brak logo

pbg technologia

Poznań

Opinie o pbg technologia

pyra 2011-07-21 16:55:07
Niestety sprawdza sie to co pisałem 2 tygodnie temu.
(usunięte przez administratora)już się wziął za "demontaż" Energomontażu Południe.
Nie zajęło mu to dużo czasu.
Mam tylko nadzieję, że ludzie z EP nie dadzą sobą pomiatać.
Trzymam za Was kciuki.
pracownik 2011-08-10 08:58:44
Ludzie nie piszcie że wszyscy ludzie sa tacy źli w tym PBG-T. Moze i jest jaka grupa ludzi która komus podpadła, ale nie wylewajcie pomyj na całą społkę. W obecej fali kryzysu, gdzie wiele firm z tej branzy ma problem z wypłacalnością, pracownicy dostaja regularne pencje. Jakie to różnie bywa, skoro są małe to trzeba szukać innej pracy, z lepszymi warunkami, albo zaciśnąc zęby i przestać się wywłaszac na forach. Moze po gorszych czasach przyjdzie lepsze jutro. Nikomu nie jest łatwo, a już napewno pracownikom z niższego szczebla. Nic tylko zrobić biznes plan i otworzyć swoją firmę i zbijac kokosy.
sl 2011-08-11 10:30:08
TO NAM w odz MIKOLOW wylano na glowe pomyje !!!!! Oszukano nas, obiecano nowa prace na hali a hali niema !!! Ludzi rozproszono po calej Polsce. NIE TO NAM OBIECYWANO ale prace na terenie Elektrowni Laziska !!! Rozwalili odzial JAK myslisz zrobila to mala twoim zdaniem grupka ?? Bez zgody prezesow???? To NAMwylano pomyje na leb!!! NIE znasz problemu i tego co sie tam dzialo, NIE BRON ICH nie masz na to podstaw gnoili nas od pol roku az nas wykonczyli. TO PRYMITYWY bez honoru i skrup, sprytni pod dyrekcja PREZESOW !!! SL!!!!!!!
bl 2011-09-08 19:50:56
zgadzam się z opiniami tutaj. Pracowałalam\em w tej firmie w biurze i wiem jak się traktuje ludzi tam. Wyzyskiwacze... to za mało powiedziane !!! ci ludzie na niczym się nie znają !!! a zadowoleni w tej firmie to tylko ci, którzy potrafili [usunięte przez moderatora] !!! a lizali bardzo mocno... różnice na premiach to pokazywały !!!

mam nadzieję, że teraz "wielka" księżniczka pod wodzą Pani [usunięte przez moderatora] dostanie teraz po [usunięte przez moderatora]... bo [usunięte przez moderatora] wyżej niż mogła !!! łamaga z niej jakich mało !!!
rp 2011-10-12 10:53:58
Podobno cała PBG Technolgia ma być włączona w Energomontaż. Wie ktoś coś na ten temat?
SL 2011-10-15 16:08:18
Odp do rp Bzdura- Kombinator dyduch z zlodziejem swiaciem pod wodza PBG I T Poznan znowu chca rozlozyc nastepna firme i zgodnie z polskim bezprawiem zagarnac jej majatek i dopr do upadku kapujesz? Nie licz na nic dobrego --- tam gdzie [usunięte przez moderatora] to UPADEK I Bezprawie
optymista 2011-12-22 12:07:24
sami malkontenci masakra...ludzie po 1000zł zarabiaja a gdzie indziej,
ja 7 lat pracuje w GK PBG S.A. najpierw HBP teraz PBG z tym samym stanowiskiem i dostaje poza podstawa co m-c premie a dodatkowo premie kwartalne, wiec o co biega nie sądzę abym był jedyny:)no ale jesli ktos po roku chce zarabiac kokosy to życzę szczęscia, w każdej innej firmie jest tak samo, najpierw trzeba się pokazać i wykazać a nie barć kasę za ładne oczy i dyplom ze studiów, doświadczenie moi drodzy i cięzka praca dają efekty a nie sprawdzania konta 10-ego i narzekania, poki co Wesołych Świat zycze i przede wszystkim troche optymizmu...bo wychodzi na to ze wszędzie są złodzieje i wyzyskiwacze hehe
anonim 2011-12-22 16:13:58
optymista - 2011-12-22 12:07:24

