logo WingsMakers

WingsMakers

Wrocław

Opinie o WingsMakers

inne 2011-05-24 15:16:22
a może jesteś zdesperowana i zezłościłaś się, że nie uzyskałaś zatrudnienia?
SEiLA 2011-09-08 20:01:42
Ja dodając ich ogłoszenia zawsze otrzymywałam wypłacane wynagrodzenie więc nie rozumiem o co to halo:)

prawda czy falsz 2011-10-05 19:43:39
Graficzko, twoja opinia jest wyssana z palca i prawdopodobnie wynika z braku zrozumienia. Zarzucając komuś oszustwo, trzeba mieć podstawy ku temu, aby tego typu stwierdzenia formułować. Konkurencji na rynku nie brakuje i czasami ich sposoby zwalczania siebie nawzajem potrafią posunąć się do tego typu bezpodstawnych zarzutów.
pomyłka 2011-10-26 19:41:33
Firma wingsmedia jest mylona z firmą wingsmakers
na jakiej podstawie twierdzi Pan że to przekręty?
myslenie 2012-04-20 16:59:29
Sam fakt, że pracodawca dyskutuje tą drogą - świadczy na jego niekorzyść - to teren dla dowolnych ocen pracowników :) Kiedyś coś tam wysłałam i oceniam poziom komunikacji z firmą jako niski - co niestety niesie ryzyko, że jest to firma typu "coś zróbmy, coś zaróbmy" - nie stać ich na fachowców.
Fotel 2015-03-26 11:39:47
Szemrana firma rozsylajaca spam, bez kontaktu telefonicznego.
Trzymac sie z dalek
1
eve 2015-11-06 14:12:58
Są absolutnie beznadziejni. Zwalniają bez podania przyczyny, z dnia na dzień. Co prawda pieniądze wypłacili choć z poślizgiem. Odradzam
Krolos 2016-03-08 10:37:07
To sa oszusci i naciagacze. Trzymajcie sie z daleka. Probuja wyludzic pieniadze od potencjalnego pracodawcy. Pozytywne opinie prawdopodobnie wystawiane sa przez samych pracownikow/wlascicieli firmy.
kuk 2016-05-14 15:43:31
@krolos, oo widze że jesteś znakomitym bajkopisarzem, minąłeś się z powołaniem chyba. a poza tym Z innej beczki - czy ktoś ma informację aktualną czy firma nadal istnieje i działa na polskim rynku?m pozdro
Zostaw swoją opinię o WingsMakers - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WingsMakers