brak logo

Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie

Mława

Opinie o Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie

Sripasz 2014-04-16 23:09:07
(usunięte przez administratora)Polecam omijać szerokim łukiem.
11
młody 2015-01-11 17:15:52
pracuje tam jesli interesuje cie 11 godzinna zmiana pracy w 2 znianowym czasie pracy to zapraszam zarobki w granicah max 1700zł z nadgodzinami i premia nie zaleznie ile ich masz. i jeszcze kaza sie cieszyc ze wogóle płaca niedługo bedzie jak w Koreji 11 godzin pracy a 12 godzina wolontaryjna ku chwale kurczaka
6
gosciu 2015-06-08 15:46:34
nie bylem na spotkaniu w gok ilowo osada ale znajome tam byli i menadzerka zle poinformowala o systemie zatrudnienia pracy trzeba jasno wyraznie powiedziec ale jest ustawowo 8gosdzin pracy chca miec robola niewolnika prost proste
yyyy 2015-06-21 14:25:46
jak widze to pracownik w owej firmie nie ma zadnych praw jakis kodeks pracy powinien obowiazywac ludzie chca pracowac istnieje mobing w tej firmie nie maja jak do pracy dojechac koncza w nocy o 2 nie ma autobusu pociagu i jak ma wrocic do domu z pracy po10 godzinach harowy kodex pracy to 8 godzin gdzie inspekcja bhp po co ustawy rzad zrobil nastepna zlodziejska oszukancza firma ja w warszawie juz mowilem o takim procederze oni im nasla odpowiednich ludzi niech cwaniackow troche pogonia prosze ustalic godz pracy tak jak ludzie maj srodki do dojazdu i zjazdu z pracy a jak kto wslanym samochodem dojezdza to mu wsio rawno a jak liczyc na komuikacje autobus pociag to do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taka robota i niech tu nie pieprzy osoba werbujaca ludzi ze nie chca pracowac zrobic zmiany od 6 do 18 i od 18 do 6rano proste prost ale ustalaja zmiany od 5,30 do 15 30 i od 15 ,30 do 2 w nocy to do cholery w koncu niech te cepy rusza glowamy
2
Ahmed 2015-07-23 21:05:25
yyy a co to pracodawca moze jeszcze ma cie samochodem wozic tobie zalezy na pracy to rower se kup i napierdalaj przed przyjeciem jak nei obiecali ci dojazdu to sie nei pluj
yyy 2015-11-01 18:21:07
ty facio nie bad ztaki przemadrzaly jak mieszkasz w młąwie to i z buta mozesz dawac bo ludzie mieszkaja w okolicy i niestety samochodu nie kazdy ma rower owszem w dzien tak noc nie zaspecjalnie a po zatym nie okresnone godziny pracy raz an 00 raz na 2 30 to 23 do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tak afirma neich same te madrale co w markieetyngu siedza niech pojda i zapieprzaja na lini ludzie amja dosc takiego systemu w nocy czym maja dojechac ot filozof sie znalazł
yyy 2015-11-01 18:31:38
mobing za duze to slaowo zla organizacja pracy nie dostosowane do dojazdow nie kazdy ma samochód musi pociagem czy autobusem dojechac ot polski kapitalizm nauczcie sie ze praca ma okreslone prawa kodexem pracy sa godziny sa 100 50 a nie chaos jaki tam macie dzis pracuhesz an 14 30 jutro masz przyjsc na 23 albo na 2 w nocy do cholery z taka robota haos chaos chaos po polsku kapitalizm i ludzi nie bedziecie mieli sami z biur idzcie na lini za pier niczac w takim systemie nie szukajccie naiwnych ludzie chca pracowac dajcie im warunki dojazdu lub w takinm zwariowanym systemie samochodamy ludzi zwozijcie do pracy pozdrawiam
yyy 2015-11-01 18:47:32
pracowale ostatnio w zachodnich niemczech i ustalona godzina pracy była tj od 7 do 18 30 pon sobota niedziel mialem wola ba jak dluzej trzeba bylo troche zostac to szef swoim samochodem mnie i kolege na hotel przywióz bo jak wy sie dostaniecie juz po czasie autobus nie kursuje i to neimie a polaczki nie potrafia zorganizowac dostosujcie godziny pracy do dojazdow autobusowych czy pociagu i ludzi macie do pracy aa jak nie potraficioe oni z zachodu tu niedlugo beda naucza was jak mozna ba fryc mi powiedzial polacy nie potrafia pracowac pytam sie dlaczego za duzo rencistów i administracji sluchaj na misiac takiego nieduzedo z wasikiem odpoweidz w niedlugim czasie
