logo PZU

PZU

Warszawa

Opinie o PZU

niki 2016-06-26 12:50:15
Awamsuja bo maja wtyki i znajomosci. Dlaczego sa konsultanci ktorzy pracuja juz nawet 8 lat i nie dostaja awansu a sa konsultanci ktorzy pracuja nawet dwa miesiace i sa juz wsparciem merytorycznym
5
ania 2016-06-29 00:04:48
W pzu jest głównie rekrutacja wewnętrzna prawie codziennie dostajemy @@ ale to zawsze ten niski szczrbel
Geek 2016-06-30 14:41:14
To praca dla naprawdę wytrwałych. Przy Konstruktorskiej są ciągle nabory do CC i szkolenia z uwagi na rotację pracowników. Możliwości awansu również dla cierpliwych. Nawet osoba prowadząca szkolenie mówiła, iż kilka razy zgłaszała się na wewnętrzne rekrutacje, ale dopiero za którymś razem ją wybrali.
Jacek25 2016-06-30 19:46:01
Praca w CC PZU jest bardzo fajna. Pracuję już dwa lata - zacząłem na słuchawce i powolutku awansowałem na stanowisko specjalisty, na którym jestem do dzisiaj. Trafiłem do dobrego zespołu z dobrym kierownikiem, więc nie myślę o zmianie pracy póki co. Dziwi mnie fakt, że ludzie strasznie hejtują CC PZU. Praca jest faktycznie dla twardych ludzi, ale to przede wszystkim przez klientów, którzy częsci krzyczą na konsultantów - tak jest w każdym CC. Awanse są jak najbardziej możliwe - zarówno te w CC jak i w całej grupie PZU. Inne biura z chęcią biorą do pracy ludzi, którzy pochodzą z CC. Dlaczego są konsultanci, którzy pracują 8 lat i są na tym samym stanowisku, a są tacy co po dwóch miesiącach dostają awans? Wszystko zależy od chęci i priorytetów pracownika. Awans jest możliwy i bardzo łatwy do osiągnięcia jeśli masz kompetencje i starasz się. Polecam każdemu - na chwilę i na dłużej :)
Jacek25 2016-06-30 19:46:28
Praca w CC PZU jest bardzo fajna. Pracuję już dwa lata - zacząłem na słuchawce i powolutku awansowałem na stanowisko specjalisty, na którym jestem do dzisiaj. Trafiłem do dobrego zespołu z dobrym kierownikiem, więc nie myślę o zmianie pracy póki co. Dziwi mnie fakt, że ludzie strasznie hejtują CC PZU. Praca jest faktycznie dla twardych ludzi, ale to przede wszystkim przez klientów, którzy częsci krzyczą na konsultantów - tak jest w każdym CC. Awanse są jak najbardziej możliwe - zarówno te w CC jak i w całej grupie PZU. Inne biura z chęcią biorą do pracy ludzi, którzy pochodzą z CC. Dlaczego są konsultanci, którzy pracują 8 lat i są na tym samym stanowisku, a są tacy co po dwóch miesiącach dostają awans? Wszystko zależy od chęci i priorytetów pracownika. Awans jest możliwy i bardzo łatwy do osiągnięcia jeśli masz kompetencje i starasz się. Polecam każdemu - na chwilę i na dłużej :)
byly pracownik 2016-07-01 09:26:20
Witam , pracowalam w PZU na targowku. Jezeli chodzi o umowy , wszyscy pracownicy sa na zleceniu (niektorzy liderzy maja umowy o prace ) jesli jestes studentem wychodzi Ci 9.3 netto , jesli nie studiujesz /nie uczysz sie to masz 7.3 zl . Owszem mozesz sobie dorobic +4 zl do kazdej godzinny ale nie wiem jak musialbys sie starac zeby na taka stawke dobic. Jezeli chodzi o przelozonych to nie szanuja pracownikow, nie licza sie z ich zdaniem. Mowia jedno robia drugie. Wszyscy pracownicy zwalniaja sie z powodu jednej przelozonej, skargi ktore wplywaja na nia nie skutkuje. Nie polecam pracy na targowku w PZU .