sami malkontenci masakra...ludzie po 1000zł zarabiaja a gdzie indziej,

ja 7 lat pracuje w GK PBG S.A. najpierw HBP teraz PBG z tym samym stanowiskiem i dostaje poza podstawa co m-c premie a dodatkowo premie kwartalne, wiec o co biega nie sądzę abym był jedyny:)no ale jesli ktos po roku chce zarabiac kokosy to życzę szczęscia, w każdej innej firmie jest tak samo, najpierw trzeba się pokazać i wykazać a nie barć kasę za ładne oczy i dyplom ze studiów, doświadczenie moi drodzy i cięzka praca dają efekty a nie sprawdzania konta 10-ego i narzekania, poki co Wesołych Świat zycze i przede wszystkim troche optymizmu...bo wychodzi na to ze wszędzie są złodzieje i wyzyskiwacze hehe
to kolego gratuluję optymizmu, mnie wyrzucili w 2 miesiącu ciąży po 5 latach pracy. Jak trzeba było jeździć w delegacje i załatwiać [usunięte przez moderatora] sprawy, siedzieć do 20 w pracy to było ok Płaca masakryczna zarabiałam 1307 zł na rękę co jakiś czas premia jak ją wykrzyczałam sobie. Nie radzę tam pracować!!!!!
googlowa79 2012-01-08 13:42:52
Jak jesteś jakimś [usunięte przez moderatora] zarządu to na pewno masz kasy jak rusek wojska. A jak się traktuje pracowników, którzy pracują już 10-16 lat i są naprawdę fachowcami w swojej dziedzinie.I nie muszą mieć pokończonych żadnych wyższych studiów. Liczy się praktyka a nie teoria niestety.Szkoda słów na tą firmę !!!
zi 2012-01-20 23:39:15
googlowa79 - 2012-01-08 13:42:52

Jak jesteś jakimś [usunięte przez moderatora] zarządu to na pewno masz kasy jak rusek wojska. A jak się traktuje pracowników, którzy pracują już 10-16 lat i są naprawdę fachowcami w swojej dziedzinie.I nie muszą mieć pokończonych żadnych wyższych studiów. Liczy się praktyka a nie teoria niestety.Szkoda słów na tą firmę !!!
Święta racja, poprzyjmowali ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia o pracy (biurokratów i kordynatorów bez wiedzy) a teraz jest problem, trzeba ich utrzymać ale jak?, kiedyś wystarczyło zrobić remont stacyjki i TDW a teraz niestety jest to za mało.
Prawda jest taka, że bez fachowego wykonawstwa nie będzie wygranych przetargów i tyle. Pozdrawiam Wszystkich.
gość 2012-02-01 20:05:21
Ostatnio na Budowie LMG mówi się co raz głośniej o tym, że część PBG Technologii ma przejąć Energomontaż Południe.
ruda grazyna 2012-02-03 18:49:46
gość - 2012-02-01 20:05:21

Ostatnio na Budowie LMG mówi się co raz głośniej o tym, że część PBG Technologii ma przejąć Energomontaż Południe.
PBG T ma sie polaczyc z EP, moze i na lepsze to wyjdzie dla nas.:)JP
wuja Andrzej 2012-02-03 18:52:28
ruda grazyna - 2012-02-03 18:49:46

gość - 2012-02-01 20:05:21

Ostatnio na Budowie LMG mówi się co raz głośniej o tym, że część PBG Technologii ma przejąć Energomontaż Południe.
PBG T ma sie polaczyc z EP, moze i na lepsze to wyjdzie dla nas.:)JP
pracuje tam 8 lat i powiem szczerze ze coraz tam gorzej , nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach.
goglowa79 2012-02-08 21:03:28
wuja Andrzej - 2012-02-03 18:52:28

