brak logo

Heads Recruitment Ltd.

Haddersfield

Opinie o Heads Recruitment Ltd.

0000 2009-10-28 14:54:32
praca tylko po znajomosci, i osoba wystawiajaca opinie powyzej albo tam pracuje albo jest zaprzyjazniona z pracownikami tej agencji
saragoth 2009-11-03 12:22:37
Nie zgodzę się z przedmówcą, Dostałem pracę z Heads-a bez znajomości i to zaraz po zarejestrowaniu sie u nich. A dodam że po kilku dniach zadzwonili że znaleźli mi lepszą co okazało się prawdą i przeparcowałem tam z zadowaleniem ok 6 miesięcy.
Ja wystawaim dobrą opinię agencji Heads.
anonim 2010-10-06 15:29:08
anonim - 2009-04-20 20:19:01

Słowa kojarzące się z Heads Recruitment Ltd. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):solidna, przyjazna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niewielką... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ..bardzo mili, przyjazna atmosfera. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Heads Recruitment Ltd.:miła atmosfera, przyjaźni szefowie
Najbardziej nie podobało mi się w Heads Recruitment Ltd.:brak mozliwości rozwoju

WSPULPRACY 0 ,OFERT PRACY 0,PROFESJONALIZM1,PRZYJAZNA ATMOSFERA 0
czesio 2012-01-02 09:06:46
a ja jak dostalem prace ok.7 lat temu to teraz bym cos zmienil
sharny 2013-06-06 20:07:58
Chyba to prawda że jest tam praca po znajomości , właśnie się do nich niedawno dostałem , niestety już drugi miesiąc jestem bez pracy i nadal jestem odwołwany
pam 2013-09-23 12:36:26
Uważajcie na oszustów podających się za pracowników agencji HEADS. Wystawia on ogłoszenia na polskich portalach, agencja go juz dobrze zna bo po moim kontakcie z nimi od razu mnie ostrzegli ze taka osoba nigdy u nich nie pracowała i że to oszust.













Witamy ponownie,
Pana/Pani wniosek o pracę został rozpatrzony POZYTYWNIE.



W celu podjęcia dalszych kroków rekrutacji prosimy o wysłanie skanu dowodu osobistego, bądź paszportu.
Jeśli nie ma możliwości wysłania skanu dowodu osobistego, bądź paszportu prosimy o spisanie wszystkich danych z podanego wyżej dokumentu i przesłanie ich na e-mail.


Przed podjęciem pracy pobierana jest opłata w wysokości dwustu czterdziestu złotych (240 zł), oferująca całkowite pokrycie kosztów przejazdu firmowymi busami. Działamy tak, ponieważ mamy wtedy pewność, iż osoba która wpłaciła pieniądze jest zdecydowana co do wyjazdu w 100% i nie będzie żadnych niespodzianek w dniu wyjazdu.


Opis przejazdu : Firmowe busy podjeżdżają w dniu wyjazdu pod mieszkanie osoby ubiegającej się o pracę, następnie zawożą kandydata pod dom mieszkalny znajdujący się w Manchesterze.


Umowy zostaną wysłane mailowo 4 października (tylko do osób, które uregulowały opłatę za przejazd).


Opis : Po otrzymaniu umowy drogą mailową, prosimy o wydrukowanie jej, zapoznanie się, oraz podpisanie.

W umowie wszystkie informacje zgadzają się z treścią ogłoszenia w 100%.

Jeśli ktoś nie ma możliwości wydrukowania umowy, prosimy o spisanie jej wraz z unikalnym kodem seryjnym (szósta strona)

Liczba stron umowy: 6,

Umowa jest w języku polskim.

Wyjazd organizowany jest na 6 października.

Miejsce wyjazdu : Nasze busy będą podjeżdżały do każdego uczestnika wyjazdu bezpośrednio pod miejsce zamieszkania.

Z każdym będziemy się kontaktować telefonicznie dzień przed naszym przyjazdem.



INFORMACJE O PRACY:


Praca na lotnisku w magazynie.

Praca w trybie trójzmianowym: 7-15, 15-23, 23-7, Pięć dni w tygodniu (5/7).

Stawka brutto : 9.30/h GBP (stawka netto w przybliżeniu wynosi ok. 7.90/h GBP)

Możliwość nadgodzin płatnych +30% (max. liczba nadgodzin dziennie - 4)

Po okresie próbnym trwającym miesiąc - każdy pracownik ma możliwość podpisania kontraktu na dłuższy okres czasu na lepszych warunkach dla pracownika.
Na miejscu znajduje się polski koordynator, który jest do dyspozycji od 8:00 - 18:00.
Pomaga on w założeniu kont bankowych, tłumaczeniu dokumentów, itp.



MIESZKANIA, DOJAZDY, UBEZPIECZNIE:


Organizujemy również mieszkania dla pracowników.

Liczba osób na mieszkaniu: 6 - 8.

Pokoje : 2, 3 - osobowe ( Dla par pokoje dwuosobowe ), na każdym mieszkaniu znajdują się dwie łazienki, oraz całkowicie wyposażona duża kuchnia. Media, internet jak i UBEZPIECZENIE opłaca nasza firma.

Dojazdy z miejsca zamieszkania do pracy płatne są 10 GBP / tygodniowo

Mieszkanie płatne jest 60 GBP / tygodniowo.

WAŻNE : Wypłaty są co tydzień na konto. Pierwsza opłata za dojazdy i mieszkanie pobierana jest z pierwszej wypłaty.


INFORMACJE O FIRMIE:

HEADS Recruitment Ltd
[usunięte przez moderatora]


Dane do przelewu :



Numer konta bankowego

[usunięte przez moderatora]


W tytule przelewu proszę podać swoje imie i nazwisko.

Po dokonaniu przelewu proszę wysłać wiadomośc na e-mail, z potwierdzeniem dokonania wpłaty (zdjęcie, skan, bądź załącznik),

oraz podać e-mail, na który ma zostać wysłana umowa + adres zamieszkania, na który ma zostać wysłany bus w dniu wyjazdu.

Jeśli ktoś ma pytania co do wyjazdu i piszę na e-mail - Staramy się odpisywać codziennie, od godz. 9:00 - 22:00.

Jeśli ktoś ma pytania co do wyjazdu i chce się skontaktować z naszą firmą telefonicznie -Prosimy dzwonić na numer : [usunięte przez moderatora]

szybki 2013-09-24 23:10:36
a jak sie skontaktowac z ta agencja .. czy to napewno oszust ??
vici 2013-09-26 11:20:47
No ja własnie tez mam zamiar zadzwonic do tej agencji i sie zapytac o to ogłoszenie.
paladyn35 2013-09-27 11:49:04
[usunięte przez moderatora] To nie jest oszust....
djted 2013-09-27 17:06:17
Witam czy ktoś wybiera się 6 do tej pracy na lotnisku? Czy ktoś wysłał pieniądze? Proszę o kontakt na [usunięte przez moderatora]
paladyn35 2013-09-27 19:14:28
Ja się wybieram.kontakt jest bardzo dobry pieniądze wysłałem.
Zboq 2013-09-27 20:18:48
Jak wyżej. Dobry kontakt. Pieniążki wysłane.
anita 2013-09-28 10:07:51
Witam, czy miałaś już styczność z tą firmą?
andrzej 2013-09-28 18:25:25
Ja też wybieram się do pracy w Anglii 06.10. Jestem ciekawy co to za firma. I jak z ich wiarygodnością. Może ktoś da znać?
Avialona 2013-09-28 18:52:04
Hejka! Ja tez się z nimi wybieram :D Miałam wątpliwości na początku ale raz, że kontakt jest super i ładnie wszystko tłumaczy plus wysłał potwierdzenie wpłaty (a oszuści tego by nie zrobili bo to jest już w połowie równoznaczne z podpisaniem umowy) poza tym, Heads jak i Lotnisko w Manchester to zbyt wielkie firmy żeby byle oszust mógł się za nich podawać. Szybko by się z nim rozprawili myślę. Jestem dobrej myśli. Kto jedzie niech pisze do mnie na gg, miło by było już przed wyjazdem się poznać ( w końcu pół europy razem przejedziemy)
Moje gg: [usunięte przez moderatora] Warto być w kontakcie nawet jeśli to oszust ( w co wątpię)
kostek 2013-09-29 12:32:53
Witam,wybiera się ktoś 6 do tej pracy proszę o kontakt tel.[usunięte przez moderatora].
mati 2013-09-30 16:32:58
Witajcie, ja też rozważam ofertę pracy na lotnisku, czy na pewno można zaufać owej firmie i być pewnym uczciwej pracy?
2013-09-30 17:08:20
Ja na waszym miejscu bym zadzwonił do :
(usunięte przez administratora)
szkoda kasy .

Ja wysłałem maila do ODDZIAŁ W HRABSTWIE YORKSHIRE i mi odpisano że jest to oszust .

Prosze uwazac na tego typu ogloszenia.

Dziekuje
[usunięte przez moderatora]
Piotr 2013-09-30 17:44:39
Dzowoniłem do oddziału w manchester i nikt taki tam niepracuje i mają skierować tą sprawe na policje .
Albo wam zafunduje wycieczke do angli i was tam zostawi albo nikt po was nie przyjedzie.
bo nie wieże żeby osoba prywatna mogła taką stawke załatwic
2013-09-30 18:16:16
Przecież to jest jawne oszustwo żadych pieniędzy nie wysyłajcie
paladyn35 2013-09-30 18:31:15
Wysłałem kasę.Jestem pełen obaw,Ale myślę ze to nieprawda to co piszecie...
1
leon 2013-09-30 20:25:31
ludzie przecierz gołym okiem widać źe to oszustwo
emil 2013-10-01 11:47:35
tez dostałem tego maila i mam mieszane uczucia, widze ludzi ktorzy wplacili pieniadze isa dobrej mysli i ludzi którzy mówią, że dzownili do oddział u w manchesterze i ze nie ma czegośtakiego..... co robić? Jechałbym z chęcią, stawka fajna mail rzeczowy...
vvv 2013-10-01 12:22:24
niech ktoś zadzwoni do biura i sie dowie
Marcin 2013-10-03 14:01:52
ja też miałem jechać... dostałem maila, ale nie wpłaciłem kasy, wątpię, żeby to ogłoszenie było prawdziwe. Dzwoniłem do "( usunięte przez administratora ) nie ma z nim już kontaktu, nie odbiera... więc już wiadomo, że to ściema :/
tak? 2013-10-03 15:50:58
to ciekawe bo ja po godz 14 dzis dzwonilam i kontakt byl jak zawsze. Co prawda slaby zasieg i cos przerywalo przez chwile ale ogloszeniodawca odebral i normalnie rozmawial. wtf?
Maxel 2013-10-03 18:05:22
Okaże sie jutro ;) Czekamy z niecerpliwoscia na osoby,ktore zapłaciły pieniadze i jutro niech się z nami podziela informacjmi.
jutro ;/ 2013-10-03 18:08:46
no to poczekamy. Wieczorem maja byc te umowy to sie zobaczy czy to fakt czy mit :D Ile osob juz wpacilo ciekawe ;/
Maxel 2013-10-03 18:53:38
Jak czytam te opinie to kilka osob je wpłaciło. Zobaczymy czy one pojda na marne czy pojadą do tej pracy.
/ 2013-10-04 11:01:41
DZISIAJ JEST TEN UPRAGNIONY DZIEŃ KIEDY MA DAĆ UMOWY...WSZYSTKIE MAJĄ BYĆ DANE DO GODZINY 18 ZOBACZYMY...
emil 2013-10-04 14:23:32
a wytłumaczcie mi jak to, ze dziś mają być umowy u każdego z Was ? Przeciez musialby je wysłać środa czwartek podpisane, no chyba, że dziś osobiście Wam je przywiezie.
240 2013-10-05 22:01:50
no dobra to liczymy, kto wpłacił, zobaczymy ile osób i jaka jest skala oszustwa, wpisywać się krótko kto przelał kase
GT 2013-10-06 09:49:04
ja wpłaciłem
GT 2013-10-06 09:51:29
Trzeba miec na uwadze ze nie wszyscy ludzie wiedzą o tym forum
x 2013-10-06 14:01:55
Ja i mój chłopak.
a 2013-10-06 15:23:19
Ja niestety też wpłaciłem.
casiopeia 2013-10-07 00:56:57
Myślicie, że jest sens iść na policję, jeżeli nie wysłaliśmy przelewu ani ksera dowodu? Jest jakiś paragraf na samą próbę wyłudzenia kasy i danych? W sumie gościu ma dane z cv...
Oszukana 2013-10-07 11:55:20
Proszę pisać na maila w/w detektywa. Dziś osobiście byłam na posterunku policji i zgłosiłam całą sprawę. Proszę każdego aby również zgłaszał do swych komisariatów policji aby było jak najwięcej zgłoszeń. Sprawa dzięki temu nabierze rozpędu.
1
On znowu działa? 2013-10-08 09:45:56
Skoro tu umowy poda niby 15 października... I numer ma ten sam itp to jest chyba ( usunięte przez administratora ). Nas zablokował w telefonie i dalej go używa... Ostro...
1
Oszukana 2013-10-10 09:58:47