8
olp 2016-07-01 22:37:16
Właśnie kończę szkolenie, jestem mega zadowolona, rekrutacja przebiegła bardzo miło, a Pani która prowadziła nasze szkolenie cudowna! Naprawdę polecam każdemu który chciałby od czegoś zacząć :) Mam nadzieję że bedzie tak cały czas ;)
7
MARYSIA 2016-07-02 19:42:37
witam ,od 7 .07 będę sie szkolic na kolsuntanta w PZU będę się starać ale boję sie okropnie .Będę rejestrować szkody i kolizje drogoweJest to dla mnie nowa zupelnie praca .
MARYSIA 2016-07-02 20:20:46
Wieże że na szkoleniu nauczą dużo i że wsiągną nas Ci ktorzy juz pracują i dam radę ale muszę zarobćchociaż 1800 zl,slyszalam że zarobki tam to bieda
Luna10 2016-07-08 02:43:06
na infolinii dają tylko umowę zlecenie, zarobki są kiepskie nawet na anglo i na anglo trzeba być bardziej dyspozcyjnym..
3
BonzoAlonzo 2016-07-10 18:45:31
ile czasu trwa szkolenie na rejestratora szkód i jaką minimalną ilość godzin w miesiącu należy wypracować? Czas pracy jest elastyczny? Można raz z rana, a kiedy indziej wieczorami?
4
kasia 2016-07-11 00:40:21
hej możesz powiedzieć jak wygląda to szkolenie?
Seba93 2016-07-11 12:06:32
Ktoś pracował w kontakcie z klientem (ale nie Call Center). Bardziej mi chodzi o wprowadzanie dancyh i odpowiadanie na maile, listy, chat itd.? Słyszałem, że nie ma tam podstawy tylko płaci się za każdą odpowiedź. Ktoś jest mi w stanie powiedzieć ile się tam zarabia? Nie wiem czy fatygować się kawał drogi, żeby usłyszeć jakieś bzdurne HRowskie pierdololo, że dostaniesz tyle ile od siebie dasz.
2
ona 2016-07-14 01:34:33
pracuję w pzu na assistance już od roku. nie powiem, żeby była to praca marzeń, ale uważam, że jest to niezła szkoła życia :)
wstępne szkolenie teoretyczne, które jest zdecydowanie za długie, szczerze mówiąc ma niewiele wspólnego z tym co robimy - polega głównie na ogarnięciu owu. po szkoleniu siadasz do konsultanta i wtedy masz styczność z programami i z tym, jak rzeczywiście to wszystko wygląda. na pierwszym/drugim dniu szkolenia już sam rozmawiasz z klientami, ale masz swojego opiekuna, który na bieżąco wszystko objaśnia.
po wszystkim siadasz sam na stanowisku i odbierasz. generalnie na początku jest strasznie, ale zawsze masz jakąś osobę, która pomoże, jak czegoś nie wiesz. na początku masz ochronę - jak popełnisz błąd nie jest to jakoś strasznie brane pod uwagę.

