brak logo

AEKJ

Łódź

Opinie o AEKJ

Franceska 2012-01-31 22:53:11
Nie rozumiem tych negatywnych opinii, ja współpracuję z biurem już kilka lat i nie zdarzyło mi się, abym doznała z ich strony jakiejś szkody, a tym bardziej została oszukana. Nic też nie słyszałam, a mam parę znajomych w tym środowisko. Więc wydaje mi się, że to jakiś złośliwy marketing. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)
ja 2012-02-02 10:58:31
ciekawe że inne firmy badawcze nie mają takiej opini jak ta ma. firma 4 p ma baaardzo wysokie stawki i wypłaca do 2 miesięcy proponuję dzwonić bezpośrednio do tej firmy, jak i do innych firm które zlecają dane badanie, wtedy jest jasne czarno na białym jakie sa stawki i kiedy zostały wypłacone niech firma 4 p i itp zdaje sobie sprawę co się dzieje. a coż na miano złodziei sami sobie zapracowali.
RS 2012-02-06 14:17:31
Po pierwsze wydaje mi się, że na takie fora wchodza ludzie, którzy albo chcą się czegoś dowiedzieć o firmie nim zaczynają wspołprace, albo ludzie, którzy zostali w jakiś sposób wykorzystani... a jaki powód ma osoba zadowolona by tu wchodzić? I jeszcze bronić kogoś, kogo oskarża tylu pokrzywdzonych? Bo to jak widac nie jest jedna osoba. Tak więc podejrzewam, że to próba zamaskowania i zmniejszenia ogółu procentowego negatywnych komentarzy przez samych właścicieli, albo zlecone na ich polecenie. Nie lubie używać tego słowa, ale tutaj jest nieuniknione ŻAAAL !
bei 2012-02-07 16:02:25
Poszukuje osób współpracujących z AEKJ w Częstochowie w listopadzie 2011 roku. Chciałam się dowiedzieć co wam mówili w sprawie wynagrodzenia. Proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
oszukany ankieter 2012-03-01 11:08:42
zgadzam sie z Tobą widać że wchodzą tu same oszukane przez aekj ludzie. można to zgłosi.ę do państwowej inspekcji pracy lub złożyc doniesienie do prokuratury bo Ci ludzie to mówiąc najkrócej (usunięte przez administratora)
ja 2012-07-02 18:59:47
to podaj swoje imie i nazwisko bo wszystkich ta firma oszukuje prędzej czy późniejgv
xx 2012-07-02 19:01:51
zadowolona - 2011-01-08 14:56:03

A ja, bardzo miło wspominam współpracę z firmą AEKJ.W pierwszym dniu pracy otrzymalismy zaliczkę.,Pensjonat,w którym mieszkaliśmy(przeprowadzaliśmy ankiety poza Łodzią)też niczego sobie.Na resztę wynagrodzenia niestety musiałam trochę poczekać,ale zgodnie z warunkami umowy otrzymałam je w wyznaczonym terminie.Polecam;)
ale jazda bez przegięć w firmie nigdy nikogo nie ma do właścicieli nie można się dodzwonić bo nie odbierają lub ignorują no i nie płacą
anonim 2012-07-10 16:44:09
(usunięte przez administratora)wysłali przelew ale nie doszedł bo zły numer konta, bo to, bo tamto, gdy wysłali mi na mail potwierdzenie przelewu, okazało się że został zrobiony dzień wcześniej.

(usunięte przez administratora)br /> Ale nie dawajcie się, macie prawo złożyć pozew. polecam stronę:
(usunięte przez administratora)
zarejestrować się, po dwóch dniach jest autoryzacja. Są na niej dostępne gotowe formularze.
Szukam osób do grupowego pozwu, więc jeśli ktokolwiek jeszcze nie dostał od nich pieniędzy niech napisze maila
cichosz.agata@gmail.com
Pozdrawiam!
oszukana 2012-07-11 12:18:29
NIE POLECAM FIRMY!! pracowałam tam długo, na początku niby wszystko ok, ale za każdym razem trzeba było prosić się o własne pieniądze, na wypłatę czekało się średnio pół roku, z czasem jak ankieter robi więcej badań, na pieniądze czeka się dłużej, albo wcale się ich nie dostanie... Firma oszukuje. Średnio co 3 miesiące zmieniają się koordynatorzy, bo mają dość, najwięcej im się obrywa, bo każdy pyta o pieniądze, szefowie wiecznie zajęci... pewnie liczeniem kasy, którą udało im się ukraść ankieterom... szkoda, nerw, czasu i pieniędzy, trzeba liczyć się z tym, ze po jakimś czasie będziecie pracować za darmo. NIE POLECAM!!
@nkieterk@ oszukana 2012-07-30 23:31:43
Franceska - 2012-01-31 22:53:11