Ten "Dominik" dalej działa, mało tego, ciągle używa tego samego numeru tel. i e-mail. Co chwilę ktoś do mnie pisze, że dostał propozycję pracy od niego. Nie wysyłajcie mu pieniędzy! To 100% ( usunięte przez administratora )i naciągnął już nie jedną osobę!
ewelina 2013-10-10 14:06:27
widzę, że nie jestem jedyną osobą kwestionującą wiarygodność tego człowieka... 4 października wysłałam swoją kandydaturę na adres job-england@o2.pl i wczoraj późnym wieczorem dostałam odpowiedź, którą wkleiliście powyżej... przed chwilą zwróciłam się z zapytaniem do źródła (Heads Recruitment) i czekam aż zajmą stanowisko w tej sprawie...
1
Zdezorientowana 2013-10-10 14:21:21
Czy ktokolwiek z Was, którzy już wcześniej wpłacili dla tego typa kasę zgłosił to na policję ja się pytam? Każdy każdego nawoływał żeby iść a tu cisza? Toż to chwila i można by go złapać... Aż mi ręce opadają... Kto zgłosił na swoją komendę tego typka niech pisze tu, albo na e-mail detektywa który się tym zajmuje ( co jest bardziej wskazane). Ludzie zróbmy coś z tym, trochę chęci i wiary kurczę no...
1
ktos 2013-10-10 14:39:54
JA ZGŁOSIŁEM...A TEGO PANA DETEKTYWA W BUTY SOBIE WSADŹ....
adam 2013-10-10 18:06:44
Witam
Ja też zostałem zakwalifikowany na pracę na lotnisku w magazynie.
Czy to znaczy, że to wszystko lipa, że cały proces rekrutacji kończy się tylko na przesłaniu tych( usunięte przez administratora )Millenium...?
Przywożą ludzi do U.K. i na tym koniec, czy nawet i ten bus to ściema ?
Bardzo proszę o odpowiedż, bo nie wiem czy z nimi jechać...
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów,
Adam
alon852 2013-10-12 13:14:21
Na gębe nikomu nic się nie wysyła mając skan dowodu może wziąć jakąś pożyczke w necie aż się roi od chwilówek
tomek 2013-11-06 08:39:28
Witam,
Zanim wykonałem kroki jak większość osób powyżej przesłałem zapytanie do Heads Rec... o osobę z kontaktu czy współpracują z nią, etc.
Jako pierwszy podejżany był adres kontaktu e-mail(polska skrzynka).
Po drugie telefon polski? do kontaktu z obcym biurem za granicą?
Nie otrzymałem odpowiedzi z Head Rec..., ale jak sądzę jest to oszust podszywający się pod ta firmę.
Nr telefonu z kontaktu zwrotnego z e-mail nie odpowiadał(skrzynka zapełniona???)
Dodatkowo informacja na temat transportu???
Jezeli juz nawet pojawi się auto widmo to zawiezie zainteresowanych do ???
Pozdrawiam wszystkich , a swoją drogą czy ktoś pojechał???
Tobi 2015-02-18 17:56:53
No, dobra chłopcy- może jakieś konkrety dotyczące warunków pracy. Wszedłem tu aby dowiedzieć się czegos pod względem, zarobków, atmosfery, warunków itd. Przed przyjęciem do pracy, pracodawcy przeprowadzają tzw. interview (wywiad). Ma on na celu dostarczenie większej ilości informacji na temat pracownika i sprawdzenia jego umiejętności dialogowych- jakich pytań mam się spodziewać w Heads?
kwal 2016-02-01 10:49:16
Ja pracowałem w przez tą agencję 3 lata temu przez rok. Wtedy zarabiałem 6,50 f netto/h. Nigdy nie miałem problemów z tą agencją. Wypłaty zawsze na czas, z urlopami też nie było problemu. Polecam dwie polskie osoby: Kate i Monika, zawsze można było na nie liczyć. Nawet jak nie radziłem sobie w jednej pracy, to po kilku dniach znaleźli mi inną. Ogólnie polecam :)
raks 2016-05-11 18:22:08
Na tą chwilę chyba stawka dochodzi do 7 euro na godzine
Zostaw swoją opinię o Heads Recruitment Ltd. - Haddersfield
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heads Recruitment Ltd.