co zdecydowanie mogę polecić w tej pracy: atmosfera (mi bardzo się spodobało, wszyscy są bardzo pomocni i towarzyscy, można poznać dużo różnych osobowości, no i wiadomo, jak siedzisz koło kogoś 8h to aż ciężko się do siebie nie odzywać), elastyczny grafik (zazwyczaj nie ma problemu, żeby zmienić coś w swojej zmianie lub ją komuś oddać; dużym plusem jest to, że samemu mówimy kiedy możemy przyjść, ale czasami niestety nie dostajemy tych zmian, które chcemy; generalnie jeżeli bardziej nastawiasz się na pracę popołudniami to zawsze znajdzie się miejsce w grafiku); miejsce - ja pracuję w cc na konstruktorskiej w nowym budynku, więc niektóre rzeczy jeszcze pachną nowością, duża kuchnia ze stołem bilardowym
minusy: stawka (10 brutto podstawy, ale nawet fajny system premii - po kilku miesiącach spokojnie wyrabiałam 13/14zł), układy (niestety czasami bardzo widać, kto jest bardziej uprzywilejowany); komputery, na których pracujemy niestety często się zacinają :(
szczerze mówiąc, największym minusem tej pracy są klienci :D zdarzają się piekielni wiadomo, ale praca z nimi naprawdę uczy cierpliwości, pokory i tego, że trzeba czytać, zanim się coś podpisze :D
no i dużym minusem jest to, że często robimy sprawy po kimś innym, więc jak ktoś coś zwali to musimy to wyprostowywać i być "tym złym" lub spędzić pół godziny nad rozwiązaniem jakiegoś problemu - strasznie denerwujące

tak jak mówię, są plusy i minusy. wiadomo, nie jest to praca dla wszystkich, ale warto spróbować. ja się bardzo tam otworzyłam, nauczyłam się wielozadaniowości i tego, żeby pomyśleć zanim coś zrobię :D
7
Lubomir Lewacki 2016-07-15 11:08:04
Apropo pracy na Targówku, serdecznie odradzam zwłaszcza jeśli traficie do zespołu Bonus malus lub Wycena. Jest tam taka pseudokoordynatorka Pani M, której wydaje sie że wszystkimi rządzi. nawet kierownik nie ma tam nic do powiedzenia. Miałem tą watpliwą przyjemnośc pracować na wycenie za marne grosze. Ogólnie wszystko do d..y począwszy od zarobków, skonczywszy na atmosferze panujacych w relacjii przełożony/ konsultant. Pani pseudokoordynatorka dlatego jest pseudo bo całą robote odwala za nią wsparcie. ona siedzi tylko d..pie wydziera morde i popija kawkę. Ogólnie dno. A liderzy to ja nie wiem czemu są na tym stanowisku. To chyba po znajomosci żeby nie powiedzieć dosadniej... Możesz zasuwac ciężko cały miesiąc a wystarczy że na coachingu nie zdasz testu i system DEMOTYWACYJNY idzie w piz...du. A naprawde nie problem jest obalic test bo zadaja takie pytania żeby tego systemu pozbawic konsultanta. TYLE W TEMACIE.............
5
Bleeee 2016-07-20 14:18:56
Czy mógłby ktoś napisać czego spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej st. Rejestrator likwidacji szkód?
tot 2016-07-26 15:26:10
PZU niby taka wspaniała firma. Minęło 30 dni i żadnych ruchów w sprawie odszkodowania komunikacyjego. Wymyślają coraz to nowe bajery, teraz że niby nie ma notatki policyjnej, sami maja ją pozyskać a wysyłają mnie. Policja wysłała 5 dni po zdarzeniu a oni cyt. "Czego Pan ode mnie oczekuje" nosz k...mać - swoich pieniedzy bo auto stoi rozbite i trzeba naprawic nic innego. Przede wszystkim nigdy się tam nie ubezpieczę, nie warto. Za 2 dni o ile sprawa nie ruszy zaczynam swoje procedury: rzecznik konsumenta, gazeta, TV, sąd. Żenada !!!!!
4
Fabri 2016-07-26 16:00:30
czy wie ktoś jaka jest stawka na stanowisku HelpDesk PZU SA w CC?
Aa 2016-07-26 16:12:16
Operator systemow obslugowych. Jakie zarobki zakres obowiazkow ?
3
prywatny 2016-07-27 14:18:07
Rejestrator szkód w cc pzu jaka stawka? Umowa zlecenie? Szkolenie płatne - jak z tym wygląda w sensie kwota?
Prosze o odpowiedź bo się zastanawiam czy warto :)
prywatny 2016-07-27 15:49:37
a tak zazwyczaj bez prowizji (bo chyba w dziale, w którym kontaktuje się z osobami ubiegającymi się o odszkodowanie nie ma) można liczyć na więcej niż 10zł/h netto czy raczej wątpliwe?
