniusia po podstawówce. Ludzi mają za nic, warunki pracy fatalne, smród nie do wytrzymania! a zarobki uwłaczające godności! na poczatku oczywiście wyglada pięknie ale później każdy czuje się jak człowiek ostatniej kategorii. KATASTROFA! ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!
m - 2011-05-21 15:38:40 odpowiedz | cytuj
zwolnilem sie po 2tyg jak zobaczylem jak to wyglada i kto stanowi "górę"tej firmy - familiada, moja ocena : odradzam
anonim - 2011-11-18 13:16:50 odpowiedz | cytuj
OK, dzięki za opinie koledzy, dzięki nim nie stracę czasu u takiego marnego pracodawcy, a Wam życzę powodzenia i wszystkiego dobrego, pozdrawiam.
hahacz - 2011-11-18 15:32:45 odpowiedz | cytuj
a jeden z przedstawicieli handlowych tej firmy dziwnym trafem nosi takie samo nazwisko jak prezes i viceprezes firmy, faktycznie fajna familiada buahahahahaha
!!!!!! - 2011-11-18 16:19:07 odpowiedz | cytuj
Nie rozumiem to po co szukaja pracowników, skoro rodzine maja tak liczna,że moga obsadzić wszystkie stanowiska....
anonim - 2011-11-18 16:19:27 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-11-18 18:20:12 odpowiedz | cytuj
nie kumasz chłopie tego mechanizmu, do je..nia i firmie są murzyni czyli obcy robole do wydymania co jakiś czas, a rodzina jest do tego, żeby dobrze zarabiała i nic nie robiła, to taki typowo polski układzik, ale działa w końcowym efekcie raczej na krótką metę, o czym już wiele firm się przekonało w Polsce, upadając z hukiem na pysk, bo ekonomia to piękna nauka i nie znosi konkurencji matołów, którzy chcą zmieniać zasady gry rynkowej niezmienne od setek lat
stefano - 2011-11-22 16:22:07 odpowiedz | cytuj
Witam, właśnie zaprosili mnie na rozmowę, na stanowisko przedstawiciel Handlowy.
To ile płacą? Dają auto służbowe?

Piszcie konkrety.
naiwny - 2011-11-22 16:39:59 odpowiedz | cytuj
zapytaj na rozmowie, tylko dla pewności wszystko nagrywaj i bierz na piśmie, wiesz, teraz takie czasy, że nie zawsze można własnej rodzinie ufać
hahaha - 2011-11-22 17:03:01 odpowiedz | cytuj
stefano - 2011-11-22 16:22:07

To ile płacą? Dają auto służbowe?

Piszcie konkrety.

dają służbowe hulajnogi o napędzie wodorowym hahahaha
znawca firm - 2011-11-22 18:30:47 odpowiedz | cytuj
UWAGA !!!
ta firma robi rekrutacje na przedstawicieli handlowych średnio co pół roku lub częściej, więc to już mówi wszystko i jej klasie i powinno być dla potencjalnych kandydatów ważną wskazówką.
anonimA - 2011-11-28 18:24:44 odpowiedz | cytuj
A czy auto jest takie ważne ,jak nie bedziesz zarabiał...!! Jak bedziesz po rozmowie to napisz czy jestes z auta zadowolony ,bo na pewno zobaczysz:P
anonim - 2011-11-29 15:29:46 odpowiedz | cytuj
Faktycznie ,jak daja kieszonkowe na lody to nie beda mieli pracownika ....a przedstawiciela jak nie ma tak nie bedzie ...no sorrki jeden jakis sie uchował ciekawe jak dlugo
anonim - 2011-11-29 15:30:18 odpowiedz | cytuj
polska familiada - 2011-11-29 15:50:31 odpowiedz | cytuj
jeden to rodzina bliska, a drugi pewnie dalsza haha
familiada bis - 2011-11-29 15:53:11 odpowiedz | cytuj
no patrz, ten z bliższej rodziny dziwnym trafem zniknął ze strony firmowej hehe
wania - 2011-11-29 15:56:58 odpowiedz | cytuj
witia patrzaj one w tem lamarze majom internat i nawet to forum czytajom prawdziwa cywilizacja haha
witia - 2011-11-29 16:01:48 odpowiedz | cytuj
kazmirz patrzaj junior zniknął ze strony nie jest dobrze nie jest dobrze
anonim - 2011-11-29 16:05:08 odpowiedz | cytuj
A co maja robic ,jak Handlowcow nie maja wiec pracy rowniez nie ma:P to chociaz na necie posiedzą ...ale opinie beda mieli nie ciekawa w branzy przez ta rotacje Handlowcow...
hahacz - 2011-11-29 16:10:06 odpowiedz | cytuj
zrobią rekrutację w Mongolii to może się jakiś zawodnik chętny na wyzysk nawinie buahahahaha
znawca piękna - 2011-11-29 18:07:09 odpowiedz | cytuj
ale Panie w Biurze Obsługi mają śliczne, tylko pozazdrościć :-)
wielbiciel pięknych pań - 2011-11-30 15:50:11 odpowiedz | cytuj
to prawda, to chyba najładniejszy Dział Obsługi Klienta jaki widziałem :-)
anonim - 2011-11-30 18:22:08 odpowiedz | cytuj
Jak uważacie dział obsługi za okaz piekna to gratuluje gustu....
juror - 2011-11-30 18:58:11 odpowiedz | cytuj
eee tam, nie znasz się, dziewczyny jak marzenie :-)
x