brak logo

gmg iwona bartyzel

Bielsko-Biała

Opinie o gmg iwona bartyzel

Kasia Tychy 2012-02-08 18:58:34
Ja również polecam. Zawsze dostawałam wypłatę o czasie, i chyba dużo osób się ze mną zgodzi że Iwona Bartyzel jest bardzo miła. Jako pracodawca jest zupełnie normalna bardzo miłą osobą a to się zdarza bardzo rzadko. Nie traktuje hostess z góry, jest po prostu normalna.
kasia 2012-02-12 17:34:22
Polecam!!!!
Anonim 2012-03-04 12:24:06
Ja czekam na pieniążki za promocje, na których stałam we wrześniu i ciągle nic...... Czy to jest ok? Wiecej nie dam się oszukać.
gosia bielsko 2012-03-08 19:51:15
Ile ludzi tyle opinii. listopad , grudzień pracowałam, umowę dostałam, pit dostałam. i jakoś nikt nic złego o tej osobie nie mówił do mnie w markecie. chyba poprstu na odcisk jakiejś hosstessie nadepnęła i teraz ta osoba na forum się odwdzięcza. gdyby nie wypłacała kasy, to pierwsze co manager w sklepie by wiedział od hostess i miałaby problemy. mocno przejaskrawione te opinie jak na mój gust.
Hostessa Bielsko 2012-03-12 15:22:09
Dokładnie - ja również uważam że Pani Iwona jest ok, nigdy nie słyszałam nic złego na jej temat. Pracuje już rok dla niej, zawsze jest wszystko ok, dlaczego żadna osoba która nieby została oszukana się podpisze , nie zostawi nr telefonu ? szykanować kogo jest łatwo.......
Nikola 2012-03-14 21:14:55
Ja uważam , że Pani Iwonka jest super, bardzo, ale to bardzo miła - traktuje hostessy jak równe sobie, nie chodzi z podniesioną głową jak inni koordynatorzy którym wydaje się, że są nie wiadomo z kim. To jedynie przedstawiciele firm dla których są akcje są niemili, kto jak kto Ale Pani Iwonka jest jedną z najmilszych osób jakie znam!!!!!!
Hostessa 2012-03-16 10:16:43
Moja opinia jest podzielona. Co do wypłat nie mam zastrzeżeń , ale Pani Iwona jest raz miła raz wręcz krzyczy po hostessach, sama byłam świadkiem jak na kontroli potraktowała hostessę, fakt hostessa stała oparta o półkę ale to chyba nie powód do krzyczenia po kimś ? Dla mnie jest miła, ale jak coś idzie nie tak to potrafi pokazać swoje oblicze......
hostessa 2012-04-16 08:29:30
Gorąco polecam- najlepsza Agencja jaką znam
;) 2012-04-25 19:42:56
Jestem pewna ze wiekszosc opini pisze jedna osoba :) nie trzeba miec wysokiego IQ aby to stwierdzic... widac to np po tym zesa pisane takim samyl stylem np w kazdym jest = ( - )
Szczerze Mowiac nie polecam agencji ;) bardzo duze problemy z otrzymaniem wynagrodzenia
Pozdrawiam
sylwia 2012-06-21 22:24:58
to nie szykanuj nikomu opinii, skoro nie jestes pewna.! szkoda dziewczyny. to nie jej wina, że agencje dla któryvh pracuje płacą jej z opóźnieniem. przez pewnien okres czasu myślałam, że złapałam niezłą robotę jako supervisor w 2 agencjach . bogu dziękuję, że wróćiłam do bartyzel jako hostessa. agencje płacą nawet po 3 miesiącach. a jedna dpo tej pory mi nie zapłaciła. więc bogu dziękujcie jak macie od iwony częściej kasę, to oznacza że płaci wam ze swoich.
Alusia 2012-06-21 23:00:27
Pani Iwonko będę bronić każdej złej opini jaką ktoś tutaj napisze. Przykre że ktoś coś napisze nie myśląc o konsekwencjach, jaką ją mogą ją spotkać za bezpodstawne obrażanie kogoś, to hostessa powinna chyba Panią przeprosić a nie inne hostessy że tak napisała. Ja na Pani miejscu wszystkie opinie zgłosiłabym do prokuratury, wtedy się Pani dowie kto , a potem sąd - niech poniosą te osoby konsekwencje. Trochę poczytałam na ten temat. Tymczasem proszę się nie przejmować i niech będzie Pani dalej taka jak zawsze ..... :) Dziękuję za wczorajsze pieniążki :)
Magda 2012-07-12 20:07:14
Bardzo polecam pracę dla Pani Iwony. Jest jedną z najmilszych osób jakie znam, jest wymagająca ale taką ma pracę , bo przecież to firmy wymagają. Pracuję już ponad rok u Pani Iwony i nigdy ale to nigdy nie miałam problemów. Bardzo polecam!
wyw 2012-07-24 12:24:41
gosia bielsko - 2012-03-08 19:51:15

