brak logo

Secutec

Wrocław

Opinie o Secutec

Pynio 2009-04-21 17:08:25
pracowałem tam jako monter barier energochłonnych. Praca bardzo ciężka kiepsko wynagradzana. Prezes polako-niemiec szukał tylko okazji by obniżyć należne wynagrodzenie. Masa nadgodzin w wolne dni weekendy ale nie płacił nic poza gołą stawka za zwykły dzien pracy. Nic tylko zawiadomić inspekcje pracy!
Warunki BHP żadne! Narzędzia to najczęściej zezłomowane maszyny z niemiec - z firmy w niemczech - tam sie nie nadawały ze względu na zuzycie a do Polski przekazane jako pełnowartościowe - samochody złom! "Trupy" majace 20 i więcej lat od daty produkcji! Tam nie przeszły badań TUV a do Polski przekazane jako sprawne!? [złom totalny - niemcy mówili prywatnie na to "schrott"].
Wynagrodzenie średnio z delegacjami około 1.800 złociszy!
Całe szczęście zwalniam się od nich- nikomu nie polecam tam pracy! Wyzysk totalny przez prezesa - sam zyje w apartamentach i rozbija się autami z wypożyczalni a my pracownicy wegetujemy w skandalicznych warunkach - bywało że spaliśmy czasami w ciężarówce na budowie bo prezes żałował paru groszy na stancje!
ODRADZAM TAM PRACE!
anonim 2009-05-15 14:34:13
firma dobrze placi fakt praca ciezka ale sie oplaca a poprzednia opinie to pewnie jakis nierob pisal
anonim 2009-06-10 15:22:37
Jak byś pracował to bys zarobił, za picie pynio nikt nie płaci .Rób tyle co Prezes to zarobisz, a może sam nim zostaniesz.
anonim 2009-06-13 13:10:01
anonim - 2009-05-15 14:34:13

firma dobrze placi fakt praca ciezka ale sie oplaca a poprzednia opinie to pewnie jakis nierob pisal

panie "(usunięte przez administratora) toś pan chyba sam sobie pisal by podbudowac swoje "ego". Oj predzio!
Potwierdzam firma kiepska, marne warunki bytowe, place zadne, wyzysk. Warunki bytowe na tzw. delegacjach beznadzieja - brud, smrod i ubostwo.
A teraz to chyba juz "padaka" , zero wygranych kontraktow zamowien brak na roboty!
Jestescie za drodzy! Jakosc roboty do kitu!!
Pozdrowienia z Żagania !
Seba A4-Puławy, Kraków, Stryków 2009-06-20 01:44:17
tym prezesem i firma to powinna sie zajac Policja Skarbowa. Niezle wałki prezesunio robi - tam nie tylko zwykli pracownicy fizyczni maja duza rotacje ale i ksiegowe w tej firmie jak widza co prezesunio robi to szybko rezygnuja z pracy bo w razie kontroli skarbowej bedzie widac, ze rachunkowosc to fikcja nie wspomniec o sumiennosci i systematycznosci rozliczen naleznych podatkow. Bilanse w tej spolce to to typowe wałki majace na celu wypompowanie zyskow z Polski.
W tej firmie jest wyzysk, poza prezesuniem nie ma nikogo z nadzoru co mialby duzy staz w firmie, ciagle przyjmuja i zwalniaja kierownikow, srednio 3 miesiace pracuja specjalisci czy kierownicy. Ci ostatni(usunięte przez administratora)ak widza co kaze wykonywac prezesunio, to szybko odchodza zanim Prokuratura przygladnie sie wykonaniu barier ktore w razie wypadku nie zatrzymaja pojazdu bo slupki zamiast 1,9 metra czy 2,4 metra sa na polecenia predzia skracane o 1,2 metra. czyli faktycznie sa WETKNIETE a nie wbite kafarem - bo metry trzeba zamontowac.
Jakosc wykonywanych robot beznadziejna, prezesunio tylko metry liczy i pogania monterow kosztem wykonania jest brak nadzoru kierownikow robot z uprawnieniami budowlanymi - fikcja potwierdzana za tzw. słupy.
Roberto 2009-06-20 22:59:46
anonim - 2009-05-15 14:34:13

firma dobrze placi fakt praca ciezka ale sie oplaca a poprzednia opinie to pewnie jakis nierob pisal

chyba jestes jego przydupasem!

te firme powinna odwiedzic inspekcja pracy, prokuratura i skonczyc ich dzialalnosc !

robia nas POLAkOW w tzw. BAMBUKO

prezesunio wielki HERR deutschland to niely "magic"

(usunięte przez administratora)
ciekawe czy rozliczyl przed polskim urzedem skarbowym te dziesiatki kilometrow zdemontowanych barier na zlom?

anonim 2009-06-20 23:01:29
siemanko PYNIO jestes WIELKI ze nie bales sie ujawnic przekrety tego FACIA

szacuneczek

J.Pod..........
gallus anonimus 2009-07-21 12:18:30
NIE POLECAM TEJ FIRMY, SAM STRES I TRAKTOWANIE CZŁOWIEKA JAK OSTATNIEGO.....
Machalas 2013-08-24 14:56:02
anonim - 2013-05-12 20:22:54

Właśnie natknąłem się na ciekawą ofertę z firmy SECUTEC. Napisze ktoś jak na dzień dzisiejszy przedstawia się atmosfera w pracy? Mili ludzie? Jak kontakty z szefem, pójdzie czasem pracownikowi na rękę i zrozumie człowieka? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Jakiś system socjalny?
Chopie obudź się zejdź na ziemię! Halo tu Ziemia ! NASA mamy problem "fantasta" jest wśród nas :)
Jak było dalej jest za wielkich zmian ni ma i nie będzie wszak to spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Polish reality :P
subtelna Helga 2015-02-12 12:23:42
jeżeli chodzi o pracę przy budowie dróg i ich ogólnym utrzymaniu to już zdobyłam doiświadczenie zawodowe w tym temacie. pracowałam i w drogach fizycznie i za biurkiem, jednak ogólnie to wolę prace fizyczną. czy obecnie są jakieś wolne miejsca pracy dla mnie w Secutec i ile mogłabym zarobić? pozdrowienia
hha 2016-05-12 19:40:18
Ja też nie rozumiem, przecież nikt kobiety nie weźmie @sxy.
Zostaw swoją opinię o Secutec - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Secutec