logo Auchan

Auchan

Warszawa

Opinie o Auchan

auchan\\\"\\\"\\\"\\\" 2012-05-16 04:25:45
ci co piszą o (usunięte przez administratora) powinni zajrzeć do słownika.
Nie pracuję w ochronie tylko na dziale handlowym i widzę jak ochrona zewnętrzna nie używa mózgu spójrzcie najpierw na siebie a jak się praca nie podoba zawsze można do kolorytu
2
serkocz 2012-07-27 13:53:30
Witam dziś odszedłem z pracy na ochronie.
jestem zadowolony pomimo ze będzie mnie to kosztować.
Cóż o samej pracy mogę powiedzieć nie jest zła ludzie z którymi współpracuję się na tym samym poziomie są naprawdę spoko.
choć niestety wyniosłość niektórych pracowników wewnętrznych jest nie do zniesienia. trudno jest pracować kiedy słyszy się że za byle przewinienie można dostać karę 5 godzin za free (rekord to propozycja (usunięte przez administratora)obcięcia 24h z wynagrodzenia) bądź stracić pracę.
Ale cóż pozdrawiam chłopaków i dziewczyny którzy dają jakoś radę na ochronie oraz wszystkich sympatycznych ludzi których udało mi się poznać.

Człowiek człowiekiem a z (usunięte przez administratora) nie będzie pracownika...
aaa 2012-08-14 13:35:41
Anonim - 2012-04-19 20:32:34

MAM NADZIEJĘ ŻE FIRMA AUCHAN USTALI NADAWCE TYCH OPINII I OSOBA KTÓRA TO WYSŁAŁA PONIESIE POWAŻNE KONSEKWENCJE



POZDRAWIAM
Za prawdę chcesz ludzi karać?
A wiesz że komuny już nie ma i jest wolność słowa?
Niby taka(taki) obrońca auchan a nie podpisała się
:) maluch 2012-09-26 17:38:30
Pracuje na woli rec. pf i bardzo sobie ta pracę chwale a menago ,normalny człowiek , nie rozumiem tych negatywnych postów .Pracownicy też są sympatyczni :) Pozdrawiam rec PF
świstak 2012-10-06 00:25:13
Ja pracowałem w globalsach na auchan wola niektóre osoby z oka były spoko ale każdy wie Jaka była i jest (usunięte przez administratora) za byle co obcinają godziny. i to nie menager czy senior ale pracownik (usunięte przez administratora)
:) anonim 2012-10-19 16:46:33
Witam ja mam iść tylko na szkolenie na kasę do auchan w wola parku i boję się po tym co przeczytałem czy ktoś mógł by mi powiedzieć czy dalej jest tam tak strasznie bo mam spędzić tam tylko miesiąć do puki nie otwoża auchan w Łomiankach.
Krzysztof 2013-01-16 13:03:20
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie może liczyć "Manager Działu". Z góry dziękuję za dpowiedz
4
aha 2013-02-09 09:47:22
2zł za godzine plus premia w zeimniakach
3
MAnager dziialu zarobki 2013-02-18 23:50:26
Witam!!

Na jakie wynagrodzenie może liczyć manager poszczególnego działu ?
4
awwa 2013-03-11 14:51:30
Witam,
Widziałam ogłoszenie że szukają managera kas. Zastanawiałam się czy się zgłosić. Po studiach pracowałam w dużych korporacjach jako specjalista / słodszy manager ale potem miałam przerwę w pracy. Szukam teraz czegoś mniej "eksploatującego". Jaka jest atmosfera? Jak się pracuje? Jakieś widełki zarobkowe?
1
Pan D. 2013-03-12 01:17:40
awwa - 2013-03-11 14:51:30