Nie rozumiem tych negatywnych opinii, ja współpracuję z biurem już kilka lat i nie zdarzyło mi się, abym doznała z ich strony jakiejś szkody,(usunięte przez administratora). Nic też nie słyszałam, a mam parę znajomych w tym środowisko. Więc wydaje mi się, że to jakiś złośliwy marketing. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)div>FRANCESKO to nie jest złosliwy marketing TO SAMA PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś chyba jedyną osobą,która nie została oszukana.Jeżeli nic nie słyszałaś to znaczy ,że twoi znajomi nie są z tego środowiska...Na pieniądze ja osobiście czekam od grudnia 2011r.Wiesz mi nie jestem jedyną osobą oszukaną...Przyjmując się do pracy zostałam poinformowana,że pieniądze za dane ankiety będą wypłacone w przeciągu 2-3 miesięcy.NIE WIEM CZY WOGÓLE MI WYPŁACĄ..(usunięte przez administratora)
aaaa 2012-07-31 14:22:21
umawiałam spotkania dla ankieterów. za 1 zlecenie kasa wypłacona, w trakcie 2 musialam zrezygnować ani kasy ani kontaktu, do tego nie przysłał mi umowy ale na szczescie mam maile a to dowód ze brałam udzial w projekcie. watpie w to , ze otrzymam moje pieniądze
1
ktos 2012-08-24 09:22:53
ta firma to jakiś chory żart od roku czasu proszę się ich o pieniądze i nic. Myślę o złożeniu donosu do Urzędu Skarbowego może to coś pomoże.
oszukana 2012-08-24 09:33:30
ma ktoś namiar na firmy współpracujące z AEKJ?? może warto byłoby do nich zadzwonić i opowiedzieć jak sprawa wygląda to może wtedy ktoś by zareagował i odzyskalibyśmy pieniądze
uwaga 2012-08-24 09:44:53
a może zaczęli byśmy składać wnioski na stronie TVN w programie uwaga?? jest nas tak wielu że może by ktoś tą sprawę nagłośnił??
AEKJ 2012-08-28 14:42:04
A może Edyta jeszcze w twarz dobrze nie dostała liść jej nie zaszkodzi :) niech się zakłamana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nauczy wypłacać pieniądze!
coooo 2012-08-29 17:47:18
jaki problem zdobyć numer do firmy współpracującej przecież w necie wszystko jest firma 4P i PBSDGA
Była ankieterka 2012-08-30 21:40:37
Ja już dzwoniłam do firmy 4P, tam babeczki są bardzo miłe i już znaja problem, nie byłam pierwsza... miałam ankiety, które były moją karta przetargową, jasno powiedziałam, ze ich nie oddam poki nie dostane kasy za zaległe badania. Oczywiscie szefostwo obiecało przelewy na następny dzień, bo na ankietach im zalezało, ale ankiety miałam oddac na już, wiedziałam, ze jak oddam, pieniedzy nie zobacze, wiec zadzwonilam do 4P. Babeczka powiedziała, ze sama wyplaci mi kase za te ankiety, z nią się umówiłam na odesłanie ankiet. Udało mi sie odzyskac tylko czesc pieniedzy.... drugiej czesci nie daruje... Z tego co sie dowiedziałam od 4P to oni wstrzymują wypłaty dla aekj i szukaja innej firmy na łódź
Z innymi osobami myślimy jak im się do skóry dobrac.

