brak logo

energo-remont

Kwidzyn

Opinie o energo-remont

zadowolony 2011-05-06 08:04:20
Czytając opinie byłych pracowników to się włosy jeżą. Piszą ci, którzy zostali lub sami odeszli z pracy, którym się nie chce pracować, tylko jeździć w delegacje i [usunięte przez moderatora] , a żonom opowiadają jak tam jest źle, że nie płacą i mało zarabiają - bo jak się wydaje na rozpustę to się nie ma na życie. [usunięte przez moderatora] nie piszcie głupot!!!
gazela 2012-11-16 19:02:53
a teraz był 11.11 czyli nasze święto,ciekawe jak [usunięte przez moderatora] zapłacą
zaznajomiony 2013-01-11 16:52:47
A przecież tam jest więcej firm jak tylko nasza.Wam składali życzenia wasi szefowie?
były 2013-02-28 16:48:16
Co tam chłopaki słychać w Koriazmie w energobiedzie
łasy na kasę 2013-03-07 15:57:00
były - 2013-02-28 16:48:16

Co tam chłopaki słychać w Koriazmie w energobiedzie


Jak co?Marzec mamy i dietę po 48 urasków na dzień.Przepisy kolego przepisy
były 2013-03-11 16:19:41
Firma kopnięta jak mało która,dzisiaj nam podziękowali za pracę a wyjazd jutro lub pojutrze.Tutaj dowiadujesz się z dnia na dzień.Traktują cię jak zło konieczne.A kierownik taki jak artur przez małe a któremu słoma z butów wychodzi to już porażka totalna.Najlepszy jednak był słynny znawca technolog drewna wielki kierownik,porażka totalna.
Po robocie do BESTA:) 2013-03-17 13:44:21
jest szans w ogóle że osoby które zjechały na początku marca jeszcze tam powrócą?? czy zwyczajnie zrobiono nas w[usunięte przez administratora] mówiąc że wrócimy do Koriazmy jak tylko budowlanka nadgoni zaległe prace...ktoś jest może w temacie?? Pozdawiam??
obecny 2013-03-20 02:55:57
Po robocie do BESTA:) - 2013-03-17 13:44:21

jest szans w ogóle że osoby które zjechały na początku marca jeszcze tam powrócą?? czy zwyczajnie zrobiono nas w[usunięte przez administratora] mówiąc że wrócimy do Koriazmy jak tylko budowlanka nadgoni zaległe prace...ktoś jest może w temacie?? Pozdawiam??


Jest szansa tylko nie wiadomo kiedy.Firma i tak dużo zrobiła,tzn.jej pracownicy.Przy kompletnym braku narzędzi,nieudolnym kierownictwie,typu obuch,artuś tępa strzała,boguś kornik technolog drewna,braku materiału jednak zrobiliśmy a stary cap nie umie tego docenić.
ciekawski 2013-04-10 16:54:44
Miałem się zatrudnić w tej firmie więc czytam to forum.Widzę że macie tam ciekawych ludzi jakiś kornik,arek tępa strzała,jakiś kaziu sportowiec od kręgli no i co najważniejsze widzę że wszyscy lubią chlać.Jak mnie się to podobaaaaaaa
maly 2013-04-11 09:23:44
fajna strona ,stwozona chyba tylko dla psa i jego przydupasow ,ale lansujfcie sie aktywnie ,wiecej opini ,moze cos z boku ,wysmiewac swoich kumpli ,przez internet to mile ,najwazniejsze ze nacodzien siedzicie w ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydelka ,tak trzymajcie dziewczynki
duży 2013-04-12 17:47:45
No po wpisach sądząc to raczej tego nie piszą przydupasy sobaki.Nawet przydupasom lizanie nic nie da,będzie koniec roboty i do domu,koniec sobotnich upojeń alkoholowych i robienia dzieci rosjankom.Pora będzie wracać do rzeczywistości z tego raju.Jeszcze tylko parę miechów,więc do dzieła bracia.
znawca 2013-04-13 07:05:15
duży - 2013-04-12 17:47:45

No po wpisach sądząc to raczej tego nie piszą przydupasy sobaki.Nawet przydupasom lizanie nic nie da,będzie koniec roboty i do domu,koniec sobotnich upojeń alkoholowych i robienia dzieci rosjankom.Pora będzie wracać do rzeczywistości z tego raju.Jeszcze tylko parę miechów,więc do dzieła bracia.