1
yyy 2015-11-01 20:12:28
zastanówcie sie nad usatleniem zmian juz urzad pracy sie interesuje tym
yyy 2015-11-02 10:39:34
masz czym dojezdzac to zasuwaj zroznicowane zmiany czas pracy ho ho hoa idzies zna 23 a wracasz o 12 i spowrotem na 21 pasuje bryke zapalasz jedziesz nie licz na pociag autobus jak z mlawy jestes to z buta rower i zasuwasz z okolic dojazd załatwia wszystko
sep 2015-11-07 07:40:06
jaks baba ustala system pracy zmianowej ostatnio na 24 w nocy do 10 rano nie mam czym dojechac jak widze długi wlos krotki rozum niech sma staniei za ppieeer hhhhh z boku na bok sie w nocy przewala a tu zmiany ustala ludzie niechca pracowac powie a do cholery z taka organizacja ludzi nie beda mieli oj nie
yyy 2015-11-23 20:37:36
rzucta te robote za 120zl i na zachod wiecej zarobisz ok 2000euro na miesiac jest troche stresu ale mas z8400zl na polskie tak jak bys ty przepracował 5miesiecy kierowniczki menadzerowie sami do roboty przy tasmie stana za 1200zl
yyy 2015-12-13 21:20:15
a tutaj ajk tyrasz nie za 2 i praca zaczyna sie o 2 w nocy dostajac sms to idiotyczne i zarobisz 1700zlociszkow za granica masz ponad 2000euro tj ponad 8tysiakow miesiac masz an utrzymanie bryke itd znasz niemiecki angielski to hejda
yyy 2015-12-13 21:28:59
tego jeszcz enie grali masz ustalona prace ze w niedziele idziesz na 23 dostajesz sms o godz 21 20 ze szykuj sie na 2 w nocy masz spierdolona juz noc za przeproszeniem zobacz baco ja tam sier robi w wipaszu dyspozycja 24 godzinna nic nie zaplanujesz sobie fabryka przygłupów
yyy 2015-12-21 19:48:10
za wysoko mierzysz a na tasme
yyy 2016-01-10 09:27:09
start to mozesz miec i open tez chcesz wszystko robic i nic najlepiej na produkcje praca od 1 w nocy lub 23 zroznicowany czas pracy jak swojej bryki nie masz masz problemy z dojazdem
yyy 2016-01-11 21:24:37
dzis na 23 jedna napisała sms ze nie jedzie mam problem musze kogos najac zeby jechac bo pociagu autobusu nie mam samochodu swojego tez nie mam prawka jak nei masz bryki to do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a fimy nie obchodzi jak sie dostaniesz do pracy z mlawy to pieszo rower i jestes ale 10km dalej czym sie dostaniesz ot cal prawda o dojazdach do wipasz
yyy 2016-01-15 07:33:11
chlopie zastanow sie co ty piszesz masz bryke to jedziesz wiedz o tym ze x lat temu na parkingach palily sie bryki ot takich osobników co ty a dlaczego bo baran jeden z drugim nie rozumial ludzi co nie mieli jak dojechac do pracy zabrano autobusy zograniczono pociagi osobowe a wiedz o tynm ze prawojazdy nie sa dane na wiecznosc jak lekarz podpisze to masz lejce a jak nie no wiec co masz dalej zrobic a 2 sprawa maja kobietki dzieci 2 czy 3 sama do pracy na 23 dzieciaki bez opieki sa zadko ktora ma blisko babcie lub osobae do dopilnowania wiec sie zwalniaja z takiej gownianej roboty co maja zrobic z dzieciakamy chlopie zastanow sie co ty piszesz wielki doradca ds zywienia ot wysoko uczony zejdz na ziemie i niech nie mowia te baby w kadrach ze ludzie niechca pracowac jak nie ma stabilnosci raz masz na 23 raz an 2 w nocy albo na 4,30 do cholery z taka organizacja pracy dlugi wlos krotki rozum nie chce obrazac nikogo ale w koncu zrobcie tak zeby ludzie jakos mieli dojazd do pracy a nie wolna amerykanka raz tak raz tak ustalcie czas wg autobusow pociagow ludzie sami przyjda anie glupoty baranie piszesz poknij sie w cz9olo udczony wielki doradca takiego palcem namacac w d..... jeszcze ci sie wody w uszy nie nalalo
