brak logo

ELTEX INOWROCŁAW

Inowrocław

Opinie o ELTEX INOWROCŁAW

anonim 2010-12-26 17:19:27
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] SZUUKAJĄ BIAŁYCH MURZYNÓW RÓWNAJĄ LUDZI Z BŁOTEM I ZNIŻAJĄ DO POZIOMU ROBAKA
anonim 2011-01-21 14:00:49
zgadzam sie z powyzszym sformulowaniem,wydaje sie ze to zwyczajna firma,ale niestety tak nie jestpracowalam tam jakis czas smiechu warte co tam sie dzieje wrecz powiedzialabym zalosne!!!! [usunięte przez administratora] tam prcownikow jak tylko moga zabieraja przerwy przywracaja ale za to trzeba bylo przez jakis czas odrabiac ta przerwe,pracyje sie tam dluzej niz 8 godz,zarobki sa smieszne,a najlepsza jest tzw pani brygadzistka na pakowaniu ta to ma wogole tupet chodzi do gory i donosi na pracownikow jak w przedszkolu siedzi po godzinach i nic nie robi podchodzi do stolow i nabija sie z szefostwa a jak szefowa przyjezdza to tylek lize,ta kobieta chyba nie ma domu bo co z niej za gospodyni domowa gdzie caly dzien spedza w pracy,bym mogla tak opowiadac w nieskonczonosc ale szkoda mi swojego czasu!!!nie polecam tam nikomu isc do pracy,a jak juz sie zgodzicie i podejmiecie ta prace to uwazajcie na pania [usunięte przez administratora] kobieta wredna [usunięte przez administratora]
anonim 2011-01-27 10:25:44
Jak koleżanki wyżej,zdecydowanie nie polecam,szwaczki mają pozaniżane stawki ,a na pakowaniu to już się w ogóle nie mówi tyrają za grosze po 12 i 16 godzin.Nadgodziny nie są płacone ,za soboty które prawnie już od dawna nie są pracujące też nie płacą,za zwolnienia nie płacą ciągłości wyłączają soboty i niedziele,za urlop płacą po 30-40zł, a mimo to nie ponoszą konsekwencji,działają bezkarnie.Ale wszystko ma swój koniec,w końcu PIP dobierze się im do tyłków,jest tam już zgłoszonych kilka skarg więc to tylko kwestia czasu NA CUDZYM NIESZCZĘŚCIU DALEKO NIE ZAJEDZIECIE!!!.A propo pań brygadzistek to obie są wredne i podłe jedna notorycznie donosi na wszystkich ,druga nic kompletnie nie robi prócz ściskania się po kątach z panami magazynierami,w ten oto sposób rozbiła małżeństwo,a jak trzeba to też doniesie żeby się przypodobac.
anonimowa 2011-01-28 15:49:30
Tak to prawda pracować tam to koszmar dają grosze wykorzystują ludzi. najlepszy jest szef Marcin chodzi z podniesioną głową a gdy zobaczy pod stołem chleb to mówi ZNÓW TRZYMACIE ŻARCIE. przepraszam bardzo ale żeby tak pracodawca odnosił się do pracownika to coś nie tak. następny donosiciel to heniu pan krojczy od siedmiu bolesci staruch jeden każdego wykopie aby obstawić zakład rodzinką. facet świerkiem śmierdzi na kilometr niech sobie trumne kupi bo czas na niego a nie przed szefostwem pajaca stróże a potam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im rąbie a skacze po tych wałkach jak taka małpa.
ANONIM 2011-01-28 17:49:59
to jest po prostu dziecinada hahaha ktoś chyba pomylił portale...zakręconym przypominam "gowork.pl serwis pracy" tak długo tam pracujecie,po 12-16 godz...to chyba za mało,bo macie jeszcze czas i siłę na zajmowanie się pierdołami... WSTYD !!!
Nie pasuje Wam pracodawca to piszcie o nim,a nie o brygadzistkach [usunięte przez moderatora] itd... ŻENADA
1
anonimowo 2011-01-28 18:39:57
Jes to naprawde ZENUJACE co wy wyprawiacie sami ze soba .Jezeli jest wam tam tak zle to poprostu sie zwolnijcie - PROSTE JAK............
anonim 2011-01-28 19:35:39
prawda jest taka że nikt nikogo w tej firmie na siłe nie trzyma sami sie zgadzacie na takie traktowanie przez pracodawce zostawanie po godzinach , nie płatne soboty , brak szacunku .Żadna sie nie odezwie do właściciela tylko po kątach gada jak to jest źle ale dalej napędza mu kieszeń i na tym sie kończy . Co tu dużo pisać wystarczy poczytać wcześniejsze opinie i już wiadomo jacy ambitni ludzie pracują w tej firmie , BIALI MURZYNI ..NIE!!!! zwykli tchórze ...żal mi was
Aramis 2011-01-29 00:07:58
Wy chyba nie rozumiecie, że pracodawcy jest na rękę, gdy jesteście skłóceni między sobą. Nawet nie wiecie, jak bardzo. Zawsze ktoś się wyłamie, więc zawsze będzie można do kogoś porównywać. Nie interesujcie się paniami Mirką, Asią i kimś tam jeszcze, bo problem nie jest w nich, tylko w Was, że jesteście - oględnie mówiąc - do bani i chowacie głowę w piasek i kiwacie się zgodnie z oczekiwaniami innych. Nie macie własnego zdania, bo byście go bronili. Ba- nie macie własnego życia, tylko podłączacie się pod życie innych. Ważniejsze jest, że ta a ta donosi, ten a ten kombinuje, a nie widzicie, że jesteście jak takie osiołki z marchewką przed nosem na kijku do tyłka przyczepionym.
anonim 2011-01-29 18:16:19
Do bum
Właśnie bardzo dobrze pisac o tych sprawach ,a to nie są prywatne sprawy pani Asi Karpińskiej i Macieja Bożeńskiego one miały wpływ na prace w zakładzie ponieważ zajmowała się tym co nie trzeba.Przez jej zaniedbania i olewanie wszyscy siedzieli po godzinach,ZA DARMO!
A do pozostałych którzy się tu wymądrzają że się obgadujemy a i tak pracujemy to sprawa jest prosta NIGDZIE NIE MA PRACY! ZWŁASZCZA DLA KOBIET STARSZYCH kto mieszka w Inowrocławiu to chyba zdaje sobie z tego sprawe.Więc mimo okropnych warunków i wrednych,donszących nie zasługujących nawet na najniższe wynagrodzenie przełożonych jesteśmy zmuszeni tam siedziec.aj
anonim 2011-01-29 19:06:02
Przez kogo się siedzi po godzinach za darmo to wszyscy doskonale wiedzą !!
anonim 2011-01-29 21:50:29
czytając wasze wszystkie komentarze....hmmm...jesteście godni pożałowania.....kto wam dał prawo do oceniania innych ludzi co?macie brak szacunku do drugiego człowieka.....usmiechacie sie do siebie milutko a za plecami obgadujecie! pracowałam tam krótko ale w takiej atmosferze nie da się pracować!zastanówcie się nad sobą ....chciałoby się powiedzieć kochani .;\"WIDZICIE W OCZACH INNYCH DRZAZGĘ A NIE WIDZICIE W SWOICH BELKI ...!!!!!!\'......a a propo pani Mirki to jest spoko kobieta...odpuśćcie sobie -muszę to powiedziec......szkoda tylko że nie wie jak wiele osób jej słodzi a za plecami obgaduje.....własnie zajmijcie się swoim życiem a nie cudzym bo swoimi opiniami krzywdzicie innych ludzi.....przemyślcie to sobie....a pracę zawsze możecie zmienić!...ile w was nienawiści i wrogości do drugiego człowieka...opamietajcie się..obserwując to co się dzieje w firmie muszę stwierdzić że zwierzęta mają lepsze obyce....dobrze ze pani Eliza założy kamery...będzie czuła z pewnościa niesmak.....będzie je można nazwać :\'kamery wśród zwierząt\'
ANONIMOWY 2011-01-31 13:06:37
CIEKAWE CZY SAMI WŁAŚCICIELE CHCIELIBY BYĆ TRAKTOWANI TAK, JAK TRAKTUJĄ PRACOWNIKÓW. A PRACOWNICY NIECH NIE GADAJĄ PO KĄTACH TYLKO ZACZNĄ W KOŃCU DZIAŁAĆ W TEJ SPRAWIE W PIP WTEDY MOGĄ MÓWIĆ
margo5555 2011-02-25 09:43:32
Drogie Panie i Panowie Jakże ja Wam dziękuje za te wpisy. Miałam właśnie sie tam udać w poszukiwaniu pracy. Po przeczytaniu tego już mi sie odechciało. Ja rozumie że pracodawca jest wredny podły nie płaci trzyma was po godzinach i traktuje jak psy. To bym jeszcze zniosła bo w tym mieście prawie wszyscy nowobogaccy biznesmeni pożal sie boże tacy są. No ale niepokój mój wzbudziło to jak Wy pracownicy jesteście skłóceni, złośliwi i podli w stosunku do siebie. I nigdy Wam sie nie poprawi w tej firmie, bo skłóconą załogą jest łatwo manewrować i oto właśnie same sie przysłużyłyście do takiego traktowania. Same sie zastanówcie, kto zdrowy na umyśle chciałby pracować w atmosferze, którą stworzyłyście, usiąść koło Was przy maszynie i czekać aż mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e zrąbiecie.
1
Małgosia 2012-11-06 11:10:28
Przez kogo się siedzi po godzinach za darmo ?
2
marek 2016-05-11 11:40:54
lal' bo do nich trzeba najlepiej zaniesc cv to firma z tradycjami rodzinnymi, nie wysylaj tylko sie wybierz do nich.
Zostaw swoją opinię o ELTEX INOWROCŁAW - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELTEX INOWROCŁAW