Ile ludzi tyle opinii. listopad , grudzień pracowałam, umowę dostałam, pit dostałam. i jakoś nikt nic złego o tej osobie nie mówił do mnie w markecie. chyba poprstu na odcisk jakiejś hosstessie nadepnęła i teraz ta osoba na forum się odwdzięcza. gdyby nie wypłacała kasy, to pierwsze co manager w sklepie by wiedział od hostess i miałaby problemy. mocno przejaskrawione te opinie jak na mój gust.
A co to managera sklepu obchodzi czy hostessa dostaje kasę czy nie? przecież to nie on ją zatrudnia.
agnieszka kęty 2012-08-01 14:21:18
ja uważam, że obchodzi. sama miałam taką sytuację z inną agnecją. nie wypłacali mi poszłam do kieronika stoiska i wiem ze inne dziewczyny też tak robiły. kieronik informował przedstawiciela firmy i ten już robił zadymę agencji i pewnie agencja traciła promocje. więc jakby Bartyzel Iwona nie płąciła, to pewnie by straciła promocje. a z tego co słysze to robi duzo akcji, więc pewnie musi płacić. patrząc na ten portal, nawet jedna osoba może pisać złe komentarze z zemsty. dlatego moim zdaniem nie sa prawdziwe
www 2012-08-02 13:31:17
agnieszka kęty - 2012-08-01 14:21:18

ja uważam, że obchodzi. sama miałam taką sytuację z inną agnecją. nie wypłacali mi poszłam do kieronika stoiska i wiem ze inne dziewczyny też tak robiły. kieronik informował przedstawiciela firmy i ten już robił zadymę agencji i pewnie agencja traciła promocje. więc jakby Bartyzel Iwona nie płąciła, to pewnie by straciła promocje. a z tego co słysze to robi duzo akcji, więc pewnie musi płacić. patrząc na ten portal, nawet jedna osoba może pisać złe komentarze z zemsty. dlatego moim zdaniem nie sa prawdziwe
ładnie ściemniasz :)

ggg 2012-08-08 01:09:15
przedstawiciel - 2012-08-03 22:40:03

Jak widać WWW BBBB to konkurencyjna agencja [usunięte przez moderatora] i własnie po tych postach widać że to jedna osoba i bardzo chce [usunięte przez moderatora] zaszkodzić,widać że portalu raczej hostessy nie śledzą tylko wś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska konkurencja. Jak jakaś mądra osoba się temu przyglądnie to odrazu to zauważy.Proponuję sprawdzić IP i znaleść tego prześladowcę.
napisała( usunięte przez administratora )
gość 2012-09-05 20:49:23
współpraca z tą Panią to jakaś kpina... NIE POLECAM!
1
Ania Rybnik 2012-09-08 00:02:40
Bardzo polecam pracę u Pani [usunięte przez moderatora]. Ciekawe promocje, miła atmosfera i wszystko w jak najlepszym porządku. A Pani [usunięte przez moderatora] jest najuczciwszym pracodawcą jakim znam
hostessa 2012-09-09 13:52:37
Jak już ktoś wcześniej pisał- brak umowy, brak zapłaty, brak kontaktu...
hostessa 2012-09-17 20:03:08
Najlepsza, najuczciwsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam. Polecam:)
cichoń 2012-09-22 22:20:21
A tak w ogóle to jak się ta firma teraz nazywa i gdzie się mieści?
gość 2012-10-02 13:33:36
samej współpracy opisywać nie będę, bo była bardzo krótka-

podsumowanie: ciężko się skontaktować z tą panią, ale pieniądze wysyła w terminie
hostessa Bielsko-Biała 2012-10-13 22:35:25
Koleżanki i koledzy gorąco polecam pracę w tej firmie. Wiele ciekawych akcji, a Pani [usunięte przez moderatora] jest super, miła, uczciwa i zawsze wywiązuje się z obietnic. A wszyscy którzy piszą złe opinie ? no cóż ... nie skomentuje. Bo nie rozumiem że pracownik firmy Pan [usunięte przez moderatora] może pisać komentarz typu a jak się teraz ta firma nazywa. Chyba ten Pan wie gdzie teraz pracuje........ Polecam i jeszcze raz polecam.
Anka 2012-10-13 22:38:36
hostessa Bielsko-Biała - 2012-10-13 22:35:25

Koleżanki i koledzy gorąco polecam pracę w tej firmie. Wiele ciekawych akcji, a Pani [usunięte przez moderatora] jest super, miła, uczciwa i zawsze wywiązuje się z obietnic. A wszyscy którzy piszą złe opinie ? no cóż ... nie skomentuje. Bo nie rozumiem że pracownik firmy Pan [usunięte przez moderatora] może pisać komentarz typu a jak się teraz ta firma nazywa. Chyba ten Pan wie gdzie teraz pracuje........ Polecam i jeszcze raz polecam.
podzielam zdanie i również polecam
zawiedziona 2012-12-26 18:12:03
Pracowałam w listopadzie i czekam na pieniądze do teraz. Jestem zawiedziona, ponieważ Pani [usunięte przez moderatora] jest bardzo sympatyczną osobą i nie spodziewałam się takiej współpracy. Dostaje czasem sms'y o 22:00 z propozycją współpracy na drugi dzień, co jest niemożliwe by ją przyjąć, bo każdy ma już swoje plany. Czy to jest profesjonalne podejście pracodawcy? Kontakt z Panią [usunięte przez moderatora] oceniam na dobry natomiast jeśli chodzi o wypłatę pieniędzy to czyste mydlenie oczu hostessie.
hosters 2013-03-20 10:42:43
tez tak mialam postraszylam sadem pracy i wyplacila
m.m. 2013-05-10 09:39:06
Pani [usunięte przez moderatora] to super osoba! Pracuję z nią od ponad roku i jeszcze się nie zawiodłam. Pieniążki zawsze wypłaca na czas, ma fajne, ciekawe akcje. Stawki są bardzo zróżnicowane, zależy od akcji. Od 8 do 15/h. Pozdrawiam
Hostessa 2013-06-07 22:18:54
Zgadzam się z powyższą opinią. Czekam do teraz na pieniądze z początku marca-suma 2389zł bo pracowałam na akcjach przez cały czas. P.[usunięte przez moderatora] usiłuje oczywiście zaniżyć tą kwotę bo jak wiadomo u niej nawet ciężko z wypłaceniam 100 zł. Nie raz zdarzyło się tak, ze obiecała stawkę np.10 zł/h a później wypłacała np. 7zł/h i to w dodatku po setkach sms-ów i telefonów. Pani [usunięte przez moderatora] każdą młodą dziewczynę traktuje jak dziecko,z którym można robić co się chce-które nie umie zawalczyć o swoje prawa i da się wykorzystać NA KAZDYM KROKU!!! Na szczęście są w tym państwie instytucje,które zajmują się takimi osobami jak P.[usunięte przez moderatora]. Na chwilę obecną wychodzi na to,ze 4 mce pracowałam za darmo.
DE 2013-06-11 12:57:51
Brak umów, brak kontaktu, brak wynagrodzenia - tak wygląda praca dla tej agencji!!!
Magda 2013-07-16 17:24:35
Ja również walczę o pieniądze za pracę wykonaną w kwietniu dla firmy GLOBAL MARKETING GROUP. W głowie mi się nie mieści, jak można tak traktować człowieka, nigdy wcześniej z czymś takim się nie spotkałam. Nie mniej nie mam zamiaru odpuścić tych ciężko i uczciwie zarobionych pieniędzy (z tego co widzę, nie jestem jedyną osobą oszukaną przez panią [usunięte przez moderatora]).
hostessa bielsko 2013-08-25 23:34:45
Pracowałam w lutym i do tej pory ani pieniędzy ani [usunięte przez moderatora]. Nie odebrała ani jednego tel i nie odpisuje na smsy.... co robic?????
2013-08-27 13:20:16
hostessa bielsko - 2013-08-25 23:34:45

Pracowałam w lutym i do tej pory ani pieniędzy ani [usunięte przez moderatora]. Nie odebrała ani jednego tel i nie odpisuje na smsy.... co robic?????
Chyba gdzieś musi się mieścić jej niby firma to może ją odwiedzisz, na pewno się ucieszy :D
hostessa bielsko 2013-08-27 14:22:15
no właśnie nie miałam z nią żadnej umowy i nie wiem, już dzwoniłam z innego numeru ale jak mnie poznała po głosie to się rozłączała od razu. Wychodzi na to ze 2 tygodnie pracowałam za darmo!!!!!!!!!!!!
Hostessa 2013-09-02 22:00:15
Nie dość, ze nie wypłaca to jeszcze grozi. Zrobiłam jak w punkcie 2 koleżanka zasugerowała i p.[usunięte przez moderatora] powiedziała, ze wniosła sprawę do prokuratury za zniesławienie i chce ode mnie odszkodowania!!!!! ona jest bezczelna!!!!!! dobrze, ze prawnicy, sędziowie, prokuratorzy mają oczy i uszy i potrafią odróżnić uczciwych ludzi od [usunięte przez moderatora]
kasia 2013-09-03 12:48:24
Powiem jedno, prokuratorem i oskarżeniem o zniesławienie to ona może sobie straszyć małe dzieci.

Dziewczyny działajcie ona ma o wiele więcej do stracenia niż wy.
Ja myślę, że trzeba utrzeć jej nosa, jak by była chociaż odrobinę fer wobec nas odbierała telefony i wytłumaczyła z barku wypłat.

Dziewczyny trzymam kciuki, ja to już przeżyłam ale życzę Wam powodzenia.
Hostessa bielsko 2013-09-04 13:28:47
kto się śmieje ten się śmieje ostatni... ta zasada zawsze w życiu się sprawdza więc prędzej czy później p. [usunięte przez moderatora] tez się przekona o tym
Monika 2013-09-09 19:22:58
Ja pracuje dla [usunięte przez moderatora] prawie 5 lat. Te opinie jak dla mnie są nieprawdziwe, pracując jako hostessa w Bielsku na pewno bym słyszała coś złego, a nigdy nie słyszałam. Praca jest zawsze, umowa również, tym bardziej wynagrodzenie. Stawki nie są wysokie, ale w jakiej agencji dostanicie teraz więcej ? ja polecam tą firmę i jestem przekonana, że te negatywne opinie płyną od osoby, która chce Pani [usunięte przez moderatora] zaszkodzić
dodtka 2013-09-11 20:07:57
Monika - 2013-09-09 19:22:58

Ja pracuje dla [usunięte przez moderatora] prawie 5 lat. Te opinie jak dla mnie są nieprawdziwe, pracując jako hostessa w Bielsku na pewno bym słyszała coś złego, a nigdy nie słyszałam. Praca jest zawsze, umowa również, tym bardziej wynagrodzenie. Stawki nie są wysokie, ale w jakiej agencji dostanicie teraz więcej ? ja polecam tą firmę i jestem przekonana, że te negatywne opinie płyną od osoby, która chce Pani [usunięte przez moderatora] zaszkodzić
Pracujesz 5 lat na umowę zlecenie, czy na umowę o pracę?

hostessa 2013-09-11 21:05:44
Nie mogę powstrzymać śmiechu kiedy na tym forum pojawia się jakaś pozytywna opinia. Skoro pracujesz już 5 lat to dlaczego nagle pojawiasz się na forum o GMG i [usunięte przez moderatora] Przypadek czy może ktoś Cię poprosił o napisanie czegoś pozytywnego? ;)
j
Monika 2013-10-31 07:40:56
Bardzo dziwne jest że cały czas prawdziwe informacje o tej[usunięte przez moderatora] i jej firmie ciągle są usuwane ale świat jest mały a takie informacje szybko rozchodzą sie po mieście.i tak osoby zainteresowane wiedzą jak działa ta[usunięte przez moderatora]na rynku pracy,tak nie powinno być by dziewczyny za uczciwą prace nie mogły doprosić się o pieniądze.definitywnie odradzam jakikolwiek kontakt z tą[usunięte przez moderatora]firmą,a prawo jest wadliwe i takim osobom pozwala się na takie praktyki,
1
ja sam 2013-12-17 09:25:02
Pracuję5 lat u tej pani?!!!! szkoda że firma istnieje od 2010 roku!!!!! też się doprosić nie mogę od ponad roku czasu!!!!!!
1
Joe 2014-02-05 19:48:12
Ja odzyskałam swoje pieniądze ale po bardzo długim czasie. Ta kobieta nie odbiera telefonów. Pieniądze wypłaciła po groźbie sądem pracy i gdy miałam dowody na wykonywane zlecenie.
1
oliwka 2014-09-30 15:12:54
i dalej nie dostałaś ? ja jestem w szoku.... pracowałam na około 10 promocjach i nigdy nie miałam problemu, ostatnio spotkałam dziewczynę która powiedziała że nia ma zapłacone za promocje serków które Pani Iwona obsługiwała ale pracowała na zastępstwo swojej koleżanki i nie miała nawet kontaktu z Panią Iwoną, może dziewczyny jak dajecie na zastępstwo swoją koleżależankę to jej wypłacajcie bo potem zarzuty są do innych osób. Nie wiem nie pracuje już 2 lata w branży bo mam stałą pracę, ale te wszystkie opinie złe są bardzo niewiarygodne.
Vrunokaa 2014-11-29 15:16:54
Ciekawe tylko czy obecnie ludzie również podejmują współpracę z GMG. Jeżeli ciągle pani oferuje te same sposoby współpracy to trzeba jak najszybciej z czegoś takiego rezygnować. Nie rozumiem dlaczego ciągle wszystko jest budowane na niedopowiedzeniach czy czasami nawet jawnych przekrętach. GMG ciągle prowadzi działalność?
marysia misia 2015-01-29 18:35:01
szanowny Vrunokaa, jeśli piszesz tak ofensywne treści w których używasz słowa np. "przekręt" to mógłbyś być bardziej konstruktywny i wylewny? proszę cię, ja szukam pracy i chcę wiedzieć coś więcej o firmie, a ty tu sypiesz ogólnikami. w takim razie, czy możesz rozwinąć i sprecyzować swoją wypowiedź?
obserwatorka 2015-02-03 13:35:26
Co za bzdury?wystarczy poprosić o umowę? To ona jest pracodawcą i ma ją obowiązek dać a nie pracownik ma się prosić
romanek 2015-03-20 13:12:12
@gazo, a masz z nimi jakieś bezpośrednie doświadczenia? Bo nie wiem już jak naprade wszytko wygląda i jak to wszytko będzie. Tak szczerze to szukam pracy i zależy mi na porządnych zarobkach czyli ok 2 tys, czy to jest mozliwe, zebym tyle tutaj wyrobił nwet jeśli będę nowo zatrudnionym pracownikiem? jak sądzicie?
Niki 2015-12-18 17:10:21
Są firmy, które nie powinny wogole istnieć, do nich zaliczam GMG. Nieterminowi, nieżetelni, nie wiele mający wspólnego z marketingiem. Bo marketing Pani Iwono to wszystkie elementy składające sie na sukces i pozytywny wizerunek Klienta, o czym nie macie pojęcia i dlatego z Pani udziałem efekt końcowy jest to niewykonalny!
gruss 2016-05-14 22:29:16
Osobiście nigdy nie miałem z nimi problemów @dania, to też sam jestem zdziwiony, mają spore wymagania, bo trzeba posiadać wykształcenie wyższe no ale też dobrze płacą
J. 2016-12-06 00:28:13
Zamówiłam podkładki pod kubek w sierpniu 2016 i zapłaciłam za nie przelewem. Jest grudzień 2016 i towaru nadal nie zobaczyłam. Wielokrotny kontakt skończył się niepowodzeniem. Wniosek nasuwa się sam - lepiej nie korzystać z usług tej firmy, jeśli nie chce się stracić swoich pieniędzy.
Jak widzę, pracownikom też nie potrafią zapłacić.
Zostaw swoją opinię o gmg iwona bartyzel - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie gmg iwona bartyzel