Jedno jest pewne w grupie siła, więc zbierzmy się i złożmy grupowy pozew, do Uwagi tvn tez mozna napisac, ta firma za dłuuugo oszukuje ludzi

zainteresowanych prosze o kontakt gg 5881304
ankieterka 2012-08-31 23:22:59
Ta druga część to z jakich miesięcy? I ciekawi mnie od jakiego miesiąca wstrzymane są wypłaty dla aekj.
aw 2012-09-04 18:43:04
Hej, jeszcze w tym tygodniu możemy podjechać pod ich dom i narobić kipiszu, wiem też gdzie ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odwozi dziecko do przedszkola.
anonim 2012-09-06 21:30:53
To napisz gdzie odwozi trzeba ich dorwać, ona uważa, że każdy kto upomina się o swoje pieniądze jest CHORY PSYCHICZNIE i NIENORMALNY. To jest dopiero tupet.
ja 2012-09-07 22:20:37
mogą mieć znajomości bo płacą haracz do "rotary" to takie kółko wzajemnej adoracji, płaci się miesięcznie po 3000 i mają na przekupienie jak tak zbiorą od wszystkich, (usunięte przez administratora)
opinia 2012-09-08 12:19:50
Zdechną szybciej niż im się wydaję zdrowia za pieniądze nie kupią!!!
Była ankieterka 2012-09-11 11:34:35
jesli chodzi o wypłaty od 4P, to nie aktualne, (usunięte przez administratora) omamił ich swoją gadką, obiecał ze powypłaca pieniądze ankieterem, wiec 4P przelało im pieniądze... ale także rozwiązało umowę...
ja 2012-09-13 22:07:03
jeśli jesteś poszkodowany przez aekj i chcesz dopisać się do pozwu zbiorowego, pisz na adres pozew.zbiorowy@interia.pl (odzywajcie się szybko bo sprawa jest pilna
ol 2012-09-29 18:03:52
ja również nie polecam tej firmy. Ostatnie pieniądze dostałam z rocznym opóźnieniem! najszybciej dostałam po pół roku od zrobionego badania i to oczywiście mniej niż miałam dostać. Za każdym razem słyszałam tylko \"proszę zadzwonić w przyszłym tygodniu, moja córeczka jest chora ble ble ble\" albo że nie ma Edyty oczywiście teraz w biurze bądź w ogóle w mieście i inne ciekawe wymówki ;] ja głupia naiwna oczywiście czekałam i nic się nie odzywałam. Z czasem zaczęłam dzwonić częściej, nawet kilka razy dziennie i w weekendy- to już nawet nie odbierali telefonów tylko smsy mi wysyłali (np. nie mogę teraz rozmawiać, jestem na ważnym spotkaniu, pieniądze będą jutro- i oczywiście ich nie było). W końcu odzyskałam swoje pieniądze jednak naprawdę nie było to łatwe. Firma niepoważna, nierzetelna i pozbawiona jakiegokolwiek sumienia.! NIE POLECAM!
była ankieterka 2013-05-15 12:37:36
..dziewczyno przeczytaj w/w posty uważnie i wyciągnij wnioski.Uważam że po takich postach nie masz czego tam szukać.......pozdrawiam
Filip 2013-08-01 14:05:37
Teraz próbują wyłudzać pieniadze na rejsy w Chorwacji, firma nazywa się Adept 44, Łódź, ul. Leszczyńska(usunięte przez administratora)
beko 2015-02-15 00:05:52
wkurza mnie bardzo fakt , że nie mogę za nic w świecie dostać się na ich stronę. Tego typu agencje marketingowe powinny mieć swoje strony opanowane do perfekcji, bo nie najlepiej to o nich świadczy. W świetle tego typu spraw widać , że te plotki na temat osób niezadowolonych z firmy wcale nie muszą być wyssane z palca
mak 2015-09-18 22:44:18
ja czekam na pieniądze od 2009 roku, nie polecam
fg 2016-05-15 19:56:26
może po prostu nikt się u nich nie zwolnił, wiec idąc stą logiką nie maja po co szukać, nie sądzisz?
Zostaw swoją opinię o AEKJ - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AEKJ