brak logo

Medlab Products Sp. zo.o.

Warszawa

Opinie o Medlab Products Sp. zo.o.

Spoko 2016-12-07 21:13
Śledzik będzie:-)
Chyba.
.... 2016-12-20 16:03
Śledzik. ... i 6 widelczykow ;)
4
Kraken 2017-01-21 11:11
Krótko mówiąc firma nie docenia swoich pracowników. "Pracownik zawsze jest winny, powinien zwracać za coś pieniądze, bądź powinno się go powiesić na haku". Kierownicy nie stają za swoim zespołem, jeśli mają obarczyć kogoś winą szukają niedopatrzeń na najniższym szczeblu lub w innym niezwiązanym dziale. Bear Grylls miał tu przyjść do pracy, ale stwierdził, że łatwiej walczyć krokodylami niż przeżyć za 1600.
9
Mlab 2017-01-30 22:29
Medlabie co się z Tobą dzieje ?
Może pracownik 2017-02-02 19:21
Podobno poszukiwany jest pracownik do magazynu? Jak wygląda praca na magazynie, bo szczerze mówiąc czytając te wszystkie wpisy nie wygląda to za dobrze.
Smiechnasali 2017-02-12 22:05
Poszukują pracowników na wszystkie możliwe stanowiska, bo wszyscy uciekają. Nikt nie chce pracować za te marne pieniądze i bądźmy szczerzy - płaca nie wzrasta wraz z doświadczeniem. Za to wymagania stale wzrastają. Brak szacunku dla pracowników, o klientach nie wspomnę. Lepiej omijać szerokim łukiem i szukać lepszej pracy, po zwykłej rozmowie kwalifikacyjnej można poznać firmę!!
7
Była 2017-02-13 22:01
Słuszna prawda
Obiektywnie 2017-02-21 22:36
Wszystko co jest napisane to NIEPRAWDA !!!, zawsze jest tak ,że żale wylewają osoby pokrzywdzenie w swoim mniemaniu, które więcej przebywały na zwolnieniu lekarskim niż faktycznie pracowały etc. Zachęcamy do składania CV i pracy, oferujemy umowę o pracę z poszanowaniem kodeksu pracy, zdobycie doświadczenia i fajną pracę.
4
90-te lata 2017-02-24 21:28
Kto chce się przenieść w przeszłość do lat 90-tych to zapraszamy do przeżycia dreszczyku emocji, tylko właściciele muszą zrozumieć jedno, że skończyły się czasy pracy za miskę ryżu bo to nie wczesne lata 90-te.
12
niebiesko-zielona 2017-02-25 07:36
Wszystko co napisali byli pracownicy to prawda. Ci co nie pisali niech chcą ruszać g...., bo śmierdzi.
8
Lol 2017-02-27 22:50
Bucha ha ha:-))) Fajna praca w medlabie - oksymoron w czystej postaci:-)

Proszę napisać jeszcze coś równie śmiesznego np. że atmosfera w pracy jest super albo, że zarobki są dobre.
5
Medlabowiec 2017-02-28 07:07
Odezwał się śmieszny prezes albo jego jeszcze bardziej komiczna żona...
Praca tragiczna, atmosfera i zarobki beznadziejne na każdym stanowisku. Nie ma praktycznie zadowolonych osób po pracy w medlabie.
Nawet jak nie masz pracy i chcesz popracować na chwilkę, aby poszukać czegoś lepszego, absolutnie nie polecam.
T-R-A-G-E-D-I-A
6
..... 2017-03-01 09:13
Duże litery, wykrzykniki, szkoda ze tekst jeszcze nie jest wyboldowany....
Piszą byli bo obecnych to chyba już mało zostało. Jeśli się nie ma szacunku do drugiego człowieka, to nigdy nie będzie się dobrym prezesem-zoną prezesa.Dobrze byłoby napisać w ogłoszeniu o pracę -szukam służącej która będzie na każde moje skinienie.
8
Paprotki i żonkile 2017-03-03 21:46
Janusze biznesu krótko i na temat..... .