Póki co to tylko jednemu się udało a reszta śpi,albo już zaniemogła
1
przydupas 2013-05-11 06:44:00
Nie macie o czym pisać tylko o głupotach.Piszcie konkretnie co i jak.Zajmujcie się lepiej pracą,na spacerek wyjść,dotlenić mózgi bo jakoś wam nie funkcjonują.
były elektryk 2013-07-25 22:30:52
Niestety nie mogę tego powiedzieć. Mogę natomiast powiedzieć, że pieniądze zawsze były na czas i z ilości też byłem zadowolony. W kwestii organizacyjnej może luksusów nie było bo Koriażma to nie Beverly Hills ale było przyzwoicie. Ruski standard :)
hehe 2013-08-13 20:44:24
Płaca jest na tyle dobra ,że niektórzy co tam dłużej siedzą utrzymują z niej dwie rodziny jednocześnie. Jedną w Polszy i drugą nieoficjalną w Rosiji :)
1
refund1@wp.pl 2014-01-06 12:00:30
piszesz były - należy więc dodać, że denny - inaczej dalej byś tam pracować
BYLY 2014-03-02 19:24:57
TAK BYLISMY W KORIAZMIE NA WYNAJMIE KIEROWNIK Z WASEM CO NAJWYZEJ MOZE GNÓJ ROZRZUCAC NA POLU SMIESZNY MAJSTER Z BRACISZKIEM PIERWSZY MUWI SPAWACZ ZROBIL 24 STYKI MUWI ZE MAŁO[MAŁO TO ON MIAŁ ROZUMU]PEWNIE POCIOTEK BRACISZEK WIELKI MAGAZYNIER [ROBIL ZA PRZEDLUZKE] JA ZADAM TYLKO 1 PYTANIE ILU WRÓCILO LUDZI PO SWIETACH 2013 ROKU
byłem 2014-04-08 19:06:22
Wszyscy którzy piszą te pseudo negatywy niech lepiej przyznają... pieniądze na delegacji się ich nie trzymały to ściemniają że pracodawca zły, że może mało płaci, że tylko więcej i więcej, pewnie bo co? na qwy mało czasu? przyznajcie się ilu dzieci się urodziły??? żonie trzeba coś naściemniać gdzie są pieniądze... śmieszni jesteście, ściemniać w pracy za niewiadomo jakie kokosy.... typowi polacy nic nie robią a chcą bo mi się należy...
spawacztig 2014-11-23 10:35:24
byłem ,przeżyłem nie polecam tej firmy!!!!!!brak ogranizacji,brak sprzedu ogolnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] montaż tragiczny nie wspomnę już o pieniądzach które dostałęm za tydzień potów tam....
3
dzeko 2015-02-14 21:16:31
firma którą szukający obecnie pracy powinni się moim zdaniem zainteresować. Przede wszystkim dlatego , że oferują naprawdę ciekawe warunki dla nowoprzyjętych. Nie orientuje się niestety czy obecnie prowadzą jakąś rekrutacje. Dajcie znać czy są oferty. I czy rzeczywiście to prawda co przekazali mi o warunkach ;)
monter 2016-02-01 14:48:30
Witam
Wiecie może czy firma obecnie szuka monterów rurociągów do pracy zagranice?
były pracownik 2016-05-14 21:44:46
ta firma to totalna porazka
ert 2016-05-14 21:46:58
@były pracownik ale dlaczego tak piszesz na temat firmy energo-remont? moze moglbys podac jakies konkrety bo taka opinia to nikomu nic nie mowi raczej..a dobrze by bylo gdyby wypowiedz uzytkownika byla pomocna
Zostaw swoją opinię o energo-remont - Kwidzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie energo-remont