brak logo

TARRO

Kraków

Opinie o TARRO

SKAZANY 2010-12-22 22:37:36
SZCZERZE NIE POLECAM TEJ FIRMY ATMOSFERA PRACY STWORZONA (usunięte przez administratora)JEST NAPRAWDĘ TYLKO DLA LUDZI O SKŁONNOŚCIACH MASOCHISTYCZNYCH, ZRESZTĄ UTRZYMAĆ SIE W PRACY PRZEZ PIERWSZE TYGODNIE GRANICZY Z CUDEM . PEWIEN PRACOWNIK WYLECIAŁ Z PRACY ZANIM ZDĄŻYŁ SIĘ PRZEBRAĆ BO MAJSTER STWIERDZIŁ ŻE NIE CHCE MU SIĘ PRACOWAĆ ,RESZTA NOWYCH PRACOWNIKÓW WYLATUJE LUB SAMI REZYGNUJĄ DO PRZERWY ALBO DO PARU DNI,NIESTETY PREZESI TOLERUJĄ TAKĄ SYTUACJE . MOŻNA BY PISAĆ BARDZO DUŻO NA TEMAT TEJ FIRMY ALE JESLI NIE WIERZYCIE ZAPRASZAM DO PRACY PRZEKONACIE SIĘ SAMI
były pracownik 2010-12-22 23:24:29
Ja rownież nie polecam!!! Firma ogolnie moze być (usunięte przez administratora)Atmosfera jaka wprowadza sprawia że az nie chce sie pracowac.
1
kazo68 2010-12-22 23:41:27
nie polecam zwykly (usunięte przez administratora) pracownika, zarobki beznadziejne, (usunięte przez administratora) jest osoba która powinna leczyc sie u psychiatry i pracowac na farmie a nie w takim zakladzie. trzeba bylo uwazac zeby cos na glowe nie spadlo bo zaklad nie mial pieniedzy na nowe zawiesia. firma bez mozliwosci rozwoju. DARUJCIE SOBIE!!!!!!!
anonim 2011-02-18 11:49:07
kazo68 - 2010-12-22 23:41:27

nie polecam zwykly (usunięte przez administratora) pracownika, zarobki beznadziejne, (usunięte przez administratora) jest osoba która powinna leczyc sie u psychiatry i pracowac na farmie a nie w takim zakladzie. trzeba bylo uwazac zeby cos na glowe nie spadlo bo zaklad nie mial pieniedzy na nowe zawiesia. firma bez mozliwosci rozwoju. DARUJCIE SOBIE!!!!!!!