5
Była z realiz. 2017-03-04 07:04
Nie pracuję już dobrych kilka lat, ale lubię tu poczytać posty i się pośmiać z absurdów panujących w Medlabie :), to jest lepsze jak dobry komiks. Dalej pracuje Pani Kasia i płacze po zebraniach z najważniejszym ?.
5
Medlabowiec 2017-03-05 10:17
W ciagu zeszlego roku odszedl kierownik biura kadrowa, dwoch prawnikow, 7 osob z dzialu handlowego i wiele innych osob.Dlaczego?
Medlab jest super, wiec na pewno byli baznadziejni...
6
Medlabowiec 2 2017-03-08 10:39
Kierownik Biura, kadrowa, dwóch prawników. To nie oni odeszli tylko im podziękowano. Bo faktycznie byli beznadziejni.
Jak byś naprawdę wiedział co się dziel w firmie to byś o tym wiedział.
Piszesz bzdury i hejtujesz bo sam na pewno należysz do tej grupy. Pewnie od jutra bohaterze zmienisz nick.
Medlabowiec 2017-03-09 22:11
Ha ha ha- beznadziejny to jestes ty smieszny prezesiku lub jego jeszcze bardziej smieszna i niekompetna żono.Janusze biznesu, gdyby dzisiaj zakladali biznes to by kiosku nie umieli poprawadzic.

I prosze bez nerwow ,bo sia zasapiesz do konca.
Z kim mam watpliwa przyjemnosc rozmawiac, starczy ci odwagi zeby sie przyznac? :)
3
Lukier 2017-03-18 21:51
Skoro wszyscy, którzy już nie są pracownikami byli tacy beznadziejni to dlaczego ich zatrudniono?
Wszyscy pracownicy byli tacy okropni?
Mówi się, że wszędzie dobrze gdzie nas niema, ale wiem że w medlabie nie jest dobrze. Nikomu nie życzę takiego doświadczenia jakim jest praca w tej firmie.
Rotacja jest tak ogromna, bo po pierwszym miłym wrażeniu ludzie są przerażeni do jakiego bagienka trafili i od pierwszych dni w panice szukają czegoś innego. Trudno aż opisać jak pełna absurdów jest ta firma. Dyrektor handlowy powinien siedzieć w domu i kwiatki hodować, nie nadaje się do żadnej pracy. A jej stosunek do ludzi jest okropny, bardzo źle traktuje pracowników, często popełnia błędy lub nie dotrzymuje terminów i przenosi odpowiedzialność na pracowników, próbując wybronić się przed prezesem. Produkcja nie nadąża, towar z Chin jest słabej jakości i tylko jeszcze dzięki niskim cenom firma wygrywa jakieś przetargi. Jedyną osobą na wyższym stanowisku która wie co robi jest kierownik handlu. Stara się jak może, ma duże doświadczenie, ale nie jest dobra w kontaktach z podwładnymi i wydaje mi się że z powodu nadmiaru obowiązków nie daje rady. Myślę że gdyby ktoś ją zwerbował firma by padła. No i prezes, a właściwie dwóch i tu już mi brakuje słów, bo takiego buractwa w całym swoim już dość długim życiu nie doświadczyłem. Nie będę używać żadnych wulgaryzmów i niemiłych słów, a tylko takie cisną się na usta.
Może się ktoś zastanawia kto pisze tu pozytywne komentarze, odpowiedź jest prosta kierownictwo i ewentualnie największa ..... w firmie-sekretarka prezesa. Nie sądzę żeby pracownik napisał tu jakąkolwiek pozytywną opinie, bo po prostu się nie da.
Jeśli ktoś ma do wyboru medlab lub sklep spożywczy czy KFC wybór jest prosty- nigdy nie medlab. Nawet na chwile, na przeczekanie, nie opłaca się.
14
tajemniczy wielbiciel 2017-03-21 21:48
Co fakt, to fakt: gdyby Ola pracowała w jakiejś normalnej firmie z Jej wiedzą, kompetencjami i doświadczeniem zrobiłaby niezłą karierę. Też miło wspominam współpracę z kierownikiem HKO. A Panią Elę...... serdecznie pozdrawiam :-)
2
Medlabowiec2 2017-03-29 11:13
A Tobie?
