brak logo

Medlab Products Sp. zo.o.

Warszawa

Opinie o Medlab Products Sp. zo.o.

Rownież była 2016-05-10 16:42
Haha w medlabie premie....dobre sobie.....
Rownież była 2016-05-10 16:43
Haha w medlabie premie....dobre sobie.....
1
Również była (zatrudniona oczywiście mam na myśli) 2016-05-23 01:13
A skąd ty wiesz, że premii nie dostała i co sobą reprezentowała? Chyba znowu Blondynka W Stanie Umysłu się odezwała. Albo Prezes Blondyn.
Ruda 2016-05-24 20:00
hahah premie ....ahahahha napewno prezesie
2
Pomidorek z serkiem 2016-06-08 19:33
Pracowałam dość długo, aby określić warunki pacy, zarząd , współpracowników, działy etc.
Z góry informuję że nie jest to lewy wpis, na co informuję iz godzina "przerwy" jest od godz. 12 :)

Ludzie z pracy ok, niema wyścigu szczurów ... no bo i po co ... pieniądze żadne, umowy ciągnące się do oporu.... kontak z zarządem zerowy, ale potwierdzam poprzedników że to oszołomy... PRL pełną gębą... ludzie zmieniający się non-stop , w sumie się nie dziwię... niezależnie od stanowiska... nauczyć sie niema czego, warunki pracownicze tragiczne , niema co liczyc na żadne pakiety medyczne, premie etc. ... firma totalne zero nie liczące się na rynku...
11
Również były pracownik 2016-06-24 13:34
Jakie to smutne. I prezes czyta i nic.
2
Produkcja 2016-06-29 12:06
Oddziały hahaahhahah ..... no PREZES teraz to dowaliłeś.... jeżeli za oddział robi przedstawiciel handlowy w osobie ilości szt. 1 .. to gratuluje .... niema co bajek pisać tylko poprawić 1.warunki pracy 2. Zatrudniać kompetentnych ludzi 3. Zmienic organizację firmy etc.

Niestety wszystkie negatywne opinie są prawdziwe.. dodam jeszcze ze w żadnej firmie niewidziałem takiej rotacji... ale w sumie się nie dziwie...
10
Celeb 2016-07-03 20:32
Nie ma żadnych pozytywów. Opinie są prawdziwe, oczywiście nie te pisane przez prezesa albo jego żonkę, he, he. Tak, to ciekawe, że Państwo właściciele czytają i nie daje im to do myślenia. Pieniądze oferują żałosne, warunki pracy nie lepsze, lepiej trzymać się z daleka, no chyba żeby zaczepić się na chwilę jak się nie ma akurat pracy, na przeczekanie zanim nie znajdzie się dobrej oferty. Ale starej solidnej pracy nie warto zmieniać na to coś.
4
Celeb 2016-07-25 01:55
A kto pyta? Prezes? Wystarczy przeczytać to forum, bo już wszystko zostało powiedziane.
1
Nika 2016-07-31 20:49
Serio uważacie, że to forum czyta Prezes ?. Wątpliwe, raczej liczy zyski ze sprzedaży i tyle w temacie..... .
3
Lola-Ebola 2016-09-14 19:44
Dla mnie brakuje tylko małpy na rowerze która sprzedaje bilety do tego kabaretu. Braki w towarze miazga !!!.
4
Szukająca pracy 2016-09-18 19:04
Zaczęłam czytać te komentarze, gdyż znalazłam ogłoszenie na stanowisko przedstawiciela handlowego i chciałam dowiedzieć się czym owa firma jest - powiem szczerze że ręce opadają. Wierzę, iż opinie byłych pracowników są prawdziwe i rzetelne, biorąc pod uwagę ich szczegółowość i powtarzalność. Jednak komentarz prezesa...żenujący.

Chciałam wysłać tam CV, już nie chcę.
3
ae 2016-09-18 21:08
Taka że przedstawiciele maja dosyć dostawania OPR-u od klientów za braki towarów i wysyłanie do zamówienia miliona faktur
ae 2016-09-18 21:08
Taka że przedstawiciele maja dosyć dostawania OPR-u od klientów za braki towarów i wysyłanie do zamówienia miliona faktur
MrsFasion 2016-10-10 15:13
Błagam, tylko nie te farmazony..... pracowałam krótko , bo znalazłam lepszą, ciekawszą i co najważniejsze NORMALNĄ pracę... nie zarządzaną jak w PRL'u...

