brak logo

lamar

Smardzów

Opinie o lamar

Lamar 2014-08-12 11:13:43
Dziękujemy za wszelkie opinie na temat Naszej firmy.
Wymagania wobec poszukiwanych pracowników produkcyjnych nie są skomplikowane. Prawdą jest, że sercem firmy są osoby pracujące fizycznie, natomiast nie wyklucza to zapotrzebowania na ich wyspecjalizowane kompetencje. Pracownik, który wyróżnia się efektywną pracą oraz zaangażowaniem z pewnością zostanie doceniony. Jesteśmy firmą, która stawia na wysoką jakość swoich produktów, a także lojalność wobec swoich pracowników. Przedstawiciele handlowi poszukiwani są ze względu na szybki rozwój firmy, natomiast zarzut o rotacji jest absurdalny, biorąc pod uwagę, iż najmłodszy stażem przedstawiciel jest w firmie od 2 lat, najstarszy natomiast od 7 lat. Pragniemy zaznaczyć, iż wszystkie opinie, nawet te czytane z trudem są dla Nas bardzo wartościowe, bowiem w przyszłości pozwolą nam stworzyć jeszcze lepszy zakład pracy.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, z chęcią wysłuchamy i rozwiejemy ewentualne wątpliwości.

Z poważaniem, Lamar.
2
znawca firm 2014-08-12 12:34:51
pierdu pierdu...
pracownik 2014-11-05 17:00:42
firma sie rozwija... czemu ludzie odchodza ? nie ma zadnych podan o prace ?
prawda 2015-05-08 16:06:30
Jeszcze ras powtarzam to co oni piszom to marzenie scientej glowy
1
LAMAR 2015-05-29 13:48:50
Drogi Pracowniku, zapewniamy, że podania o pracę napływają do nas regularnie.
LAMAR 2015-05-29 13:55:07
Dziękujemy za wszystkie opinie na temat naszej firmy, zarówno za te pozytywne, jak i te, które nie są zanadto przychylne. Niezależnie od ich formy, są one dla nas bardzo wartościowe, bowiem pozwalają nam na zwrócenie uwagi na rzeczy istotne. Z poważaniem, LAMAR.
1
kasiaza 2015-05-29 14:56:42
Z moich doświadczeń wynika, że Lamar jest rzetelną firmą. Nie wiem skąd biorą się negatywne opinie.
1
InDaBeat93 2015-05-29 15:13:39
Zarobki na bardzo przyzwoitym poziomie, szef wymagający ale bardzo przyjazny i miły człowiek :) Zdecydowanie polecam firmę !
2
Exploit 2015-05-29 17:26:42
Przyjazna atmosfera w pracy, bez stresu i napięcia o tempo realizacji zadań. Wieloletni pracownicy chwalą sobie ten zakład, bo praca jest tam pewna, nie ogranicza się jedynie do zawarcia na okres próbny.
1
ujarany 2015-05-29 17:34:27
też bym przypalił to co ty paliłeś Kolego! ehhh!!!
Anna 2015-05-30 13:08:56
Firmę cechuje bardzo profesjonalne podejście do klientów oraz produkty najwyższej jakości
1
szukam roboty na weekend 2015-05-30 13:30:50
Aniu ile masz zeta od wpisu bo tez bym sie najal w weekend do tej roboty?
kamol91 2015-06-19 19:07:47
Pracuje w firmie lamar od 2 lat i muszę przyznać że wymagania mają duże ale mi się udaje im sprostać i wynagrodzenie mam ok.
1
Gosia 2015-06-20 01:13:21
Pracuję w firmie Lamar od kilku lat i cieszy mnie to, że mogę pracować w tak zgranym i miłym zespole :)
2
Magdalena47709 2015-06-20 10:26:10
Świetna firma osobiście zamawiałam kabiny. Wszystkie jej produkty pozytywnie zaskakują jakością i oryginalnym designem. Bezpieczeństwo użytkowników i innych uczestników ruch, na którym tak zależy firmie dobitnie podkreśla jej troskę o klienta.
2
MartaRacik 2015-06-20 11:50:15
Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy, musiałam zrezygnować bo mąż dostał awans i zmieniliśmy miejsce zamieszkania. Pracę wspominam bardzo miło i sympatycznie. Miły i niezwykle zgrany zespół. Oby jak najwięcej takich pracodawców.
2
ela 2015-06-20 18:38:10
Zamawiałam tam niedawno kabiny, jestem bardzo zadowolona z ich jakości, a także z jakości obsługi. Bardzo miło się współpracowało. Przy kolejnym remoncie sypialni również skorzystam z usług tej firmy.
1
magda 2015-06-23 11:50:57
Mam znajomego, który pracuje w tej firmie, jest bardzo zadowolony. Fajna atmosfera pracy, kadra jest zgrana i dobrze się dogaduje. Śmiało można aplikować, bo naprawdę warto.