Wieloletni pracownik 2017-03-29 11:20
To może Buraku (używając Twojego słownictwa) wyjaśnisz mi jak to się dzieje, że ta przez Ciebie tak szkalowana i opluwana firma jest od 20 lat największa i najlepszą w kraju firmą wyrobów jednorazowych do medycznej diagnostyki laboratoryjnej i na dodatek jeszcze je eksportującą?
A może jest tak, ze the wszystkie hej i epitety którymi na nią miotasz to wyraz Twojej frustracji, ze miejsca tam nie zagrzałeś i dotyczą raczej Ciebie i Twojego charakteru?
Zastanów się nad tym
.... 2017-03-29 21:16
Wstyd..p. Prezesie
wstyd naprawdę wstyd , bo wszyscy wiemy ze jedyny wieloletni pracownik w tej firmie to Pan, chciałoby się powiedzieć " kończ Waść wstydu oszczędź"
3
merytorycznie 2017-03-30 00:27
Ustalmy najpierw fakty: Ani najwieksza, ani najlepsza. A teraz dopiero ustalmy kto jest burakiem.
6
Wieloletni pracownik 2017-03-30 06:31
Największa i najlepsza co łatwo sprawdzić. I jeszcze ukrywasz się pod wieloma Nickami, żeby było "Was" więcej tutaj. Już wiesz kto tu jest burakiem.
Wieloletni Pracownik 2017-03-30 06:39
Co już zabrakło koncepcji na kolejnego Nicka. Na odwagę cywilną rozumiem nigdy jej nie było.
Nie jestem Prezesem, Jestem Wieloletnim pracownikiem. Jest nas tutaj wielu takich których okres pracy jest kilkunastoletni i więcej. Wszystkie pozytywne opinie przypisujecie Prezesom bo nie może dotrzeć do tych waszych głów, że nam pracownikom również się nie podobają te bzdury które piszecie z prostej nienawiści. Dobrze, że was pogonili. Szkoda, że was zatrudnili.
Mogę chyba powtórzyć Twój cytat. Kończ Waść wstydu sobie oszczędź. I chyba już lotności zabrakło na kolejne Nicki
.... 2017-03-31 20:53
Szkoda słów. ... jednego w tej firmie nie brakuje ... wysokiego mniemania o sobie ....ale proponują pracę z poszanowaniem kodeksu pracy a nie z poszanowaniem praw człowieka, to już powinna być najlepsza rekomendacja i sygnał żeby trzymać się daleko od mlp. .. a wielkość każdy mierzy swoją miarą...
2
Królowa Denarów 2017-04-01 23:12
Czy prezes i pozostała "góra" pisze komentarze....mocno wątpliwe, maja inne priorytety i zwyczajnie nie przejmują się opiniami. Zwyczajnie jednym pasuje MLP a innym nie, nie pasuje to szukają innej pracy i ją raz dwa znajdują, jedyną przeszkodą jest zachowanie okresu wypowiedzenia. Prawda jest taka, że sami pracownicy wypowiadają umowy a gdyby zarząd uważał ich za tak "beznadziejnych" to bez mrugnięcia okiem zgadzałby się na skrócenie tego okresu, niestety tak nie jest, co świadczy zupełnie o czym innym.
6
Zawiedziona 2017-04-03 20:34
...no coz zniknal moj piatkowy post odnosnie 5 wspanialych zasluzonych pracownikow :-( naprawde mialam nadzieje, ze zarzad MLP tu nie wchodzi , bardzo sie mylilam . Jak widac prawda w oczy kole , a zla karma niestety wraca ... do zobaczenia wkrotce
4
Medlabowiec 2017-04-04 14:58
Wieloletni pracownik?
Nie ma takich oprocz kilku zastraszonych osob z produkcji, Pani A.S i B.O i czlonkow zarzadu.
Oprocz prezesow nikt sie z firma nie utożsamia, wiec tchórzu cos kłamiesz jak zwykle.
Cykorze straszny, ujawnisz sie w końcu,czy sie wstydzisz?Sprawdzi sie IP i bedzie wszystko wiadome, a wtedy zostanie tylko wstyd.