Wszystkie wpisy negatywne POTWIERDZAM!!!! tam są same oszołomy.... zmieniane decyzje co do przetargów ze 100x , magazyn kufa .. ludzie jaki magazyn ? jakieś badziewie z chin gdzie przeklejają naklejki ze starą datą..... jakieś dziwne podziały na toalety, łazienki i kuchnie.... w firmie brak jest kasy i to widać na każdym kroku.... rotacja jest bo zwalniają ludzi jak niema zamówień.... a normalna firma , szpital , itp. itd. nie zamówi bo drogo , rabatów brak... jednym słowem cyrk na kółkach....

Teraz decydowanie mówię, lepiej przemęczyć się na "bezrobociu" niż iść na przeczekanie w tej firmie.....

ps. wystarczy poczytać w necie... ( podobno prezes nie czyta ;) , a co drugi wpis to jego:) typu. a dlaczego ? przecież super ... itd.
9
Również były pracownik 2016-10-12 14:29
Skoro robi tu wpisy, na niektóe odpowiada, to znaczy, że czyta.
Również były pracownik 2016-10-12 14:34
O tym, że to znowu wpis prezesunia albo jego żonki.
df 2016-10-12 16:33
tak to prawda chyba faktycznie najwięcej osób to chce jednak pracować kiedy ma zaoferowaną umowa o pracę przynjamniej z tych osób co ja osobiście znam
NomenOmen 2016-12-05 23:00
A jak tam premie świąteczne w MLP?
Oj ojoj znowu nic?
Jak co roku...
4
hohoho idą Święta 2016-12-06 01:19
Tradycji stało się zadość ;)
2
Spoko 2016-12-07 21:13
Śledzik będzie:-)
Chyba.
.... 2016-12-20 16:03
Śledzik. ... i 6 widelczykow ;)
2
Kraken 2017-01-21 11:11
Krótko mówiąc firma nie docenia swoich pracowników. "Pracownik zawsze jest winny, powinien zwracać za coś pieniądze, bądź powinno się go powiesić na haku". Kierownicy nie stają za swoim zespołem, jeśli mają obarczyć kogoś winą szukają niedopatrzeń na najniższym szczeblu lub w innym niezwiązanym dziale. Bear Grylls miał tu przyjść do pracy, ale stwierdził, że łatwiej walczyć krokodylami niż przeżyć za 1600.
9
Mlab 2017-01-30 22:29
Medlabie co się z Tobą dzieje ?
Może pracownik 2017-02-02 19:21
Podobno poszukiwany jest pracownik do magazynu? Jak wygląda praca na magazynie, bo szczerze mówiąc czytając te wszystkie wpisy nie wygląda to za dobrze.
Smiechnasali 2017-02-12 22:05
Poszukują pracowników na wszystkie możliwe stanowiska, bo wszyscy uciekają. Nikt nie chce pracować za te marne pieniądze i bądźmy szczerzy - płaca nie wzrasta wraz z doświadczeniem. Za to wymagania stale wzrastają. Brak szacunku dla pracowników, o klientach nie wspomnę. Lepiej omijać szerokim łukiem i szukać lepszej pracy, po zwykłej rozmowie kwalifikacyjnej można poznać firmę!!
7
Była 2017-02-13 22:01
Słuszna prawda
Obiektywnie 2017-02-21 22:36
Wszystko co jest napisane to NIEPRAWDA !!!, zawsze jest tak ,że żale wylewają osoby pokrzywdzenie w swoim mniemaniu, które więcej przebywały na zwolnieniu lekarskim niż faktycznie pracowały etc. Zachęcamy do składania CV i pracy, oferujemy umowę o pracę z poszanowaniem kodeksu pracy, zdobycie doświadczenia i fajną pracę.
4
90-te lata 2017-02-24 21:28
Kto chce się przenieść w przeszłość do lat 90-tych to zapraszamy do przeżycia dreszczyku emocji, tylko właściciele muszą zrozumieć jedno, że skończyły się czasy pracy za miskę ryżu bo to nie wczesne lata 90-te.
11
niebiesko-zielona 2017-02-25 07:36
Wszystko co napisali byli pracownicy to prawda. Ci co nie pisali niech chcą ruszać g...., bo śmierdzi.
5
Lol 2017-02-27 22:50
Bucha ha ha:-))) Fajna praca w medlabie - oksymoron w czystej postaci:-)

Proszę napisać jeszcze coś równie śmiesznego np. że atmosfera w pracy jest super albo, że zarobki są dobre.
5
Medlabowiec 2017-02-28 07:07
Odezwał się śmieszny prezes albo jego jeszcze bardziej komiczna żona...
Praca tragiczna, atmosfera i zarobki beznadziejne na każdym stanowisku. Nie ma praktycznie zadowolonych osób po pracy w medlabie.
Nawet jak nie masz pracy i chcesz popracować na chwilkę, aby poszukać czegoś lepszego, absolutnie nie polecam.
T-R-A-G-E-D-I-A
5
..... 2017-03-01 09:13
Duże litery, wykrzykniki, szkoda ze tekst jeszcze nie jest wyboldowany....
Piszą byli bo obecnych to chyba już mało zostało. Jeśli się nie ma szacunku do drugiego człowieka, to nigdy nie będzie się dobrym prezesem-zoną prezesa.Dobrze byłoby napisać w ogłoszeniu o pracę -szukam służącej która będzie na każde moje skinienie.
7
Paprotki i żonkile 2017-03-03 21:46
Janusze biznesu krótko i na temat..... .
4
Była z realiz. 2017-03-04 07:04
Nie pracuję już dobrych kilka lat, ale lubię tu poczytać posty i się pośmiać z absurdów panujących w Medlabie :), to jest lepsze jak dobry komiks. Dalej pracuje Pani Kasia i płacze po zebraniach z najważniejszym ?.
3
Medlabowiec 2017-03-05 10:17
W ciagu zeszlego roku odszedl kierownik biura kadrowa, dwoch prawnikow, 7 osob z dzialu handlowego i wiele innych osob.Dlaczego?
Medlab jest super, wiec na pewno byli baznadziejni...
5
Medlabowiec 2 2017-03-08 10:39
Kierownik Biura, kadrowa, dwóch prawników. To nie oni odeszli tylko im podziękowano. Bo faktycznie byli beznadziejni.
Jak byś naprawdę wiedział co się dziel w firmie to byś o tym wiedział.
Piszesz bzdury i hejtujesz bo sam na pewno należysz do tej grupy. Pewnie od jutra bohaterze zmienisz nick.
Medlabowiec 2017-03-09 22:11
Ha ha ha- beznadziejny to jestes ty smieszny prezesiku lub jego jeszcze bardziej smieszna i niekompetna żono.Janusze biznesu, gdyby dzisiaj zakladali biznes to by kiosku nie umieli poprawadzic.