1
LAMAR 2015-07-07 15:36:23
Drogi Kilargo. Oczywiście na bieżąco śledzimy wątki na portalu gowork, począwszy od pierwszego wpisu z dnia 2014-08-12 11:13:43, aż do chwili obecnej. Opinie, zarówno te pozytywne, jak i negatywne są dla nas bardzo cenne, ponieważ są to bezpośrednie informacje osób w jakiś sposób związanych w firmą LAMAR.
1
Kilargo 2015-07-10 08:53:49
Drogi Lamarze, na początku pytanie: Dlaczego osoba pisząca w imieniu firmy nie może się podpisać własnym nazwiskiem? Zapomniałem, u was nie ma nazwisk, u was są numerki - jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A teraz riposta: Pozytywne opinie piszecie sobie w większości sami, bądź komuś za to płacicie (ale chyba nie za wiele jak zwykle sądząc po ich jakości), więc je pomijam. Z negatywnych nie wyciągacie żadnych wniosków, więc nie wiem w jaki sposób mogłyby być dla was cenne. U was o ludzi się nie dba, wystarczy ich wymieniać. Tylko, że powoli nie ma już na kogo, prawda?:) A klienci się skarżą... Czas oczekiwania rośnie...A ci niewdzięczni pracownicy nie chcą wypracowywać nadgodzin za pizzę :D Dla nowych pracowników:
Weźcie ze sobą kawę i cukier, bo Lamar nie zapewni wam nawet sagi;)
5
johny 2015-07-10 14:07:58
jutro impreza firmowa. po porzedniej zwolnili kilka osob za to ze po prostu dobrze sie ze soba dogaduja. ciekawe ile osob poleci tym razem pewnie naczelna obserwatorka juz sie szykuje do typowania kogo odsiac.
2
killer 2015-07-10 15:11:36
teraz sama obserwatorka poleci bo nie ma wyników w odsiewaniu wiec chyba kolaboruje z pracownikami haha
2
krzysiek 2015-08-13 13:08:14
A czy jest ktoś co teraz robi w miliczu w nowo otwartej fili? bo mm ofertę pracy od nich i nie wiem co zrobic czytając te opinie.I jeszcze jedno pytanie czy dając umowę wykazuja tyle ile zarabiasz czy najniższą? aha a są premie jakieś? nadgodziny płatne?
kris 2015-10-19 17:30:43
Ponoć potrzebuja pracowników- to jak z nimi jest płaca na czas? i jakie umowy ? moze ktos powiedzieć? złozyłem papiery i czekam na info od nich
zeus 2015-10-22 11:14:31
Jeśli nie jesteś kompletnym zerem i umiesz liczyć do 10, to Cię przyjmą. A to dlatego, że przyjmują każdego, bo więcej osób od nich ucieka niż się zatrudnia. Powody poznasz już 1 dnia w pracy ;)
swistak 2015-11-16 22:55:54
W środę mam rozmowę na asystenta logistyka w dziale logistyki, ogłoszenie znalezione na olx. Ktoś coś się może wypowiedzieć na co mogę liczyć na takim stanowisku?
3
znawca firm 2015-11-17 22:00:17
na olx to ogłaszają się same firmy z gatunku "janek, wacek, krzaki i spółka" kto tam jeszcze szuka pracy??
swistak 2015-12-03 07:39:56
Byłem na tej "rozmowie". Przyszedł do mnie pan z działu planowania produkcji i kompletnie nie wiedział jak przeprowadzić rozmowę. Po krótce opowiedziałem co studiowałem i gdzie do tej pory pracowałem i przy okazji ze mam obecne staż z UP ale szukam pracy na umowę o pracę. Pan sobie zanotował wszystko, zapytał ile chciałbym zarabiać. Spotkanie trwało jakieś 15 min po czym pan stwierdził że muszą przemyśleć i jak będzie ktoś bardziej kompetentny to wtedy mnie zaproszą na "normalną" rozmowę. I do tej pory cisza.
1
LAMAR 2015-12-07 15:24:34
Pani Natalio, zapotrzebowanie na specjalistów ze znajomością języków obcych związane jest ze stałym rozwojem firmy oraz działu eksportu. Robimy wszystko, co w naszej mocy, aby atmosfera w firmie była korzystna dla naszych pracowników, na co dowodem są wszelkiego rodzaju programy motywacyjne, sportowe, pikniki rodzinne, turnieje sportowe itd.
Może być Pani pewna, że wszelkie decyzje podejmowane przez Zarząd są uzasadnione i przemyślane.
Gdyby podała Pani swoje prawdziwe imię zapewne było by nam łatwiej odnieść się do powyższych zarzutów o których słuszności można by dyskutować.
Tymczasem szanując Pani prywatność życzymy dalszych sukcesów zawodowych.