4
Były pracownik 2017-06-02 12:14
To po co prezesiku zatrudniasz beznadziejne osoby? Przez tyle lat nie potrafisz odpowiednich ludzi do pracy?
1
Qrka 2017-06-18 23:01
Przestańcie tu wypisywać bzdury !!!. Pracowałam tam kilka lat temu i każe miejsce pracy ma swoje zarówno plusy jak i minusy, nigdzie nie jest doskonale...... . Płacili jak płacili , może nie były to kokosy, ale każdy wiedział na co się pisze i faktem jest ,że szanowali kodeks pracy czego nie można powiedzieć o wszystkich firmach.
1
.... 2017-06-20 21:12
Szanowali ???
Limitowany papier w toalecie ... brak warunków do pracy - prośby o wstawienie dodatkowego wentylatora skwitowana - w głowach wam sie poprzewracało , "wiadra pomyj" wylewane na pracownika, pretensje , awantury, układy , układziki, knucie - kogo i jak zwolnić , fochy p. Prezes - teraz nie można wejśc do pokoju bo p. Prezes jest obrażona ...., najprostsza sprawa ciagnie się godzinami- nie można podpisac teraz, bo taca ze zdrową żywnością ważniejsza....
Ważne żeby na liście przyjścia i wyjścia był podpis pracownika i każdorazowe podanie o wcześniejsze wyjście z pracy , na zewnatrz ładny lsniący cukiereczek - jak Pandora , a w srodku smierdzące jajo ,,,, polecam - co kto woli
8
Dominika 2017-07-21 13:19
@Wieloletni pracownik każdy ma prawo wypowiedzieć się, pozostawić swoją opinię po to jest forum, wiadomo zdarzają się te złe ale także i dobre. Jesteśmy tutaj po to aby podzielić się informacjami na temat firmy dla osób, które chcą aplikować do Medlab Products Sp. zo.o. Jako wieloletni pracownik możesz nam powiedzieć czy jest możliwość awansu?
Pracownik 2017-07-28 13:48
Awans jest jeżeli nie masz reklamacji na swoim koncie (zbierana jest skrupulatnie lista osób przez które firma musi płacić klientom), ale awans nic Ci nie daje oprócz większego stresu i roboty - pensja się nie zmienia.
1
Słoneczna pogoda 2017-07-31 20:43
Piszcie co chcecie, pracuję już tam kilka ładnych miesięcy i nie mam zastrzeżeń zarówno do kierownictwa działu jak i zarządu. Między bajki można włożyć te wszystkie historie o fochach prezesa itp. Wiadomo jest dużo pracy, papierów, dokumentów etc. ale to norma w każdej firmie która przedstawia swoją ofertę na rynki i chce wygrać a wiem to ze swojego własnego doświadczenia.
4
ojojoj 2017-08-01 10:48
kierownik HKO miła współpraca? żałosne. Nie potrafi stanąć za swoimi pracownikami. Jest zastraszona i dba tylko o siebie, tudzież o swoją premię z przetargów. Wiedza o produktach tak, ale o z.p. raczej pożałowania warta, przepisywane pisma w oparciu o schematy z poprzednich lat.
1
Xxx 2017-08-01 19:33
A na jakim Pan/Pani pracuje stanowisku?he he he ,takie kity tu nie przejdą :) Nie można pracować tu kilka miesięcy i być zadowolonym z pracy w Medlabie.
3
Słoneczna pogoda 2017-08-01 20:32
Dlaczego nie można ?. Po jakimś czasie mam swoją opinię, a przecież ten portal służy wyrażeniu opinii o pracodawcy bardziej lub mniej obiektywnej i nie zawsze musi być przecież ona niepochlebna. Jednak w coraz większym stopniu utwierdzam się w przekonaniu, że na tego typu forach piszą osoby niezadowolone czy w jakimś według własnego mniemania pokrzywdzone przez firmy i nie mówię tylko o MLP ale ogólnie. Jakie to bliskie naszej polskiej mentalności tylko narzekać i mówić jaki to świat wokół jest zły, niesprawiedliwy itd., a może trzeba w końcu spojrzeć bardziej optymistycznie na świat który nas otacza. Nic nie jest białe lub czarne, pośrodku jest cała paleta szarości. Czym Pani/Panu wyrządzono taką krzywdę w tej akurat firmie, że po kilku miesiącach pracy można czuć tylko rozczarowanie i nie ma innej możliwości ?. Pytam się bez cienia ironii.