I prosze bez nerwow ,bo sia zasapiesz do konca.
Z kim mam watpliwa przyjemnosc rozmawiac, starczy ci odwagi zeby sie przyznac? :)
2
Lukier 2017-03-18 21:51
Skoro wszyscy, którzy już nie są pracownikami byli tacy beznadziejni to dlaczego ich zatrudniono?
Wszyscy pracownicy byli tacy okropni?
Mówi się, że wszędzie dobrze gdzie nas niema, ale wiem że w medlabie nie jest dobrze. Nikomu nie życzę takiego doświadczenia jakim jest praca w tej firmie.
Rotacja jest tak ogromna, bo po pierwszym miłym wrażeniu ludzie są przerażeni do jakiego bagienka trafili i od pierwszych dni w panice szukają czegoś innego. Trudno aż opisać jak pełna absurdów jest ta firma. Dyrektor handlowy powinien siedzieć w domu i kwiatki hodować, nie nadaje się do żadnej pracy. A jej stosunek do ludzi jest okropny, bardzo źle traktuje pracowników, często popełnia błędy lub nie dotrzymuje terminów i przenosi odpowiedzialność na pracowników, próbując wybronić się przed prezesem. Produkcja nie nadąża, towar z Chin jest słabej jakości i tylko jeszcze dzięki niskim cenom firma wygrywa jakieś przetargi. Jedyną osobą na wyższym stanowisku która wie co robi jest kierownik handlu. Stara się jak może, ma duże doświadczenie, ale nie jest dobra w kontaktach z podwładnymi i wydaje mi się że z powodu nadmiaru obowiązków nie daje rady. Myślę że gdyby ktoś ją zwerbował firma by padła. No i prezes, a właściwie dwóch i tu już mi brakuje słów, bo takiego buractwa w całym swoim już dość długim życiu nie doświadczyłem. Nie będę używać żadnych wulgaryzmów i niemiłych słów, a tylko takie cisną się na usta.
Może się ktoś zastanawia kto pisze tu pozytywne komentarze, odpowiedź jest prosta kierownictwo i ewentualnie największa ..... w firmie-sekretarka prezesa. Nie sądzę żeby pracownik napisał tu jakąkolwiek pozytywną opinie, bo po prostu się nie da.
Jeśli ktoś ma do wyboru medlab lub sklep spożywczy czy KFC wybór jest prosty- nigdy nie medlab. Nawet na chwile, na przeczekanie, nie opłaca się.
12
tajemniczy wielbiciel 2017-03-21 21:48
Co fakt, to fakt: gdyby Ola pracowała w jakiejś normalnej firmie z Jej wiedzą, kompetencjami i doświadczeniem zrobiłaby niezłą karierę. Też miło wspominam współpracę z kierownikiem HKO. A Panią Elę...... serdecznie pozdrawiam :-)
2
Medlabowiec2 2017-03-29 11:13
A Tobie?
Wieloletni pracownik 2017-03-29 11:20
To może Buraku (używając Twojego słownictwa) wyjaśnisz mi jak to się dzieje, że ta przez Ciebie tak szkalowana i opluwana firma jest od 20 lat największa i najlepszą w kraju firmą wyrobów jednorazowych do medycznej diagnostyki laboratoryjnej i na dodatek jeszcze je eksportującą?
A może jest tak, ze the wszystkie hej i epitety którymi na nią miotasz to wyraz Twojej frustracji, ze miejsca tam nie zagrzałeś i dotyczą raczej Ciebie i Twojego charakteru?
Zastanów się nad tym
.... 2017-03-29 21:16
Wstyd..p. Prezesie
wstyd naprawdę wstyd , bo wszyscy wiemy ze jedyny wieloletni pracownik w tej firmie to Pan, chciałoby się powiedzieć " kończ Waść wstydu oszczędź"
1
merytorycznie 2017-03-30 00:27
Ustalmy najpierw fakty: Ani najwieksza, ani najlepsza. A teraz dopiero ustalmy kto jest burakiem.
5
Wieloletni pracownik 2017-03-30 06:31
Największa i najlepsza co łatwo sprawdzić. I jeszcze ukrywasz się pod wieloma Nickami, żeby było "Was" więcej tutaj. Już wiesz kto tu jest burakiem.
Wieloletni Pracownik 2017-03-30 06:39
Co już zabrakło koncepcji na kolejnego Nicka. Na odwagę cywilną rozumiem nigdy jej nie było.
Nie jestem Prezesem, Jestem Wieloletnim pracownikiem. Jest nas tutaj wielu takich których okres pracy jest kilkunastoletni i więcej. Wszystkie pozytywne opinie przypisujecie Prezesom bo nie może dotrzeć do tych waszych głów, że nam pracownikom również się nie podobają te bzdury które piszecie z prostej nienawiści. Dobrze, że was pogonili. Szkoda, że was zatrudnili.
Mogę chyba powtórzyć Twój cytat. Kończ Waść wstydu sobie oszczędź. I chyba już lotności zabrakło na kolejne Nicki
.... 2017-03-31 20:53
Szkoda słów. ... jednego w tej firmie nie brakuje ... wysokiego mniemania o sobie ....ale proponują pracę z poszanowaniem kodeksu pracy a nie z poszanowaniem praw człowieka, to już powinna być najlepsza rekomendacja i sygnał żeby trzymać się daleko od mlp. .. a wielkość każdy mierzy swoją miarą...
2
Królowa Denarów 2017-04-01 23:12
Czy prezes i pozostała "góra" pisze komentarze....mocno wątpliwe, maja inne priorytety i zwyczajnie nie przejmują się opiniami. Zwyczajnie jednym pasuje MLP a innym nie, nie pasuje to szukają innej pracy i ją raz dwa znajdują, jedyną przeszkodą jest zachowanie okresu wypowiedzenia. Prawda jest taka, że sami pracownicy wypowiadają umowy a gdyby zarząd uważał ich za tak "beznadziejnych" to bez mrugnięcia okiem zgadzałby się na skrócenie tego okresu, niestety tak nie jest, co świadczy zupełnie o czym innym.
5
Zawiedziona 2017-04-03 20:34
...no coz zniknal moj piatkowy post odnosnie 5 wspanialych zasluzonych pracownikow :-( naprawde mialam nadzieje, ze zarzad MLP tu nie wchodzi , bardzo sie mylilam . Jak widac prawda w oczy kole , a zla karma niestety wraca ... do zobaczenia wkrotce
3
Medlabowiec 2017-04-04 14:58
Wieloletni pracownik?
Nie ma takich oprocz kilku zastraszonych osob z produkcji, Pani A.S i B.O i czlonkow zarzadu.
Oprocz prezesow nikt sie z firma nie utożsamia, wiec tchórzu cos kłamiesz jak zwykle.
Cykorze straszny, ujawnisz sie w końcu,czy sie wstydzisz?Sprawdzi sie IP i bedzie wszystko wiadome, a wtedy zostanie tylko wstyd.
4
Zostaw swoją opinię o Medlab Products Sp. zo.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Medlab Products Sp. zo.o.