A mnie się tam bardzo podoba, pracuję tak już kilka lat i chwale sobie, a co do majstra to jest takie powiedzenie"złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza". Jak się chce robić i jest się zorganizowanym to i majster krzywdy nie zrobi.
anonim 2011-03-01 19:40:37
Kazda praca jest dobra jezeli jest godnie wynagradzana. Widziałem wielokrotnie ogłoszenia tej firmy i chciałbym sie dowiedziec jakie tam są zarobki (praca na produkcji). Z tego co słyszałem to jest problem żeby 2 tys zarobic bez nadgodzin. Prawda to ? bo jakos nie bardzo chce mi sie w to wierzyć
anonim 2011-03-22 22:34:14
Bardzo nie polecam firmy. Mało płacą , najgorsza atmosfera , (usunięte przez administratora)pieniędzy , syf na hali , nikt prawie nie przestrzega przepisów bhp . Jeśli pragniesz codziennych nerwów to zapraszam do firmy ,,Tarro''
anonim 2011-08-01 11:35:12
Nie zgadam się z opiniami przedmówców, pracowałem w tej firmie przez 7 lat i nie mam jej nic do zarzucenia. Wynagrodzenie otrzymywane na czas, nigdy nie było opóźnień, miła kadra kierownicza, zawsze służąca pomocą, majster surowy ale konkretny. Szczerze polecam.
anonim 2011-08-22 16:11:18
jałmużna a nie wynagrodzenie do tego nie wyplacana w calosci bo pan prezes sobie zapomniał zapłacic tego co obiecał
drwal 2011-08-23 19:39:56
Ja również nie poleam. To firma rencistów i emerytów, nędzne zarobki i wiecznie nerwowa atmosfera
anonim 2011-11-05 17:00:09
ty chyba majaczysz synu(usunięte przez administratora)
papa 2012-03-25 19:07:59
to czemu już nie pracujesz, skoro to taka fantastyyczna rodota i atmosfera??????
boro 2012-04-12 11:16:03
Tyrałem tam przez trzy miesiące,o trzy miesiące za długo.Same negatywne oceny,nie będę wymieniał bo są opisane przez innych byłych\\\\\\\"skazańców\\\\\\\".Można to nazwać (usunięte przez administratora)
1
roman 2012-08-10 11:22:02
praca jak praca, placa na czas przynajmniej
marcinm1212 2012-09-05 09:36:14
Spoko praca, (usunięte przez administratora)wg mnie jest wszystko w porzadku
pracownik 2013-01-03 09:07:15
Jest podział na brygady, puki co majstra jakotakiego nie ma
Bąbel 2013-01-04 13:24:24
Pracowałem tam dwa lata, finalnie mogę wypowiedzieć się pozytywnie, kasa na czas, gdy sie pracowało to nawet całkiem dobre pieniądze można było zarobić.
1
kopo 2013-01-04 14:04:15
Jak dla mnie wszystko ok, nie mam na co narzekać. Troche się dziwie wpisom wczesniejszym.
krzys 2013-01-14 13:14:15
Masz racje!! (usunięte przez administratora)Nikomu nie polecam takiej pracy,każdy idzie do pracy aby zarobić a nie (usunięte przez administratora) się!!!.Pozdro
Maciej 2014-05-10 17:45:38
Podobno w tarro obecnie zatrudnionych jest około 90 osób, jest jakaś szansa, że będa zwiększali zatrudnienie?
2
tomek 2014-12-30 12:11:07
no ale czy ja wiem, że 100 osób to jest dużo czy mało.. to chyba zależy czy to mała firma czy już większa korporacja na przykład. Mam nadzieje, że wszystko będzie teraz już w porządku i nie wiem czy od nowego roku nie ma coś ruszać na przykład...tak słyszałem, ale czy to prawda to w 100 % Wam nie odpowiem niestety.
gelo 2015-03-04 17:40:38
100 osób w firmie która zajmuje się realizacją inwestycji,którymi głównie są hale o konstrukcji stalowej z lekką obudową to jest już moim zdaniem całkiem poważna ilość. Wiadomo , że nie jest to firma pokroju największych w Polsce Budimexów czy innych Strabagów, ale jak na naszą rodzimą krakowską firmę to dużo
kili 2015-03-25 19:50:06
zgadzam się z Tobą. Tarro to spora krakowska firma która ma jeszcze przed sobą możłiwości rozwoju i jeżeli dalej będzie zarządzana w taki sposób jak dotychczas to nic nie stoi im na przeszkodzie aby poszerzać zakres swojej działalności i w końcu rywalizować , tak jak pisałeś - z największymi w tym kraju
Łukasz 2015-06-12 10:22:33
Jestem pracownikiem kadry zarządzającej w firmie Tarro, ze swojej strony mogę powiedzieć, że firma jest uczciwa wobec Pracownika, nigdy nie zalegamy z wypłata, każdy pracownik jest szanowany, zawsze służymy pomocą, nigdy nie odmawiamy zaliczek, pożyczek, potrzebnych opinii. Każda osoba jest zatrudniona na umowę o pracę, posiada pełne ubezpieczenie, prawo do urlopu.
Zatrudniamy około 100 osób z czego 20% to pracownicy umysłowi, 80% pracownicy fizyczni.
Zajmujemy się wykonawstwem konstrukcji stalowych hal, wiat, galerii handlowych, obiektów sportowych.
W związku z ciągłym rozwojem firmy zapraszamy wszystkich chętnych na rozmowę o pracę.
Nie prowadzimy bezpłatnych praktyk ani stażów.
Zainteresowanych zapraszam na naszą stronę internetową.
5
bubu 2015-12-30 14:23:57
spawacz więcej jak 12 zł na czysto nie dostanie, w rzeczywistości płacą około 10 zł na godzinę. ogólnie brak rewelacji. można znaleźć lepsze oferty pracy jak się dobrze poszuka. jakby dobrze było to by się non stop nie ogłaszali.
marciano 2016-01-02 12:10:39
12 zł to według ciebie dobry zarobek? dziś normą dla spawacza to co najmniej 14 zł - 16 zł.
marro 2016-01-02 17:56:45
chyba nigdzie wcześniej nie pracowałeś albo ktoś ci kazał tak napisać bo wypisujesz hipokryzje.
gfadgf 2016-02-07 17:36:21
niema miesiąca żeby firma tarro spawaczy nie szukała, a pracownicy jak widzą nowego to zaraz mówią jak tam jest
bvnbv 2016-02-09 22:29:25
siejesz kolego propagande, na takim stanowisku w innych firmach można zarobić 12-14 zł na miejscu i niekoniecznie więcej się narabiając.
Marrr 2016-03-02 05:43:40
Stawka dobra dla obywateli Ukrainy i tacy tam pracują. Bo Polacy nie chcą pracować za 10 zł. Firma non stóp szuka spawaczy.
Meeu 2016-04-08 05:24:32
A może gruszki na wierzbie wyrosną. Praca za 10 zł na godzinę, tyle co na budowie , a nawet gorzej.
sdfsdfss 2016-07-23 17:00:33
widzę że firma znów się ogłasza, stawka nadal 10-11 zł czy coś więcej??? Ukraińcy nadal tam pracują??
zigi 2016-08-13 12:25:36
taka jak w komentarzach :)
bb 2016-09-09 14:35:04
majster się odezwał
place 2016-09-09 22:24:03
No dobra, ale czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się teraz do nich załapał. Dzięki
Zostaw swoją opinię o TARRO - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TARRO