2
niebiesko-zielona 2017-08-03 21:22
Zobaczymy jak sie Pani poczuje, gdy wyssą z Pani wszystkie soki - nie dając wiele w zamian.
Jest na to określenie, ale wulgarne, więc nie będę go przytaczać.
Życzę tej pogody ducha i optymizmu cały czas, ale coś czuję, że może być Pani naiwna.
Pozdrawiam.
2
Xxx 2017-08-25 23:16
Ponawiam pytanie na jakim stanowisku Pani niby pracuje ? :)
Dominika 2017-09-12 11:03
@Słoneczna pogoda widzę, że jesteś zadowolona z pracy w Medlab Products Sp. zo.o.? Czy mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy? @Xxx co najbardziej nie podoba Ci się pracując w tej firmie? Co byś zmienił? Dlaczego jesteś niezadowolony z pracy?
Były pracownik 2017-09-15 15:10
Typowe dla Prezesa. Jak ktoś odszedł to mówił, że sam go zwolnił. Zawsze tak robił. No i tym się zdradził.
Medlabowiec 2 to Prezes.
Wymyślasz ciągle nowe nicki dla siebie, więc i innych o to posądzasz, co?
Xxx 2017-09-19 07:14
MINUSY
-bardzo niskie pensje
-brak premii
-brak dodatków
-brak pakietu socjalnego
- kiepskie warunki pracy
-brak herbaty kawy czy tez cukru :)
-nieprzyjemna i niemadra pani dyrektor handlowa
-pan prezes totalny burak
-pan vice prezes sypiący aluzjami seksualnymi
-niedoceniają pracy nigdy
-daleko
- biurokracja
-rotacje pracowników

1
wtryskacz 2017-09-20 09:17
Głeboka komuna. Male zarobki. Trojanek chyba tez kokosów nie dostaje jak patrzę na jego ubiór, chyba ze wspiera odzież z kerfura mimo ze to prezes. Wiecznie spocone pachy antyperspirantu tez nie zna. Mala firma na maszynach braki. Jakby bylo dobrze zarzadzane mogliby sie piac wysoko ale co zrobic jak trojan przed godleszczakiem dużo ukrywa? Wszystko zamiata pod dywan a stary nic nie wie. Mysli ze jego firma dostanie laur konsumenta. Cale szczęście ze odszedłem.
1
trojanowski and godlewski 2017-09-20 09:23
Medlab jest najlepsza polska firma! Nie jesteście godni w niej pracować! Ja ze szwagrem ja stworzyliśmy. Będziemy płacić mało i wyciskać was jak cytryny! Przyjdziecie tu jeszcze w łaskę!
1
Despasito 2017-09-20 23:35
No co Ty. Elcia fajna była:-)
Ja tam mimo wszystko ją lubiłem:-)
Ileż to upokorzeń może znieść kobieta z uśmiechem na twarzy z miłości do męża...
anka skakanka 2017-09-21 01:08
Ktoś ma dużo czasu po odejściu z MLP :) czyżby porażki w nowych firmach....... ?. Ps. Obejrzyjcie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;Balladę o lekkim zabarwieniu e...." szczególnie odc. 8 w którym Czarek płaci Anecie za całonocny występ w dyskotece 10 zł.
trojanoski z wioski 2017-09-22 18:23
firma rodem z PRL
3
Hrabina Józefina z pakowni 2017-09-24 00:10
Straszne, obejrzałam z ciekawości, ale to był odc 5. 10 zł za takie upokorzenia w dyskotece, szok ale to był 2003 rok i 20% bezrobocie, pewnie właściciele MLP chcieliby żeby wrócił rynek pracodawcy oj wtedy to i z pocałowaniem za 5 zł każdy pracowałby bez marudzenia. Pozdrawiam serdecznie byłych i obecnych pracowników MLP.
Zostaw swoją opinię o Medlab Products Sp. zo.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medlab Products Sp. zo.o.