Witam,

Widziałam ogłoszenie że szukają managera kas. Zastanawiałam się czy się zgłosić. Po studiach pracowałam w dużych korporacjach jako specjalista / słodszy manager ale potem miałam przerwę w pracy. Szukam teraz czegoś mniej "eksploatującego". Jaka jest atmosfera? Jak się pracuje? Jakieś widełki zarobkowe?
Witam,
szukam osoby,która pracuje w punkcie obsługi klienta w Auchan?
Osobę z takim doświadczeniem proszę o kontakt na maila (usunięte przez administratora)
1
GOŚC 2013-03-24 01:25:34
jAK WYGLĄDA PRACA ILE GODZIN SIĘ PRACUJĘ JAK MNIEJ WIĘCEJ WYGLĄDA GRAFIK
1
gość 2013-03-24 01:27:53
Jak często są robione renamenty czy pracownik jest odpowiedzialny za straty na sklepie
4
warszawa 2013-03-24 12:15:06
ile godzin można pracować najwięcej żeby zarobić więcej
1
mario41 2013-03-24 12:50:28
Grafik: wszystkie soboty robocze, jedna niedziela w miesiącu wolna - w zamian jakieś dni wolne w tygodniu. Jeśli sklep ma za duże straty, to pracownicy mają obniżane premie miesięczne. Nadgodziny są niepłatne, trzeba je odebrać wychodząc wcześniej z pracy. Renamenty są zawsze na koniec miesiąca. Z tego co pamiętam nowy pracownik sklepu dostaje 1900 brutto.
nowy 2013-05-04 23:25:58
a jak wygląda praca na magazynie PSŻ, dostałem propozycje ale nie wiem czy warto,
czy przełożeni są w porządku i jak wygląda tam praca ...ponoć 6-14
proszę o informacje
ale 2013-05-07 00:23:59
Tylko raz pracowałam i kosztowało mnie to nerwów. Przychodziła też pani od szybkości pracy i nas poganiała. Z osób które zostały zatrudnione w podobnym czasie co ja zostało 1 starsza pani co sobie dorabiała. Najgorszy jest (usunięte przez administratora), wyrzucanie pracowników z firm zewnętrznych wcześniej, bo jest ich za dużo i żenujące stawki godzinowe, które jeszcze byłyby do strawienia gdyby nie to, że nie wiesz ile godzin będziesz następnego dnia. Teraz kiedy mam możliwośc 2x pracować w tej firmie po prostu się boję, że nic się nie zmieniło i stracę znowu czas i nerwy + zarobię na bilet do pracy i mydełko do twarzy i to wszystko i tak-to mnie nie urządza panowie prezesi!
Były pracownik 2014-01-04 09:44:58
Pracowałem w ochronie zewnętrznej w Auchan Wola Park nikomu nie polecam. Ludzie są traktowani jak psy. Wyzywanie pracowników przez wewnętrznych to norma. Menager ochorony wewnętrznej to osoba bez jakiejkolwiek kultury osobistej jak i jego podwładni. Poznałem wielu pracowników kas jak i magazynu technicznych itp... Każdy mówił jedno obóz pracy nie praca! Więcej czasu im zajmuje szpiegowanie przez monitoring czy pracownik dobrze pracuje i jak by go uwalić na premii niż zapewnieniu bezpieczeństwa... Szczyt wszystkiego wychodzisz z pracy stoisz na papierosie na parkingu i dostajesz ochrzan co ty tam robisz! Bo w tym burdelu nawet nie wiedzą ze skończyłeś prace! W Polsce nie ma prawa i związków zawodowych jak za granicą! (usunięte przez administratora)
3
Igor 2014-02-08 09:36:02
Achaun przejęło Reale ,Mam nadzieję że przyjrzą się dyrektorom szczególnie na King Crossie na Pradze .Sklep ciężki jak chol.... a dyrektor jak sobie kogoś upatrzy to go dręczy i to nie firm zewnętrznych tylko swoich wew ,A kierownicy to są mobingowani, to ich zmusza do usunięcia pracownika to ich rękami robi różne rzeczy zabronione prawem .Ja tam pracuję i to co widzę przy obchodach ,i jak dyrektor wchodzi na sklep to wszyscy się kulą ,uciekają aby ich nie zobaczył bo zasada jest taka że jak rano do kogoś się przyczepi to już ma przewalone tak po prostu ,władzę pokazuje .Prosty słaby człowiek ,który rządzi bo zastrasza ludzi,klepie ich po plecach a potem im nóż w nie wkłada i nie za to że źle pracuję tylko tak personalnie .Jeżeli ktoś jest .Tak że to Teraz będzie Auchan ,gratuluję zarządowi takich dyrektorów ,nie pytajcie kierowników bo żaden wam nic nie powie,bo to będzie się porównywało do szukania pracy .A facet zmienny jest jednego dnia coś ustali a na drugi zapomniał co mówił i zjeby sie dostaje ,robi się z człowieka debila bo przecież dyrektor ma zawsze rację .Najlepszy sklep w sieci który chyli się ku upadkowi przez dezorganizację
5
Igor 2014-02-08 09:51:04
A jeszcze,prawą ręką Dyrektora na Pradze jest szefowa ochrony ,baba która widzi i słyszy przez ściany ,mimo że wiecznie ją dręczy to robi dobrą minę do złej gry .Baba nie zniszczalna,widzi wszystko ,nie kryje swoich tylko wyciąga konsekwencje .Ale dyrcio kieruje jej oczy w innym kierunku a ona głupia się na to łapie ,i zaczyna się się uczyć od chama który i tak ją zwolni nie mrugnąwszy powieką ,głupia baba a potencjał ma .
5
xcx 2014-03-03 20:33:23
czyżby (usunięte przez administratora)wam dokuczał, ja już jestem po.Faceet demolka specjalnie szkolony, niestety musicie cierpiec, ma uznanie na ggórze, szkoda zniszczył wielu ambitnych kierowników, (usunięte przez administratora)
4
zainteresowana 2014-06-06 18:02:26
czy warto pracować na magazynie ,mam ukończone wózki widłowe i chętnie bym tam podjął pracę, bo mam blisko.
Piotrek 2014-06-30 23:57:52
starych kierowników powinni pozwalniać, kombinują i tyle wam powiem.
2
Luna 2014-09-23 11:37:45
Pracuję od kilku tyg w częstochowie na Kasie. Auchan północ po rembrandingu . Jestem bardzo zadowolona. praca na pół etatu. max 7h na kasie. Przerwa w tym czasie obowiązkowa. Atmosfera między pracownikami bardzo dobra. Brak umów śmieciowych, co jest ważne.
1
Oferty Pracy
2014-11-10
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Zdobądź doświadczenie zawodowe w międzynarodowej sieci restauracji KFC! KFC AUCHAN WROCŁAW POSZUKUJE PRACOWNIKÓW Masz ogromne pokłady pozytywnej energii? Jesteś osobą otwartą i komunikatywną? Masz ochotę na ciekawe wyzwania? Jeśli tak, ta praca jest właśnie dla Ciebie. CO OFERUJEMY? Pracę na stanowisku Pracownik Restauracji w restauracji KFC AUCHAN WROCŁAW!   oraz: pakiet profesjonalnych szkoleń ciekawą, stabilną i pełną wyzwań pracę
były 2014-12-05 19:35:21
Pracownik Restauracji KFC Auchan Wrocław 2014-11-10 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie) Zdobądź doświadczenie zawodowe w międzynarodowej sieci restauracji KFC! KFC AUCHAN WROCŁAW POSZUKUJE PRACOWNIKÓW Masz ogromne pokłady pozytywnej[...]">@Oferty Pracy - 2014-12-05 19:35:20
ciekawe ,czy na recepcji PF dalej taka sitwa i podzaiał na lepszych i gorszych?1
cenzura 2015-05-13 18:36:12
widzę że nikt tu z Auchan nie piszę wiec ja mam 1950zł brutto + minimalna premia = 1600 netto (Magazyn) Warunki pracy idealne płaca słaba ale co poradzić jak nasz kraj sprzedany
leszek 2015-05-16 09:09:25
mam mozliwosc pracy jako rzeznik w auchan modlinska lub auchan lomianki pracuje ktos moze jako rzeznik w auchan prosze o rade
1
kts 2015-07-04 15:22:45
Nie jestem rzeźnikiem, ale pracuję na dziale z rzeźnikami. Praca nie jest szczególnie ciężka, zwłaszcza w sezonie wakacyjnym. Tylko zarobki marne...
Pawcio 2015-07-27 20:39:23
A jakie są zarobki na dzień dobry w auchan i jaka jest premia czy jest Takie coś Jak premia??????
Arci 2015-08-19 11:02:28
goraco odradzam prace na PF w Auchan Wola-i juz!
kts 2015-10-06 09:25:23
Zarobki marne to znaczy nieco ponad płacę minimalną, czyli 2000 brutto. Kokosy to nie są. Jakieś 1400 z kawałkiem do ręki. Wypłata zawsze na czas - do 10. Możliwość zdobycia premii za wyniki sprzedaży.
kts 2015-10-06 09:28:12
2000 brutto, premia za wyniki sprzedaży (czyli coś, na co nie masz wpływu) - uzyskanie jej jest raczej mniej prawdopodobne niż bardziej...
anonim 2015-10-06 09:31:42
Gorąco polecam pracę na PF w Auchan Wola -i już! Co osoba, to opinia - każdy ma swoją, Jeden dział, 2 osoby, różne podejście do pracy i zadowolenie z niej.
Ruda 2015-10-18 05:00:28
Zastanawia mnie tylko jedno skoro tak źle jest na King Crosie to dlaczego 80% załogi to ludzie ze stażem powyżej 10 lat
pracownik 2016-01-02 22:14:04
Łamią Kp - m.in. art. 97 Kp
1
kasa 2016-01-02 22:21:12
odradzam pracę na kasie w Auchan Bydgoszcz. Menadzerki siedzą jak stare matrony.mie znają się na pracy a całe 8 godzin siedzą przed komputeremi udają że coś robią. Uwazają że jak masz za dużo gotówki w kasetce to okradasz klientów. Zadnego słowa przepraszam-nie to miałam na myśli; lepiej zwolnić pracownika niż przyznać się do błędu. Przecież one są nieomylne. Łamią Kodeks Pracy
1
iga 2016-01-24 21:25:19
Ja obecnie pracuje w auchan Gdańsk ul szczęsliwa i powiem tak: Nie dość że premie są niskie to jeszcze robią wszystko aby ich nie dostać,a jeszcze dodatkowo od tego roku wprowadzili że każdy kto jest na L4 też nie dostaje premi.Nie które osoby które ledwo awansowały na nieco wyższy poziom wyżej sra...ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają już nie pamiętają jakimi byli "szarakami".Może coś o plusach w tej firmie:B.dobry socjal.Dziękuję.
gość 2016-01-25 22:58:04
"ważne, że w ogóle daja premie, bo mogliby ich nie dawac, a tak zawsze dodatkowy grosz."