ruda grazyna - 2012-02-03 18:49:46

gość - 2012-02-01 20:05:21

Ostatnio na Budowie LMG mówi się co raz głośniej o tym, że część PBG Technologii ma przejąć Energomontaż Południe.
PBG T ma sie polaczyc z EP, moze i na lepsze to wyjdzie dla nas.:)JP
pracuje tam 8 lat i powiem szczerze ze coraz tam gorzej , nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich miejscach.
No bo połowa ludzi z góry i ich piesków trzeba było by zwolnić, miejmy nadzieję , że Nasi ludzie nie dadzą sobie w kaszę dmuchać i pokażą jak się i za ile pracuje po Poznańsku.Pozdrawiam
K 2012-02-17 13:59:42
Nawet? Uważasz że to tak dużo za pracę 12h/dobę, w ciągłym stresie i ciągłej delegacji, wliczając weekendy?
rp 2012-03-03 13:06:42
optymista - 2011-12-22 12:07:24

sami malkontenci masakra...ludzie po 1000zł zarabiaja a gdzie indziej,

ja 7 lat pracuje w GK PBG S.A. najpierw HBP teraz PBG z tym samym stanowiskiem i dostaje poza podstawa co m-c premie a dodatkowo premie kwartalne, wiec o co biega nie sądzę abym był jedyny:)no ale jesli ktos po roku chce zarabiac kokosy to życzę szczęscia, w każdej innej firmie jest tak samo, najpierw trzeba się pokazać i wykazać a nie barć kasę za ładne oczy i dyplom ze studiów, doświadczenie moi drodzy i cięzka praca dają efekty a nie sprawdzania konta 10-ego i narzekania, poki co Wesołych Świat zycze i przede wszystkim troche optymizmu...bo wychodzi na to ze wszędzie są [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwacze hehe
A jednak prawda!
realista 2012-03-13 13:59:12
W EP na pewno będzie dobrze [usunięte przez moderatora] Mikołów, PBGT a teraz czas na EP. Wszystko jest już ustawione. Szukajcie sobie nowego zajęcia. albo będziecie nadal białymi [usunięte przez moderatora]. Pozdrawiam.
Edek 2012-03-24 16:54:30
realista - 2012-03-13 13:59:12

W EP na pewno będzie dobrze [usunięte przez moderatora] Mikołów, PBGT a teraz czas na EP. Wszystko jest już ustawione. Szukajcie sobie nowego zajęcia. albo będziecie nadal białymi [usunięte przez moderatora]. Pozdrawiam.
Ciekawe co nam wymyśla nowego w PBG Energia daje nam popalić jędza
SB 2012-04-14 20:10:25
[usunięte przez moderatora] Hydrobudowe ZPP [usunięte przez moderatora] rozwalil Konstrukcje i MIKOLOW teraz jest prezesem ENergo Mont Pol K-ce AWANS a wszystko pod plaszczykiem PBG POZNAN Gggora 2 lata i Energom POl Katowqice a obecnie Milolow ZROBIA wspolnie z prezesem [usunięte przez moderatora] i reszta Bandy z tego zakladu maly podmiot Robotnikom z PBG Poznan Mikolow zastosowali MOBING [usunięte przez moderatora] na rozne obiekty pod grozba zwolnienia bez prawa wyboru NA WLASNY KOSZT DOJAZDY NA OBIEKT TYLKO ZA BILET ZWRACAJA JEDZIESZ JAK SLON Z ubraniem roboczym i przylbica itd dno DNO MOBING CWANIACTWO Z wyzszej polki!!!Okradna EN POL izaloza nowy zaklad moze tu pomoc tylko ANIOL POLSKI lub KONFRONTACJA z NIMI ZBIOROWA bo wszystko zgodne z polskim Bezprawiem pozdrawiam naszych z ZPP MIKOLOWQ HB i LAZISK SB
googlowa 79 2012-04-20 17:30:29
Firma PBG S.A oraz PBG TECHNOLOGIA już się skończyła - wyzyskiwacze, głodowe pensje, brak premii oraz mobbing.
Nie polecam tych firm, jak najdalej od nich.
SL 2012-04-26 19:24:09
[usunięte przez moderatora] TO ZADANIE DLA CIEBIE !!!!Zozwalka Przetsiebiorstw i wyprowadzenie kasy do SZwajcari ? Ratuj POLAKOW I SLAZAKOW !!! ROZPIEPRZA ENERGO POL K- ce POL Zgarna majatki i kopna w Dupe Robola i Spolce !!! GDZIE DO CHOLERY JEST SOLIDARNOSC ?????? PO CO PLACIMY SKLATKI I PO CO WALCZYLISMY ??? Jezeli tersaz zawalczymy TO TYLKO Z RAS !!!!!!!! POLACY NIE MIEJCIE PRETENSJI JAK sie ROzwala DOBYTEK SLASKA !!!!!! SL !!!!!
tennese 2012-06-06 08:16:40
Jakieś spółki PBG złożyły wniosek o upadłość. Czy PBG-T jest wśród nich?
MASAKRA 2012-06-21 21:51:52
googlowa 79 - 2012-04-20 17:30:29

Firma PBG S.A oraz PBG TECHNOLOGIA już się skończyła - wyzyskiwacze, głodowe pensje, brak premii oraz mobbing.

Nie polecam tych firm, jak najdalej od nich.
Brak premiI?A zabrane narzędzia,auta,wysłanie ludzi do EP,skąd wysłali ich do Niemiec i Holandii-do dziś 20.06 nie dostali pensji-to fajnie?Ludzie na budowach,i ich rodziny w Polsce skubią pieniążki.A GDZIE TA RODZINNA FIRMA?Odeszła
warto 2012-10-08 19:57:17
dostałem propozycję przejścia. Warto?
baranek 2012-10-09 21:35:25
[usunięte przez moderatora] i jego FIRMA BUDOWLANA na kuzyna to jest dopiero wałek!
Panie [usunięte przez moderatora] niech sie pan obudzi i wypierdzieli złodziei, firma o której mowa wykorzystywała przy pracach budowlanych sprzęt (koparki+paliwo) firmowe. A za długi w rozliczeniu przejęła za bezcen sprzęt.
prawda 2012-10-12 21:49:15
prawdę piszesz znam wiele takich przypadków
zu 2012-10-19 21:25:46
baranek - 2012-10-09 21:35:25

[usunięte przez moderatora] i jego FIRMA BUDOWLANA na kuzyna to jest dopiero wałek!

Panie [usunięte przez moderatora] niech sie pan obudzi i wypierdzieli złodziei, firma o której mowa wykorzystywała przy pracach budowlanych sprzęt (koparki+paliwo) firmowe. A za długi w rozliczeniu przejęła za bezcen sprzęt.
Wszyscy o tym wiedzą i widzą, matacze dbający o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y a nie o firmę i jej pracowników których częściowo wywalili do EP, ale to się zemści, już nigdy ta firma nie będzie taka jaką była w czasach jak się rozwijała i przynosiła duże zyski, gdzie jest ta kasa?.... Ludzie już nie uwierzą w bajery panów [usunięte przez moderatora]. A cały system oracle i wielkie planowanie jak teraz wygląda?, kto za to odpowiada?, nikt, a przepraszam wywaleni jak szmaty do EP pracownicy którzy wg zarządzających nie przynosili zysków.
yyy 2012-10-20 18:10:35
zu - 2012-10-19 21:25:46

baranek - 2012-10-09 21:35:25

[usunięte przez moderatora] i jego FIRMA BUDOWLANA na kuzyna to jest dopiero wałek!


Panie [usunięte przez moderatora] niech sie pan obudzi i wypierdzieli złodziei, firma o której mowa wykorzystywała przy pracach budowlanych sprzęt (koparki+paliwo) firmowe. A za długi w rozliczeniu przejęła za bezcen sprzęt.
Wszyscy o tym wiedzą i widzą, matacze dbający o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y a nie o firmę i jej pracowników których częściowo wywalili do EP, ale to się zemści, już nigdy ta firma nie będzie taka jaką była w czasach jak się rozwijała i przynosiła duże zyski, gdzie jest ta kasa?.... Ludzie już nie uwierzą w bajery panów[usunięte przez moderatora]. A cały system oracle i wielkie planowanie jak teraz wygląda?, kto za to odpowiada?, nikt, a przepraszam wywaleni jak szmaty do EP pracownicy którzy wg zarządzających nie przynosili zysków.
Piszesz prawde, a największym przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asem [usunięte przez moderatora] między innymi jest kierownik [usunięte przez moderatora] którzy razem z nim mataczyli i robili przewały .Niewiem czy [usunięte przez moderatora] niewidział tego czy niechciał widzieć .Na paliwie złapali tylko niektóre osoby a pozostali co kradli do dzisiaj pracują.Więc wniosek z tego jeden kto mataczył z górą ten pracuje a niewygodni musieli odejść.Panie [usunięte przez moderatora] szkoda że tak Pan zaufał niektórym ludzm rządzącym ,może by do dzisiaj ta firma istniała.
zi 2012-10-21 01:05:41
xxxx - 2012-10-20 18:53:48