yyy 2016-01-17 17:35:04
nie masz samochodu lub innego srodka transportu mieszkasz 15km to nie narzekaj sam rób 11zl to jest 2,5 euro na godzine wielka kasa aaaaaaaaaaaaaaaaaa
yyy 2016-01-17 17:36:32
w krewtkach 3,5 zl na godzine to jest kasa
yyy 2016-01-17 17:44:42
ale wy ciemni jestescie czas pracy zroznicowany nie wiesz jak jutro do pracy o ktorej wrocisz gdzie sa zwiazki zawodowe gdzie grafik gdze wolne soboty w jakim kraju zyjecie bo aj mam kredyt bo ja to czy tamto dziecinada nie dziwcie sie ze was tak w h...robia zastanowcie sie jak robicie ba ja mam prace i to tyko ty jutro idzies do pracy obiegowka i po robocie polski zgnily kapitalizm nic dziwnego ze tak to idzie za prl praca to 7 do 15 lub 6 do 14 od 14 do 22 i od 22 do5 rano srodki komunikacji byly przystosowane do dojezdzajacych stabilnosc a tu jeszcz e pieprzo ze ludzie niechca pracowac pytanie czy ma dojechac dana kobieta czy mezczyzna jak ma prace o 24
yyy 2016-01-17 17:57:40
i strajkow nie ma geby ludziom pozamykali chodzicie jak w chochole wyspianskiego ksiazka wesele ot lektor w szkole takich nie macie walczylismy o lepsze jutro a mamy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaruzelski nie powinien wprowadzic stanu wojennego ruski powinni sami za gebe wzisc i tu wisla carwona by byla nie umicie rzadzic to 1 etap jaltanski terz 2 nadchodzi jeszcze gorszy przecztajcie z nalkowskiej medaliony do czego zmierzam nie potraficie walczyc o swoje jak marionetki nie chce buntowac ale ja sie wstydze takiego systemu bylem w niemczech jest inaczej zachowany jest grafik pracy masz akse na konto to jest dla ludzi a tu wolnna amerykanka i strajkow nie ma i jest cacy tak jak bedziecie robili to i lobuzy sie znajda juz tam na parkingu lg cos bylo jeszcze nie rozumiecie to wasze podejscie do roboty to fabryki roboli pracuje po 15 godzin dziennie krew z nosa leci przemeczenie takie efekty sa nie szanujecie siebie do przedszkola
yyy 2016-01-20 07:55:30
ja o niebie ty o chlebie wy chociaz rozumiecie na czym praca polega 2000zl to zarobek zarobek ale dzis robisz jutro po obiegowke idziesz do kadr nie stabilny czas pracy dzis na 2 w nocy jutro na 23 a po jutrze na 9rano mas zsamochod to problem rozwiazany jak liczysz na komunikacje pociag autobus to do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owszem jak w mlawie mieszkasz to z buta bo poza mlawa to nie masz sie czym dostac ilu ludzi sie tam przewinelo oj oj kadrowa jeszcze pieprzy ze ludzie nie chca pracowac zorganizuj tak to i ludzei beda masz czym dojechac masz prace
yyy 2016-01-24 17:36:38
jak masz prawko bo nie wszyscy posiadaja znam takich co po 2 5 razy podchodza zapewnie sam wiesz o tym co sie dzieje na egzaminach no jakiegosz szersznia mozna kupic za 2tysiaki i jezdzisz a tak liczysz na kogos jak kilka bab czy chlopow z tej samej miejscowosci pracuje lub po trasei do jeszcze jeszcze a samsie zastanawialem czy isc do nich do roboty kiedys zlozylem cv ale rezygnuje kierunek ciechanow pociag jest jeszcze prace tam siegnac a wiem ze ostatnio slabo kasa wieksza w ciechanowie bo nawet od 2500 do 4000 mozna wyciagnac w metaltechu
siejka 2016-01-25 07:27:25
dobra platna prace we firmie sie zalatwia poprzez kilku osobnikow i podobno duze suweniry idzie za tym a zwlaszacza do biura tak bynajmniej slychac tu i tam nie dosc ze zalatwi pomoze to jeszcze dany osobnik komenture cala procedyre dostania sie do pracy a na produkcje wypiep rzyc a nie wysoke mnie manie i sie chwali jeszcze
CA 2016-01-26 23:54:25
wipasz mława to wielka ściema, tylko kto się bardziej interesuje leci z pracy tylko szum.
ja 2016-03-09 09:21:40
Tak patrząc na to co piszecie, ale nie zawartość a ogół pisowni to porażka. Ludzie nauczcie się poprawnie i bez błędów pisać, wtedy będzie się milej czytało ;) pozdrawiam
3
cac 2016-03-15 21:44:02
ot uczona od jezyka polskiego opinie lidzi licza sie
1
sako 2016-04-22 19:26:29
nikt nie pisze jak baba jedna se zalatwila prace w biurze juz 2 miechy pracuje ot jaki szum byl an poczatku pan nie zalatwil oj oj i suweniry poszlo i nic az osobiscie poszadl do kadrowy no no a na produkcje wypieprzyc i na 23 lub 2 w nocy do pracy a nie na 7 rano i do 15 bedziemy sledzili to i na wadag pojdzie wiadomosc
sako 2016-05-30 17:09:44
dobrze sie wywiedz we firmie bylo takie cos 2 miesiace wstecz wielki szum nastapil z poreki tego i tego osobnika i siedzi w biurze wszyscy wiedza i nikt nie wie czeski film cisza
pruszcz 2016-05-30 17:20:13
wadag musi wiedziec o tym co sie dzieje we firmie
1
Widmo 2016-07-12 19:48:25
Tak, zawsze przed 10 - tym są pieniądze na koncie. W tym miesiącu miałem już 7 - go.
Ważniak 2016-07-26 21:41:26
Benefity takie jak w LG tylko nadgodziny masz płatne co miesiąc zależnie od stanowiska... Od czerwca zrobił się tam wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nowi kierownicy dyrektorzy itd więcej osób do rządzenia "podwładnymi" Ale niech poczekają ludzie w końcu się zbuntują a Ukraina nie zastąpi wszystkich Polaków :)
nick 2016-08-02 19:50:35
rozmowy kwalifikacyjne tam sa żenujace baba z którą jest rekrutacja nawet nie raczy sie przedstawic, taka gruba stara
nick 2016-08-02 19:51:00
rozmowy kwalifikacyjne tam sa żenujace baba z którą jest rekrutacja nawet nie raczy sie przedstawic, taka gruba stara
Mądrala 2016-08-22 18:38:42
Brygadzista zarabia 2500 2800 brutto do tego nadgodziny plus premia.. Na socjalne żadne nie licz ;)
1
mmmm 2016-08-25 21:02:08
to 2500e bo ja na zachodziem mam 3000e netto d reki niesie wala w wipaszu za 2500zl papaaaaa
Niestety ale anonim 2016-09-20 04:43:20
Wg mnie firma z ogromnym potencjałem marnowanym poprzez osoby na stanowiskach kierowniczych.

Wady:
- totalny chaos,
- brak odpowiedzialności kierowników za błędne decyzje
- brak zorganizowania
- kierownictwo ślepo patrzy w jednym wcześniej wybranym kierunku, nie dopuszcza nowych pomysłów usprawniających zakład

Plusy:
- ponad przeciętne wynagrodzenie
- dobry socjal
- możliwość nauki o ile potrafisz o to zadbać
1
vtg 2016-09-24 22:51:58
@ Niestety ale anonim - nale przyznać musisz, że to jest wina tak naprawde zarządu. Bo to przecież zarząd zatrudnia wlasnie kierowników. Ale jak jesdt potencjał to moim zdaniem najwazneijsze..... :))
Anonim 2016-10-26 10:41:48
Niestety ale zarząd nie jest do końca informowany o stanie faktycznym. Gdyby Józef się dowiedział co tu się dzieje to byłby zmuszony powywalac połowę ludzi.
4
Zostaw swoją opinię o Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie - Mława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie