logo Utal sp. z o.o.

Utal sp. z o.o.

Gruszczyn

Opinie o Utal sp. z o.o.

Gdyby nie Niemcy 2016-11-03 22:20:00
No kiler wcale nie musi tak szybko poleciec! Pojal o co chodzi i juz nadgryza wacka. Ostatnio byl u dziadka 5 razy w ciagu dnia w gabinecie i sie nawet uskarzal, ze wacek bardzo wolno odpowiada na zapytanie do jakiegos przetargu i moga nie zdazyc z papierami. Hehe zuch chlopak tak sie zalozyc na krola donosicieli ? To bedzie ciekawe starcie , a o wyniku zdecyduje jak zwykle rodzina przy niedzielnym schabowym.
4
Szwedzi 2016-11-03 22:41:50
Myślicie, ze Szwed w końcu zrobi porządek?
2
wojna szpiegów.. 2016-11-03 22:46:07
Spalił informatora to chyba znaczy, że się go obawia, a ten jak już w oczach załogi został spalony i zeszmacony to pewnie teraz pójdzie na całość, za bardzo wyjścia nie ma..
4
Drwina 2016-11-04 09:03:49
I bedzie kilerow dwoch hahaha
4
Szaraka z produkcji 2016-11-05 00:06:57
Ostatnio wacek tak przebieral nozkami, bo w gabinecie sandalowego dziadka siedzial kiler przez prawie godzine. Wacek byl wyraznie zestresowany co tez on tam nadaje dziadkowi. Strach w oczach, bo kiler juz zostal oswojony i sypie jak z rekawa. Dziadek go podpuszcza co pan sadzi o tej , a co pan sadzi o tym, a ten nadaje. Niezle jaja !
4
Х-factor 2016-11-05 09:07:24
Kto to kiler?
Wazelińiarz z zamilowania 2016-11-05 17:46:41
Kiler , Jurek Kiler. Po prostu.
1
packman 2016-11-06 18:16:24
Co sie dzieje ze Stenia? Dostala szlaban od dziadka na udzielanie sie na forum? Brakuje jej troche co nie? Zawsze mozna bylo liczyc na jej blyskotliwe teksty :))
3
Nie lubie falszu 2016-11-07 09:25:39
Tez mi brak stenyuchy. Te jej celne riposty, kryptoogloszenia, te wyszukane nicki. Ale wiesz ona teraz nie jest kadrowa numer jeden. Moze frustracja i foch ?
Jfart 2016-11-07 11:05:55
Kiedyś to była niezła laska, i taka prawa ręka szefa, z biegiem czasu odsuwana coraz bardziej, dużo poświeciła, trochę szkoda, lata lecą i zamiast kogoś docenic to przesuwają, nie uważacie, że to takie przedmiotowe, dlaczego tak się stało?
3
Jestem wolnym ptakiem z miasta 2016-11-07 14:41:37
Brak szacunku dla ludzi ze strony dziadka. Nawet jak ktoś wkłada serce, a ona to akurat robiła z biegiem czasu staje się niepotrzebny, bo przyjdą inni. To zapłata za lojalność i oddanie. To samo czeka wacka, placka i wielu innych. Też zostaną powoli odsunięci. Zostanie zawsze rodzina, nieważne jak jest mizerna i słaba w kwestiach zawodowych. Dzięki temu że są rodziną mają pracę do końca życia. Chyba, ze Eriksson wymiecie tą stajnię Augiasza.
8
Sandalowy dziadek 2016-11-08 20:32:07
Rodzinka juz jedzie ma kilera. Hehehe griluja go powoli, a wacek dolewa benzyny do grilla.
4
Dorotka 2016-11-09 21:01:11
A to prawda że kiler ma 4 200 na łape?
Ksiegowy zawsze zdrowy 2016-11-09 22:01:06
Kiler zarabia mniej niz jego podwladni hehehe to sa jaja. Eksport ten starszy stazem to z niego leje, ze ma tak malo!
3
Maras 2016-11-10 08:21:10
Wacek go już obrabia, myślicie że go załatwi?
1
Nadawca wiadomosci 2016-11-10 09:45:48
Stawiam na Wacka on wie jak grac. Przeciez wazelinuje juz 20 lat. Kiler jest malo doswiadczony w nadawaniu. Moze sie posliznac, bo nada cos na rodzinke i rozjuszy dziadka. A wacek wie kogo omijac. Do wiosny bedzie po kilerze.
3
Ciagle szukam 2016-11-10 18:25:03
Juz po kilerze. Na Pracuj jest ogloszenie na dyr eksportu. Szybko sie uwineli.
5
źródło 2016-11-10 21:42:12
Tak, wczoraj już zaczęli szukać nowego dyrektora eksportu.
5
edi 2016-11-10 22:06:46
Najlepsze w tym ogłoszeniu jest co oferują:) Samodzielne stanowisko, dające możliwości rozwoju, Szkolenia zawodowe, Niezbędne narzędzia pracy ( w tym samochód służbowy) - nieźle:)
1
Znajacy temat 2016-11-11 11:20:19
To proste gosc odchodzi z innej firmy, bo lapia go na slowa i obiecanki. Potem zaczyna pracowac i jak juz pracuje to nie dostaje tego co mial obiecane i co ma zrobic jak z poprzedniej firmy sie zwolnil? Nic jest w czarnej ....... do czasu az znajdzie inna prace. Ot takie realia u niemieckiego prywaciarza z polskim zarzadem ( Utsch ma wiekszosc udzialow).
7
Dziadek jest moim idolem 2016-11-11 16:05:00
Auto ale chyba do umycia ! Dziadka emeryta !
5
X-fak 2016-11-11 21:07:10
i co???? Jest samochód służbowy, - Dupel Astra, kiedy trzeba odebrać gości z lotniska))) he-he)))
5
Antoni 2016-11-12 12:42:42
Ten nowy byl tylko tymczasowo. Brali co bylo, dziadek byl chcial miec Jobsa za 5 tys zl. Ale jaki dobry manager przyjdzie robic do polskiego prywaciarza ? To od razu widac co za firma, pierwsza wizyta i wszystko wiadomo.
3
Wertk 2016-11-12 20:30:08
Aha czyli 130 albo 0 osob he dobre
Fiodor 2016-11-13 20:42:50
Prawda jest taka, ze nawet jak maja kogos dobrego to go trochę wycisną, a jak gość dalej chce naprawiać i za głęboko zaczyan grzebać to jest niewygodny. Do tego zagrozone nowymi pomysłami wackoplacki chcą sie takiego pozbyć bo kiepsko przy nim wypadają i zaczyna sie grill. Ile razy to juz było przerabiane. W sumie praktyka pokazuje, ze dobrzy ludzie sa brani z zasady na krótko jak jest do zrobienia coś ponad standard co ich przerasta. Taka robota projektowa. Jak zrobią swoje to maja sobie pójść żeby nie psuć starego porządku, tyle razy juz to było. Szkoda tylko, że nie mówia jak jest naprawde wtedy byłoby uczciwie i żalu by nie było. Z góry powiedziec potrzebujemy kogos z takim jezykiem co załtwi nam taki a taki kraj czy taki temat dajemy na to tyle czasu i takie pieniadze sprawa byłaby jasna a nie obiecanki cacanki o długiej współpracy, które po zakoczeniu tematu idą w niepamieć.
8
Sandalowy dziadek 2016-11-13 23:20:40
To prawda ktos madry nie jest na reke, bo to pokazuje jak zalosny poziom prezentuje rodzina oraz wackoplacki. A do tego upadnie mit dziadka, ktory wszystko wie najlepiej i zna sie na wszystkim lacznie z haftem i instrumentami pochodnymi.
8
Inny 2016-11-16 19:09:13
Nie moge odnalezc tego ogloszenia na dyrektora eksportu. Czy ktos moglby tu wrzucic link?
Danek 2016-11-17 14:38:36
Sama prawda, ściemę ludziom walą a potem udają nie wiadomo co..
2
GJ 2016-11-18 09:30:29
Wiadomo już jakie będą najbliższe zmiany?
1
cham 2016-11-18 13:26:52
Można odnieść wrażenie, że oni takie zabawy uwielbiają i je pielęgnują, a ludzie nie lubią być traktowani jak potrawa na grilla..
6
Zmiany czas 2016-11-18 21:49:51
Kiedy ten Ericksson sie pojawi ? W końcu to jego firma , która odkupił od Niemców. Czas na zmianę sandałowego dziadka, familii i wackoplackow. A rentowność w dół i nawet ten meksykański deal tego nie zmieni.
3
Sandałowy dziadek 2016-11-20 13:51:59
Znowu szukają dyrektora eksportu . Jest ogłoszenie na pracuj. Kiler jednak załatwiony został szybko przez wackoplackowa rodzinkę ! Zobaczymy jak po powrocie z Meksyku co będzie.
3
zik 2016-11-20 19:16:29
No właśnie ile na exporcie średnio pracują, po kilka miesięcy, a ilu już ich było trudno zliczyć
4
Mam dobra pensje 2016-11-21 18:53:12
Ale są tacy co sie trzymają pazurami, nieważne jak sie ich traktuje.
To ludzie co to wywalczyli sobie dobre pensje ( maja ponad 10 tys !!!' Co miesiąc bo dostają bonusy od sprzedaży 0,2 albo 0,4 procenta od obrotu na swoich rynkach). Ci wiec trzymają sie uczepieni pazurami w dziadka. Pewnie to mega frustracja dla ludzi z innych działów którzy o takiej kasie to mogą pomarzyć
1
brązowe noski 2016-11-21 19:54:26
złotocielcy...
6
Catharsis 2016-11-23 09:31:20
Jak tam się czujecie, Ci którzy codziennie wychwalają nieomylnego dziadka ? Jest ok jak kiwacie głowami po każdej wypowiedzi sandałowego dziadka ? Gorliwie klaszczecie na urodzinach i po przemówieniach ? Dobrze, bardzo dobrze! Ważne, że kasa się zgadza prawda ? Wacek robi to już 20 lat i jest z siebie zadowolony. Ale jak jest naprawdę każdy wie , kto tam pracował. Po latach spojrzycie w lustro i zapytacie siebie jak przeżyłem życie. A wtedy przyjdzie gorzka refleksja, że byłem potakiwaczem i klakierem. I tak upłynęła moja kariera zawodowa.
13
zdrówko? 2016-11-25 19:51:09
To prawda, że staruszka dopadł cancer?
2
Renia 2016-11-27 22:11:39
Kto wie.. Faktycznie ostatnio coś licho wygląda..
2
Doktor House 2016-11-28 20:32:30
E tam to chyba plotki , wackoplacki moga zejsc na serce po takich newsach!
1
S. 2016-11-29 05:45:18
Słabe :-(
2
Maniek 2016-11-30 23:09:16
Słuchajcie mam pytanie. Jest nowe ogłoszenie na dyrektora eksportu. Tym razem dają auto. Nie wiecie od kiedy można przyjść do pracy ? Znajomy się pytał, odradzałem, ale się pcha do tego raju. Na pewno będzie ostro negocjował. No i czemu znowu szukają ? Przecież tam niedawno była zmiana. Ile to już tych dyrektorów poległo ? Może wróci ten bez języka ? To było dobre , jak zarządzał kolo który zna tylko polski.
1
Jack 2016-12-01 13:36:24
Od zeszłego roku to będzie już chyba czwarty, sam sobie musi odpowiedzieć czy taka robota na krótką metę to coś co go interesuje. Chyba jednak nie warto.
3
Małgorzata 2016-12-01 16:52:01
Szukał tego ogłoszenia i nigdzie go nie ma :( Niektórzy to chyba piszą tu tylko żeby pisać i siać ferment :(
Swieza bielizna na swieta 2016-12-01 17:53:35
No jest jak wol na pracuj pl dyrektor eksportu oczywiscie bez nazwy firmy, aby nie ploszyc nikogo. Rotacja trwa w najlepsze. Co za firmw!
1
To chyba to 2016-12-01 18:38:59
2
Nick 2016-12-01 18:56:16
Bzdura :)
Kpau.sniaczek 2016-12-01 18:58:06
Buehehem no tak dyrektor eksportu to tak specyficzne i rzadkie stanowisko, że jak ktoś cośto na pewno Utal :D Do lekarza! Nie do internetu!
2
Daras 2016-12-01 20:52:40
Uderz w stół.., nie raz tak było, a potem nagle ktoś się pakował, znowu plackiem będą dziury utykać..
4
Antywacekplacek 2016-12-01 21:08:12
No właśnie a mało to tych dyrektorów się już tam przewinęło ? W tym eksporcie to chyba z 5 jest w ciągu roku a jeden bez języka to miał dwie kadencje. Wackoplacki nie dopuszczą do tego, żeby ktoś im zagrażał na pozycji pierwszego informatora. Jak ktoś się dobrze zapowiada to zaraz go grilują. potrafią warować godzinami w gabinecie , aby tylko coś szepnąć do ucha dziadka. Brakuje tylko żeby się zaczęli nagrywać do szafy.
2
Samdałowy dziadek 2016-12-02 07:12:04
Rodzinka czy wazelinka ?
3
Zostaw swoją opinię o Utal sp. z o.o. - Gruszczyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Utal sp. z o.o.