brak logo

axion wind power solutions sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o axion wind power solutions sp. z o.o.

anonim 2010-12-23 19:58:41
Uwaga na tą firmę! Przestroga.... postaje nowy FairWind
jacky 2010-12-23 21:40:11
co masz na mysli ?
windman 2010-12-30 19:42:43
na szczescie mam nadzieje ze nie wszyscy z Fairwindu beda sie nadawac do pracy w Axionie...niestety czasem potrzeba dlugiegoczasu azeby rozdzielic ziarno od plew...mam nadzieje ze panowie z Axiona, wiedza kogo chca zatrudnic,bo z tego co widze,a jestem w temacie... mina goni mine,aczkolwiek prawda jest taka iz ubywa badz ubedzie wykwalifikowanych pracownikow na poziomie z Fairwindu na rzecz Axion Wind Power.
pozdrawiam
jacek 2011-03-30 11:34:39
o co dokladnie chodzi z tymi "cwaniakami" ? cos jest nie tak z ta firma no i ktos wie ile tam sie zarabia? pytam bo rozmyslam nad zaaplikowaniem do nich.
franek 2011-04-05 21:33:32
ja zetknąłem się z tą firmą i muszę powiedzieć, że jest OK. jeśli chodzi o kasę to oby tak pozostało. Wcześniej pracowałem w Dani i Niemczech i nie spotkałem się z takim wynagrodzeniem. Dla mnie ta firma jest OK a co do wspomnianego dyrektora to uważam, że ten gość jest wpożo.
peter 2011-04-13 13:16:53
Nie ma to jak pisać pozytywne opinie o swojej firmie. Brawo.
Co do zarobków, bez komentarza. O figurantach nic nie piszecie ? Hym..
Jedna z dużych firm na rynku energii odnawialnej mówi o axionie "co to za twór?". Jak widać "firma" ma renomę :-).

michal 2011-04-18 15:30:07
moze ktos wkoncu okresli konkretnie ile sie zarabia w axionie? a nie tylko pisac ze duzo ze bez komentarza... oczywiscie wazne jest tez poza wyplata dodatki typu diety urlop itp.
fu 2012-02-14 14:28:37
Ci ludzie nie mają zielonego pojęcia o wiatrakach , ( usunięte przez administratora )
Wiatr 2012-05-11 20:26:42
Ostrzegam wszystkich!( usunięte przez administratora )
Axion 2012-05-11 20:30:04
CHCESZ STRACIĆ POLECAM AXION !
rebek 2012-07-18 14:56:31
lojalnościówka to standard w wiekszości firm, Jak cie wysyłaja na szkolenie za kilka tysięcy euro, to normalne że chca abyć \\\"odrobił\\\" koszty - tak jest na całym świecie, a jak chcesz odejśc no to czesc i czołem, tytlko oddaj za szkolenie kasę bo uprawnienia masz i zarabiasz dzięki nim kupę kasy u konkurencji - to pospolite cwaniactwo - podobnie jak studenci medycyny - podatnicy płacą - koszt wykształcenia jednego ( usunięte przez administratora )to blisko 1,5 mln. zł, i co? bierze taki dyplom i w samolot sruuu, za granicę - okej, niech leci ale niech odda przy6najmniej do kasy państwa połowę czyli 750 tys złi i ( usunięte przez administratora )na zdrowie. Więc zanim napiszecie takie bełty to puknijcie się najpierw ( usunięte przez administratora )
tomek 2012-08-01 19:54:21
( usunięte przez administratora ) Mialy by zastosowanie w przypadku gdy w umowie bylby zamieszczony paragrafik o stawce minimalnej wyplacaNEJ TEJ FIRMIE W PRZYPADKU braku pracy i postoju, czyli dokladniej mowiac i doslownie stalej pensji placonej co miesiac czy sie robi czy sie lezy. Poza tym po drugie kazdy z kim firma nie wywiazala sie z umowy czyli zalega z wyplata swiadczen umownych ma prawo zerwac umowe i i przestac pracowac dla tej firmy jako podwykonawca. a po trzecie moj drogi koszty szkolen wykonywanych w danii sa pokrywane w ponad polowie z budzetu unii europejskiej i rzadu danii a firma ponosi tylko niewielkie koszty oplat za takowe szkolenie i koszty transportu i noclegow pracownikow wyslanych na to szkolenie. Takze moj drogi jesli nie wiesz o czym mowisz to prosze cie nie wypowiadaj sie i nie obrazaj ludzi.
KASA 2012-09-28 10:12:46
KASA , KASA !!!!!!!
lej_na_aksjon_szit 2013-02-21 16:56:58
I jak panie prezesie i jego piesku? Nie spalili jeszcze tej waszej budy za nie wypłacanie kasy pracownikom ?
talar 13 2013-05-14 08:56:31
na temat tej firmy rozne sa zdania , ja tez się zastanawiam czy wysylac cv do tej firmy?szukam kontaktu z ludzmi którzy szukają pracy przy laminatach a konkretnie przy produkcji skrzydel do elektrowni wiatrowych.
mimi 2013-05-14 09:35:51
Siema kolego jak chcesz to zadzwoń do mnie (usunięte przez administratora)To ci opowiem trochę na ich temat
gąska87 2014-10-31 18:24:57
jestem osobą bardzo zainteresowaną podjęciem pracy w axion wind power solutions sp. z o.o. jednak jeśli piszecie o długach i ściganiu komornikami to troch ę mi motywacja zaczyna powoli spadać.a jakie tam stawki są?
janek 2015-01-08 15:16:05
jakie ściąganie komornika i długi, ja pierwszy raz o czymś takim słyszę, wszystko co słyszałem na ich temat to jednak wszystko było w miarę dobre, może prawda jest, że nie zarobi się tam milionów, ale praca jak praca tak naprawdę, więc nie sądzę, że macie tutaj jakieś dodatkowe rzeczy, zarobić się podobno da.
pani widelcowa 2015-01-23 18:53:05
widzę że wiele sprzecznych informacji pojawia się w tej dyskusji o axion wind power solutions sp. z o.o. tutaj na forum. natomiast ja z kolei słyszałam ostatnio na mieście że firma planuje masowe zwolnienia bo podobno będzie likwidacja. oczywiście to plotki, nie sprawdzone,. czy ktoś ma jakieś konkretniejsze info w tym temacie?
paweł 2015-03-31 12:03:52
Dla ułatwienia w szukaniu pracy może pomóc to, że axion wind power solutions jest jedną z najbardziej dynamicznie rozwijających się firm specjalistycznych obejmująca swoim działaniem obszar branży energetyki odnawialnej. Zespół firmy skupia najwyższej klasy specjalistów, w skład którego wchodzą inżynierowie, technicy, certyfikowani wykonawcy oraz kadra zarządzająca. Także z wielu dziedzin specjalistów potrzebuje axion
gal anonim 2016-06-09 09:30:55
Widzę że ta firma dalej funkcjonuje - niestety.
Proszę na nią uważać , tylko tyle powiem.
mickot 2016-06-19 09:53:44
@galanonim kronikarze zwykle piszą więcej więc może napiszesz jaki jest powód tego, że nie polecasz?
Zostaw swoją opinię o axion wind power solutions sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie axion wind power solutions sp. z o.o.