2
Frytki do tego 2016-07-28 12:51:10
10 zł brutto/h. Socjal jest do umów o pracę, a na to nie licz. W CC PZU ciężko o umowę o pracę. Nawet na stanowisku koordynatora wiele osób tyra na zleceniu od lat nie mogąc się doprosić etatu. PZU jako pracodawca zostało daleko w tyle. Nietrudno znaleźć CC w Warszawie które daje na start umowę o pracę. Nawet w Mac'u umowa o pracę to już standard.
5
Nazwa bez nazwy 2016-07-28 13:18:24
Stawka - 10 zł brutto (od takiej zaczynasz). Ciągłe kolejki, nie można się doprosić o wyjście na przerwę, najlepiej pracować 12 godzin na dobę przez 7 dni w tygodniu i nie narzekać. O awansie możesz myśleć, jak odpowiednim osobom wejdziesz w tyłek. Poza tym liderzy wiecznie obgadują, podpuszczają i za bardzo lubią krzyczeć na konsultantów. Sami siedzą i pierdzą w stołki. I to jest szczera prawda. Pracowałem tam 3 lata i nikt mnie nie docenił. A w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie będę wchodzić. Pewnie o 3 za dużo, ale miałem nadzieję na awans dzięki uczciwej i ciężkiej pracy. Te rekrutacje to jakieś oszustwa. W końcu oczy się otworzyły i powiedziałem KONIEC.
4
kokoszka 2016-08-04 18:41:56
Masakra, czytam te pozytywne komentarze i mam wrażenie, że to jakiś marketing szeptany, albo pracuję w jakimś innym PZU. Umowa zlecenie (dokładniej dwie - z SA i Życie), stawka początkowa w kancelarii na Postępu 18a 11zł brutto, stawka wzrasta o złotówkę po pół roku, następnie po roku o kolejną zlotówkę i tak do 14/15 brutto w ciągu 4 lat to może ktoś dobije jak wytrzyma. Rozwój i awans? Zapomnij... robisz w kółko to samo, szkolenie przy weryfikacji dokumentów odbywa się na zasadzie siadaj i rób, plusem jest to, że pracujesz jak chcesz i ile chcesz i teoretycznie nikt ci nie robi o to problemów, jeśli nie stawisz się któregoś dnia w pracy, ale po czasie można wyczuć że jest się tym zleconiobiorcą gorszego sortu. Panuje kolesiostwo, spychologia, lizodupstwo, donosicielstwo, niektórym pracownikom etatowym mieszają się kompetencje z kompetencjami przełożonego, zwracanie uwagi i zj*ba na forum przy udziale wszystkich, co jakiś czas ucinają godziny i można pracować tylko 6h dziennie bo się okazuje że nie wyrabiają się z budżetem, ale to nie przeszkadza w zatrudnianiu nowych pracowników w ilości większej niż pozwala na to liczba stanowisk. Twoje zdanie się nie liczy, choć będą na spotkaniach cyklicznych wpierać, że mamy tutaj coś do powiedzenia. Dokładają tylko więcej obowiązków z miesiąca na miesiąc a stawka stoi w miejscu, a jak z czymś się nie zgadzasz to okazuje się, że nie jesteś "fair". Przełożeni/liderzy nie inforumją o żadnych zmianach, tylko wszystko przekazywane jest pocztą pantoflową miedzy pracownikami. Premię oczywiście można wyrobić, ale to graniczy z cudem. Zwykle otrzumują ją ludzie spędzający 90% czasu przed komputerem i pracujący 240h w miesiącu. Generalnie jeśli lubisz kiedy traktuje się ciebie jak śmiecia, jesteś popychadłem bez ambicji i wystarcza ci minimalna krajowa i to jeszcze pod warunkiem że nie utną godzin to polecam, a jeśli znasz swoją wartość i masz godność to omijaj PZU szerokim łukiem.