Piszesz prawde, a największym [usunięte przez moderatora] między innymi jest kierownik [usunięte przez moderatora] którzy razem z nim mataczyli i robili przewały .Niewiem czy [usunięte przez moderatora] niewidział tego czy niechciał widzieć .Na paliwie złapali tylko niektóre osoby a pozostali co kradli do dzisiaj pracują.Więc wniosek z tego jeden kto mataczył z górą ten pracuje a niewygodni musieli odejść.Panie [usunięte przez moderatora] szkoda że tak Pan zaufał niektórym ludzm rządzącym ,może by do dzisiaj ta firma istniała
[usunięte przez moderatora] już nie jest Prezesem PBG S.A., i myślę, że wie o tych wszystkich przewałach, nie chciał mieć na sumieniu tego co się teraz dzieje w grupie firm, \" nowy prezes nowa odpowiedzialnośc za firmę i ludzi\"między innymi ludzi którzy zostali oddani do EP. Ale mimo wszystko [usunięte przez moderatora] dla mnie będzie Tym Najlepszym.
Co dalej z PBG-T? pewnie zrobią nową spółkę w 2013 roku lub ludzie pracujący w PBG-T przejdą do S.A. Tak, bez wykonastwa nie ma Firmy Pani [usunięte przez moderatora]... Szkoda tylko , że nie wszyscy tego doczekają i muszą kombinować z L-4 i p. [usunięte przez moderatora].Pracownicy z EP na pracowników z PBG nie mogą patrzeć Firma która działa od 60 lat nie ma na podstawową dziłalność, mam nadzieję, że [usunięte przez moderatora] czyta te moje wypociny i coś wreszcie dobrego zrobią dla pracowników ( rodzinna Firma) którzy nie będą zmuszani do pracy w Mikołowie tylko chcą zrobić coś dla Firmy w Wysogotowie. Pozdrawiam wszystkich.
yyy 2012-10-23 19:18:49
zi - 2012-10-21 01:05:41

xxxx - 2012-10-20 18:53:48

Piszesz prawde, a największym [usunięte przez moderatora] między innymi jest kierownik [usunięte przez moderatora] którzy razem z nim mataczyli i robili przewały .Niewiem czy [usunięte przez moderatora] niewidział tego czy niechciał widzieć .Na paliwie złapali tylko niektóre osoby a pozostali co kradli do dzisiaj pracują.Więc wniosek z tego jeden kto mataczył z górą ten pracuje a niewygodni musieli odejść.Panie [usunięte przez moderatora] szkoda że tak Pan zaufał niektórym ludzm rządzącym ,może by do dzisiaj ta firma istniała
[usunięte przez moderatora] już nie jest Prezesem PBG S.A., i myślę, że wie o tych wszystkich przewałach, nie chciał mieć na sumieniu tego co się teraz dzieje w grupie firm, \" nowy prezes nowa odpowiedzialnośc za firmę i ludzi\"między innymi ludzi którzy zostali oddani do EP. Ale mimo wszystko [usunięte przez moderatora] dla mnie będzie Tym Najlepszym.