Smutne do czego ludzie są w stanie się posunąć za marny grosz.
1
pracownik0954 2016-02-11 14:07:00
Praca specjalista - platforma logistyczna Grójec - 1750 brutto. No śmiech na sali
3
gość 2016-02-12 19:34:32
2000 brutto w Warszawie + premia.
Powodzenia :)
gość 2016-02-14 19:14:58
Ja mówiłem o Cukierniku w Warszawie 2000 brutto + premia. Trochę smieszne bo w piekarni lub cukierni u prywaciarza wyciagnie 2x wiecej no ale narobi się więcej
Tomasz 2016-03-13 19:11:02
Mi na rozmowie o pracę zaproponowali w Warszawie pracę na pół etatu (bo taki wymiar mnie interesował) umowa o pracę plus premie itd.. 1100 zł brutto
RychaKrycha76 2016-03-18 14:08:52
Auchan Gdańsk Szczęśliwa 3 to najlepsze miejsce pracy!
Super atmosfera aż chce się przychodzić pracować
Bony,socjal,konkursy,UMOWA O PRACĘ :)
W porównaniu do mojego poprzedniego pracodawcy RAJ! :D
1
Yvonne 2016-03-19 08:48:53
No cóż ;) mogę tylko pozazdrościć... :) ja tego powiedzieć nie mogłam więc odeszlam.. i powiem tylko, ze nigdy więcej ... pozdrawiam
Yvonne 2016-04-08 09:06:26
doszłam do wniosku, że to nie moja "bajka i nie moje klocki" ... hehe... ;)
znany 2016-04-09 08:19:08
Lublin ja ci sie nie dziwie nawet 2nie da rady zarobic cieszko o prace jak sie znajdzie to malo placa bieda lubelska ;)
ciekawy 2016-08-04 21:57:03
Ile dokładnie wynosi premia i od czego ona zależy?
Szejbek 2016-08-13 23:36:45
Premia zależy od poziomu zaawansowania i widzimisie menadżera. Jesli masz 1 dzien l4 zabierają ci całą, jeśli urlop to obcinają. Poziom zaawansowania zależna od dyrektora średnio zaawansowany to maks czyli 180zł brutto. Wyższe tylko po znajomości
5
Roko 2016-10-26 12:22:53
zarobki na piekarni są 2500zł na netto na rękę plus premie od 50do 200zł netto ale poziom mam zaawansowany zamówienia ceny plansze i praca na dole to nie są zarobki na to co wykonuje lecz jest 8godz i to tylko mnie powstrzymuje od zwolnienia ,bo trzeba sobie gdzieś jeszcze dorobić.
Zostaw swoją opinię o Auchan - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan