brak logo

Vidicon sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Vidicon sp. z o.o.

anonim 2010-12-21 13:29:52
porażka !!!
gall 2010-12-21 13:30:57
atmosfera do bani, firma bez celu !!!
anonim 2011-01-25 19:49:30
fakt dziwne układy firma myśli ze będzie miała lojalnych pracowników za 2 netto !!!!
były 2011-01-25 19:57:02
fakt [usunięte przez administratora] to przekleństwo firmy vidicon niestety jeszcze długo bedzi nekał ludzi taki pasożyt póki vidicon żyje , pasożyt też !!!!! ale nie ma lekko właściciele to coraz mniej wiedzacy o co chodzi kolesie, markowe ciuchy i przesrane opinie ...... my jestesmy najlepsi a inni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiedza !!!! pycha pogarda itp....... bylem tam teraz ciesze sie ze dzialam w zgodzie z prawidlami handlu i czlowieczenstwa !!!!!!
kris dawno temu 2011-01-25 20:00:22
byłem tam i potwierdzam wszystko co tu bylo poruszone, szanowny pan [usunięte przez administratora] to zakompleksiony wredny prześladowca ....... zarząd to panowie oderwani od rzeczywistości blokujący jakiekolwiek inicjatywy wykraczające poza ich małe rozumki !!!!!....... odradzam !!!!!!!
on i ja 2011-01-25 20:04:25
kiedyś napiszę książkę o sztuce demotywacji i antyhandlu ..... vidiocn czyli właściciele uwielbiają demotywować i udowadniać że są z grupy naczelnych na najwyższym drzewie ....... fakt moze i są wysoko na drzewie ale cała reszta już dawno zeszła z drzewa i uczłowiecza się ....... a ta małpa świeci ........ czym ????
były 2011-03-16 14:04:53
właśnie podziekowali mi prace po tym jak zachwalali przez ostanie miesiace, obiecuja co innego robia za plecami swoje. firma nie ma działu wsparcia działu technicznego i sprzedaje najnizszej jakosci towar bez supportu. zero rozwoju, zero motywacji, zero perspektyw i zakłamanie !!! odradzam .................
wanmik 2011-04-03 21:10:57
pracuje tam już 4 lata i nie jest tak źle jak piszą poprzednicy, fakt ( usunięte przez administratora ) uczą się powoli ale kierownik działu handlowego mozolnie zmienia tą firmę na lepsze - brawo za wytrwałość !!!! wracając do tematu atmosfera oki, pensja na czas, minimalne perspektywy rozwoju mozna przeżyć !!!
anonim 2011-04-03 21:28:46
pracowalem w vidiconie 3 lata i milo ten czas wspominam, rzeczywiscie jest wiele mankamentow ale nie jest tez tragnicznie, szczegolne slowa uznania dla ( usunięte przez administratora ) stara sie kreowac nowoczesne rozwiazania oraz zmieniac postrzeganie rynku, mam nadzieje ze za jakis czas zarzad zrozumie ze trzeba otworzyc sie na nowe innowacyjne rozwiazania. firma godna polecenia, stabilna finansowo, zorientowana na sukces, mila atmosfera - pozdrowienia [usunięte przez administratora].......
gagatek 2011-04-10 09:23:58
witam kolegów, widze duzo wpisow czesc prawdziwych czesc naciaganych ale to przeciez internet wiec mozna duzo :) fakt firma srednio przyjazna pracownikowi, pensja na czas i to koniec rewelacji, zero motywacji raczej demotywacja, zero szkolen, zero perspektyw rozwoju, brak podstawowych narzedzi pracy jak dobry ( usunięte przez administratora ) grosza nie dadza podwyzki jak nie kryzys to powodz to inne groteskowe powody i to tyle pozdrawiam wszystkich walczacych o lepsze jutro w vidiconie...... jest ciezko i czuc ze pracownik to ( usunięte przez administratora ) ale tak to juz jest kiedy jest sie pracownikiem a nie pracodawca !!!!!!
runtop 2011-04-23 21:29:47
jest niejaki ( usunięte przez administratora ) co wygral los na loteri, ( usunięte przez administratora ) ... niestety jest to niedouczony tyyp ktory ma jakies pojecie o klimatyzacji i zerowe pojecie o rynku zabezpieczen, niestety ( usunięte przez administratora ) daje mu szanse niech sie chlopak uczy zarządzać ..... ale uczen ze srednim wyksztaleceniem nadaje sie tylko do komisu z samochodami i tak lecą latka a vidicon ( usunięte przez administratora ) . niestety tak sie koncza rodzinne uklady propozycja usunac nieudolnego ucznia !!!
safa 2011-04-23 21:39:35
potwierdzam( usunięte przez administratora ) to kompletna pomylka ale tak jak pisali poprzednicy powinien pracowac w komisie, dziwny uklad z ( usunięte przez administratora ) wykancza krajowa sprzedaz, jednym slowem mocno zasadowe srodowisko ale to ( usunięte przez administratora ) wiec dzieje sie jak chca. uwaga omijac z daleka !!! grozi cięzkim uszczerbkiem na zdrowiu ... to bylem ja byly pracownik kreatywny :)
pracownik 2011-08-22 07:55:26
jak widze te wpisy to jestem za delegalizacją internetu..... firma jakich wiele ale na pewno nie jest tak źle jak tu jest opisane !!!! chcesz sprawdzić zatrudnij się :)
on5522 2012-03-19 10:51:32
wlasnie zakonczylem prace w vidiconie i bardzo mi z tym dobrze, 5 lat meczarni i walki z glupkami z gory .... wlasciele zostali mentalinie w latach 90 ...........
kuba 2012-08-04 11:44:23
pracowalem we wroclawiu 3 miesiace i musze powiedziec ze byl to fatalny czas, prezio buc umie tylko krzyczec i opierdzielac, narzedzia do pracy to nokia 3100 z 99 roku oraz pc 486 z 95 roku git malina. firma nie inwestuje w pracownikow, brak szkolen, brak czegokolwiek, ciesze sie ze juz tam nie pracuje :)
niki 2012-08-19 22:23:52
beznadzieja, pogarda, czuć że pracownik to złodziej i świnia.... oczywiście jeżeli masz nóż na gardle to atakuj.... ale uważaj to boli :)....
gambit 2012-09-12 21:31:47
potwierdzam pracowałem 6 miechow i musze przyznac ze niezła masakra.... wiekszosc ma umowy smieciowe po 10-15 latach pracy, zero perspektyw awansu i rozwoju... taki gowniany maly smietnik
czejka 2013-06-14 20:46:21
Jeżeli umiesz czytać ze zrozumieniem to już wiesz, mega porażka.... pensja na czas ok 2,5 netto ale pełno jest wrednych typków i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Generalnie przechowalnia leni i nieudaczników, Prezes lubi jak mu się przytakuje, zero socjal, zero motywacji, zero atmosfery, zero perspektyw..... coś jeszcze :)
kiko 2013-08-22 19:50:12
[usunięte przez administratora] jest boski :) polecam firmę !!! Dynamizm, innowacyjność, rozwój !!!
Ktoś 2014-01-26 06:08:13
Nie jest tak źle;-) Trzeba rozgraniczyć oddział wrocławski i warszawski. W wawie jest spoko. Kasa na czas lepsza niż w większych firmach i fajni ludzie. We Wrocławiu jest sieczka.
fine 2014-05-05 20:30:53
Obroty -20 pensje -30 i mamy wrost +10 :) kreatywne myslenie ma przyszlosc !!
kuti 2014-08-11 20:58:03
odszedl najlepszy handlowiec, zwalniaja ludzi z dzialu technicznego obroty -20, ale pewne osoby sa na fali :) teksanska masakra pila mechaniczna 6 !!!
mati 2014-08-20 20:09:04
.............." zaciągamy ręczny przy 100km/h i jest jazda :) The END !!! Fine !!
killer_bone_2099 2014-08-20 20:19:43
Szukałbym słabości w decydentach a najbardziej w ....... ds. s......., nic nie robi a firma traci klientów i obroty !!!! Jeszcze rok i będzie :( Łatwo się krytykuje i mówi co by było gdyby..... ważne co się zrobiło i jaki jest wynik
!!! to jest sprzedaż a nie studium przypadku :).....!!!! Ciepłe kluski do domu !!! czas na zmiany !!!
2
KOmik 2014-08-22 07:21:03
Szkoda, że firma o dobrej renomie obniża loty. Czy ktoś wie o co chodzi ?
KOmik 2014-09-15 21:08:52
Ostatni miesiąc -5 jednostek :) potęga :)
,marian kibic 2014-10-17 21:46:20
dwa lata temu odszedł pewien gość co był jakiś może nawet Jaki :).... od tego czasu obroty lecą na łeb na szyję ale jest ok jest furtka bezpieczeństwa !!! zawsze otwarta* można kogoś zwolnić lub obniżyć pensje pracownikom którzy zostali, tak żeby dla nas było po staremu..... tak w naszym kraju dochodzi się do fortuny na wyzysku i gnębieniu pracowników..... ale takie działanie ma kres ..... pozdrawiam marian kibic
nixon 2015-01-18 13:31:58
własnie, może ktoś tu podać świeże informacje o Vidiconie ? :) bo w internecie nic aktualnego nie widzę, a chciałbym wiedzieć czy dobrze się u nich dzieje i czy to dobre miejsce do pozostania na dłużej? bo włąśnie takiej pracy szukam, żeby nie zmieniać jej znów za chwilę, bo potrzebuje stabilizacji już.
333 2015-02-25 21:37:24
potęga wzieli sie za sprzedaz lampek na allegro, mega fun mega power !!!!
Realny 2015-03-29 23:35:13
Sprzedają się dobrze bo cena atrakcyjna. Warunki takie sobie a ludzie potrafią wkurzać.
master 2015-06-14 20:44:11
zarobić można :( handlowcom po paru latach pracy zaproponowali obniżkę o 30% pensji, a co tam niech orają :) taki biznes !
dupokryjec ? 2016-04-02 09:08:28
o jakich płacach za nadgodziny napisałeś ? raczysz sobie chyba żartować
baju baju 2016-05-03 04:09:16
poszukiwania o których piszesz trwają już ponad dwa lata - tak dobre są te warunki które oferują; kilku wieloletnich pracowników wybrało już nawet zmywak w Londynie
baju baju 2016-05-03 04:10:58
poszukiwania o których piszesz trwają już ponad dwa lata - tak dobre są te warunki które oferują; kilku wieloletnich pracowników wybrało już nawet zmywak w Londynie
tolek 2016-05-08 22:39:00
@baju baju to chyba niemożliwe z tymi dwoma latami. Przecież firma by bez nich stanęła. Wymagania mają niespecjalnie duże. Tylko wykształcenie elektroniczne, angielski i znajomość branży
Zostaw swoją opinię o Vidicon sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vidicon sp. z o.o.