brak logo

FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie

Kętrzyn

Opinie o FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie

Winetu 2010-03-16 10:09
Płacą tyle co kot napłakał,1000zł brutto,a pracuję się w systemie 3 zmianowym ,cztero brygadowym, piątki świątki i niedziele,wykorzystują na maxa.
1
człowiek z żelaza 2011-04-28 10:06
Zastanawiam się czemu dostaliśmy takiego dyrektora skoro doprowadził w przeciągu 3-4 lat do bankructwa fabryki na Węgrzech? Czy to samo powtórzy się u nas? Czy to jest Jego druga szansa na odkupienie? A może jest tak zmanierowany żądzą pieniądza że nie widzi żadnego potencjału w śród ludzi? Te pytania i inne które nasuwają się na myśl odpowie nam CZAS.
ktoś 2013-07-26 22:54
Cały czas to samo.Dlaczego nikt się nie weźnie za tego dyrektora? (usunięte przez administratora).Tak nie może być
2
XXX 2015-10-08 14:47
Najzwyklejszy obóz pracy, nikt nie szanuje pracownika pracuje się 7 dni w tygodniu za marne 2 dni wolne i jeden wolny weekend, za najmniejsze przewinienie obcinana jest premia. Zwykłego pracownika mają za numer i nic więcej i później się dziwią że nikt tam nie chce pracować
3
szukam pracy 2016-03-31 19:42
Witam,
co tam w FPK przyjmują jakiś ludzi do pracy?Podobno ma wejść 4 brygadówka na całego.Może ludzi zatrudnią.Wie ktoś coś?
zyga 2016-04-19 20:30
Czy wyście zwariowali gdzie wy chcecie pracować. w tym zakładzie nie da się normalnie pracować,ciągle nerwy i pretensje. Cokolwiek człowiek nie zrobi to ciągle nie tak. Tu człowieka nikt nie doceni.Administracyjni tez nie mają lekko.Masakra co tam się dzieje.
3
A nic FC duń 2016-04-25 17:55
Praca,nie jest ciezka,zarobki tez,dobre ja pracuje i nie narzekam
2
Dzeju 2016-06-21 21:32
To co dzieje się w tym zakładzie pracy to istna komedia. Szefowa powinna odejść, nie kompromitować się aby ludzie mogli zacząć NORMALNIE pracować tak jak było to za poprzedniego szefa. Firma 1/10 - nie polecam nikomu kto ma choć odrobinę oleju w głowie.
26
M5 2016-11-05 21:59
Nie polecam nikomu!
W tej firmie nie da się pracować - wszystko opiera się na wizji jednej osoby, na nepotyzmie i strzelaniu z ucha.
Zamiast się rozwijać cofasz się w rozwoju i to na każdym stanowisku (od pracowniak produkcji, po kierownicze stanowisko).

Logika, i sens sa poza drzwiami tej firmy, 0/10 - jeżeli ktoś się wacha niech odrazu sobie odpuści FPK.
Lepiej sprzątać ulicę
18
JOHN LUPINO 2016-12-01 22:03
Niech nikt nie idzie tą drogą. To droga w odchłań . Gdzie kończy się logika zaczyna się FPK. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Brakuje ujemnej skali by to pokazać na wykresie.
10
xyz 2016-12-16 10:19
nie szanują i nie doceniają stałych i długo pracujących pracowników,zero szacunku młodzież,która dorwała się do władzy z kulturą to chyba nigdy nie miała nic wspólnego!!!!stawiają na młodych.który przychodzi do pracy kiedy chce,jak chce i jest ostatecznie doceniony premią!!!!!uczciwy nie ma co na to liczyć,może docenią jak pracownicy odejdą do firmy po sąsiedzku,tam za pracę w weekend będzie przynajmniej dodatkowa kasa,już nie jeden się nad tym zastanawia....powodzenia życzę i dalszych sukcesów dla rządzących :)
13
Sowa 2016-12-16 21:05
Jako były pracownik podpisuję się pod negatywnymi opiniami, choć na początku wyglądało to wszystko ... fajnie i niestety ciężko jest mi przytoczyć jakiś pozytyw punkt.

Atmosfery nie ma, niestety - zabita, zdeptana, przychodzisz bo musisz a nie bo jest fajnie
Nikt nie szanuje twojego czasu - 7-8h spotkania, które nie wnoszą nic dla firmy, tylko nadmuchują czyjeś EGO
Chaos organizacyjny - brak dzielenia zadań i nadawania im priorytetów, tylko wszystko na teraz, a zaległości rosną i nikogo to nie obchodzi
Wyższość ponad innych - produkcja jest święta i oczekuje że każda myśl ma być zapisana w instukcji, ale i tak jak jest to tego nie robią
Wszechwiedza - do tego trzeba dojrzeć, Ty nic nie wiesz, inni wiedzą lepiej
Pupile - choćby nic nie robili i tak są MEGA specjalistami

20
Alicja 2017-02-01 18:14
Ktoś - coś więcej o Dyrektorze zakładu? Da się z nim/nią pracować? Otrzymałam propozycję pracy do jednego działu ale czytając wasze komentarze, jestem przerażona !
2
MMM 2017-02-09 12:21
Lepiej iść rowy kopać w zimę niż współpracować z sami wiecie kim. Nie ma czegoś takiego jak twoja opinia, i twoje zdanie. Widzę to każdego dnia, i w każdej sytuacji w której bierze udział. Nie rozwiniesz się choćbyś miał mega mega potencjał, i mega wiedzę. Nie da ci szansy aby coś zrobić tak jak ty chcesz, ma być jak ona chce i kropka. Zero doceniania, wszystko jest źle, i publiczna krytyka jest na porządku dziennym.
Wchodzisz do pracy i zastanawiasz się: co zrobiłaś źle że tu jesteś, komu jakąś krzywdę wyrządziłaś ? De motywująca atmosfera, brak jakiegokolwiek wsparcia, strach, i pupile - którzy nie robią za wiele, ale dbają o swoją nietykalność. Strzelanie z ucha na porządku dziennym.
Plusów - nie ma.
Są różne firmy: Super firmy, lepsze firmy, średnie firmy, gorsze firmy, złe firmy... później jest przepaść i jest FPK Kętrzyn. A wszystko to zasługa jednej osoby. Dlatego długo tu nie pobędę :)
9
rybka 2017-02-15 10:38
LUDZIE - Mobbing, dyskryminacja, poniżanie, brak szacunku, wykorzystywanie, niesprawiedliwość jeśli są na to przykłady to jest to argumentacja do zgłoszenia prośby o kontrolę do PIP. Przyjadą, zrobią kilkanascie kwestionariuszy anonimowych, potem kilkadziesiąt pojedyńczych wywiadów (pod groźbą kary za składanie fałszywych danych), sparwdzą zasadność zwolnień, podwyżek lub cięcia premii, mogą siedzieć 3 miesiące!!!. Kara (najczęściej finansowa) zostaje nałożona na Dyrektora (nawet 10000) oraz czas na realizację zadań, których wykonanie zostanie ponownie sprawdzone (tak było w Mrągowie, zarząd zmienił dyrektora i szefa zewnetrznych magazynów i nastały inne czasy !!!)
5
Zostaw swoją opinię o FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie - Kętrzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie