brak logo

FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie

Kętrzyn

Opinie o FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie

Winetu 2010-03-16 10:09:18
Płacą tyle co kot napłakał,1000zł brutto,a pracuję się w systemie 3 zmianowym ,cztero brygadowym, piątki świątki i niedziele,wykorzystują na maxa.
człowiek z żelaza 2011-04-28 10:06:28
Zastanawiam się czemu dostaliśmy takiego dyrektora skoro doprowadził w przeciągu 3-4 lat do bankructwa fabryki na Węgrzech? Czy to samo powtórzy się u nas? Czy to jest Jego druga szansa na odkupienie? A może jest tak zmanierowany żądzą pieniądza że nie widzi żadnego potencjału w śród ludzi? Te pytania i inne które nasuwają się na myśl odpowie nam CZAS.
ktoś 2013-07-26 22:54:33
Cały czas to samo.Dlaczego nikt się nie weźnie za tego dyrektora? (usunięte przez administratora).Tak nie może być
1
XXX 2015-10-08 14:47:42
Najzwyklejszy obóz pracy, nikt nie szanuje pracownika pracuje się 7 dni w tygodniu za marne 2 dni wolne i jeden wolny weekend, za najmniejsze przewinienie obcinana jest premia. Zwykłego pracownika mają za numer i nic więcej i później się dziwią że nikt tam nie chce pracować
2
szukam pracy 2016-03-31 19:42:53
Witam,
co tam w FPK przyjmują jakiś ludzi do pracy?Podobno ma wejść 4 brygadówka na całego.Może ludzi zatrudnią.Wie ktoś coś?
zyga 2016-04-19 20:30:12
Czy wyście zwariowali gdzie wy chcecie pracować. w tym zakładzie nie da się normalnie pracować,ciągle nerwy i pretensje. Cokolwiek człowiek nie zrobi to ciągle nie tak. Tu człowieka nikt nie doceni.Administracyjni tez nie mają lekko.Masakra co tam się dzieje.
3
A nic FC duń 2016-04-25 17:55:25
Praca,nie jest ciezka,zarobki tez,dobre ja pracuje i nie narzekam
2
Dzeju 2016-06-21 21:32:12
To co dzieje się w tym zakładzie pracy to istna komedia. Szefowa powinna odejść, nie kompromitować się aby ludzie mogli zacząć NORMALNIE pracować tak jak było to za poprzedniego szefa. Firma 1/10 - nie polecam nikomu kto ma choć odrobinę oleju w głowie.
22
M5 2016-11-05 21:59:53
Nie polecam nikomu!
W tej firmie nie da się pracować - wszystko opiera się na wizji jednej osoby, na nepotyzmie i strzelaniu z ucha.
Zamiast się rozwijać cofasz się w rozwoju i to na każdym stanowisku (od pracowniak produkcji, po kierownicze stanowisko).

Logika, i sens sa poza drzwiami tej firmy, 0/10 - jeżeli ktoś się wacha niech odrazu sobie odpuści FPK.
Lepiej sprzątać ulicę
14
JOHN LUPINO 2016-12-01 22:03:47
Niech nikt nie idzie tą drogą. To droga w odchłań . Gdzie kończy się logika zaczyna się FPK. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Brakuje ujemnej skali by to pokazać na wykresie.
8
xyz 2016-12-16 10:19:35
nie szanują i nie doceniają stałych i długo pracujących pracowników,zero szacunku młodzież,która dorwała się do władzy z kulturą to chyba nigdy nie miała nic wspólnego!!!!stawiają na młodych.który przychodzi do pracy kiedy chce,jak chce i jest ostatecznie doceniony premią!!!!!uczciwy nie ma co na to liczyć,może docenią jak pracownicy odejdą do firmy po sąsiedzku,tam za pracę w weekend będzie przynajmniej dodatkowa kasa,już nie jeden się nad tym zastanawia....powodzenia życzę i dalszych sukcesów dla rządzących :)
8
Sowa 2016-12-16 21:05:51
Jako były pracownik podpisuję się pod negatywnymi opiniami, choć na początku wyglądało to wszystko ... fajnie i niestety ciężko jest mi przytoczyć jakiś pozytyw punkt.

Atmosfery nie ma, niestety - zabita, zdeptana, przychodzisz bo musisz a nie bo jest fajnie
Nikt nie szanuje twojego czasu - 7-8h spotkania, które nie wnoszą nic dla firmy, tylko nadmuchują czyjeś EGO
Chaos organizacyjny - brak dzielenia zadań i nadawania im priorytetów, tylko wszystko na teraz, a zaległości rosną i nikogo to nie obchodzi
Wyższość ponad innych - produkcja jest święta i oczekuje że każda myśl ma być zapisana w instukcji, ale i tak jak jest to tego nie robią
Wszechwiedza - do tego trzeba dojrzeć, Ty nic nie wiesz, inni wiedzą lepiej
Pupile - choćby nic nie robili i tak są MEGA specjalistami

14
Zostaw swoją opinię o FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie - Kętrzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FPK Oddział "Mazury" w Kętrzynie