Co dalej z PBG-T? pewnie zrobią nową spółkę w 2013 roku lub ludzie pracujący w PBG-T przejdą do S.A. Tak, bez wykonastwa nie ma Firmy Pani [usunięte przez moderatora]... Szkoda tylko , że nie wszyscy tego doczekają i muszą kombinować z L-4 i p. [usunięte przez moderatora].Pracownicy z EP na pracowników z PBG nie mogą patrzeć Firma która działa od 60 lat nie ma na podstawową dziłalność, mam nadzieję, że [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] czyta te moje wypociny i coś wreszcie dobrego zrobią dla pracowników ( rodzinna Firma) którzy nie będą zmuszani do pracy w Mikołowie tylko chcą zrobić coś dla Firmy w Wysogotowie. Pozdrawiam wszystkich.
Ja właśnie byłem odelegowany do Mikołowa wogle było zdziwienie po co tam przyjechałem nie było dla mnie pracy . Warunki hotelowe straszne. Troche pochorowałem i od sierpnia do dzisiaj nie mam wypłaty .Musiałem się zwolnić i iść na zasiłek żeby mieć chociaż na chleb. Oby były lepsze czasy w PBG życze wam.
xx 2012-11-02 16:23:41
Witam
Na wstępie chciałem powiedzieć ze raczej ta firma jak i pbgsa chyba już tylko się rozpadnie, ja osobiście nie widzę możliwości kontynuowania pracy w grupie. Mało tego takich wałków w życiu i na filmach nie widziałem. Ludzie którzy zarządzają tą firmą są kompletnie nie przygotowani do takich stanowisk które obecnie zajmują. Jak by było mało to powołali nowego prezesa bo widocznie pan prezes [usunięte przez moderatora] nie chciał współpracować z zarządem przy rozkradaniu firmy. [usunięte przez moderatora] Panowie z zarządu stuknijcie się mocno w głowę oby konsekwencje waszego czynu były kiedyś ukarane. Wy chyba naprawdę nie widzicie ze pracownicy martwią się jak wyżywić cała rodzinę i jeszcze się martwić aby na opłaty starczyło, aby sobie długów nie narobić. Pozdrawiam pracowników którzy zostali zrobieni w bambuko.
yy 2012-11-02 18:07:47
xx - 2012-11-02 16:23:41

Witam

Na wstępie chciałem powiedzieć ze raczej ta firma jak i pbgsa chyba już tylko się rozpadnie, ja osobiście nie widzę możliwości kontynuowania pracy w grupie. Mało tego takich wałków w życiu i na filmach nie widziałem. Ludzie którzy zarządzają tą firmą są kompletnie nie przygotowani do takich stanowisk które obecnie zajmują. Jak by było mało to powołali nowego prezesa bo widocznie pan prezes [usunięte przez moderatora] nie chciał współpracować z zarządem przy rozkradaniu firmy. [usunięte przez moderatora] Panowie z zarządu stuknijcie się mocno w głowę oby konsekwencje waszego czynu były kiedyś ukarane. Wy chyba naprawdę nie widzicie ze pracownicy martwią się jak wyżywić cała rodzinę i jeszcze się martwić aby na opłaty starczyło, aby sobie długów nie narobić. Pozdrawiam pracowników którzy zostali zrobieni w bambuko.
Pan [usunięte przez moderatora] sam oświadczył, że rezygnuje z kierowania PBG, jako powód podając brak możliwości sprawowania kontroli nad kluczowym aktywem operacyjnym PBG jakim jest pakiet kontrolny akcji Rafako.

Zaznaczył, że bez jego wiedzy na początku lipca Multaros Trading Limited (cypryjska spółka poprzez którą PBG kontroluje ponad połowę udziałów Rafako) zawarła umowę zastawu na wszystkich posiadanych przez siebie zdematerializowanych akcjach Rafako na rzecz spółki prawa cypryjskiego Adaptorinvest Limited. W opinii [usunięte przez moderatora], działania te mogą spełniać przesłanki działania na szkodę PBG oraz jego wierzycieli.Po dzisiejszych wydarzeniach uważam, że szanse na likwidację PBG znacząco wzrosły.Którzy wierzyciele zgodzą się teraz na układ, który i tak był bardzo niepewny i mało prawdopodobny? Zwłaszcza, że człowiek, z którym negocjowali przez ostatnie kilka miesięcy nagle znika z PBG, dodając, iż istnieje uzasadnione podejrzenie, że za jego plecami działano na szkodę spółki, czyli też jej wierzycieli.
las 2012-11-05 13:14:11
To koniec PBG , jedyny człowiek [usunięte przez moderatora] który mógł uratować tą firmę rezygnue , pokazał że jest czlowiekiem z honorem, nie mógł tolerować działań za jego plecami ktore prowadzą do rozlożenia Rafako w taki sam sposób jak pozostałych firm grupy.
maniac 2012-11-05 18:57:30
PBG Technologia w upadłości likwidacyjnej. To by było na tyle
Tubylec 2012-11-06 19:40:13
maniac - 2012-11-05 18:57:30

PBG Technologia w upadłości likwidacyjnej. To by było na tyle
Nareszcie szlak trafi wszystko !!! PBG SA POZNAN !!! Nas PBG i TECHNOLOGIE w MIKOLOWIE zlikwidowano bezprawnie w 04 tego roku i przymuszono do EPD !!! Bez wyboru !!! Wasz ZEUS WISNIA Z OLIMPU NA CYPRZE MA czarna wizje idzie za kasa z majatkow podspolek, gubi wszystkich !!! Koniec z nim !!! Szkoda tylko niektorych ludzi z was, reszta mu piety lizala, jak placil !!!
xx 2012-11-06 20:42:31
To była tylko kwestia czasu. Utworzono czy niby powstanie nowa spółka PBG gaz & OIL, która niby ma uratować firmę i ma ją postawić na nogi HAHAHAHAHAHAHA bardzo śmieszne. Niedługo padnie PBG SA i będzie pozamiatane. A ci co mają się wzbogacić to sie jeszcze wzbogacą . Jakos nie mogę aby kiedyś przy upadku tak dużych firm zarząd i właściciele nie zarobili na upadłości. Małe firmy to co innego. [usunięte przez moderatora]
yyy 2012-11-14 20:01:57
Tubylec - 2012-11-06 19:40:13

maniac - 2012-11-05 18:57:30

PBG Technologia w upadłości likwidacyjnej. To by było na tyle
Nareszcie szlak trafi wszystko !!! PBG SA POZNAN !!! Nas PBG i TECHNOLOGIE w MIKOLOWIE zlikwidowano bezprawnie w 04 tego roku i przymuszono do EPD !!! Bez wyboru !!! Wasz ZEUS WISNIA Z OLIMPU NA CYPRZE MA czarna wizje idzie za kasa z majatkow podspolek, gubi wszystkich !!! Koniec z nim !!! Szkoda tylko niektorych ludzi z was, reszta mu piety lizala, jak placil !!!
Ale teraz dopiero zacznie się wyścig szczurów kto przejdzie do nowej spółki a kto nie .Napewno będą się liczyć względy u przełożonych jakie kto ma jak było do tej pory .Nie liczyła się wiarygodność ,uczciwość,zaangażowanie,sumienność oraz lojalność wobec pracodawcy tylko układy i stało się co się stało .Oby nową spółką nie zarządzali ci co PBG-T .
maniac 2012-11-22 14:06:48
Wypowiedzenia już gotowe... Kto nie ma poparcia wyżej żeby się do nowej społki dostac ten wypada ...
nnn 2012-11-22 18:00:41
maniac - 2012-11-22 14:06:48

Wypowiedzenia już gotowe... Kto nie ma poparcia wyżej żeby się do nowej społki dostac ten wypada ...
Żadna nowość Ci co nie pasowali to tak już nie pracują, bo zostali wysłani do pracy na śląsk i musieli się zwolnić.
SB 2012-11-23 17:59:19
nnn - 2012-11-22 18:00:41

maniac - 2012-11-22 14:06:48

Wypowiedzenia już gotowe... Kto nie ma poparcia wyżej żeby się do nowej społki dostac ten wypada ...
Żadna nowość Ci co nie pasowali to tak już nie pracują, bo zostali wysłani do pracy na śląsk i musieli się zwolnić.
I Odwrotnie: Ze Slaska zlikwidowali PBG iT MIKOLOW i wyslali ludzi w POLSKE i NA ZAchod pogd przymusem zwolnienia zeby sie sami zwolnili ( nawet tych przed emerytura ), z tokarzy zrobili nie wiadomo jakiego robola ( do dzis nie maja zmiany stanowiska a slusaze halowi robia co popadnie podobnie jak inni. Niech wreszcie PBG SA POZNAN SZLAK TRAFI !!!!
świnka wietnamka 2012-11-27 20:26:49
Wypowiedzenia trzy miesięczne wręczone!i odprawy nam się należeć będą!a pózniej nowa spółka HAHA ale kłamie ten zarząd PBG T.To już jest przesądzone ze to koniec nas koniec firmy przestańmy się łudzić!Nie z tym zarządem!Panie prezesie [usunięte przez moderatora]. powiem krótko żal mi tych ludzi którzy uczciwie pracowali a ci na górze powinni być pociągnieci do odpowiedzialności a nie dawać im jeszcze szanse!skandal!To już jest koniec niema już nic jesteśmy [usunięte przez moderatora] trzeba sobie iść!
biniu 2012-11-27 20:39:38
Prezesie niech pan przejrzy na oczy Fachowcy nam odchodzą a szabrownicy będą do końca siedzieć i zgaszą światła bo tacy na końcu odchodzą!
xxx 2012-11-28 20:27:19
biniu - 2012-11-27 20:39:38

Prezesie niech pan przejrzy na oczy Fachowcy nam odchodzą a szabrownicy będą do końca siedzieć i zgaszą światła bo tacy na końcu odchodzą!
Ja już dawno o tym pisałem że ,w świecie, którym rządzą źli ludzie ciężko przetrwać i nie zostać pokonanym. Bo my gramy fair, oni nie. Władza to pełna swoboda ruchów. Źli ludzie dokonują diametralnej zmiany zasad. Ale przecież my graliśmy uczciwie. Właśnie za to zostaliśmy ukarani. Sprawiedliwość schowana głęboko w szafie jedynie cicho pomrukuje pod stertą zakurzonych ubrań.
yyyyy 2013-01-07 15:34:17
xx - 2012-11-06 20:42:31

To była tylko kwestia czasu. Utworzono czy niby powstanie nowa spółka PBG gaz & OIL, która niby ma uratować firmę i ma ją postawić na nogi HAHAHAHAHAHAHA bardzo śmieszne. Niedługo padnie PBG SA i będzie pozamiatane. A ci co mają się wzbogacić to sie jeszcze wzbogacą . Jakos nie mogę aby kiedyś przy upadku tak dużych firm zarząd i właściciele nie zarobili na upadłości. Małe firmy to co innego. Szczerze mówiąc to zarząd ograbił wszystkich których sie dało i sie z tego śmieją, a robienie dobrej miny do złej gry to niech sobie zostawią na później przyda się w prokuraturze jak się za nich wezmą w końcu.
w tej nowej spolce niektore osoby juz maja swoje miejsca , kto [usunięte przez moderatora] to sie znajdzie w niej , szkoda tylko ze dzieki temu mozna sie ustawic.wiele osob co mialy pojecie co robia i znalo sie na rzeczy to wyslano do ep i musieli sie zwolnic a ci ktorzy za bardzo pojecia nie maja to zostaawiono ze wzgledu na dobry jezyk.ludzie bez honoru i same uklady
Roman 2013-02-02 17:10:24
Macie rację tylko ci co mieli stolki zostaną a reszta w [usunięte przez moderatora] kopa
ep 2013-02-03 12:17:25
Właściciele wynicszczyli Energomontaż Południe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Asia 2014-03-25 12:00:49
Witam,
Firma PBG, posiada w swojej ofercie bezpłatne praktyki. Po odbyciu praktyk istnieje możliwość zatrudnienia na umowę zlecenie. Nie ma umowy o pracę!
energomontaż płd 2014-04-27 11:49:24
Czy są to praktyki jak rozkradac firmy i ich majątki a potem je likwidować?
1
fgty67 2015-01-17 17:13:13
zależy mi na podjęciu zatrudnienia a rozmowa rekrutacyjna to w wielu przypadkach stres, gonitwa myśli, dlatego chciałbym aby na tym forum ktoś mi udzielił podpowiedzi jak sie przygotowac do rozmowy i czy z wynagrodzeniem jest wszytko dobrze w terminie itp... czy mozna liczyc na premie dziekuje bardzo za odpoiwedzi
1
Stary 2016-05-15 19:06:36
Mam nadzieję, że da się tutaj zaczepić na trochę dłużej, generalnie brzmi to raczej bardzo fajnie, więc chyba polecam na dłużej popróbować, miałem takie wrazenie że jest ok
Zostaw swoją opinię o pbg technologia - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pbg technologia