20
Pracownik PZU specjalista IT Programista Everest. 2016-08-09 21:21:04
na rejestracji minimum 120 godzin w miesiącu stawka 11 zł brutto + premia za tak zwana kierowalność
Likwidator szkód 2016-08-11 20:44:31
Czyli szkody rejestrują nowicjusze bez zielonego pojęcia o czymkolwiek i po kiepskich szkoleniach. Do tego rotacja jak na wiatraku w Holandii. To już wiem dlaczego szkody są tak kiepsko rejestrowane. Jakość szkód przyjmowanych przez likwidatora jest tragiczna. Czasami zastanawiam się czy rejestrował to człowiek rozumny czy szympans. Pomijam kwestie specjalistyczne i pokrycia w szkodach albo inne trudniejsze sprawy. Ale debilne błędy ortograficzne które potem klient widzi w statusie szkody i myśli, że to likwidator napisał. Nagminne "Spułdzielnia mieszkaniowa" "klijent zachamował" itp. Zapomniałabym wklepanie do SLSa podmiotu którym jest policja w stylu " Policja Kraków" i tyle. Bez ulic i czegokolwiek. Nie mówię już o tym, że poszkodowanego mieszają ze sprawcą i na odwrót. Jakość pracy CC to TRAGEDIA i ŻENADA.

Możecie na mnie najeżdżać. Tylko dla Was CC to praca np na wakacje a dla mnie to praca dzięki, której mogę wyżyć i płacić rachunki. Zamiast zadbać o profesjonalną kadrę w CC to wolą zatrudniać ludzi z ulicy za grosze, których potem szybko wymieniają na kolejnych.

Likwidator Szkód
7
MissDyrektor 2016-08-18 14:28:42
Ma być tanio, a nie dobrze :)
4
nick 2016-08-27 19:40:59
czy ktoś może coś dodać o pracy na innym stanowisku niż cc? jakie są zarobki dyrektorów oddziałów? chodzi mi o podstawę
strucel 2016-09-07 11:36:39
dawaj na Konstruktorską tu nie ma takich kwasów a podbić stawkę do 15 czy 16 zł nie jest problemem
hahaha 2016-09-11 23:38:21
Błędy ortograficzne to nic. Jak można zarejestrować szkodę do awarii..
Paulina 2016-09-18 10:49:48
Pracowałam w PZU życie na konstruktorskiej
rok i ciężko wyrobić system motywacyjny. Nie szanują pracowników. NIE MA UMÓW O PRACĘ. Są tylko umowy zlecenie chyba że awansujesz na kierownika....co jest nie realne
3
Mania 2016-09-19 03:24:17
Nie ma nic bardziej cudownego i naiwnego zarazem, jak ocenianie pracodawcy na podstawie ledwie co odbytego szkolenia :)

Pozdrawiam i powodzenia!
1
Kuba 2016-09-22 10:45:43
Wszyscy tak mówią i piszą na początku jak jest dobrze i ślicznie tak samo jak szukasz pokoju lub mieszkania do wynajęcia to wszyscy też są mili i uprzejmi a w trakcie pracy lub mieszkania wszystko wychodzi na jaw. W CC PZU zapomnij o umowie o pracę, pracujesz według składanej dyspozycyjności ale musisz się liczyć że nie wszystkie godziny jakie składałeś w dyspozycyjności dostaniesz. A co do awansów to nie tylko dotyczy PZU a gdzie byś nie był lub była. Skończyły się czasy gdy za wiedzę i umiejętności dostałaś/-eś pracę lub awansowałaś/-eś na wyższe stanowisko. Teraz się liczą głównie znajomości bo w dzisiejszych czasach bez nich nie znajdziesz w większości porządnej pracy nie znajdziesz. W dzisiejszych czasach liczy się tylko kasa kasa i jeszcze raz kasa. I rada dla przyszłych pracowników PZU - w tej firmie nie można się wychylać tzn. pokazywać że jest się mądrzejszym lub lepszym od osób nadrzędnych. Znam osoby które tak robiły a zostały albo zwolnione albo zmuszone do odejścia z pracy - zostało to odebrane jako zagrożenie. A wiadomo w dzisiejszych czasach każdy się boi o swój "stołek".
5
Nat 2016-09-23 17:16:29
To wszystko co piszesz, jest szczerą prawdą. Ja przez swój - na szczęście krótki - czas w PZU straciłem tylko nerwy i pieniądze (działalność gospodarcza). To jest praca dobra dla aspołecznych psychopatów i naciągaczy, a już największymi szujami są "naganiacze" łapiący ludzi na temat "stabilnej pracy w renonowanej firmie z zarobkami przekraczającymi trzykrotnie średnią krajową". Pracowałem w wielu miejscach, natomiast PZU jest firmą najgorszą z możliwych. Owszem, nie każdy ma predyspozycje na zostanie AKWIZYTOREM wmawiającym ludziom, że dla ich "dobra" muszą bulić za "ubezpieczenie" (czyt. agent ubezpieczeniowy), natomiast "kolesiowstwo" i wszelkie inne negatywne aspekty pracy w PZU poznałem na własnej skórze i stąd z całego serca odradzam pracę tamże, jak również przestrzegam przed osobami "naganiającymi" to pracy w PZU oraz ubezpieczenia się tam (tzw. "owce").
6
mona 2016-10-07 12:07:41
Witam, czy Ktoś z was może powiedzieć jak wyglądają mniej więcej zarobki Dyrektora oddziału ?
1
niepolecam 2016-10-17 16:58:50
Właśnie jako były agent dostałem pismo po 2 latach i dali mi termin 7 dni do opłacenia różnic w wyliczeniu dla klienta składek, muszę zapłacić 611 złotych, k .. zona aż pilota rozwaliła o podłogę, nie polecam tej firmy chociaż polska, bo siedzą tam ludzie którzy dzielą się zleceniami, jak nie jesteś z nami to przeciwko nam. A te głupie i czasochłonne szkolenia to porażka, nikt tam nie potrafi uczyć tylko sami sobie są dla siebie.
1
Dostawca 2016-10-17 17:37:45
Firma jest naprawdę w porządku, nie ma na co narzekać, zatrudniają na umowę o pracę i jest naprawdę sensownie
A700 2016-10-27 15:53:30
Może ktoś napisać jak jest z zatrudnianiem się - nie do CC, ale do biura przy Grzybowskiej. Wszystko ładnie, tylko nie chcą mi dać umowy z datą za 3 miesiące (okres wymówienia w poprzedniej firmie). Mówią, że jak przyjdę do pracy to 1 dnia podpiszą umowę. Ktoś już tak miał? To normalne jest? Może ktoś coś o tym napisać? Jak dla mnie to dość podejrzane.
Matuszewska 2016-11-04 21:22:56
Wszelkie negatywne opinie o pracy w Contact Center są grubo przesadzone. Kwestie zarobkowe są umowne, nie jest to praca wymagająca niesamowitych zdolności, nie ma również odpowiedzialności finansowej, za czym idą zarobki adekwatne do wkładu. Stawka prowizyjna nie jest trudna do wyrobienia, dla osób, które chcą i się starają, także można pracować za podstawę, lub wyrabiać dodatki. Co do atmosfery to nie wyobrażam sobie współpracy z innymi ludźmi. Zgranie i serdeczność, z każdej strony, dużo fantastycznych przyjaźni. Nie przypominam sobie również sytuacji, w której Liderzy odmówiliby pomocy, wręcz przeciwnie, pomoc merytoryczna niesiona jest z każdego końca sali. Poza tym, mimo zróżnicowania wiekowego każdy traktowany jest po partnersku. Kierownik również bardzo w porządku, z którym zawsze się można dogadać. Każdy to popracuje dłużej niż miesiąc, dwa, trzy i nie będzie olewał wykonywanej pracy sam się o tym przekona.