Pozdrawiamy
Zespół LAMAR
1
LAMAR 2015-12-07 15:37:33
Pani Joanno, bardzo nam przykro z powodu takiego odbioru rozmowy kwalifikacyjnej. Z wywiadu przeprowadzonego w firmie wynika, iż rzeczywiście taka sytuacja miała miejsce, natomiast roszada była niezbędna do przeprowadzenia rozmowy, ponieważ właścicielka firmy była jej prowadzącą, w związku z czym zrozumiałe nie mogłaby usiąść obok Pani, lecz naprzeciw.
Wspomniała Pani, że motywują ją wyzwania i jest to powód dla którego chciałaby Pani zmienić obecne miejsce pracy. Zostały zatem przedstawione dwie propozycje: budowa nowego działu oraz udział w jednym z projektów. Z braku możliwości podjęcia decyzji w danym momencie, umówiliśmy się na telefon z decyzją i wówczas miały zostać omówione warunki ewentualnej współpracy. Patrząc przez pryzmat czasu bardzo dziękujemy, że nie podjęła się Pani uczestnictwa w dalszym etapie rekrutacji.
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów.
1
LAMAR 2015-12-07 15:38:45
Szanowny Panie, ponieważ zależy nam na dotarciu do jak największego grona odbiorców – odpowiednio dywersyfikujemy swoje kanały komunikacyjne, wykorzystując zarówno portale dla profesjonalistów tj. linkedin jak i pracuj.pl, olx, prasa branżowa i lokalna. Jak widać oferty z olx cieszą się również sporym zainteresowaniem. Pozdrawiamy
1
LAMAR 2015-12-08 11:54:13
Szanowny Panie, na spotkaniu został Pan poinformowany o dwóch potencjalnych ofertach pracy. Jedna, związana planowaniem produkcji, nie jest już aktualna. Natomiast w przypadku drugiej rekrutacja nadal jest otwarta, w związku z czym zapewniamy, iż otrzyma Pan informację telefoniczną o jej wyniku.

Z poważaniem,
Zespół LAMAR
1
LAMAR 2015-12-23 08:39:48
Szanowny użytkowniku, dziękujemy za zainteresowanie pracą w firmie LAMAR. Na chwilę obecną (grudzień) nie prowadzimy rekrutacji na stanowisko konstruktora samochodów dostawczych, natomiast z uwagi na ciągły rozwój firmy zachęcamy do śledzenia naszej podstrony: (usunięte przez administratora)Pozdrawiamy, zespół firmy LAMAR
1
LAMAR 2015-12-23 12:41:08
Szanowny/-na internauto/-tko, za komunikacje na portalach tj. GoWork odpowiadają odpowiednie działy - zespoły, zatem w żaden sposób nasz podpis nie jest "enigmatyczny". Mamy świadomość zarówno swoich mocnych jak i słabych stron, dzięki temu każdego dnia pracujemy nad tym, by udoskonalać jakość świadczonych usług i budować relacje zarówno wewnątrz jak i zewnątrz firmy. Bardzo dziękujemy za wyrażoną opinię.

Pozdrawiamy Zespół LAMAR
1
heh 2016-01-13 15:24:43
Ale masz jakikolwiek powód żeby tak myśleć? Co Cię przekonało? Zwykła treść ogłoszenia? :D Jestem pełen podziwu. Musisz być bardzo ambitną i zmotywowaną osobą:D Powodzenia w życiu:D
1
ferry 2016-04-06 20:40:04
Słyszałem, że mają być na targach pracy w Oleśnicy, w SP nr 20, to ta koło rosso pizza. jutro, 7 kwietnia
1
znawca firm 2016-05-19 17:49:37
nowobogackie prostactwo ukraińskiego pochodzenia ze słomą w butach, jesli to dobra atmosfera dla ciebie to gratuluje preferencji
3
ktos kto zna to od wewnatrz 2016-06-18 14:27:15
panie "olala" to już kolejny twoj wpis raz na temat handlowca,teraz kierowcy, wnioskuję,że pracowałeś juz na wszytskich stanowiskach :) Ludzie, omijajcie Tą firmę z daleka. Oszustwa pod kazdym wzgledem, brak poszanowania dla pracownika i jeszcze skroja Cie ze wszystkiego, bo na umowie najnizsza krajowa,brak premi za nadgodziny,ekwiwalentow za pranie, szkodliwe warunki itp. A te firmowe pikniki i wigile dla lizusow to sobie w nos wsadzcie. 99,9 % wolalo by talon na swieta niz te beznadziejne imprezy dla alkoholikow. poziom firmy = 0
5
Ktoś kto zna od wewnątrz 2016-06-21 10:25:29
Tak,najniższa krajowa na umowie a pracujesz codziennie po 9-10h obowiązkowe również soboty. Więc kokosow nie ma jak wyciągniesz 200h bo miesiąc długi to masz 2000 ale co z tego jak na papierze tylko najniższa i kredytu nie dostaniesz :) nawet Ukraina nie chce już tu pracować bo za ciężko za tak marne grosze. Tyle w temacie
LAMAR 2016-06-22 10:09:45
Szanowna Pani,
pracujące soboty występują jedynie na wybranych stanowiskach. Aplikację na stanowisko konstruktora nadwozi pojazdów dostawczych prosimy wysłać na adres rekrutacja@lamar.com.pl.
Pozdrawiamy,
LAMAR.
LAMAR 2016-06-23 15:16:27
Szanowny Panie,
Dziękujemy za przesłaną subiektywną opinię mimo jej niepochlebnego wydźwięku.

Napisał Pan o otrzymywanych zarobkach w firmie w wysokości średniej krajowej, a także o kwocie znacznie ją przewyższającą, zatem jak inaczej nazwać ten „dodatek” jak nie premią za dodatkowe godziny pracy?

Zanim decydujemy się zorganizować w firmie jakiekolwiek wydarzenia, pytamy pracowników o ich preferencje. Dostają taką możliwość. Wtedy w sposób maksymalnie komfortowy staramy się dopasować do ich oczekiwań.

Każdy pracownik przed podpisaniem umowy zapoznaje się z systemem płacowym. Treść znajduje się także w umowie. Obecnie w naszych zakładach produkcyjnych ok. 80% z całej grupy pracowników pracuje dłużej niż 3 lata. Każda osoba pragnąca rozwijać swoje kompetencje zawodowe ma możliwość otrzymania premii oraz dodatkowych benefitów pozapłacowych.

Pozdrawiamy,
Zespół LAMAR
3
LAMAR 2016-06-23 15:18:06
Jak najbardziej jest aktualna.

Pozdrawiamy,
Zespół LAMAR
Byłem i dużo wiem 2016-07-12 18:20:23
Witam

Pracowałem tam dość długo na montarzu więc zacznę od początku.

Zaczynasz od 9 zł ( z pół roku temu tak było i pewnie się nie zmieniło ) po kilku miesiącach doproszisz się 10 a o 11 możesz zapomnieć ;)

Dają ci umowę zlecenie i mówią że jak się sprawdzisz dostaniesz umowę o pracę.
Umowę o pracę dostaniesz po pół roku jak się sprawdziłeś.

Na zleceniu jak i umówię o pracę masz min krajowe a resztę dadzą do koperty ( warto przeliczyć przy odbiorze czy się zgadza, bo zdarza się pomylić nie chcący
3
Byłem i dużo wiem 2016-07-12 18:27:27
Podzieliło coś

O czas pracy będzie Pan zadowolony, jak nie masz co robić w domu. 9/10 h to podstawa ale czasem wydłuża się nawet do 16 h

Jak chcesz zarabiać i pracować o nie pystkuj bo dostanie tydzień bezpłatnego wolnego od pracy.

A napiszę jeszcze ze nigdy nie widziałem bhp a o szkoleniu zapomnij w razie wypadku nie mów że w pracy bo nic nie dostaniesz...

A np urlop na życzenie to nie wiedzą co to jest.
O l4 to lepiej nie mówić bo się rozchoruje.

Po prostu jak chcesz porządnejechać firmy to szukaj czegoś innego. A jak jesteś tępy i nie masz własnego zdania i robisz wszystko to się nadajesz idealnie ;)

Polecam były pracownikacy będzie Pan zadowolony, jak nie masz co robić w domu. 9/10 h to podstawa ale czasem wydłuża się nawet do 16 h

Jak chcesz zarabiać i pracować o nie pystkuj bo dostanie tydzień bezpłatnego wolnego od pracy.

A napiszę jeszcze ze nigdy nie widziałem bhp a o szkoleniu zapomnij w razie wypadku nie mów że w pracy bo nic nie dostaniesz...

A np urlop na życzenie to nie wiedzą co to jest.
O l4 to lepiej nie mówić bo się rozchoruje.

Po prostu jak chcesz porządnejechać firmy to szukaj czegoś innego. A jak jesteś tępy i nie masz własnego zdania i robisz wszystko to się nadajesz idealnie ;)

Polecam były pracownik
3
Hahahaha 2016-07-27 05:15:31
Znam tą firmę bo pracuję tam trochę to co ludzie piszą o umowie czy o kasie to racja jak 230 godzin nie zrobisz to nie zarobisz atmosfera to jedne wielkie zero wiecznie jak juz przychodzi ktoś nowy tam to zawsze daję im dwa tygodnie i uciekają sprawdza mi się to w 90% hahaha
4
Poldek 2016-07-28 13:46:04
lamar loszukuje specjalistów do obsługi klientów zagranicznych na teraz na już, bardzo warto próbować
1
hujciwkake78 2016-11-20 21:00:52
który taki poeta lamarowski taki mondry zapłacili 10 000 za te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smenty które są szczerom nieprawdą
chory [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Xxx 2016-11-28 10:44:33
Link usunięty. Dobrz by bylo jeszcze przeczytać :-)
KaKa 2016-12-01 17:42:21
Zagadka dla Szefa: Kierowca A auto solówka,kierowca B auto z przyczepą.Oboje 4 kursy Milicz Wrocław. Kierowca A przywozi 4 podwozia,kierowca B osiem.PYTANIE który narobi się więcej a tym samym zarobi więcej ?
slavic slava 2016-12-03 03:50:22
Soboty i Nadgodziny nie płacą setek i piedziesiatek a każą przychodzić powinno się do inspekcje pracy żeby się tym zajęli ze ludzi oszukują pracodawca lamar pseudo Janusz zakład
Zostaw swoją opinię o lamar - Smardzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie lamar