logo E Leclerc

E Leclerc

Racibórz

Opinie o E Leclerc

anonim 2010-12-21 15:01:41
(usunięte przez moderatora)W dodatku w tym leclercu gdzie ja pracuje nie wolno nam pracownikom zakupic przecenionego towaru nawet jak przychodzimy po za godzinami pracy jako zwykly normalny klient.Dla mnie to bzdura!!!Totalne dno.pracowalam w roznych miejscach ale tak zle nie pracowalo sie nigdzie,i to nie tylko moje zdanie.Pozdrawiam:)
pracownik 2010-12-25 12:07:48
(usunięte przez moderatora).Płacą marne 950zł na rękę!!!a wymagają od nas jakbyśmy zarabiali 3000.
anonim 2011-04-02 13:20:09
Popieram,jest to największy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w powiecie raciboskim i okolicach.Same zakazy,kupa obowiązków a pracownicy traktowani są rzeczowo za marne 1000zł. Jeśli ktoś szuka pracy to stanowczo odradzam ten sklep.
1
foch 2011-04-02 14:01:39
Czasy twardej niemieckiej szkoły dawno minęły,jeśli Wasz pracodawca o tym nie wie to mu o tym powiedzcie.
W dzisiejszych czasach należy postawić na stworzenie pozytywnych relacji z pracownikami(wszystkimi!)a nie na otwarciu"obozu" w którym nikt nie chce pracować!!!!!
1
anonim 2011-05-21 22:14:40
leclerc w raciborzu jest do kitu!ktoś już pisał wcześniej że są same zakazy i tylko coraz więcej obowiązków.Dyrektor zwalnia ludzi jeden po drugim co w efekcie stwarza problemy z obsługą klientów.jeden pracownik nie jest w stanie zrobić parunastu rzeczy na raz a do tego już niestety dąży dyrekcja tłumacząc się cięciami kosztów.Dział mięsny ma prawie 15 metrów i w tej chwili obsługuje na zmianie jedna ekspedientka co skutkuje tym ,iż klienci odchodzą ponieważ stojąc np.po jedną rzecz muszą czekać paręnaście minut.dla mnie to jest jakaś KPINA!!! Może niech dyrekcja w ramach cięcia kosztów obniży SOBIE pensje!!!
1
anonim 2011-06-05 01:43:42
popieram!e-leclerc w Raciborzu to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrekcja oszczędza już na wszystkim nawet na wentylacji!!!!nie mówiąc już o higienie gdzie wchodząc na market czuć nieprzyjemny zapach.przede wszystkim sklep jest zbyt zastawiony towarem gdzie nie ma miejsca na to by mogły minąć się dwa wózki,więc jak tu można swobodnie robić zakupy!!!!naprawdę podziwiam osoby tam pracujące,że godzą się na pracę w takich warunkach.jeśli raciborski sanepid nie reaguje może warto zgłosić to do wojewódzkiego?panie dyrektorze niech pan przejrzy na oczy,a nie szuka oszczędności na środkach czystości!!
1
s 2012-03-25 00:38:07
Sama się przekonałam, że do dzisiejszego dnia nie jest najlepiej. Zmienili wiele (jest schludniej), ale nadal są problemy organizacji personelu. Zdarza się, że przy jednym dziale są trzy osoby, a kiedy indziej tylko jedna; zdarza się, że toalety są zamknięte. Układ sklepu jest uciążliwy dla Klienta. Aby kupić np. słodycze trzeba przejść przez dział chemii i tekstylia, a zwykłe płatki dla dzieci mieszczą się na samym końcu marketu w mało widocznym rogu.
NINA 2012-04-04 20:46:49
jeden wielki syf i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .dyrekcja nie patrzy w ogóle na pracownika tylko jak tu sobie kapsę nabić i codziennie sprawdza marże.jeżeli z tego marketu zwalniają się osoby które pracowały tam od lat kiedy był jeszcze mini mal czy billa to chyba o czymś to świadczy było dobrze ale pan dyrektor zrobił sobie z marketu prywatny folwark z robolami którzy na niego zapieprzają.Uważają się za inteligentów i klasę wyższą a nawet dzień dobry pracownikowi nie potrafi odpowiedzieć taki jest dumny!!! no przecież hołocie nie będzie odpowiadał.zdecydowanie odradzam pracę w tym markecie oczywiście chodzi o Racibórz.
człowieczek 2012-05-02 20:12:32
Wszystko co jest napisane jest prawdą ale zapomniano wspomnieć o najważniejszej po Bogu czyli szanownej PANI KIEROWNIK (usunięte przez moderatora).Ktora niszczy pracowników psychicznie jest niemiła i pomiata nami jak ścierkami.Zwalniają się pracownicy którzy pracowali tam już lata i którzy znają się na pracy została garstka ludzi którzy mają zrobić 15rzeczy na raz bo inaczej sypią się nagany,nie mówiąc już o tym że (usunięte przez moderatora) ludzi za wszystko jest na porządku dziennym.;Przeglądanie kosza czy aby ktoś czegoś nie ukradł to jest po prostu kpina
1
DYzma 2012-05-04 09:21:13
trzymanie kródko za morde daje to że 10 osób chołoty robi za 100--królowe z raciborza brak dyscypliny zrobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z sklepu łanie by tylko łaziły i wymagały!!!
Brak słów! 2012-05-12 16:56:26
Jeden wielki, syf, bałagan, kłamstwo na kłamstwie. Również miałam przyjemość popracować w tymże sklepie kilka miesięcy. Obiecywanie lepszego stanowiska, lżejszej pracy.. a gdzie...?! Wykładaj towar i upychaj gdzie wejdzie, nawet jak nie ma miejsca to znajdź go! Jeździj z wózkiem po sklepie z paletą kartonów poukładanych tak, że za chwilę wszystko runie, ale co z tego... trzeba szybko! Omijaj ludzi, wysłuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich komentarzy, \"dlaczego jeździcie z paletami kiedy klienci robią zakupy\" .. Niedaj Boże przejedź komuś po nodze, ciekawe kto wtedy poniósłby konsekwencje?! ... noś ciężary przez 8h, bądź zatrudniony przez jakieś gówniane work service... bez ubezpieczenia, niczego! Jednym słowem - JEDNA WIELKA PORAŻKA! Dla kierownictwa oklaski ;]
1
k** 2014-01-27 15:45:08
Jeżeli w kasie brakuje pieniędzy nawet kilka groszy to kasjerka musi to dołożyć... :/
1
kasia 2015-02-05 03:36:54
Hej, ja robię czesto zakupy w markecie E Leclerc, głównie dlatego, że mam bardzo blisko, czasem jednak wolę pojechać do biedronki, czy lidla, bo jest jednak taniej. Zastanawiam się teraz, czy nie spróbować znaleźć tu pracy, jeśli faktycznie pracownicy maja zniżki na sklep to nie musiałabym już jeździć na zakupy do konkurencji. Istnieje coś takiego?
:*(( 2015-02-06 13:05:16
Jakie zniżki dla pracowników???To bzdura!!!!!!!!Po za tym jeden wielki wyzysk.Nie polecam pracy w tymże markecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marika 2015-06-22 09:21:10
szczerze to ten sklep jest ok poza drobnymi niedociągnięciami--po pierwsze praca w firmie pośredniczącej tzw podfirmie-oszukują na godzinach trzeba godzin sobie pilnować-a jak nie ma ruchu to te osoby z tych podfirm kończą szybciej prace-tzn nie zarabiają,,po drugie wspomniane "odkładanie"towaaru przecenionego czy kupowanie tego-porażka,,po trzecie kierownictwo poszczególnych działów--ja rozumie że stres,nerwy ale to co się dzieje na mięsnym to coś okropnego-tzn kierowniczka mięsnego przyszła do e leclerka z nieciekawą opinią i ta opinia się potwierdza a kierownictwo wie o tym i nic z tym nie robi---ciągle brakuje personelu na mięsnym z powodu . .. . ........
2
oooonnnnaaa 2015-09-03 11:44:14
pracownicy-pracownice w eleclerc w porządku niektóre nawet bardzo OK-oczywiście "góra"-tzw szefostwo-kierowniczki to już inna bajka
1
ert 2016-05-13 18:44:02
kilka jest przeciez ofert no i wynagrodzenie tez rozne
Zostaw swoją opinię o E Leclerc - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E Leclerc