Kcin 2016-11-07 18:05:21
łubudubu-łubudubu niech nam żyje prezes naszego klubu! ;-)
2
Xxx 2016-11-10 09:21:40
Korposzcurki zamiast pisać te komentarze to do roboty , sprawy lecą, telefony dzwonią , a wy piszecie jakieś komentatorzy, zapewne jeszcze w pracy . Porozmawiamy na coachingu , to będzie raportowane.
7
Marlena 2016-11-10 12:06:43
Daruj sobie
Marlena 2016-11-10 12:12:05
Dobry dowcip
Jolandola89 2016-11-16 17:58:30
Pracowałam w firmie miesiąc i nigdy więcej!!! Każdemu o słabych nerwach odradzam i proponuję cokolwiek tylko nie firmę PZU. Typowa praca korpo, wszyscy wszystkich podpier***ają, każdy martwi się o swoje. Szkolenie to najgorszy okres w moim życiu, osoby które szkoliły są tak naprawdę zwykłymi konsultantami a traktują nowych jak nie powiem co i nie są uprzejmi i pomocni. O stawkach nie będę się nawet wypowiadała bo to śmiech na sali, w sklepie spożywczyM można zarobić więcej i nie najeść się tyle stresu co w tej firmie. Nie polecaaaaam, ludzie i atmosfera tam to jakaś masakra, przeważnie gejostwo i sfrustrowane panny. SALUT MOI DRODZY, MĘKA MOJA SIĘ SKOŃCZYŁA. ARRIVEDERCI!
3
Antoska 2016-11-17 14:47:20
Byłam niedawno na rozmowie rekrutacyjnej. Stanowisko zajmujące się uproszczoną likwidacją szkód. Umowa zlecenie. Podjęłabym pracę gdyby nie śmieszne pieniądze 11-16 zł brutto zależnie od jakości pracy. W najgorszej opcji to nawet minimalna krajowa nie wychodzi.
1
ela123 2016-11-17 17:31:11
fakt, szkolenia to najgorsza rzecz która na samym początku zniechęca, osoby szkolące nie są zbyt pomocne i wymagają nie wiadomo jakiej wiedzy i obsługi systemu w komputerze który dla początkujących to jedna wielka magia. zarobki 10-18zł brutto?! stawka szkoleniowa 7 zl brutto! To jest żart moim zdaniem jak na tak dużą, poważną, znaną i mającą pieniądze firmę!
1
edek1234 2016-11-17 19:44:26
nie jest to praca wymagająca zdolnosci? w sklepie spożywczym zarobisz więcej nie wysilając przy tym mózgu, gdzie tutaj jest to jednak wymagane i prawidłowo oczywiście, osoba musi mieć pojęcie o ubezpieczeniach i różnych procedurach z tym związanych i wiele wiele innych kompetencji, a zarabia mniej lub tyle samo co w spożywczaku
alek.jar 2016-11-26 22:56:51
czy mogę prosić o kontakt z Panią? Od czwartku mam zacząć pracę w PZU i chciałabym uzyskać więcej informacji..
mój adres e-mail : alek.jar@gmail.com
alek.jar 2016-11-26 23:40:58
przepraszam pomyłka alek.jar97@gmail.com
zdziwienie 2016-12-01 19:42:50
Niby rekrutują do Mordoru a potem wysyłają na Matuszewską gdzie psy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczekają. Pomimo zgłoszonej dyspozycyjności wrzucają zmiany w lokalizacji na Matuszewskiej twierdząc, że nie ma miejsc na Konstruktorskiej (jak nie ma miejsc to po co tam rekrutowaliście). Jawne wprowadzenie w błąd. Jak przychodzi co do czego to nagle nikt się nie zajmuje lokalizacjami !!! Rozwiązanie - pozamieniaj się z kimś ?!?!?! Śmiechu warte. Dużo osób na to narzeka.
Zostaw swoją opinię o PZU - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZU